περιμενο τιν καλιφονεζα το πασχα να φιτροσι
ινε γνοστα αφτα
για σασ πεδια και εγο φεβγο
περιμενο τιν καλιφονεζα το πασχα να φιτροσι
χθες ήμασταν μαύρο χάλι,μας έκανε παιχνίδι ο Πανθρακικός...τραγική ανάπτυξη και κυκλοφορία,θύμισε περυσινό ΠΑΟΚ
να βλέπουνε οι σκάουτερ μας παίκτες σαν τον Ριέρα,Λεονάρντο και να μην ψάχνουν μακριά σε Λατ.Αμερική και Αφρική
Πιο πολύ για το γιο του παρασίδη μου κάνει...
Αν έδινε το πέναλτι και κόκκινη στο πρώτο ημίχρονο, στα πόσα θα σταματούσε;
Αν μετρούσε το κανονικό στο 90 και γινόταν το 3-0, θα λέγατε πάλι για κακή εμφάνιση;
Θαυμάζετε τους επιθετικούς του πανθρακικού, εντάξει καλοί μπαλαδόροι, πείτε μου όμως μία φάση που δημιουργησαν στην άμυνα του ΠΑΟΚ...
Η ομάδα φέτος σε όλα τα ματς εκτός τα 2 των Αθηνών, σου δίνει την εντύπωση οτι δεν πρόκειται να φάει γκολ με τίποτα
Λίγο πάνω από τη μέση του πρωταθλήματος και έχεις παραπάνω βαθμούς απ ότι πέρυσι σε ολόκληρη χρονιά
Ο σορλέν ήταν πιο ουσιαστικός του Λίνο που μπορεί να ήταν εντυπωσιακός αλλά σχεδόν πάντα κατάφερνε να τελειώσει τη φάση με λάθος
Ο Σάντος πρέπει να αλλάξει κουρέα, στυλίστα και αυτοκίνητο. Δέν έχει στυλ ρε παιδάκι μου. Να φέρουμε για προπονητή τον Κωστέτσο. Ή όχι... Να φέρουμε τον άγγελο που σφυρίζει στους παίχτες σαν να είναι πρόβατα και στραβώνει το στόμα του...
Ανηψιός του Αγγελάρα είσαι δεν εξηγείται αλλιώς .
Εν μέρει πιστεύω και εγώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός εχθές με την έννοια να προσφέρει θέαμα. Κατά τα άλλα νομίζω ότι κάναμε μια εύκολη νίκη χωρίς να κινδυνέψουμε ούτε στιγμή. Επίσης χωρίς να δω τις αμφισβητούμενες στην εξέδρα έγραψε ότι ήταν πέναλντι η φάση στον υπέρτατο Μούσλι . Αν ισχύει κάτι τέτοιο νομίζω ότι αρχίζει να αποκτά αρκετά σοβαρές διαστάσεις το θέμα της διαιτησίας. Τέσπα αυτό που θα ήθελα να αναφερω είναι η εμφανέστατη έλλειψη δημιουργικού μέσου ή ενός περιφερειακού επιθετικού που να μπορεί να κρατήσει μπάλα και να ανοίγει το παιχνίδι. Με έναν τέτοιο καλό παίκτη ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελπίζει σε Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ριέρα είναι πολύ καλή περίπτωση αλλά προσιτή μόνο από το καλοκαίρι.
δεν το λέω εγώ φίλε,δες τις δηλώσεις του Σάντος,το ίδιο λέει και αυτός...μήπως έβλεπες το Τότεναμ Πόρτσμουθ εκείνη την ώρα,όντως εκεί παίχτηκε μπαλάρα...
όσο και να θέλετε να εθελοτυφλείτε,η εικόνα με ΑΕΚ,άρη και γενικά στα ντέρμπυ τα λέει όλα...μακάρι να παίζαμε την μπάλα που παίξαμε με ξάνθη ή και με τρίπολη με τόσες ελλείψεις,δυστυχώς όμως στα περισσότερα ματς είμαστε μέτριοι
ΥΓ είναι δεδομένο ότι ακόμα και η αεκ(με προπονητή με αρχίδια πλέον) θα μας περάσει...και στα πλέι οφ θα παίξουμε με παο,αεκ και άρη ή κάποιον άλλο...με όλους αυτούς κάναμε μία νίκη από σπόντα με τον άρη
δηλαδη ρε παλερμο ο αγγελος με τα κομποσκηνια και το αγιο ορος και τη βοηθεια του θεου πηγαινες καλυτερα;ωραίο επιχείρημα...τότε χάναμε εύκολα,τώρα χάνουμε πάλι αλλά πιο δύσκολα...κάναμε πρόοδο!
τέλος πάντων,η εικόνα μιλάει μόνη της...θα παίξουμε 2 φορές με άρη,έξω με παο,ξάνθη,πανιώνιο...σε ποιο από αυτά τα ματς θα ποντάριζες έστω ένα ευρώ για νίκη του ΠΑΟΚ?
scripta manent...την κυριακή μας περνάει ο παο,σε 2-3 αγωνιστικές και η αεκ
ΥΓ όσο για τον Σάντος,είναι προπονητικά ανύπαρκτος,το δείχνει η καριέρα του...όπου πήγε απέτυχε και έφυγε κακήν κακώς...έχει όμως δημόσιες σχέσεις και αβανταδόρους,που δεν έχουν άλλοι προπονητές με αξία όπως Κατσαβάκης ή Βούκοτιτς
ωραίο επιχείρημα...τότε χάναμε εύκολα,τώρα χάνουμε πάλι αλλά πιο δύσκολα...κάναμε πρόοδο!
τέλος πάντων,η εικόνα μιλάει μόνη της...θα παίξουμε 2 φορές με άρη,έξω με παο,ξάνθη,πανιώνιο...σε ποιο από αυτά τα ματς θα ποντάριζες έστω ένα ευρώ για νίκη του ΠΑΟΚ?
scripta manent...την κυριακή μας περνάει ο παο,σε 2-3 αγωνιστικές και η αεκ
ΥΓ όσο για τον Σάντος,είναι προπονητικά ανύπαρκτος,το δείχνει η καριέρα του...όπου πήγε απέτυχε και έφυγε κακήν κακώς...έχει όμως δημόσιες σχέσεις και αβανταδόρους,που δεν έχουν άλλοι προπονητές με αξία όπως Κατσαβάκης ή Βούκοτιτς
Τσου λου χωρίς χρήματα δεν υπάρχει. Μη τρως παπά. Έγινε ασπίδα του γούμενου. Επίσης είχε Σπάσιτς , Καρυπίδη, Σαλπιγγίδη και τον τεράστιο Εγκωμίτη. Επίσης το ματς το πήραμε στη ζούλα. Όπως μας το πήρε πέρσι ο αστέρας τρίπολης. Μαγκιά είναι να παίρνεις τέτοιο ματς όταν πηγαίνεις σαν φαβορί. Και αυτό να ξέρεις είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Θυμίσου τί είχε κάνει στον Βελλή τότε με τον ΟΦΗ....ο άγγελος έπεσε πάνω σε ανύπαρκτες διοικήσεις χωρίς χρήματα...τί να έκανε?...δηλαδή του είπανε θέλεις τον Μουσλίμοβιτς ή τον Καπαγιαννίδη και είπε τον Καπαγιαννίδη?...ας είμαστε σοβαροί,δεν υπήρχε φράγκο τότε,με Κούτση και Κουτσόπουλο πήρε τον γάβρο στη Ριζούπολη για πλάκα...
και πάλι παίξαμε μπαλάρα τότε,παίρναμε σε οποιαδήποτε έδρα αποτέλεσμα,ακόμα και το 3-0 έλεγες θα το κάνουμε 5-3,όπως και έγινε...σε κοουτσάρισμα ο άγγελος είναι ο Νο1 στην Ελλάδα,με Ατλέτικο πήγαμε να τους βάλουμε 7 γκολ και να προκριθούμε...
τον Σάντος τον ξέρουμε,θα βάλει ένα γκολ και μετά μέσα τον Μπαλάφα να κρατήσει αυτό το...εκπληκτικό σκορ(βλέπε Θρασύβουλο)...εδώ έβαλε τον Ηλιάδη για 10 δευτερόλεπτα και είπε δεν είχα δει το ρολόι!!!
Θυμίσου τί είχε κάνει στον Βελλή τότε με τον ΟΦΗ....
στι βαζελα εβανε το Σοουζα να καμι προσεφχι..... που νε βουδιστιρε παιδια τι λεμε τωρα?ο αναστασιαδης ειναι τρελος.δεν μπορει να κοουτσαρει παιχτες τετοιας κλασης κ να τους μιλαει οπως ξερει.περασαν τα χρονια που εμπαινε στο γηπεδο κ αρπαζε τους παιχτες απο το λαιμο να παιξουν.τοτε δεν ειχαμε αυτα τα ονοματα.οσο για τα πλει οφ που λετε,για μενα δεν εχει σημασια αν τελειωσει το πρωταθλημα κ ειμαι 2ος η 3ος η ακομα κ 4ος.ετσι κ αλλιως οι βαθμολογικες διαφορες θα ειναι πολυ μικρες.ειμαστε μεσα στους στοχους οποτε ας μην γκρινιαζουμε συνεχεια
φαντασου....ο τεν κατε τι ειναι?στι βαζελα εβανε το Σοουζα να καμι προσεφχι..... που νε βουδιστι
σουριναμεζοσφαντασου....ο τεν κατε τι ειναι?
κοροιδευεις......?σουριναμεζοσ
καλα οκεγο δε ξερο απο τετια
λουθιρο