Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
thes, σε παραπεμπω σε παλιοτερο μου post!Οτι και να πεις ειναι λιγο!!!Ακου...Ιωαννα Παπαδημητριου!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Σκεψου απλα την πρωτη συναντηση με συνδεσμιτες για θεματα τηρησης της ταξης...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
2 ερωτησεις!
Α)ποσο εληξε το μεταξυ μας παιχνιδι?
Β)η βαθμολογια ποια ειναι?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Στο ποδοσφαιρο???ΧΑΟΣ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν απαντας ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!Αμα στο ποδοσφαιρο το θεωρεις χαος στο μπασκετ τι ειναι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!Ελα απαντησε,δεν θα σε κοροιδεψουμε πολυ,λιγο θα γελασουμε με τα χαλια σας,μην στεναχωριεσαι  :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
που εχετε παει ολοι ρε?

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΚΟΥΙΖ

* Ποιος γενικός αρχηγός ομάδας με το τέλος του τελευταίου αγώνα που έδωσε, πήγε ευχάριστησε τον διαιτητή για την άψογη παρουσία του και την επομένη έβγαινε στα ραδιόφωνα και τον ξέσκιζε;

* Ποιος γενικός αρχηγός ομάδας έπαθε και καλά σοκ με αυτά που είδε κατά δήλωσή του πρώτη φορά στη καριέρα του, τη στιγμή που όταν ήταν παίκτης έπαιζε σε αγώνα που οι αντίπαλοι έτρωγαν σφαλιάρες μέσα στο γήπεδο;

* Τι πρωτοβουλία ανέλαβε ο Πάμπλο Κοντρέρας για να μπορέσει να ισορροπήσει την κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας και να μην βγαίνει εκνευρισμός την ώρα του αγώνα;

* Πότε δυσανασχετεί περισσότερο ο Μπακαγιόκο; Όταν γίνεται αλλαγή ή όταν δεν ξεκινάει το παιχνίδι;

* Ποια ημέρα της εβδομάδας ο Κονσεϊσάο αισθάνεται συνήθως ενοχλήσεις στους προσαγωγούς;

* Πότε δεν φόρεσε ο Σάντος τον γνωστό σε όλο τον πλανήτη καφέ μπουφάν του και τι έκανε ο ΠΑΟΚ εκείνη τη μέρα; Θα το ξαναβγάλει;

* Ποιος ποδοσφαιριστής που αμείβεται με 750 χιλιάρικα το χρόνο – ευρωπαϊκά νομίσματα και όχι δραχμές – παίζει χωρίς χιαστό;

* Πόσα κιλά ζύγισαν οι κάλτσες του Βερόν μετά το πρώτο ημίχρονο με τον Άρη που έπαιζε από τη λίμνη;

* Ο Λίνο έπαιζε στο Scary Movie;

* Ποιος έσπασε μεσοβδόμαδα το παγκόσμιο ρεκόρ καθυστερημένης πρώτης αλλαγής στην ιστορία του ποδοσφαίρου;

* Πόσο βλάκας μπορεί να είναι ο βραζιλιάνος συνάδελφος που έγραψε πως ο ΠΑΟΚ συμφώνησε για τον Νετίνιο με την Παραναένσε έναντι 6εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του;

Απο το blog του Σταυρου Κολκα στο gazzetta.gr
Οι περισσοτερες απαντησεις ειναι απλα πανευκολες!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
επαγγελμα    [size=60pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ[/size]

Επισκέπτης
παλερμο ελα να μου μιλησεις παλι για μπασκετ!! :2funny: ο καλυτερος πελατης εχεις γινει!!! :rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ποτέ δεν μίλησα για μπάσκετ,απλά από τη διάλυση βρεθήκαμε με μια αξιοπρεπή ομάδα

Επισκέπτης
ποτέ δεν μίλησα για μπάσκετ,απλά από τη διάλυση βρεθήκαμε με μια αξιοπρεπή ομάδα
καλα ρε εσυ δεν ησουν που ελεγες για τις μετεγραφες και το μεγαλειο της πυλαιας με 8000 κοσμο και οτι θα με κερδιζες . ε λοιπον φετος σου εκανα το 2-0 ευκολα και απλα. αλλα τωρα δεν τα θυμασαι και μιλας για αξιοπρεπη ομαδα!!! οτι θες θυμασαι μονο!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδια,μολις μπηκα σπιτι,ημουν στην τουμπα.ο παοκ ηταν αρκετα ανεβασμενος απ οτι στα προηγουμενα παιχνιδια.ο lino κ ο sorlin εδωσαν αλλον αερα στο παιχνιδι μας.μου αρεσε που αλλαζαν πλευρες με κονσεισαο κ βιειρινια συνεχεια.ειναι παιχτες που μπορουν να κανουν τη διαφορα παντως κ φαινεται πως θα προσαρμοστουν γρηγορα στο παιχνιδι της ομαδας.πολυ το χαρηκα αν κ θα μπορουσε να βαλει η ομαδα περοσσοτερα γκολ...νομιζω πως αν βρεθει η ομαδα στην ιδια κατασταση κ με τον αρη δεν νομιζω να εχει κ πολυ τυχη ο συμπολιτης.

Επισκέπτης
Εγώ αν ήμουν ο Σάντος θα έβαζα την 2η ενδεκάδα με το καφενείο του Άρη στο πρωτάθλημα για να τους πουλήσω και τρέλα και θα κρατούσα ξεκούραστους τους βασικούς για να ξεκωλιάσουν τα παλτα στο κύπελλο με άνεση!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ αν ήμουν ο Σάντος θα έβαζα την 2η ενδεκάδα με το καφενείο του Άρη στο πρωτάθλημα για να τους πουλήσω και τρέλα και θα κρατούσα ξεκούραστους τους βασικούς για να ξεκωλιάσουν τα παλτα στο κύπελλο με άνεση!
Εσένα πολύ αέρα πήρε η κωλοτρυπιδούλα σου και πρέπαι να την στεγανοποιήσω :booty:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom