DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε σου λέω την κανάααααααααααααααααααααααααααααααα
Εφυγα απο το γηπεδο με τοση πικρα απο αυτα που εγιναν που ελεγα στον εαυτο μου οτι δεν προκειται να ξαναπατησω!!!Φυσικα ηταν αντιδραση της στιγμης και δεν μπορω να μην παω γηπεδο να δω τον Π.Α.Ο.Κ. αλλα η αηδια μενει!Ομοιοτητες στον τραμπουκισμο υπαρχουν πολλες αλλα η φιλοσοφια και το τι ζηταει ο καθενας απο αυτους που προανεφερες απο την ενασχοληση του με την ομαδα του,ειναι εντελως διαφορετικη!Σας τα ειχα πει για τη θυρα 4.......αλλα τοτε ειρωνευοσασταν και κοροιδευετε!!Ποια νομιζεις οτι ειναι η διαφορα αυτων που πλακωνοντουσαν χτες με τον σαουριδη και τον Νεγρη?Καμια απολυτως!!!
Τουλάχιστον στον ΑΡΗ ρε συ αυτά τα φαινόμενα με τις κροτίδες και τις πέτρες έχουν σταματήσει. Και είναι κρίμα γιατί πέρα από τις παπαριές που λέμε, έχετε πολύ ωραία ατμόσφαιρα αλλά στο τέλος μένει μόνο η τσάμπα μαγκιά που πουλάνε μερικά πρεζόνια.Εφυγα απο το γηπεδο με τοση πικρα απο αυτα που εγιναν που ελεγα στον εαυτο μου οτι δεν προκειται να ξαναπατησω!!!Φυσικα ηταν αντιδραση της στιγμης και δεν μπορω να μην παω γηπεδο να δω τον Π.Α.Ο.Κ. αλλα η αηδια μενει!Ομοιοτητες στον τραμπουκισμο υπαρχουν πολλες αλλα η φιλοσοφια και το τι ζηταει ο καθενας απο αυτους που προανεφερες απο την ενασχοληση του με την ομαδα του,ειναι εντελως διαφορετικη!
Μην εισαι τοσο σιγουρος......Εφυγα απο το γηπεδο με τοση πικρα απο αυτα που εγιναν που ελεγα στον εαυτο μου οτι δεν προκειται να ξαναπατησω!!!Φυσικα ηταν αντιδραση της στιγμης και δεν μπορω να μην παω γηπεδο να δω τον Π.Α.Ο.Κ. αλλα η αηδια μενει!Ομοιοτητες στον τραμπουκισμο υπαρχουν πολλες αλλα η φιλοσοφια και το τι ζηταει ο καθενας απο αυτους που προανεφερες απο την ενασχοληση του με την ομαδα του,ειναι εντελως διαφορετικη!
Μιλαμε για κλωτσομπουνια 150-200 ατομων τουλαχιστον,οποτε δεν μπορεις να απαντησεις ποιοι,πως,τι,γιατι!Μην εισαι τοσο σιγουρος......
Και ελπιζω να μην ηταν απο δυτικες συνοικιες τα ατομα που παιζαν χτες μπουνιες......
Έλα ρε, τόσο γενικευμένο ήταν; Μήπως υπερβάλεις;Μιλαμε για κλωτσομπουνια 150-200 ατομων τουλαχιστον,οποτε δεν μπορεις να απαντησεις ποιοι,πως,τι,γιατι!
Οχι απλα δεν υπερβαλω,ισως να σου λεω και λιγους!Και οταν γινεται σε μια θυρα οπου οι οπαδοι ειναι στοιβαγμενοι,ο κινδυνος ειναι ακομα μεγαλυτερος!Έλα ρε, τόσο γενικευμένο ήταν; Μήπως υπερβάλεις;
άμα δεν φύγει η σαρδέλα από τον πάγκο,δεν θα δούμε άσπρη μέρα
για πρωινό τον έχει ο Άγγελος τον Σάντος,παίρνει και 600 το χρόνο γαμώ το δερμάτινό του το καφέ
Πήρες χαμπάρι γιατί έγινε η φάση;Οχι απλα δεν υπερβαλω,ισως να σου λεω και λιγους!Και οταν γινεται σε μια θυρα οπου οι οπαδοι ειναι στοιβαγμενοι,ο κινδυνος ειναι ακομα μεγαλυτερος!
Οχι ρε ουτε που καταλαβα αν και ημουν διπλα!Ειδα καποιους λιγους να χτυπιουνται και μετα...ντομινο!!!Πανικος!Πήρες χαμπάρι γιατί έγινε η φάση;
Κατάλαβα. Ξύλο να'ναι και ότι να'ναι. Για τον πούτσο είμαστεΟχι ρε ουτε που καταλαβα αν και ημουν διπλα!Ειδα καποιους λιγους να χτυπιουνται και μετα...ντομινο!!!Πανικος!
φιλε βλεπο ισε οπαδοσ του ται μποξ,θα σε φενετε ταιλανδοσο γκαρσια ηταν πιο καλος απ οτι με την αεκ.δεν μπορω να ακουω μαλακιες για τις κλωτσιες.σε τετοιο γηπεδο δεν μπορεις να κανεις τακλιν κ να πας εκει που θες.δεν ειχε αλλη τετοια περιεργη φαση κ δεν ειχε κ με την αεκ παρατραγουδα.μη τον κραζεις λοιπον επειδη εδωσε μαπες στις γυναικουλες σου......
κοιταξε να δεις,οπαδος της μπαλας ειμαι κ του παοκ ειμαι κ ξερω θα πεις αυτα δεν πηγαινουν μαζι......αλλα αποψη σου.ο γκαρσια δεν επαιξε βρομικα ουτε με αεκ ουτε με αρη.δεν μπορω να ακουω οτι τους χτυπουσαμε οταν τα πουστρακια οι παιχτες του αρη επαιζαν λες ηταν γηπεδουχοι.......οσον αφορα τον τσαμπουκα κ το ξυλο.υπηρχαν φασεις που απο την τηλεοραση δεν τις εβλεπες.....φιλε βλεπο ισε οπαδοσ του ται μποξ,θα σε φενετε ταιλανδοσ
α λαθοσ καμποτισιανοσ
τουμπα καμποτσι βιεναμ
Αυτό το παίζανε σαν γηπεδούχοι πολύ μου άρεσεκοιταξε να δεις,οπαδος της μπαλας ειμαι κ του παοκ ειμαι κ ξερω θα πεις αυτα δεν πηγαινουν μαζι......αλλα αποψη σου.ο γκαρσια δεν επαιξε βρομικα ουτε με αεκ ουτε με αρη.δεν μπορω να ακουω οτι τους χτυπουσαμε οταν τα πουστρακια οι παιχτες του αρη επαιζαν λες ηταν γηπεδουχοι.......οσον αφορα τον τσαμπουκα κ το ξυλο.υπηρχαν φασεις που απο την τηλεοραση δεν τις εβλεπες.....