Επισκέπτης
Εγώ δεν λέω τίποτα, εσύ κλαίγεσαι συνέχεια στο thread του γαύρου!ρε χοντρουλη πες τιποτα και εσυ για το κατεστημενο!!! εγω μπορω να τρεξω εσυ οταν θα κατεβετε θα μπορεις χοντρουλη η θα σου βγαλει ο ξανθος τις μπουγατσες απο τη μυτη;
Εγώ δεν λέω τίποτα, εσύ κλαίγεσαι συνέχεια στο thread του γαύρου!ρε χοντρουλη πες τιποτα και εσυ για το κατεστημενο!!! εγω μπορω να τρεξω εσυ οταν θα κατεβετε θα μπορεις χοντρουλη η θα σου βγαλει ο ξανθος τις μπουγατσες απο τη μυτη;
Αυτο αδερφε εγινε γιατι πολυ απλα μιλαμε για νοκ αουτ παιχνιδι σε εναν θεσμο πιο προσιτο απο καθε αλλον για τιτλο!Η ηττα στην αεκ δεν στοιχισε ιδιαιτερα και ουτε μια νικη θα σε εκενε φαβορι για την δευτερη θεση!Μη λεμε οτι να'ναι!Σαφως και το παιχνιδι αυριο ειναι κρισιμοτερο!!!εγώ πάντως πραγματικά λυπάμαι που άκουσα και ακούω τους οπαδούς μας να λένε χωρίς δεύτερη σκέψη πως προτιμούνε νίκη με άρη παρά με αεκ...τεράστια μαλακία,δείγμα χωριατονοοτροπίας και βλαχοοπαδισμού
μια νίκη με αεκ θα μας έδινε αέρα ψυχολογικό και βαθμολογικό και θα έδειχνε ότι η ομάδα άλλαξε επίπεδο,ενώ τον άρη τον έχουμε κερδίσει δεκάδες φορές,μία ακόμα δεν θα προσθέσει τίποτα...
νιονιοοοοοοοοοοοο,αντε ρε παληκαρι μου παιξε με τον αρη για καμμια 5η θεση και ασε τον Π.Α.Ο.Κ. σε παρακαλω!Αντε στην Ελλαδα ολοι ιδιοι γιναμε!Ε οχι και ο νιονιος ρεεεεε!και κατι σωστο που ειπες!!! γιαυτο μη ξανακουσω τη καραμελα του κατεστημενου. και που εισαι ακομα εχεις να παιξεις με τη μιση αθηνα και δεν βλεπω να περνεις αλλη νικη.
Αυτο αδερφε εγινε γιατι πολυ απλα μιλαμε για νοκ αουτ παιχνιδι σε εναν θεσμο πιο προσιτο απο καθε αλλον για τιτλο!Η ηττα στην αεκ δεν στοιχισε ιδιαιτερα και ουτε μια νικη θα σε εκενε φαβορι για την δευτερη θεση!Μη λεμε οτι να'ναι!Σαφως και το παιχνιδι αυριο ειναι κρισιμοτερο!!!
Εγω σου αιτιολογησα το σκεπτικο μου και την προτιμηση μου!Αν ειναι μονο για την καζουρα,συμφωνουμε απολυτα!όχι φίλε δυστυχώς οι πιο πολλοί θέλουνε να κερδίσουνμε τον άρη για να κάνουνε καζούρα...προσωπικά και 0-5 να χάσουμε αύριο δεν με ενδιαφέρει καθόλου,το κύπελλο όπως έλεγε και ο Παρασίδης είναι κυπελλάκι...
χίλιες φορές προτιμώ να κερδίζαμε χθες και κάποιο άλλο ματς πχ Εργοτέλη,Ηρακλή...
Και τα δυο παιχνίδια είναι σημαντικά και για τους δύο με λίγο περισσότερη βαρύτητα στο κύπελοΚαι επειδή το έλεγε ο παρασίδης κυπελλάκι τί πάει να πει; ο παρασίδης σκότωσε τη γυναίκα του, πρέπει να το ασπαστούμε κι αυτό; Ο παρασίδης ήταν φίλος με τον άγγελο και ήταν το ραδιοφωνικό φερέφωνο του άγγελου... Καλός ο παρασίδης, δεν έχανα εκπομπή του αλλά όχι και να τον εστερνιζόμαστε σε όλα του, ακόμη και τα αθλητικής φύσεως...
Η νίκη επί της ρούλας αυριο είναι πιο σημαντική από το παιχνίδι της προηγούμενης κυριακής διότι δίνει την προκριση στο κύπελλο, στόχο που έχει θέση η διοίκησή σου και όχι ο κάθε λογής παπαρολόγος. Αν έκανε καποιος γκάλοπ σχετικά με το αυριανό και αυτό της μεθεπόμενης κυριακής τότε μάλιστα...
καμία φωτογραφία του κασναφέρη, του ζωγράφου και του Γερμανακου δεν έχεις να βάλεις;επαγγελμα:[size=30pt]Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Η Σ ! ! ! ! ![/size]
ειναι κ οι καλυτεροι παιχτες του........καμία φωτογραφία του κασναφέρη, του ζωγράφου και του Γερμανακου δεν έχεις να βάλεις;
ειναι κ οι καλυτεροι παιχτες του........
λογικα θα τους κολλαει,αλλιως θα ειχε προβλημα με το ικα.αλλα να μου πεις τοσα κ τοσα,στο ικα θα κολλησει?γιατί δεν τους βάζει ο θείος στο site της ΠΑΕ;
Μήπως είναι εξωτερικοί συνεργάτες;
Τους κολλάει ένσημα;
Κοίτα αν είναι εξωτερικοί συνεργάτες θα κόβουν δελτίο παροχής και θα έχουν τεβε. Γι'αυτό γαμιούνται τα ταμείαλογικα θα τους κολλαει,αλλιως θα ειχε προβλημα με το ικα.αλλα να μου πεις τοσα κ τοσα,στο ικα θα κολλησει?
βρε τι εξωτερικοι?σου φαινονται για τετοιοι?Κοίτα αν είναι εξωτερικοί συνεργάτες θα κόβουν δελτίο παροχής και θα έχουν τεβε. Γι'αυτό γαμιούνται τα ταμεία
Λες να έχει γίνει κανονική πρόσληψη;βρε τι εξωτερικοι?σου φαινονται για τετοιοι?
ετσι το κοβω.δεν ειδες στην ξανθη?του κανανε κ κανονικη απολυση του ανθρωπου κ μαλιστα με τιμητικες πλακετεςΛες να έχει γίνει κανονική πρόσληψη;
ετσι το κοβω.δεν ειδες στην ξανθη?του κανανε κ κανονικη απολυση του ανθρωπου κ μαλιστα με τιμητικες πλακετες
ασε,δε θελω καν να το σκεφτομαι...σημερα τι θα κανεις με την ομαδα μου?
Φαντάσου αποζημίωση που πήρε