Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Που θα μου μάθετε και την ιστορία της ΑΕΚ.
ΕΛΕΟΣ  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Στον πούτσο μου με ποιόν πήγε ο κίκε. Για το ποιός παίζει καλύτερη μπάλα μιλάμε
Στον πούτσο σου αλλά δεν με πιάνεις, όπως πάντα.  Εσείς παίζετε μπαλάρα αλλά κάνετε το ένα κλαρίνο πίσω απ τ' άλλο και ο προπονητής σας πάει με μπράβους στα αποδυτήρια....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
και λαγωνίδης βοηθός και μάνατζερ ο τεχνικός διευθυντής του αγροτικού αστέρα εν ονόματι διονύσης Γιαννόπουλος

επίσης ο άγγελος μπορεί να κάνει και τις υπερωρίες της καθαρίστριας όταν παίρνει ρεπό τις Τετάρτες που έχει αγώνες κυπέλλου...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
και λαγωνίδης βοηθός και μάνατζερ ο τεχνικός διευθυντής του αγροτικού αστέρα εν ονόματι διονύσης Γιαννόπουλος

επίσης ο άγγελος μπορεί να κάνει και τις υπερωρίες της καθαρίστριας όταν παίρνει ρεπό τις Τετάρτης και έχει αγώνες κυπέλλου...
και προετοιμασια στο βατοπεδιο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στον πούτσο σου αλλά δεν με πιάνεις, όπως πάντα.  Εσείς παίζετε μπαλάρα αλλά κάνετε το ένα κλαρίνο πίσω απ τ' άλλο και ο προπονητής σας πάει με μπράβους στα αποδυτήρια....
Ησύχασε δεν χρειάζονται αποκρυπτογράφηση τα μηνύματά σου. Το ξέρω ότι η κατάσταση στον ΑΡΗ είναι για γέλια και το ότι παίζουμε καλούτσικη μπάλα δεν λέει τίποτα γιατί είμαστε loosers. Απλά είστε κωλόφαρδοι μέχρι τώρα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ησύχασε δεν χρειάζονται αποκρυπτογράφηση τα μηνύματά σου. Το ξέρω ότι η κατάσταση στον ΑΡΗ είναι για γέλια και το ότι παίζουμε καλούτσικη μπάλα δεν λέει τίποτα γιατί είμαστε loosers. Απλά είστε κωλόφαρδοι μέχρι τώρα
Για να το καταλάβω:
Η επιστημονική σου ανάλυση για το που οφείλεται η δευτερη θέση του ΠΑΟΚ και η 7η του Αρη καθώς και η διαφορά των 9 βαθμών έβγαλε ως συμπερασμα οτι είμαστε "κωλόφαρδοι";

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για να το καταλάβω:
Η επιστημονική σου ανάλυση για το που οφείλεται η δευτερη θέση του ΠΑΟΚ και η 7η του Αρη καθώς και η διαφορά των 9 βαθμών έβγαλε ως συμπερασμα οτι είμαστε "κωλόφαρδοι";
Όχι.
Οτι ο Σάντος φτιάχνει ομάδα που χωρίς να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο καταφαίρνει να παίρνει αποτελέσματα. Και είστε δεύτεροι διότι έχετε την κωλοφαρδία να συναντήσετε τους χειρότερους αεκ και παο των τελευταίων ετών. Η κωλοφαρδία σας δεν έχει σχέση με το που βρίσκεται ο ΑΡΗΣ. Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφω

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Όχι.
Οτι ο Σάντος φτιάχνει ομάδα που χωρίς να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο καταφαίρνει να παίρνει αποτελέσματα. Και είστε δεύτεροι διότι έχετε την κωλοφαρδία να συναντήσετε τους χειρότερους αεκ και παο των τελευταίων ετών. Η κωλοφαρδία σας δεν έχει σχέση με το που βρίσκεται ο ΑΡΗΣ. Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφω
Ορίστε ένας αντικειμενικός αρειανός που βάζει την ομάδα τουσε διαφορετική κατηγορία από ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΠΑΟ...

Σε τίμα αυτό που γράφεις
Συνέχισε έτσι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ορίστε ένας αντικειμενικός αρειανός που βάζει την ομάδα τουσε διαφορετική κατηγορία από ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΠΑΟ...

Σε τίμα αυτό που γράφεις
Συνέχισε έτσι
Έά βγες απο τον ΠΟΚ. Ξεκαβάλα και θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Η θέση μας πάντα θα είναι να μαλώνουμε ποιος θα είναι τέτερτος και ποιος πέμπτος. Όλα τα άλλα είναι έπεα πτερόεντα. Καλό απόγευμα και όνειρα γλυκά

Επισκέπτης
Όχι.
Οτι ο Σάντος φτιάχνει ομάδα που χωρίς να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο καταφαίρνει να παίρνει αποτελέσματα. Και είστε δεύτεροι διότι έχετε την κωλοφαρδία να συναντήσετε τους χειρότερους αεκ και παο των τελευταίων ετών. [size=20pt]Η κωλοφαρδία σας δεν έχει σχέση με το που βρίσκεται ο ΑΡΗΣ[/size]. Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφω
Χέσε μας ρε πέτρο και εσύ με τον ρούλη, ομάδα ασανσερ, μόνιμα 8ος με 2 καλά χρόνια και έχετε και άποψη! Μιλήστε για μπάσκετ καλύτερα! :birdman:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Έά βγες απο τον ΠΟΚ. Ξεκαβάλα και θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Η θέση μας πάντα θα είναι να μαλώνουμε ποιος θα είναι τέτερτος και ποιος πέμπτος. Όλα τα άλλα είναι έπεα πτερόεντα. Καλό απόγευμα και όνειρα γλυκά
Θα μαλώσουμε λοιπόν όταν καποιος θα είναι τέταρτος και ο άλλος πέμπτος.  Προς το παρόν ο ένας είναι δεύτερος και ο άλλος έβδομος...

Καλό απόγευμα και σε σένα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Χέσε μας ρε πέτρο και εσύ με τον ρούλη, ομάδα ασανσερ, μόνιμα 8ος με 2 καλά χρόνια και έχετε και άποψη! Μιλήστε για μπάσκετ καλύτερα! :birdman:
Μην μου κουνάς των κωλαράκο σου βρώμα. Πρέπει να φύγω :birdman:

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οι προηγούμενες σελίδες είναι φουλαριστές από ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Οι γείτονες επιτέλους χάρηκαν φέτος, τους εύχομαι καλή τύχη μεθαύριο. Ο σκορδας μπορεί απο σήμερα να κλαφτεί για τη διαιτησία όπως έκανε εδώ και μια βδομάδα η άλλη 44. (ήμαρτον σε λίγο θα μας πούνε και κατεστημένο  :headbang: :headbang:). Είναι τυχερός διότι δεν παίζει ο "δεν ξέρω εγώ τι". Επίσης αν θα χάσει θα είναι διότι δεν είχατε κόσμο. Το παράλογο είναι ότι ενώ έβγαλε την ανακοίνωση για τα επεισόδια μετά από δυό μέρες θέλοντας να αποδυναμιτίσει το κλίμα ζήτησε εισητήρια. Απλά τραγικός αντιΠΑΟΚΤΣΗΣ.

Δε μπορώ να ακούω από συνΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ για τον Αγγελάρα. Έκανε πολλά καλά για τον ΠΑΟΚ τον υπηρέτησε σαν στρατιώτης αλλά φτάνει πια. Είναι δυνατόν να χρεώνουμε την ήττα (1-0 με κωλομπαρίστικο γκολ σε αναμπουμπούλα με Δάρλα έξω) στον Σάντος:;;;;; Πείτε μου σας παρακαλώ σε ποια ομάδα superleague θα έπαιζαν Λάκης, Κωνσταντινιδης. Ούτε βούλη. Και όμως με αυτούς είμαστε 2οι ακόμα. Τα εντός εκτός δεν ήταν 9-6 όπως λένε κάποιοι έξυπνοι αλλά 8-7. Κωλόφαρδοι πάντως δεν ήμαστε φέτος εκτός από τον αγώνα με Λάρισα. Θυμήσου τέλη, αστέρα, γριά, αεκ Τούμπα ( μη ξεχνούν οι ξαδελφούλες το γκολ που ξεκίνησε με εμφανέστατο χέρι) που μόνο τυχεροί δεν ήμαστε. Εγώ είμαι υπέρ της άποψης ανανέωσης 5 χρόνια στον Πορτογάλο και να είστε σίγουροι ότι ένα πρωταθληματάκι θα το σηκώσουμε.

ΥΓ: Αυτός που είπε για το 0-1 με ιωνικό της αεκ τελευταία αγωνιστική μη ξεχνά ότι σε μια χρονιά μαμούνικο 44 και πρωτάθλημα δεν έπαιζε να το αφήσει ο θείος!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom