Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Σουηδέ...πρέπει οι παοκτζήδες να ανάψουν 1 μεγάλο κερί στον Κωστάκη τον Αντωνίου...το deal με την αγοροπωλησια ειδικά τοτ Μελίσση...ήταν...τέλειο!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Άσε που ο Δάρλας κάνει και γαμώ τα πρωταθλήματα....

φοβασαι μην σου παρει τη θεση που δικαιωματικα σου ανηκει;;;;; :think: :think: :think:

2η???Πέρσι την πήραν...και ευτυχώς που ήταν τα play-off.....καλά για 1η.... :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σουηδέ...πρέπει οι παοκτζήδες να ανάψουν 1 μεγάλο κερί στον Κωστάκη τον Αντωνίου...το deal με την αγοροπωλησια ειδικά τοτ Μελίσση...ήταν...τέλειο!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Μπα,μικρο κερι θα πρεπει να αναψουν.
Ο Αντωνιου πρεπει να εφαγε τα περισσοτερα.
Οσο για τον Δαρλα,το λες σοβαρα?Δεν ξερω τι πρωταθλημα κανει ακριβως,δεν εχω δει ολα τα παιχνιδια του παοκ,αλλα ξερω τι παικτης ειναι ο συγκεκριμενος απο πρωτο χερι.Και παικτης Φιλιππος Δαρλας ΔΕΝ υπαρχει.Πολυ λιγος.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ελα ρε, δεν τους πιάσαμε κορόιδα, εν γνώση τους τα πέταξαν τα λεφτά οι βάζελοι...

Όσο για το δάρλα που λες, ειχαμε χρόνια να δούμε ακραία μπακ που να είναι καλοί στα αμυντικά τους καθήκοντα...  Τελευτάιος ο Βενετίδης

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Οσο για τον Δαρλα,το λες σοβαρα?Δεν ξερω τι πρωταθλημα κανει ακριβως,δεν εχω δει ολα τα παιχνιδια του παοκ,αλλα ξερω τι παικτης ειναι ο συγκεκριμενος απο πρωτο χερι.Και παικτης Φιλιππος Δαρλας ΔΕΝ υπαρχει.Πολυ λιγος.
Αστα φίλε, χάλια πρωτάθλημα σου λέω, δεν βλέπεται...

Ελεύθερο τον αφήνετε;

Τελικά εσείς οι βάζελοι είστε μεγάλα κορόιδα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ο κοντρέρας πάντως είναι σε τρομερή κάμψη,ενώ χθες μαλεζάς και μάρκος αντόνιο(ιδίως αυτός) ήταν άψογοι...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ελα ρε, δεν τους πιάσαμε κορόιδα, εν γνώση τους τα πέταξαν τα λεφτά οι βάζελοι...

Όσο για το δάρλα που λες, ειχαμε χρόνια να δούμε ακραία μπακ που να είναι καλοί στα αμυντικά τους καθήκοντα...  Τελευτάιος ο Βενετίδης
ενταξει ρε παιδια κανατε παιχταρα τον δαρλα.δεν εχει παιξει σε ολα τα παιχνιδια καλα

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Το κακό είναι ότι είναι δανεικός αν δεν κάνω λάθος...το καλό είναι ότι η Ελλάδα γενικά δεν ''βγάζει'' αριστερά μπάκ....

Δεν ξέρω αν το βασίζεις κάπου αυτό που λές...γιατί μάλλον είσαι ο μόνος που το λέει...και πάντα μιλάω για φέτος...παίζει πολύ καλά....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ο κοντρέρας πάντως είναι σε τρομερή κάμψη,ενώ χθες μαλεζάς και μάρκος αντόνιο(ιδίως αυτός) ήταν άψογοι...
+1, είναι απαράδεκτος τελευταία, και κάνει και κακό στην ομάδα γιατί εκνευρίζεται έυκολα.  Δεν εννοώ μόνο την κόκκινη...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αστα φίλε, χάλια πρωτάθλημα σου λέω, δεν βλέπεται...

Ελεύθερο τον αφήνετε;

Τελικά εσείς οι βάζελοι είστε μεγάλα κορόιδα
Εγω προσωπικα στον χαριζα και σου εδινα και λεφτα να τον κρατησεις.
Απαντησα και πριν οτι δεν εχω δει ολα τα παιχνιδια του.
Μπορεις να συνεχισεις την ειρωνια ή μπορεις να πιστεψεις τα λεγομενα μου.Δικαιωμα σου ειναι αλλωστε.Απλα να σου αναφερω οτι τι παικτης και τι ορεξη για μπαλα εχει ο Φιλιππακος το ξερω απο πρωτο χερι.Οχι μονο τα χρονια που επαιζε για την ομαδα μου αλλα και οταν επαιζε στην Μαρκο.
Εσυ νομιζεις οτι το λεω για να την ''μπω'' στο ροστερ της ομαδας σου.Σου απαντω οτι ξερω παρα πολυ καλα τι λεω και το λεω απλα και καθαρα ποδοσφαιρικα.
Θυμησου με του χρονου,που οι απαιτησεις θα ειναι μεγαλυτερες και δεν θα τα βλεπεις ολα ροδινα. ;)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μπορεις να συνεχισεις την ειρωνια ή μπορεις να πιστεψεις τα λεγομενα μου.Δικαιωμα σου ειναι αλλωστε.Απλα να σου αναφερω οτι τι παικτης και τι ορεξη για μπαλα εχει ο Φιλιππακος το ξερω απο πρωτο χερι.Οχι μονο τα χρονια που επαιζε για την ομαδα μου αλλα και οταν επαιζε στην Μαρκο.
Εσυ νομιζεις οτι το λεω για να την ''μπω'' στο ροστερ της ομαδας σου.Σου απαντω οτι ξερω παρα πολυ καλα τι λεω και το λεω απλα και καθαρα ποδοσφαιρικα.
Θυμησου με του χρονου,που οι απαιτησεις θα ειναι μεγαλυτερες και δεν θα τα βλεπεις ολα ροδινα. ;)

Για να το λές κάτι θα ξέρεις...πάντως θεωρώ ότι πίσω απο τον μέτριο(φέτος) Σπυρόπουλο δεν θα ήταν άσχημος...και είναι και Έλληνας...μην ξεχνάς και την πατάτα με Εντόϊ που ήταν ο καλύτερος παίχτης του ΟΦΗ και πουλήθηκε με 2.000.000 € στη Κοπεγχάγη...μη μου πείς ότι δεν τον προτιμούσες απο αυτό το βραζιλιάνικο κρέας που...δυστυχώς ξεφορτωθήκατε....ο Κωστάκης τις έκανε τις μαλακίες του...και το κακό είναι ότι δεν τον ακουμπάει ούτε ο...ανασχηματισμός!!! ;) ;) ;)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε φίλε, είσαι φίλαθλος της ομα΄δας που έκανε ρεκόρ στα διαρκείας για να πάει να δει το μουν και τον γκάμπριελ, έδωσε δανεικό τον δάρλα και ξόδεψε 35 εκατ. για μεταγραφές χωρίς να πα΄ρει άλλο αριστερό μπάκ για να έχει τον καημένο το Σπυρόπουλο να παίζει χωρίς να χάσει ούτε λεπτό.  O και καλά προπονητής τενκάτε μιλάει για ροτέησον και ο σπυρόπουλος έχει παίξει φέτος 16Χ90=1440 λεπτά συν τις καθυστερήσεις...  :2funny:
Μή μου μιλάς λοιπόν για το Δάρλα...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Για να το λές κάτι θα ξέρεις...πάντως θεωρώ ότι πίσω απο τον μέτριο(φέτος) Σπυρόπουλο δεν θα ήταν άσχημος...και είναι και Έλληνας...μην ξεχνάς και την πατάτα με Εντόϊ που ήταν ο καλύτερος παίχτης του ΟΦΗ και πουλήθηκε με 2.000.000 € στη Κοπεγχάγη...μη μου πείς ότι δεν τον προτιμούσες απο αυτό το βραζιλιάνικο κρέας που...δυστυχώς ξεφορτωθήκατε....ο Κωστάκης τις έκανε τις μαλακίες του...και το κακό είναι ότι δεν τον ακουμπάει ούτε ο...ανασχηματισμός!!! ;) ;) ;)
Συμφωνω μαζι σου σε ολα εκτος απο ενα.
Και για τις ανασες που πρεπει να παρει ο μετριος Σπυροπουλος και για την ΜΕΓΙΣΤΗ μαλακια με τον Ν'Ντοι.Οπως επισης και για τις απεριοριστες παπαριες που εχει κανει και συνεχιζει να κανει ο Αντωνιου.
Σ'αυτο που δεν συμφωνω ειναι για τον Δαρλα.Ουτε για δευτερο δεν τον θελω.Δεν γινεται να αποδειξω αυτο που λεω μεσω ενος φορουμ αλλα για να στο λεω και για να επιμενω,ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το λεω μονο και μονο για να το πω.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Σ'αυτο που δεν συμφωνω ειναι για τον Δαρλα.Ουτε για δευτερο δεν τον θελω.Δεν γινεται να αποδειξω αυτο που λεω μεσω ενος φορουμ αλλα για να στο λεω και για να επιμενω,ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το λεω μονο και μονο για να το πω.

Όπως σου είπα για να το λές κάτι θα ξέρεις...και έτσι δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω για κάτι...πάντως αντικειμενικά φέτος παίζει καλά...έως πολύ καλά...και μιλάμε για 1 παίχτη που ήταν χρόνια κρυμμένος!!!

ΥΓ--->Κάποτε κάποιος άλλος μας είχε βγάλει τον...Μενδρινό ένα κράμα μεταξύ Εσιέν + Ινιέστα....εκεί όντως δεν μπορούσα να μην μιλήσω...τώρα όμως όταν λές ότι ξέρεις κάτι συγκεκριμένο,που φυσικά δεν θα μπείς στην διαδικασία εδώ να το πείς,δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε φίλε, είσαι φίλαθλος της ομα΄δας που έκανε ρεκόρ στα διαρκείας για να πάει να δει το μουν και τον γκάμπριελ, έδωσε δανεικό τον δάρλα και ξόδεψε 35 εκατ. για μεταγραφές χωρίς να πα΄ρει άλλο αριστερό μπάκ για να έχει τον καημένο το Σπυρόπουλο να παίζει χωρίς να χάσει ούτε λεπτό.  O και καλά προπονητής τενκάτε μιλάει για ροτέησον και ο σπυρόπουλος έχει παίξει φέτος 16Χ90=1440 λεπτά συν τις καθυστερήσεις...   :2funny:
Μή μου μιλάς λοιπόν για το Δάρλα...
Καταρχην τον Γκαμπριελ και τον Μουν τους εχεις δει να παιζουν ή δεν σου αρεσουν τα ονοματα τους και τους κραζεις?Αν τους εχεις δει και τους κραζεις,διαφωνω καθετα αλλα σεβομαι την αποψη σου.Απο την στιγμη που εισαι οπαδος αλλης ομαδας δεν προκειται να ''ασχοληθω''.

Το ροτεισον αφορα ολη την ομαδα και οχι μια θεση μονο.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ο Σπυροπουλος δεν εχει ξεκουραστει καθολου και ειναι ΛΑΘΟΣ που δεν υπαρχει back up.

Για τον Δαρλα δεν εχω να πω κατι αλλο.Απλα σου ξαναλεω αυτο που ειπα πριν.Θυμησου με του χρονου.Υγεια και θα τα ξαναπουμε για τον Φιλιππακο.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Όπως σου είπα για να το λές κάτι θα ξέρεις...και έτσι δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω για κάτι...πάντως αντικειμενικά φέτος παίζει καλά...έως πολύ καλά...και μιλάμε για 1 παίχτη που ήταν χρόνια κρυμμένος!!!

ΥΓ--->Κάποτε κάποιος άλλος μας είχε βγάλει τον...Μενδρινό ένα κράμα μεταξύ Εσιέν + Ινιέστα....εκεί όντως δεν μπορούσα να μην μιλήσω...τώρα όμως όταν λές ότι ξέρεις κάτι συγκεκριμένο,που φυσικά δεν θα μπείς στην διαδικασία εδώ να το πείς,δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω....
Απαντησα και πριν φιλε οτι δεν εχω δει ολα τα παιχνιδια του παοκ.
Απλα αντιμετωπιζω τον παοκ σαν μεγαλη ομαδα και λεω οτι αυτος ο παικτης ΔΕΝ ειναι για τετοια ''πραγματα''.Αυτα.

ΥΓ:Και να μην με πιστευες δεν θα ''θιγομουν''. :2funny: :2funny:
Απλα τυχαινει να γνωριζω πραγματα και καταστασεις ειδικα γυρω απο αυτο το θεμα.Αν δεν επαιζε στην ομαδα μου κτλπ δεν θα εμπαινα καν στον κοπο για να ανοιξω τετοια συζητηση.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καλημέρα.

Για το μπασκετάκι δεν γράψαμε τίποτα...

Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει πρόεδρο το Δρόσο και αντιπρόεδρο τον Γιαννάκη τον Κόρφα.  Όποιος αναρωτιέται ποιός είναι διευθύνων σύμβουλος τον παραπέμπω www.ioannapapadimitriou.com]εδώ[/url]

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
thes, σε παραπεμπω σε παλιοτερο μου post!Οτι και να πεις ειναι λιγο!!!Ακου...Ιωαννα Παπαδημητριου!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Σκεψου απλα την πρωτη συναντηση με συνδεσμιτες για θεματα τηρησης της ταξης...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αααααααααααααααααααααααααααααααχχχχ

Ιωάννα...

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν ξαναβγαλουν διαρκειας,το κλειστο θα τιγκαρει!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom