doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μειωσε με ταπεινωσε μεΌχι αγορίνα μου όσο και να προκαλείς δεν θα σε μειώσω εδώ μέσα, είμαι κύριος εγώ!!!
μειωσε με ταπεινωσε μεΌχι αγορίνα μου όσο και να προκαλείς δεν θα σε μειώσω εδώ μέσα, είμαι κύριος εγώ!!!
Άντε ο Ταράτσας είναι γνωστή Αγγλόπουστα, εσύ όμως;μειωσε με ταπεινωσε με
ρε φιλε ο τελικος θα γινει κατω τελικα φετος μετα την παραιτηση του γκαγκατση......θα ερθουμε ομως ρε,μην μου ανησυχεις.θα ερθουμε γιατι δεν μας σταματαει κανενας.......αντε με την αεκ μεσα θα ειμαι κουφαλες.....χαιροντε που δεν δινουν εισητηρια και μετα μας λενε δεν ερχεστε επανω
κουραδομαγκες του κωλου
σας θελω τελικο κυπελλου και να γινει πανω εκει θα δουμε ποιοι ειναι οι μαγκες και τα αφεντικα στην ελλαδα κοτοπουλα του βορρα
ποτε δεν ειχατε προβλημα να ερθετε,το προβλημα σας ηταν παντα πως θα φυγετερε φιλε ο τελικος θα γινει κατω τελικα φετος μετα την παραιτηση του γκαγκατση......θα ερθουμε ομως ρε,μην μου ανησυχεις.θα ερθουμε γιατι δεν μας σταματαει κανενας.......αντε με την αεκ μεσα θα ειμαι κουφαλες.....
Καλά δεν βαριέστε κάθε μέρα τα ίδια; Βγάλτε τις να τις μετρήσετε να τελειώνουμεποτε δεν ειχατε προβλημα να ερθετε,το προβλημα σας ηταν παντα πως θα φυγετε
δεν νομιζω....κ πες τωρα το κλασικο σας,'γι αυτο κολυμπουσατε'ποτε δεν ειχατε προβλημα να ερθετε,το προβλημα σας ηταν παντα πως θα φυγετε
Καλά δεν βαριέστε κάθε μέρα τα ίδια; Βγάλτε τις να τις μετρήσετε να τελειώνουμε
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεδεν νομιζω....κ πες τωρα το κλασικο σας,'γι αυτο κολυμπουσατε'
παρτε χαμπαρι ρεεεεεεεεεεεεεεεε.....
κρυφοπαοκακι ειναι.........λοιπον κουφαλες την κυριακη θα ειμαι στην πολη σας στο οακα.σας ερχομαστε ρε.....αντε καλο βραδυρε hristidis ολο σε θρεντ του ζμπαογκ εισαι γιατι?
Κοίτα αδελφέ μην σας πατήσουν καμιά ψωλιά με τα χάλια που έχετε και μετά ψάχνεστεΈλα-έλα-έλα...
Μήπως θες να σου θυμίσω τα 3 γκολ πουτ ήταν κανονικά που μας ακύρωσαν;;;;ή μήπως το ότι έχουμε 11 δοκάρια φέτος.
Και με τον ΠΑΟ ,πέναλντι δεν υπήρχε κανένα.Της Λιβαδειάς δεν ήταν ΟΚ,αλλά δεν μπήκε γκολ,οποτε δεν επωφεληθήκαμε,αρα βαθμόυς δεν πήραμε.