Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τεταρτη 21.00 λογικα τηλεοπτικη μεταδοση απο αλφα.Εισητηρια???Ετσι πως ειναι πλεον η κατασταση...ουτε για πλακα!Ασε που ουτως η αλλως δεν θα εδινε ο Π.Α.Ο.Κ.
Το βρίσκεις σωστό σε νοκ αουτ αγώνα να μην δώσεις εισιτήρια;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τα σωστα κ τα λαθος τελειωσαςναπο τη στιγμη που δεν με υποχρεωνει καποιος νομος να σας δωσω εισιτηρια κ με την ολη κατασταση των τελευταιων ημερων δεν νομιζω πως θα ηταν σωστη κινηση να παρεις....θα σφαχτουμε εκει μεσα

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οχι βεβαια.Και οχι μονο σε αυτο το ματς λογω νοκ αουτ αλλα και σε αγωνες πρωταθληματος.Εχω την εντυπωση οτι το προβλημα θα λυθει μονο εαν ο αρης δωσει επιτελους ολη τη θυρα 1 στο χαριλαου και ο Π.Α.Ο.Κ. στην Τουμπα τα αντιστοιχα εισητηρια στις θυρες 7 και 8

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδιά,σε νοκ άουτ αγώνα ,η γηπεδούχος ομάδα ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,όσα αναλογούν στην φιλοξενούμενη,δηλαδή το 30%.Μόνο αν πει η αστυνομία όχι,δεν θα δοθούν ή δεν ζητήσει ο ΑΡΗΣ.
Αλλά σε τετοιο ματς,είναι δυνατόν να μην θέλει ο Σκόρδας την συμπαράσταση των οπαδών του;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
γαβρι να πεθανετε,

για να μι ξεχνιομαστε καλα πεδια

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
χαιροντε που δεν δινουν εισητηρια και μετα μας λενε δεν ερχεστε επανω
κουραδομαγκες του κωλου
σας θελω τελικο κυπελλου και να γινει πανω εκει θα δουμε ποιοι ειναι οι μαγκες και τα αφεντικα στην ελλαδα κοτοπουλα του βορρα

Επισκέπτης
χαιροντε που δεν δινουν εισητηρια και μετα μας λενε δεν ερχεστε επανω
κουραδομαγκες του κωλου
σας θελω τελικο κυπελλου και να γινει πανω εκει θα δουμε ποιοι ειναι οι μαγκες και τα αφεντικα στην ελλαδα κοτοπουλα του βορρα
Μην με αναγκάζεις να μιλήσω! :tickedoff:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μην με αναγκάζεις να μιλήσω! :tickedoff:
τι θα πεις δηλαδη?οτι ανεβαινουν τα βανακια πανω με γαυρους και δερνουν τα παοκια?οτι σας πεταξαμε στο θερμαικο?οτι εχετε φαει ξυλο στην αριστοτελους?

Επισκέπτης
τι θα πεις δηλαδη?οτι ανεβαινουν τα βανακια πανω με γαυρους και δερνουν τα παοκια?οτι σας πεταξαμε στο θερμαικο?οτι εχετε φαει ξυλο στην αριστοτελους?
Όχι αγορίνα μου όσο και να προκαλείς δεν θα σε μειώσω εδώ μέσα, είμαι κύριος εγώ!!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom