Το βρίσκεις σωστό σε νοκ αουτ αγώνα να μην δώσεις εισιτήρια;Τεταρτη 21.00 λογικα τηλεοπτικη μεταδοση απο αλφα.Εισητηρια???Ετσι πως ειναι πλεον η κατασταση...ουτε για πλακα!Ασε που ουτως η αλλως δεν θα εδινε ο Π.Α.Ο.Κ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
τα σωστα κ τα λαθος τελειωσαςναπο τη στιγμη που δεν με υποχρεωνει καποιος νομος να σας δωσω εισιτηρια κ με την ολη κατασταση των τελευταιων ημερων δεν νομιζω πως θα ηταν σωστη κινηση να παρεις....θα σφαχτουμε εκει μεσαΤο βρίσκεις σωστό σε νοκ αουτ αγώνα να μην δώσεις εισιτήρια;
Οχι βεβαια.Και οχι μονο σε αυτο το ματς λογω νοκ αουτ αλλα και σε αγωνες πρωταθληματος.Εχω την εντυπωση οτι το προβλημα θα λυθει μονο εαν ο αρης δωσει επιτελους ολη τη θυρα 1 στο χαριλαου και ο Π.Α.Ο.Κ. στην Τουμπα τα αντιστοιχα εισητηρια στις θυρες 7 και 8Το βρίσκεις σωστό σε νοκ αουτ αγώνα να μην δώσεις εισιτήρια;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Παιδιά,σε νοκ άουτ αγώνα ,η γηπεδούχος ομάδα ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,όσα αναλογούν στην φιλοξενούμενη,δηλαδή το 30%.Μόνο αν πει η αστυνομία όχι,δεν θα δοθούν ή δεν ζητήσει ο ΑΡΗΣ.
Αλλά σε τετοιο ματς,είναι δυνατόν να μην θέλει ο Σκόρδας την συμπαράσταση των οπαδών του;
Αλλά σε τετοιο ματς,είναι δυνατόν να μην θέλει ο Σκόρδας την συμπαράσταση των οπαδών του;
ΟΧΙΑν είναι νκο αουτ ματς,πέρνουν οι φιλοξενούμενοο εισιτήρια.
γαβρι να πεθανετε,
για να μι ξεχνιομαστε καλα πεδια
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ειπα κ γω,δεν θα το πεις?γαβρι να πεθανετε,
για να μι ξεχνιομαστε καλα πεδια
Είσαι πολύ δίκαιοςτα σωστα κ τα λαθος τελειωσαςναπο τη στιγμη που δεν με υποχρεωνει καποιος νομος να σας δωσω εισιτηρια
πανταΕίσαι πολύ δίκαιος
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Γεια.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
...και...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
...φιλιά.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαιροντε που δεν δινουν εισητηρια και μετα μας λενε δεν ερχεστε επανω
κουραδομαγκες του κωλου
σας θελω τελικο κυπελλου και να γινει πανω εκει θα δουμε ποιοι ειναι οι μαγκες και τα αφεντικα στην ελλαδα κοτοπουλα του βορρα
κουραδομαγκες του κωλου
σας θελω τελικο κυπελλου και να γινει πανω εκει θα δουμε ποιοι ειναι οι μαγκες και τα αφεντικα στην ελλαδα κοτοπουλα του βορρα
Επισκέπτης
Μην με αναγκάζεις να μιλήσω!χαιροντε που δεν δινουν εισητηρια και μετα μας λενε δεν ερχεστε επανω
κουραδομαγκες του κωλου
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τι θα πεις δηλαδη?οτι ανεβαινουν τα βανακια πανω με γαυρους και δερνουν τα παοκια?οτι σας πεταξαμε στο θερμαικο?οτι εχετε φαει ξυλο στην αριστοτελους?Μην με αναγκάζεις να μιλήσω!
Επισκέπτης
Όχι αγορίνα μου όσο και να προκαλείς δεν θα σε μειώσω εδώ μέσα, είμαι κύριος εγώ!!!τι θα πεις δηλαδη?οτι ανεβαινουν τα βανακια πανω με γαυρους και δερνουν τα παοκια?οτι σας πεταξαμε στο θερμαικο?οτι εχετε φαει ξυλο στην αριστοτελους?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έτσι μην ασχολείσαι...εσύ είσαι αυτοκράτορας!Όχι αγορίνα μου όσο και να προκαλείς δεν θα σε μειώσω εδώ μέσα, είμαι κύριος εγώ!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 87K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K