συμφωνώ φίλε μου...απλά αν δε κάνεις το ξεπέταγμα όταν σου δοθεί η ευκαιρία,κινδυνεύεις να μείνεις αιώνια στο...χτίσιμο και στα πενταετή πλάνα βλέπε ΠΑΟ,ΑΕΚ και να βλέπεις τα πρωταθλήματα να περνούν από δίπλα σου...
απλά μου τη δίνει η νοοτροπία πολλών παοκτσήδων...τρώνε πολύ εύκολα κουτόχορτο από κολοδημοσιογράφους τοπικούς αβανταδόρους...σήμερα πχ βγαίνει από πολλούς ότι είχαμε ελλείψεις επειδή έλειπε ο...Λάκης,ο παίκτης που έχει ακούσει τα περισσότερα μπινελίκια από όλους και δικαίως γιατί δεν είναι ποδοσφαιριστής...
Δεν μπορω να ξερω ακριβως τι λενε οι δημοσιογραφοι πανω στην Θεσσαλονικη.Οτι θα παιζεται αυτο που λες,το θεωρω δεδομενο.
Θα σου πω κατι.Δεν χρειαζεται να βγεις 1ος η 2ος για να κανεις την υπερβαση απο την στιγμη που περσι ησουν 8ος.Εχεις καβαντζαρει την 4η θεση σιγουρα και απο εκει και περα ''βλεπεις'' για ο,τι καλυτερο μπορεις.Προσωπικη αποψη οτι μπορεις να βγεις μεχρι 3ος.Ο Παναθηναικος εδωσε δικαιωματα με τις γκελες που εκανε στο ΟΑΚΑ αλλα πολυ δυσκολα θα μας περασετε.
Σαυτο που συμφωνω μαζι σου ειναι για τον Σαντος.Για μενα ειναι λιγος και μεγαλη κοτα.Αν θες σε 2-3 χρονια να χτυπησεις με ολα τα φοντα ενα πρωταθλημα,με αυτον στον παγκο δυσκολα θα τα καταφερεις.
Αλλα το θεμα του προπονητη ειναι δευτερευον κατα την γνωμη μου την φετινη χρονια για εσας.Σου λεω πρεπει να σταθεις στους 4-5 καλους παικτες που εχεις,στο οραμα της διοικησης που σε εκφραζει και στον κοσμο που στεκεται στον πλευρο της ομαδας.
Οι απαιτησεις σου ειναι παρα πολλες για πρωτη χρονια.Απο του χρονου θα εχεις καθε ''δικαιωμα'' να διεκδικεις παραπανω πραγματα.Σκεψου οτι περσι,απο τους 4-5 καλους παικτες που εχεις,ηταν μονο ο Βερον.
Δεν φτιαχνονται οι ομαδες μεσα σε ενα καλοκαιρι.Ειδικα αν αναλογιστεις πως ησουν περισυ και τι μπαλα επαιζες.
Απο την στιγμη που τα μηνυματα ειναι αισιοδοξα,η υπομονη και η προσμονη θα ειναι πιο ευκολη και πιο ευχαριστη για εσας.Χρειαζεται μεγαλη προσοχη για να μην γυρισει αυτη η προσμονη σε ανυπομονησια και αρχισει η γκρινια απο τωρα που ειναι ουσιαστικα η πρωτη χρονια.Πραγματικα μεγαλη προσοχη.Αυτα.