thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
κύριε Κόκκαλη θα λεςποσο πουτανα εισαι ζωη...κυκλους κανεις....
απατεωνα κοκκαλη παρτους τα....
και θα κάνεις και υποκλίσεις, επικύψεις και τεμενάδες
κύριε Κόκκαλη θα λεςποσο πουτανα εισαι ζωη...κυκλους κανεις....
απατεωνα κοκκαλη παρτους τα....
ινε ΘΙΟΣ μασ οποτε οποσ θελι τον λεηκύριε Κόκκαλη θα λες
και θα κάνεις και υποκλίσεις, επικύψεις και τεμενάδες
Βάλε στον γαύρο λάκη και κων/δη και εμείς με βιερίνια κονσεισάο στις θέσεις τους να δεις πως παίρνουμε και πρωτάθλημα
ούτε σε 1 εκ χρόνια δεν θα φτάσουμε τον Ολυμπιακό με τέτοια μυαλά...να παίρνουμε Χ με Εργοτέλη και να πανηγύριζουμε,λέγοντας πέρυσι ήμασταν 8οι άρα το Χ με τέλη είναι τεράστια επιτυχία...μεγάλη πρόοδος..το πέρυσι τέλειωσε,πάει, γιατί το αναφέρουν κάποιοι?
ΥΓ όσο για τα τριετή πλάνα,ΠΑΝΤΑ κατέληξαν σε τσίρκο...πενταετές Μαλεζάνι,πενταετές Ντέμη κλπ
Σορι που επεμβαινω αν και δεν μου πεφτει λογος.ούτε σε 1 εκ χρόνια δεν θα φτάσουμε τον Ολυμπιακό με τέτοια μυαλά...να παίρνουμε Χ με Εργοτέλη και να πανηγύριζουμε,λέγοντας πέρυσι ήμασταν 8οι άρα το Χ με τέλη είναι τεράστια επιτυχία...μεγάλη πρόοδος..το πέρυσι τέλειωσε,πάει, γιατί το αναφέρουν κάποιοι?
ΥΓ όσο για τα τριετή πλάνα,ΠΑΝΤΑ κατέληξαν σε τσίρκο...πενταετές Μαλεζάνι,πενταετές Ντέμη κλπ
Σορι που επεμβαινω αν και δεν μου πεφτει λογος.
Ρε φιλε δεν γινεται απο το 5 να πας στο 10 με την μια.Ενδιαμεσα υπαρχουν καποιοι αλλοι αριθμοι.
Ετσι ειναι και στο ποδοσφαιρο.Απο εκει που περισυ ησουν για τον πουτσο τελειως,δεν γινεται να παρεις πρωταθλημα την επομενη χρονια.
Ψαξτε να βρειτε τα θετικα της ιστοριας και προχωρηστε.
Εχετε διοικηση που ειναι ΑΠΟΔΕΚΤΗ απο ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
Εχετε 4-5 ποιοτικους παικτες.Το καλοκαιρι,μπορειτε να τους κανετε 7-8.Οι ομαδες δεν χτιζονται απο την μια μερα στην αλλη.
Τελος,ο κοσμος σας βρισκεται στο πλευρο της ομαδας και στηριζει την ομαδα με την παρουσια του στο γηπεδο.
Αυτα ειναι μια καλη βαση για να συνεχισετε.
Αυτα και σορι για την παρεμβαση.
ποιός πανηγύρισε στο ματς με τον εργοτέλη; Ίσα ίσα όλοι στεναχωρέθηκαν. Ξεχνάς όμως το πέναλτι που δεν δόθηκε, την κόκκινη καθώς και ένα γκολ οφσάιντ. Απλά σου θυμίζω τα γεγονότα διότι η μνήμη σου από αγώνες είναι επιλεκτική.ούτε σε 1 εκ χρόνια δεν θα φτάσουμε τον Ολυμπιακό με τέτοια μυαλά...να παίρνουμε Χ με Εργοτέλη και να πανηγύριζουμε,λέγοντας πέρυσι ήμασταν 8οι άρα το Χ με τέλη είναι τεράστια επιτυχία...μεγάλη πρόοδος..το πέρυσι τέλειωσε,πάει, γιατί το αναφέρουν κάποιοι?
συμφωνώ φίλε μου...απλά αν δε κάνεις το ξεπέταγμα όταν σου δοθεί η ευκαιρία,κινδυνεύεις να μείνεις αιώνια στο...χτίσιμο και στα πενταετή πλάνα βλέπε ΠΑΟ,ΑΕΚ και να βλέπεις τα πρωταθλήματα να περνούν από δίπλα σου...
απλά μου τη δίνει η νοοτροπία πολλών παοκτσήδων...τρώνε πολύ εύκολα κουτόχορτο από κολοδημοσιογράφους τοπικούς αβανταδόρους...σήμερα πχ βγαίνει από πολλούς ότι είχαμε ελλείψεις επειδή έλειπε ο...Λάκης,ο παίκτης που έχει ακούσει τα περισσότερα μπινελίκια από όλους και δικαίως γιατί δεν είναι ποδοσφαιριστής...
ο Σάντος ξεβρακώθηκε όχι με ΑΕΚ ή άρη αλλά με Θρασύβουλο...βάζουμε γκολ και από το 50ο λεπτό κατενάτσιο να το κρατήσουμε,ώσπου φυσικά το φάγαμε και δυστυχώς μπήκε το γκολ του Αθανασιάδη και καλύφτηκε αυτό το έγκλημα του Σάντος,που με τέτοια μυαλά και τακτικές δεν πρόκειται να μας οδηγήσει πουθενά
ΥΓ όσο για την άμυνα,ναι υπάρχει σαφής βελτίωση,αλλά εγώ την θέλω στα δύσκολα...με ολυμπιακό πελάγωσε και έφαγε γκολ από το...πάτσα,με αεκ ήταν αεράμυνα,με όφη,πανιώνιο από τύχη δεν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ κλπ
Δεν μπορω να ξερω ακριβως τι λενε οι δημοσιογραφοι πανω στην Θεσσαλονικη.Οτι θα παιζεται αυτο που λες,το θεωρω δεδομενο.συμφωνώ φίλε μου...απλά αν δε κάνεις το ξεπέταγμα όταν σου δοθεί η ευκαιρία,κινδυνεύεις να μείνεις αιώνια στο...χτίσιμο και στα πενταετή πλάνα βλέπε ΠΑΟ,ΑΕΚ και να βλέπεις τα πρωταθλήματα να περνούν από δίπλα σου...
απλά μου τη δίνει η νοοτροπία πολλών παοκτσήδων...τρώνε πολύ εύκολα κουτόχορτο από κολοδημοσιογράφους τοπικούς αβανταδόρους...σήμερα πχ βγαίνει από πολλούς ότι είχαμε ελλείψεις επειδή έλειπε ο...Λάκης,ο παίκτης που έχει ακούσει τα περισσότερα μπινελίκια από όλους και δικαίως γιατί δεν είναι ποδοσφαιριστής...
ελα ντεΟ παλέρμο μιλάει πραγματικά σωστά απόψε....το μόνο λάθος είναι ότι όλα δεν γίνονται αμέσως...αλλά σιγά-σιγά....
φοβασαι μην σου παρει τη θεση που δικαιωματικα σου ανηκει;;;;;Δεν μπορω να ξερω ακριβως τι λενε οι δημοσιογραφοι πανω στην Θεσσαλονικη.Οτι θα παιζεται αυτο που λες,το θεωρω δεδομενο.
Θα σου πω κατι.Δεν χρειαζεται να βγεις 1ος η [size=20pt]2[/size]ος
που το άκουσες;Ανακοινωθηκε η τιμωρια του Π.Κοντρερας : 1 αγωνιστικη την οποια εχει ηδη εκτισει!Ειναι πλεον στα πλανα του Σαντος
το ακουσα κ εγω πριν μιση ωρα απο ενα ραδιο.2-1 οι ψηφοι υπερ του κοντρερας.κριμα που δεν μπορω να θυμηθω τον μαλακα που του εδωσε 3 αγωνιστικεςΑνακοινωθηκε η τιμωρια του Π.Κοντρερας : 1 αγωνιστικη την οποια εχει ηδη εκτισει!Ειναι πλεον στα πλανα του Σαντος
Τα λεμε τον Μαιο.Οσο για την ερωτηση σου,οχι δεν φοβαμαι.φοβασαι μην σου παρει τη θεση που δικαιωματικα σου ανηκει;;;;;
Κολκας πριν λιγο στον λιμπεροπου το άκουσες;