DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Που θα μου μάθετε και την ιστορία της ΑΕΚ.
ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
έλα όπως πέρυσι νόμε Μητσοτάκη!!!
θα ερθει και η σειρα σου αρθρο 45
Στον πούτσο σου αλλά δεν με πιάνεις, όπως πάντα. Εσείς παίζετε μπαλάρα αλλά κάνετε το ένα κλαρίνο πίσω απ τ' άλλο και ο προπονητής σας πάει με μπράβους στα αποδυτήρια....Στον πούτσο μου με ποιόν πήγε ο κίκε. Για το ποιός παίζει καλύτερη μπάλα μιλάμε
ΜΟΝΟ ΑΓΓΕΛΟΣ
κοψε τις μαλακιες θα πεσει το σαιτέλα όπως πέρυσι νόμε Μητσοτάκη!!!
μιτροπολιτισο πάτερ;
και λαγωνίδης βοηθός και μάνατζερ ο τεχνικός διευθυντής του αγροτικού αστέρα εν ονόματι διονύσης ΓιαννόπουλοςΜΟΝΟ ΑΓΓΕΛΟΣ
και προετοιμασια στο βατοπεδιοκαι λαγωνίδης βοηθός και μάνατζερ ο τεχνικός διευθυντής του αγροτικού αστέρα εν ονόματι διονύσης Γιαννόπουλος
επίσης ο άγγελος μπορεί να κάνει και τις υπερωρίες της καθαρίστριας όταν παίρνει ρεπό τις Τετάρτης και έχει αγώνες κυπέλλου...
κάπου εκεί κοντά τους πήγαινε, δεν γνωρίζω σε ποια μονή ακριβώς...και προετοιμασια στο βατοπεδιο
το ποιος λέει μαλακίες, είναι γνωστό.κοψε τις μαλακιες θα πεσει το σαιτ
Ησύχασε δεν χρειάζονται αποκρυπτογράφηση τα μηνύματά σου. Το ξέρω ότι η κατάσταση στον ΑΡΗ είναι για γέλια και το ότι παίζουμε καλούτσικη μπάλα δεν λέει τίποτα γιατί είμαστε loosers. Απλά είστε κωλόφαρδοι μέχρι τώραΣτον πούτσο σου αλλά δεν με πιάνεις, όπως πάντα. Εσείς παίζετε μπαλάρα αλλά κάνετε το ένα κλαρίνο πίσω απ τ' άλλο και ο προπονητής σας πάει με μπράβους στα αποδυτήρια....
Για να το καταλάβω:Ησύχασε δεν χρειάζονται αποκρυπτογράφηση τα μηνύματά σου. Το ξέρω ότι η κατάσταση στον ΑΡΗ είναι για γέλια και το ότι παίζουμε καλούτσικη μπάλα δεν λέει τίποτα γιατί είμαστε loosers. Απλά είστε κωλόφαρδοι μέχρι τώρα
Όχι.Για να το καταλάβω:
Η επιστημονική σου ανάλυση για το που οφείλεται η δευτερη θέση του ΠΑΟΚ και η 7η του Αρη καθώς και η διαφορά των 9 βαθμών έβγαλε ως συμπερασμα οτι είμαστε "κωλόφαρδοι";
Ορίστε ένας αντικειμενικός αρειανός που βάζει την ομάδα τουσε διαφορετική κατηγορία από ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΠΑΟ...Όχι.
Οτι ο Σάντος φτιάχνει ομάδα που χωρίς να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο καταφαίρνει να παίρνει αποτελέσματα. Και είστε δεύτεροι διότι έχετε την κωλοφαρδία να συναντήσετε τους χειρότερους αεκ και παο των τελευταίων ετών. Η κωλοφαρδία σας δεν έχει σχέση με το που βρίσκεται ο ΑΡΗΣ. Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφω
Έά βγες απο τον ΠΟΚ. Ξεκαβάλα και θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Η θέση μας πάντα θα είναι να μαλώνουμε ποιος θα είναι τέτερτος και ποιος πέμπτος. Όλα τα άλλα είναι έπεα πτερόεντα. Καλό απόγευμα και όνειρα γλυκάΟρίστε ένας αντικειμενικός αρειανός που βάζει την ομάδα τουσε διαφορετική κατηγορία από ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΠΑΟ...
Σε τίμα αυτό που γράφεις
Συνέχισε έτσι
Χέσε μας ρε πέτρο και εσύ με τον ρούλη, ομάδα ασανσερ, μόνιμα 8ος με 2 καλά χρόνια και έχετε και άποψη! Μιλήστε για μπάσκετ καλύτερα!Όχι.
Οτι ο Σάντος φτιάχνει ομάδα που χωρίς να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο καταφαίρνει να παίρνει αποτελέσματα. Και είστε δεύτεροι διότι έχετε την κωλοφαρδία να συναντήσετε τους χειρότερους αεκ και παο των τελευταίων ετών. [size=20pt]Η κωλοφαρδία σας δεν έχει σχέση με το που βρίσκεται ο ΑΡΗΣ[/size]. Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφω
Θα μαλώσουμε λοιπόν όταν καποιος θα είναι τέταρτος και ο άλλος πέμπτος. Προς το παρόν ο ένας είναι δεύτερος και ο άλλος έβδομος...Έά βγες απο τον ΠΟΚ. Ξεκαβάλα και θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Η θέση μας πάντα θα είναι να μαλώνουμε ποιος θα είναι τέτερτος και ποιος πέμπτος. Όλα τα άλλα είναι έπεα πτερόεντα. Καλό απόγευμα και όνειρα γλυκά
Μην μου κουνάς των κωλαράκο σου βρώμα. Πρέπει να φύγωΧέσε μας ρε πέτρο και εσύ με τον ρούλη, ομάδα ασανσερ, μόνιμα 8ος με 2 καλά χρόνια και έχετε και άποψη! Μιλήστε για μπάσκετ καλύτερα!