Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δεν εννοω αυτο.σκεψου οτι ερχομαι στην 7 σε αγωνα γαυρος-παοκ..κ μου ξεφευγει κ λεω παοκ.....τι κανω?εσυ τι κανεις στην 4α κατω κατω αν ξερεις?
τιποτα δε θα γινι

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
λοιπον ο λινο ειναι παιχτης ο οποιος μπορει να παιξει αριστερα σε ολη την πλευρα.δεν παιζει κανενας αναγκαστικα καπου στην ομαδα μου κ μην το σχολιασεις αλλα σε αυτο το επιπεδο δεν κανουν τετοια.ο λινο παιζει κυριως μπακ αλλα κ σαν χαφ δεν παει πισω γιατι εχει τριπλα κ ειναι δημιουργικος.εγω θα τοη ηθελα χαφ αλλα μας εδειξε χθες οτι μπορει να κανει πανω κατω ολη την πλευρα του ανετα
Ευχαριστω :thumbsup:

Απλα ρε νομιζα οτι παιζει πιο μπροστα και μου φανηκε περιεργο που επαιξε αριστερο μπακ.Για αυτο ρωτησα αν επαιξε αναγκαστικα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μη τσαντιζεσαι χαβαλε κανω χιουμορ!!! ;)
οκ,δεν το καταλαβα απλα οι περισσοτεροι στα αθλητικα στη λενε σοβαρα εδω μεσα.....ρε βοθρε με δουλευεις?θα παω ρε του χρονου στο γαυρος-παοκ,αν φωναξω παοκαρα στην 7 κ δεν βγω ζωντανος βαζεις τα εξοδα της κηδειας μου...δεν το λεω για μενα,για την φουκαριαρα τη μανα μου το λεω......χτυπα ξυλο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ευχαριστω :thumbsup:

Απλα ρε νομιζα οτι παιζει πιο μπροστα και μου φανηκε περιεργο που επαιξε αριστερο μπακ.Για αυτο ρωτησα αν επαιξε αναγκαστικα.
μπορει να παιξει κ χαφ,πιο μπροστα με τιποτα.μηπως τον μπερδεψες με σορλεν?γιατι αυτος ειναι πιο επιθετικογεννης απο τον λινο

Επισκέπτης
οκ,δεν το καταλαβα απλα οι περισσοτεροι στα αθλητικα στη λενε σοβαρα εδω μεσα.....ρε βοθρε με δουλευεις?θα παω ρε του χρονου στο γαυρος-παοκ,αν φωναξω παοκαρα στην 7 κ δεν βγω ζωντανος βαζεις τα εξοδα της κηδειας μου...δεν το λεω για μενα,για την φουκαριαρα τη μανα μου το λεω......χτυπα ξυλο
παντως αυτη ειναι η αληθεια οτι ειτε καραισκακη ειτε τουμπα στην καλυτερη μπορει να βρεθεις μαυρος στο ξυλο σε κανενα νοσοκομειο. αν και στη σαλονικη ειστε λιγο πιο μοβοροι!!! :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αμα παμε μαζι κανισ δε σε πιραζι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παντως αυτη ειναι η αληθεια οτι ειτε καραισκακη ειτε τουμπα στην καλυτερη μπορει να βρεθεις μαυρος στο ξυλο σε κανενα νοσοκομειο. αν και στη σαλονικη ειστε λιγο πιο μοβοροι!!! :2funny:
αυτο δειχνει οτι ειμαστε πολυ πισω.......

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
χθες ήμασταν μαύρο χάλι,μας έκανε παιχνίδι ο Πανθρακικός...τραγική ανάπτυξη και κυκλοφορία,θύμισε περυσινό ΠΑΟΚ
να βλέπουνε οι σκάουτερ μας παίκτες σαν τον Ριέρα,Λεονάρντο και να μην ψάχνουν μακριά σε Λατ.Αμερική και Αφρική

Επισκέπτης
αυτο δειχνει οτι ειμαστε πολυ πισω.......
αυτο ειναι το μονο σιγουρο φιλε μου. απλα δες στην αγγλια που ηταν ο ορισμος της καφριλας και παρατηρησε οτι πλεον οι οπαδοι καθονται σχεδον διπλα και δεν υπαρχουν κενες θεσεις. εδω οχι μονο κενες θεσεις εχουμε αλλα απαγορευση μετακινησεων!! αραγε σε ποιο κρατος ευρωπαικο γινεται αυτο; :idiot:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χθες ήμασταν μαύρο χάλι,μας έκανε παιχνίδι ο Πανθρακικός...τραγική ανάπτυξη και κυκλοφορία,θύμισε περυσινό ΠΑΟΚ
να βλέπουνε οι σκάουτερ μας παίκτες σαν τον Ριέρα,Λεονάρντο και να μην ψάχνουν μακριά σε Λατ.Αμερική και Αφρική
μπορει να ειμασταν μαυρο χαλι πρεπει ομως να παραδεχτεις οτι λινο κ σορλεν ξερουν μπαλα κ θα βοηθησουν την ομαδα να ανεβει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτο ειναι το μονο σιγουρο φιλε μου. απλα δες στην αγγλια που ηταν ο ορισμος της καφριλας και παρατηρησε οτι πλεον οι οπαδοι καθονται σχεδον διπλα και δεν υπαρχουν κενες θεσεις. εδω οχι μονο κενες θεσεις εχουμε αλλα απαγορευση μετακινησεων!! αραγε σε ποιο κρατος ευρωπαικο γινεται αυτο; :idiot:
πουθενα.....α ρε Ελλαδα,εισαι μοναδικη

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ο λίνο είναι καλός,ο σορλέν παίκτης της σειράς από ότ,ι έδειξε χθες,λίγα πράγματα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδες σας χαιρετω.τα λεμε το βραδυ με το καλο

Stories

Νέο!

Stories