Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μόνο 5 είμαστε πίσω.Κ τα δύσκολα μο εκτός έδρας είναι ο Ηρακλής και ο Αστέρας Τρίπολης
Γαύρο,Αρη,ΟΦΗ,Ξάνθη τους έχω μέσα.Ο ΠΑΟΚ γαμιέται στα εκτός(ΠΑΟ,ΆΡΗ,Αστέρα).
5 βαθμοί δεν είναι λίγοι. Τέλος πάντων θαφανεί. Μην το παίζουμε Κασσάνδρες

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως θέλω να σχολιάσω κάτι για τους φίλους του ΠΑΟΚ,τουλάχιστον εδώ μέσα.Είναι οι μοναδικοί,που μετά από ήττα της ομάδας τους(που έχουν διατυμπανίσει πρωτίστως ότι θα είναι εύκολη νίκη),εξαφανίζονται ως δια μαγείας.Πραγματικά απορώ με το ξενέρωμα΄τους.
ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα με πείραζε που ερχόντουσαν με μια έπαρση κ σιγουριά ότι θα πάρουν το διπλό,λες κ είχαν πάιξει φέτος την σούπερ μπαλλα ή ειχαν πάρει τίποτα αξιοζήλευτα αποτελέσματα.Εμένα ο ΠΑΟΚ,κυρίως λόγω διοίκησης , προπονητή και καταβολών,μου είναι συμπαθής,αλλά με την γλωσσάρα που είχαν βγάλει για χθες με έκαναν λες κ παίζαμε με το γαύρο.Κ το αποτέλεσμα με δικαίωσε,που έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι για πολλά πράγματα κ θα καταρρεύσει γρήγορα.Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ θα παλέψουν,κυρίως για την δεύτερη θέση.Ο ΠΑΟΚ θα πέσει πολύ.
Καλα ρε μπαινει Φλεβαρης και ακομα αυτο ακουω!!! :2funny: :2funny: :2funny:Να το ελεγες αλλες  φορες το καταλαβαινω,και φετος???Απιστευτοι ειστε!Εχω ξαναποσταρει οτι στα πλει οφ κατα σειρα θα μπουνε ΠΑΟ,Π.Α.Ο.Κ.,ΑΕΚ,και θα παλεψεουν για την τελευταια θεση ΑΡΗΣ με ΑΕΛ!Οσον αφορα στο χθεσινο παιχνιδι,ανετρεξε λιγες μερες πριν και θα δεις οτι δεν πιστευα σε νικη του Π.Α.Ο.Κ. και λογω συγκυριας και βαρυτητας στον αγωνα της Τεταρτης!Και φυσικα δικαιωθηκα καθως ηδη υπαρχουν απωλειες αρκετες!!!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως θέλω να σχολιάσω κάτι για τους φίλους του ΠΑΟΚ,τουλάχιστον εδώ μέσα.Είναι οι μοναδικοί,που μετά από ήττα της ομάδας τους(που έχουν διατυμπανίσει πρωτίστως ότι θα είναι εύκολη νίκη),εξαφανίζονται ως δια μαγείας.Πραγματικά απορώ με το ξενέρωμα΄τους.
ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τι να ξενερωσω ρε σκοτεινε,που ειμαι 2ος?Εδω εσυ πανηγυριζεις που εισαι 5 βαθμους πισω και λες οτι θα την καλυψεις!Ξεχασε το,λεω εγω.
ΥΓ βαθμολογια πλει οφ (σημερα):ΠΑΟΚ 2 , ΠΑΟ 2 , ΑΕΚ 1, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φλεβάρη μπήκε δεν διαφωνώ κ έχουμε ακόμα ένα γύρο στον οποίο Β' γύρο έχετε 6 εντός κ 9 εκτός,τα οποία ξεκινήσατε με το αριστερό.Μήπως ξέρεις τι πρόγραμμα έχει η ΑΕΚ για το β' γύρο;;;;επειδή προφανώς ξέρεις το δικό σου πρόγραμμα ,σύγκρινέ το με το δικό μας κ δες ποιος έχει πιο δύσκολο.Από την άλλη η διαφορά των 5 βαθμών δεν είναι ουσιαστικά 5,αλλά 4 γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερούμε τόσο με σας όσο κ με τα βαζέλια.
Την καλημέρα μου,και το βλέπω χλωμό κ με τον ΑΡΗ το ματς σας.Εχετε πολλές απουσίες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι να ξενερωσω ρε σκοτεινε,που ειμαι 2ος?Εδω εσυ πανηγυριζεις που εισαι 5 βαθμους πισω και λες οτι θα την καλυψεις!Ξεχασε το,λεω εγω.
ΥΓ βαθμολογια πλει οφ (σημερα):ΠΑΟΚ 2 , ΠΑΟ 2 , ΑΕΚ 1, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0

Ρε μεγάλε,στην 17η αγωνιστική τελειώνει το πρωτάθλημα;;;εγώ πανηγυρίζω γιατί σε κέρδισα.Δεν έχω κάτι άλλο να πανηγυρίσω.Εσεις πανηγυρίζετε από την 2η αγωνιστική που είστε μονίμως δεύτεροι κ γω δεν ξέρω μετά από πόσα χρόνια.

Επισκέπτης
Φλεβάρη μπήκε δεν διαφωνώ κ έχουμε ακόμα ένα γύρο στον οποίο Β' γύρο έχετε 6 εντός κ 9 εκτός,τα οποία ξεκινήσατε με το αριστερό.Μήπως ξέρεις τι πρόγραμμα έχει η ΑΕΚ για το β' γύρο;;;;επειδή προφανώς ξέρεις το δικό σου πρόγραμμα ,σύγκρινέ το με το δικό μας κ δες ποιος έχει πιο δύσκολο.Από την άλλη η διαφορά των 5 βαθμών δεν είναι ουσιαστικά 5,αλλά 4 γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερούμε τόσο με σας όσο κ με τα βαζέλια.
Την καλημέρα μου,και το βλέπω χλωμό κ με τον ΑΡΗ το ματς σας.Εχετε πολλές απουσίες.
Απο την ΑΕΚ έχασε σκοτεινέ δεν έχασε απο τον θρασύβουλα, όσο για την τετάρτη δεν τα ξέρεις καλά τα δρώμενα εδώ!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μεγάλε,στην 17η αγωνιστική τελειώνει το πρωτάθλημα;;;εγώ πανηγυρίζω γιατί σε κέρδισα.Δεν έχω κάτι άλλο να πανηγυρίσω.Εσεις πανηγυρίζετε από την 2η αγωνιστική που είστε μονίμως δεύτεροι κ γω δεν ξέρω μετά από πόσα χρόνια.
Δεν πειραζει,απλα ειχες συνηθισει αλλιως και σου κακοφαινεται!Με κυνηγας απο την αρχη,ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!Τουλαχιστον μειωσε την διαφορα για να μην μπεις απο κατω μου στα πλει οφ!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εκανε κ η μύγα κώλο κ  :shit:τον κόσμο όλο.Αφού μεγάλε μου όλη σου η ποδοσφαιρική οντότητα περικλείεται σε 2 ομάδες της Αθήνας που σε κυνηγάνε για έναν γύρο,μόνο μια χρονιά,τότε καταλαβαίνω γιατί έχετε πέσει σε τέτοια ανυπαρξία κ αφάνεια,όλα αυτά τα χρόνια.Η προσωρινή δεύτερη θέση,για σας είναι μεγαλεία.Οπότε σε αφήνω στην (πρόσκαιρη) χαρά σου για την διατήρηση της 2ης θέσης την 17η αγωνιστική.

...και φιλάκια από τον Τζιμπούρ.
τέλος με τα καρντάσια για μένα ,τα περιποιήθηκα κ τώρα έρχομαι Βορρα,για τις φορμαρισμένες γριές.

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εκανε κ η μύγα κώλο κ  :shit:τον κόσμο όλο.Αφού μεγάλε μου όλη σου η ποδοσφαιρική οντότητα περικλείεται σε 2 ομάδες της Αθήνας που σε κυνηγάνε για έναν γύρο,μόνο μια χρονιά,τότε καταλαβαίνω γιατί έχετε πέσει σε τέτοια ανυπαρξία κ αφάνεια,όλα αυτά τα χρόνια.Η προσωρινή δεύτερη θέση,για σας είναι μεγαλεία.Οπότε σε αφήνω στην (πρόσκαιρη) χαρά σου για την διατήρηση της 2ης θέσης την 17η αγωνιστική.

...και φιλάκια από τον Τζιμπούρ.
τέλος με τα καρντάσια για μένα ,τα περιποιήθηκα κ τώρα έρχομαι Βορρα,για τις φορμαρισμένες γριές.
Ναι βλεπεις εγω παλευω να ξεχρεωσω ακομα γιατι δεν τσιμπουκωθηκα...44 ΦΟΡΕΣ!Και εισαι και παλι ετοιμος να τσιμπουκωθεις και το ξερουν ολοι οτι και παλι εισαι καταχρεωμενος!Τζαμπα μαγκα!Που να παιζαμε και επι ισοις οροις δηλαδη,καμμια 15 αρια στο κεφαλι θα ησουνα!Αυτα που λες επομενως,σε κανα προβατο!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι μωρέ.Δεν τσιμπουκωθηκατε ποτέ στον κόκκαλη ή σε όλους τους μεγαλοβουλευτάδες της Β.Ελλάδας;Παναγίτσες είσατε.... :jerking:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι μωρέ.Δεν τσιμπουκωθηκατε ποτέ στον κόκκαλη ή σε όλους τους μεγαλοβουλευτάδες της Β.Ελλάδας;Παναγίτσες είσατε.... :jerking:
Βλεπω δεν φερεις αντιλογο περι του τσιμπουκωματος σου!Εγινε συνηθεια μαλλον!
ΥΓ Κανε μεταγραφες,μπορεις!Αλλωστε ΦΠΑ δεν πληρωνεις ΠΟΤΕ!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κοίταξε μικρέ,εγώ μπορεί να τσιμπουκώθηκα μια φορά,αλλά Λίλα που ήσουν κ παραμένεις εσύ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ.
Καί άντε πάρτο άλλη μια φορά να το θυμάσαι.

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ

Συνημμένα

• djebour_2009_1_11_21_27_15_b.jpg
    djebour_2009_1_11_21_27_15_b.jpg
    18,5 KB · Εμφανίσεις: 20

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δυστυχώς είμαστε ακόμα λίγοι...με την χειρότερη αεκ της εικοσαετίας,με έναν κάκιστο παο και έναν μέτριο θρήνο,δεν μπορέσαμε να τους κερδίσουμε
πέρα από αυτό,η θλιβερή χθεσινή εικόνα είναι έργο Σάντος,κάκιστη ανάπτυξη και κυκλοφορία και ένας Μούσλι όπως πάντα ξεχασμένος μπροστά μόνος του...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
δυστυχώς είμαστε ακόμα λίγοι...με την χειρότερη αεκ της εικοσαετίας,με έναν κάκιστο παο και έναν μέτριο θρήνο,δεν μπορέσαμε να τους κερδίσουμε
πέρα από αυτό,η θλιβερή χθεσινή εικόνα είναι έργο Σάντος,κάκιστη ανάπτυξη και κυκλοφορία και ένας Μούσλι όπως πάντα ξεχασμένος μπροστά μόνος του...
είπα κι εγώ, δεν θα βγει να κράξει το σάντος;

Λες και τόσες αγωνιστικές την ομάδα την έχει δεύτερη άλλος προπονητής...

Λες και περυσι και πρόπερσι και παραπρόπερσι κέρδισες κανέναν από το ΠΟΚ εντός ή εκτός

Λες και έχεις άλλες ήττες φέτος πέρα από αυτές στις έδρες του ΠΟΚ

Λες και δεν σε έχει 11 βαθμούς παραπάνω απ' τα αντίστοιχα περσινά παιχνίδια (με τους ίδιους αντιπάλους)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο ΠΑΟΚ χθες ήταν ότι ακριβώς η ΑΕΚ επί δεύτερη θητεία Σάντος.Λες κ έβλεπα την ΑΕΚ με μαύρα.Αν δε δεν έπαιζε χθες η ομάδα μου με τον ΠΑΟΚ,και έτσι όπως φοράγατε μάυρα,θα νόμιζα ότι κάποιος γύρισε τον χρόνο πίσω κ έβλεπα την ΑΕΚ του Σάντος.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Λες και φταίει ο Σάντος που χθες έπαιζε Λακης και Κων/δης στα χαφ, λύσεις αναγκαστικές λόγω τραυματισμών
Λες και φταίει ο Σάντος που ο κοντρέρας πήρε κόκκινη σε σημείο που σε κάθε αγώνα η ΑΕΚ πέφτει και ήταν θέμα χρόνου η ισοφάριση
Λες και φταίει ο Σάντος που φάγαμε γκολ με 10 παίχτες από την πλευρά του τραυματία...
Λες και φταίει ο Σάντος που ο Κων/δης δεν μπόρεσε να πλασάρει με το αριστερό
Λες και φταίει ο Σάντος που ο Χαλκιάς βγήκε στο Ζάλογγο στο γκολ της ΑΕΚ

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε μερικοί είναι οτι ο άνθρωπος εχει ένα ποδοσφαιρικό πλάνο και αυτό το πλάνο ακολουθεί, είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι.  Αυτό το πλάνο είναι καθαρά ορθολογικό, βασίζεται στο που ήμασταν πέρυσι και το τι μπορούμε να κάνουμε με τους παίχτες που οικονομικά αντέχουμε να αγοράζουμε, δεν βασίζεται στο τι θέλουν οι οπαδοί στο πέταλο και στα φόρουμ.  Εξάλλου το ασπάζεται και η διοίκηση και φάινεται από τη στήριξή της σε αυτόν.  Υπάρχουν και άλλου είδους πλάνα για να ακολουθήσεις

Ενα είναι να παίζεις μακριά γαϊδούρα, οι 2 πλάγιοι να κάνουν μπούκες, τα σέντερ φορ να βουτάνε, τα σέντερ μπακ μαζί με τα αμυντικά χαφ να κρατάνε φανέλες και να κλωτσάνε στο ψαχνό και να σε σμπρώχνει το κορράκι (περίπτωση γκεη)

Αλλο είναι να παίζεις γύρω γύρω όλοι έξω από την περιοχή με μηδέν ευκαιρίες και ποδοσφαιριστές πρώην γελοτοποιούς σε τοπικά τσίρκο της Ισπανίας (περίπτωση ρούλη)

Οι 2 αθηναίοι δεν έχουν καν πλάνο, απλά ακόμη ψάχνονται...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ο ΠΑΟΚ χθες ήταν ότι ακριβώς η ΑΕΚ επί δεύτερη θητεία Σάντος.Λες κ έβλεπα την ΑΕΚ με μαύρα.Αν δε δεν έπαιζε χθες η ομάδα μου με τον ΠΑΟΚ,και έτσι όπως φοράγατε μάυρα,θα νόμιζα ότι κάποιος γύρισε τον χρόνο πίσω κ έβλεπα την ΑΕΚ του Σάντος.

Επι πρώτης θητείας τί ΑΕΚ έβλεπες;  Μήπως δευτερη στο πρωτάθλημα και κυπελλούχο;

Οτι θέλετε θυμάστε και ότι θέλετε ξεχνάτε μου φαίνεται...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σκοτινε καλιμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλισπερα  σας καλα πεδια κολιταρια καλα

και για να μι ξεχνιομαστε γαβρι να πεθανετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom