Επισκέπτης
μη τσαντιζεσαι χαβαλε κανω χιουμορ!!! ;)αμα δε θες να καταλαβεις τι εννοω μην πεταγεσαι.δες το παραδειγμα κ πες μου αν λεω αληθεια η οχι
μη τσαντιζεσαι χαβαλε κανω χιουμορ!!! ;)αμα δε θες να καταλαβεις τι εννοω μην πεταγεσαι.δες το παραδειγμα κ πες μου αν λεω αληθεια η οχι
τιποτα δε θα γινιδεν εννοω αυτο.σκεψου οτι ερχομαι στην 7 σε αγωνα γαυρος-παοκ..κ μου ξεφευγει κ λεω παοκ.....τι κανω?εσυ τι κανεις στην 4α κατω κατω αν ξερεις?
Ευχαριστωλοιπον ο λινο ειναι παιχτης ο οποιος μπορει να παιξει αριστερα σε ολη την πλευρα.δεν παιζει κανενας αναγκαστικα καπου στην ομαδα μου κ μην το σχολιασεις αλλα σε αυτο το επιπεδο δεν κανουν τετοια.ο λινο παιζει κυριως μπακ αλλα κ σαν χαφ δεν παει πισω γιατι εχει τριπλα κ ειναι δημιουργικος.εγω θα τοη ηθελα χαφ αλλα μας εδειξε χθες οτι μπορει να κανει πανω κατω ολη την πλευρα του ανετα
οκ,δεν το καταλαβα απλα οι περισσοτεροι στα αθλητικα στη λενε σοβαρα εδω μεσα.....ρε βοθρε με δουλευεις?θα παω ρε του χρονου στο γαυρος-παοκ,αν φωναξω παοκαρα στην 7 κ δεν βγω ζωντανος βαζεις τα εξοδα της κηδειας μου...δεν το λεω για μενα,για την φουκαριαρα τη μανα μου το λεω......χτυπα ξυλομη τσαντιζεσαι χαβαλε κανω χιουμορ!!! ;)
μπορει να παιξει κ χαφ,πιο μπροστα με τιποτα.μηπως τον μπερδεψες με σορλεν?γιατι αυτος ειναι πιο επιθετικογεννης απο τον λινοΕυχαριστω
Απλα ρε νομιζα οτι παιζει πιο μπροστα και μου φανηκε περιεργο που επαιξε αριστερο μπακ.Για αυτο ρωτησα αν επαιξε αναγκαστικα.
παντως αυτη ειναι η αληθεια οτι ειτε καραισκακη ειτε τουμπα στην καλυτερη μπορει να βρεθεις μαυρος στο ξυλο σε κανενα νοσοκομειο. αν και στη σαλονικη ειστε λιγο πιο μοβοροι!!!οκ,δεν το καταλαβα απλα οι περισσοτεροι στα αθλητικα στη λενε σοβαρα εδω μεσα.....ρε βοθρε με δουλευεις?θα παω ρε του χρονου στο γαυρος-παοκ,αν φωναξω παοκαρα στην 7 κ δεν βγω ζωντανος βαζεις τα εξοδα της κηδειας μου...δεν το λεω για μενα,για την φουκαριαρα τη μανα μου το λεω......χτυπα ξυλο
αμα παμε μαζι κανισ δε σε πιραζιοκ,δεν το καταλαβα απλα οι περισσοτεροι στα αθλητικα στη λενε σοβαρα εδω μεσα.....ρε βοθρε με δουλευεις?θα παω ρε του χρονου στο γαυρος-παοκ,αν φωναξω παοκαρα στην 7 κ δεν βγω ζωντανος βαζεις τα εξοδα της κηδειας μου...δεν το λεω για μενα,για την φουκαριαρα τη μανα μου το λεω......χτυπα ξυλο
τετοια λες κ μετα οι γυναικες σε ερωτευονται μπαγασααμα παμε μαζι κανισ δε σε πιραζι
αυτο δειχνει οτι ειμαστε πολυ πισω.......παντως αυτη ειναι η αληθεια οτι ειτε καραισκακη ειτε τουμπα στην καλυτερη μπορει να βρεθεις μαυρος στο ξυλο σε κανενα νοσοκομειο. αν και στη σαλονικη ειστε λιγο πιο μοβοροι!!!
μπα να με αγαπανε νε να με ροτεβοντε αποκλιετεσ,εμποδα ο σκεμπεστετοια λες κ μετα οι γυναικες σε ερωτευονται μπαγασα
απλα εξο πλακονοντε απεξο και οχι μεσααυτο δειχνει οτι ειμαστε πολυ πισω.......
ξερεις τι λενε....κατω απο μεγαλη πετρα κρυβεται μεγαλο φιδι...μπα να με αγαπανε νε να με ροτεβοντε αποκλιετεσ,εμποδα ο σκεμπεσ
αυτο ειναι το μονο σιγουρο φιλε μου. απλα δες στην αγγλια που ηταν ο ορισμος της καφριλας και παρατηρησε οτι πλεον οι οπαδοι καθονται σχεδον διπλα και δεν υπαρχουν κενες θεσεις. εδω οχι μονο κενες θεσεις εχουμε αλλα απαγορευση μετακινησεων!! αραγε σε ποιο κρατος ευρωπαικο γινεται αυτο;αυτο δειχνει οτι ειμαστε πολυ πισω.......
μπορει να ειμασταν μαυρο χαλι πρεπει ομως να παραδεχτεις οτι λινο κ σορλεν ξερουν μπαλα κ θα βοηθησουν την ομαδα να ανεβειχθες ήμασταν μαύρο χάλι,μας έκανε παιχνίδι ο Πανθρακικός...τραγική ανάπτυξη και κυκλοφορία,θύμισε περυσινό ΠΑΟΚ
να βλέπουνε οι σκάουτερ μας παίκτες σαν τον Ριέρα,Λεονάρντο και να μην ψάχνουν μακριά σε Λατ.Αμερική και Αφρική
πουθενα.....α ρε Ελλαδα,εισαι μοναδικηαυτο ειναι το μονο σιγουρο φιλε μου. απλα δες στην αγγλια που ηταν ο ορισμος της καφριλας και παρατηρησε οτι πλεον οι οπαδοι καθονται σχεδον διπλα και δεν υπαρχουν κενες θεσεις. εδω οχι μονο κενες θεσεις εχουμε αλλα απαγορευση μετακινησεων!! αραγε σε ποιο κρατος ευρωπαικο γινεται αυτο;
μονοποντο ιταν και μαραθικεξερεις τι λενε....κατω απο μεγαλη πετρα κρυβεται μεγαλο φιδι...
μονοποντο ιταν και μαραθικε