Όσες φορές και σου το πω δεν καταλαβαίνεις. Άρχισες πάλι να σνιφάρεις μαρμαρόσκονη. Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει με σένα. Ενώ σε άλλα θέματα φαίνεσαι συγκροτημένος άνθρωπος, όταν μιλάμε για αθλητικά χάνεις τη μπάλα. Άστο βρε αδελφέ αφού και εσύ χαλιέσαι και τα δικά μας τα μάτια πονάνε από αυτά που γράφεις.έτσι είναι η ομαδούλα που ανεβοκατεβαίνει κατηγορίες,ταμπούρι πίσω(τους έχει μείνει από εποχή Τεννέ),αλλαγές για καθυστέρηση στο 90,ψευτοτραυματισμοί κλπ
καλά πόσα χρόνια πρέπει να περάσουνε για να κάνουνε ΜΙΑ ευκαιρία στην Τούμπα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Καλο για σενα θα ηταν απο το να μεινουν στα γκισε!Μην μου πεις οτι θα τα εξαντλησεις![]()
![]()
Ενω εσυ ο τρισμεγιστος εκανες ισα με 5-10 ευκαιριες κλασσικες με γιομες απο στημενα φαουλ στο κεντρο!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Επειδη δεν κουβαλαμε τη βλακεια σας, ελπιζω να ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΠΟΡΙ στο επαναληπτικο παιχνιδι και βεβαια το παιχνιδι εκεινο θα ειναι ΕΞΙΣΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ, δε μιλαμε ουτε για 3μπαλα, ουτε για 4μπαλα, ουτε για μπουλκουμεδες αλλα........... ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑΚΙ για το Βικελιδης????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ζαγορακη φοβιτσιαρη!!!!!!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Χαλάρωσε, με σένα θα τα εξαντλήσω. Αν και χθες εκτός από την 4 παντού άδειες κερκίδες έβλεπα σε διάφορα σημεία. Τι σκατά sold out είναι αυτά;Καλο για σενα θα ηταν απο το να μεινουν στα γκισε!Μην μου πεις οτι θα τα εξαντλησεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε ρε,της πουτανας εγινε χθες!Πεσανε πολλες μαπες στην 4,τοσες που εγω προσωπικα εχω πολλα χρονια να δω!Ξεκινησαν απο 5-10 και κατεληξε ολη η 4 ενα κουβαρι!Πολυ ξυλο!Δεν ξερω αν εδειξε κατι στην τηλεορασηΚατά τα άλλα αρχίδια ποδόσφαιρο παίχτηκε, άλλωστε άντε να παίξεις μπάλα σε τέτοιο βούρκο.
Υ.Γ Πότε θα διώξετε αυτούς τους μαλάκες που νομίζουν ότι πετώντας μια κροτίδα στο κόρνερ κάνουν καλό στην ομάδα σας;
Έδειξε προς το τέλος κάποιους που τους πηγαίνανε καροτσάκι. Στη φάση με το ασθενοφόρο τι έγινε;Ασε ρε,της πουτανας εγινε χθες!Πεσανε πολλες μαπες στην 4,τοσες που εγω προσωπικα εχω πολλα χρονια να δω!Ξεκινησαν απο 5-10 και κατεληξε ολη η 4 ενα κουβαρι!Πολυ ξυλο!Δεν ξερω αν εδειξε κατι στην τηλεοραση
Το αν ειχε σολντ αοθτ δεν το ξερω!Παντως εχεις δικιο για αδειες θεσεις σε θυρες 7 και 8,αλλα σου ειπα οτι δεν ξερω για σολντ αουτ γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να καταλαβεις τι γινοταν στην Θυρα 4!Οχι απλα υπεραριθμοι,αλλα 3 σε καθε καθισμα!Τα ζωα που εχουν εισητηρια αλλου και ερχονται στην 4,καποια στιγμη θα κανουν τεραστια ζημια και θα θρηνησουμε θυματα!!!Ελπιζω να βγω ψευτης!Χαλάρωσε, με σένα θα τα εξαντλήσω. Αν και χθες εκτός από την 4 παντού άδειες κερκίδες έβλεπα σε διάφορα σημεία. Τι σκατά sold out είναι αυτά;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ασε ρε,της πουτανας εγινε χθες!Πεσανε πολλες μαπες στην 4,τοσες που εγω προσωπικα εχω πολλα χρονια να δω!Ξεκινησαν απο 5-10 και κατεληξε ολη η 4 ενα κουβαρι!Πολυ ξυλο!Δεν ξερω αν εδειξε κατι στην τηλεοραση
τα δειξε κ τα παράδειξε.Γιατί πλακωνόντουσαν;
Καποιος λιποθυμησε-μαλλον απο το...υπερθεαμα που εβλεπε!!!- και ανοιξαν την πορτα στην 4 για να μπουν του ΕΚΑΒ να τον μεταφερουν!Ελα ομως που τα στοιβαγμενα ζωα αδυνατουσαν να ανοιξουν διαδρομο!ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗΈδειξε προς το τέλος κάποιους που τους πηγαίνανε καροτσάκι. Στη φάση με το ασθενοφόρο τι έγινε;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
άμα δεν φύγει η σαρδέλα από τον πάγκο,δεν θα δούμε άσπρη μέρα
για πρωινό τον έχει ο Άγγελος τον Σάντος,παίρνει και 600 το χρόνο γαμώ το δερμάτινό του το καφέ
καλά αυτό το δερμάτινο το καφέ το έχει από την πρώτη του θητεία στην ΑΕΚ.Μάλλον κ με αυτό κοιμάται.Έχει καταντήσει το καφέ δερμάτινο για τον Σάντος,ότι το ριγέ μπλουζάκι στον Αλέφαντο.
Καλημερα χανουμακο!Οταν βλεπεις αυτα που βλεπεις στον αγωνιστικο χωρο και δεν σου παει το ματς οπως θες,αρχιζει η γκρινια οσο φτανουμε προς το τελος του αγωνα!Τα νευρα τεντωμενα,η πρεζα στο μαξιμουμ και...παρε να'χεις!Προσωπικα επειδη ημουν στην 4 ακριβως διπλα απο την κλωτσοπατιναδα,αηδιασα,εβρισα πολλες φορες και πολλους απο αυτους που ηταν στην μανουρα και χτυπουσαν ματα μανιας αδερφια τους,και εφυγα ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ 2 λεπτα πριν τη ληξη!!!τα δειξε κ τα παράδειξε.Γιατί πλακωνόντουσαν;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κάποια στιγμή πολύ χαμηλά στην 4 ήταν ένας Μπαοκάρας που έδινε τέτοιες κλωτσιές στον ΄΄αδερφό΄΄ του,που μου θύμισε τις κλωτσιές των μπάστων,στον Κύπριο φοιτητή στην Θεσσαλονίκη,με την περιβόητη υπόθεση της ζαρτινιέρας.Προς στιγμή νόμιζα ότι είχαν βρει τα ΠΑΟΚΙΑ στην 4 τίποτα Αρειανά που είχαν παρισφρύσει,και τα περιποιόντουσαν δεόντως ![Mrs Violent1 :hammer: :hammer:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_violent1.gif)
![Mrs Violent1 :hammer: :hammer:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_violent1.gif)
Τραγικες οι χθεσινες αλλαγες!Αλλαγες που δεν εδωσαν στην ομαδα ουτε 1%,αλλα την πηγαν και πισω!Βεβαια οι 2 ηταν αναγκαστικες και παλι και σου δενουν τα χερια!Τραγικος ο Μπακα,αλλα οχι στην θεση του ο Παντελης ρε,ελεος!Και τον Κλαους στην γραμμη πανω ρε?Ο πιτσιρικας ειναι φονιας στην περιοχη και τον ειχε εξω δεξια,ημαρτον!Για να κανω ομως και τον συνηγορο του διαβολου,λογω και των αρκετων απουσιων δεν ειχε αξιοπιστες εναλλακτικες λυσεις!Η ρεβανς με Βιερινια,Σορλεν,Λινο,Κοντρερας,θα ειναι πολυ διαφορετικη στο θεμα των εναλλακτικων λυσεων!άμα δεν φύγει η σαρδέλα από τον πάγκο,δεν θα δούμε άσπρη μέρα
για πρωινό τον έχει ο Άγγελος τον Σάντος,παίρνει και 600 το χρόνο γαμώ το δερμάτινό του το καφέ
Αηδια σκοτεινε,ΑΗΔΙΑ!Κάποια στιγμή πολύ χαμηλά στην 4 ήταν ένας Μπαοκάρας που έδινε τέτοιες κλωτσιές στον ΄΄αδερφό΄΄ του,που μου θύμισε τις κλωτσιές των μπάστων,στον Κύπριο φοιτητή στην Θεσσαλονίκη,με την περιβόητη υπόθεση της ζαρτινιέρας.Προς στιγμή νόμιζα ότι είχαν βρει τα ΠΑΟΚΙΑ στην 4 τίποτα Αρειανά που είχαν παρισφρύσει,και τα περιποιόντουσαν δεόντως![]()
Κάποια στιγμή πολύ χαμηλά στην 4 ήταν ένας Μπαοκάρας που έδινε τέτοιες κλωτσιές στον ΄΄αδερφό΄΄ του,που μου θύμισε τις κλωτσιές των μπάστων,στον Κύπριο φοιτητή στην Θεσσαλονίκη,με την περιβόητη υπόθεση της ζαρτινιέρας.Προς στιγμή νόμιζα ότι είχαν βρει τα ΠΑΟΚΙΑ στην 4 τίποτα Αρειανά που είχαν παρισφρύσει,και τα περιποιόντουσαν δεόντως![]()
εσύ χανουμάκο ξάδελφε τι παρείσφρυσες εδώ ??? επικίνδυνα είναι και άντε να σε σώσω...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
μάγκες την κανάαααααααααααααααααααααα... ![Με ελαφρά :badair: :badair:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5badair.gif)
![Με ελαφρά :badair: :badair:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5badair.gif)
μάγκες την κανάαααααααααααααααααααααα...![]()
κάτσε ρε... το κλίμα σε σηκώνει ακόμη.. δεν μπήκαν οι άγριοι ακόμη..
Σας τα ειχα πει για τη θυρα 4.......αλλα τοτε ειρωνευοσασταν και κοροιδευετε!!Ποια νομιζεις οτι ειναι η διαφορα αυτων που πλακωνοντουσαν χτες με τον σαουριδη και τον Νεγρη?Καμια απολυτως!!!Αηδια σκοτεινε,ΑΗΔΙΑ!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 88K