οχι πεσαμε,ξεπεσαμε για να παιξουμε με τον αρουληΑ δεν το ξερα ότι είχατε πέσει με τα Αρειανά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ε όχι και ντέρμπυ το ματσάκι με το ρούλη. Μην τρελαθούμετο κυπελο φιλε παοκ-αρης
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μμμμμμμμμμμμμμμμ....
ωραία....
μιας κ το θετετε έτσι τόσο όμορφο κ κομψά θα σας κα΄νω μια ερώτηση για δυνατούς λύτες:
αν,ρωτάω ΑΝ,σας έλεγαν τι προτιμάτε να κερδίσετε από τα 2 ,εμάς(ΑΡΡΩΣΤΙΑ δηλ.ΑΕΚ) στο πρωτάθλημα ή να αποκλείσετε τον Αρη στο κύπελλο,τι θα διαλέγατε;
ωραία....
μιας κ το θετετε έτσι τόσο όμορφο κ κομψά θα σας κα΄νω μια ερώτηση για δυνατούς λύτες:
αν,ρωτάω ΑΝ,σας έλεγαν τι προτιμάτε να κερδίσετε από τα 2 ,εμάς(ΑΡΡΩΣΤΙΑ δηλ.ΑΕΚ) στο πρωτάθλημα ή να αποκλείσετε τον Αρη στο κύπελλο,τι θα διαλέγατε;
ποιον να αποκλεισουμε?μηπως εννοεις τον αρη?Μμμμμμμμμμμμμμμμ....
ωραία....
αν,ρωτάω ΑΝ,σας έλεγαν τι προτιμάτε να κερδίσετε από τα 2 ,εμάς(ΑΡΡΩΣΤΙΑ δηλ.ΑΕΚ) στο πρωτάθλημα ή να αποκλείσετε τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο,τι θα διαλέγατε;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ποιον να αποκλεισουμε?μηπως εννοεις τον αρη?
με αυτόν δεν παίζετε στο κύπελλο;προφανώς με αυτόν.
Σαφως τον ρουλη στο κυπελλο το οποιο ειναι σαφως πιο προσεγγισιμος στοχος για οποιαδηποτε ομαδα.Και ειναι και νοκ αουτ!Αντιθετα μια ηττα την Κυριακη δεν μου λεει κατι.Παραμενω δευτερος και φυσικα τα παντα θα κριθουν στα πλει οφ!Οπου εγω σιγουρα θα ειμαι παρων!!!Ο νοων νοειτω!!!Μμμμμμμμμμμμμμμμ....
ωραία....
αν,ρωτάω ΑΝ,σας έλεγαν τι προτιμάτε να κερδίσετε από τα 2 ,εμάς(ΑΡΡΩΣΤΙΑ δηλ.ΑΕΚ) στο πρωτάθλημα ή να αποκλείσετε τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο,τι θα διαλέγατε;
Μπερδευτηκες λιγο αλλα δεν πειραζει,καταλαβα την ερωτηση σουΜμμμμμμμμμμμμμμμ....
ωραία....
οχι απλα ειπες τον παοκ κ με μπερδρεψες.εγω θελω αρουλημε αυτόν δεν παίζετε στο κύπελλο;προφανώς με αυτόν.
Πετρο,τα παιχνιδια αυτα διαμορφωνονται κατα πολυ και απο τις ιδιαζουσες εξωγενεις συνθηκες.Και δυστυχως για σας οπως αυτες διαμορφωνονται στην πολη τις τελευταιες μερες...εγω λεω εισοδος ομαδων...χεσμενα βρακια...3μπαλο...καληνυχτα σας!!!Εσυ πες το αντιθετοΕ όχι και ντέρμπυ το ματσάκι με το ρούλη. Μην τρελαθούμε
Για τα χεσμένα βρακιά δεν έχεις άδικο. Κατά την ταπεινή μου άποψη η μεγαλύτερη επίπτωση της έλειψης Ελλήνων παικτών από τον ΑΡΗ. Πάντως δεν έχω ψευδαισθήσεις, έτσι σκατά που είμαστε δεν νομίζω πως έχουμε τύχηΠετρο,τα παιχνιδια αυτα διαμορφωνονται κατα πολυ και απο τις ιδιαζουσες εξωγενεις συνθηκες.Και δυστυχως για σας οπως αυτες διαμορφωνονται στην πολη τις τελευταιες μερες...εγω λεω εισοδος ομαδων...χεσμενα βρακια...3μπαλο...καληνυχτα σας!!!Εσυ πες το αντιθετο
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ναι έχετε δίκιο.Είχα βάλει απο κεκτημένη ΠΑΟΚ.Τον Αρη εννοούσα,όπερ κ το διορθωσα.
Ωραία καλύφτηκα από την απάντησή σας.
Οπότε δεν θα στενοχωρηθείτε κ πολύ,που θα ασελγήσουμε στο άψυχο κορμί σας την Κυριακή;;;
Αφού κ σεις έχετε τις προτιμήσεις σας,οπότε μπορεί κ οι παίχτες σας.
Οπότε δεν θα στενοχωρηθείτε κ πολύ,που θα ασελγήσουμε στο άψυχο κορμί σας την Κυριακή;;;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε σκοτεινέ εννοείται πως όλοι θέλουν να νικήσουν στο κύπελο με οποιονδήποτε και αν παίζουν. Η ήτα στο πρωτάθλημα αναπληρώνεται, στο κύπελο όχι
Αναπληρώνεται;;;
μάλλον φίλτατε ζεις αλλού,και στην Ελλάδα οι ήττες των ομάδων δεν αναπληρώνονται,πλην ΜΙΑΣ.
Ποτε δεν ξερεις αλλα φυσιολογικα θα πρεπει να γινουν μαγειες φιλε μου!Για τα χεσμένα βρακιά δεν έχεις άδικο. Κατά την ταπεινή μου άποψη η μεγαλύτερη επίπτωση της έλειψης Ελλήνων παικτών από τον ΑΡΗ. Πάντως δεν έχω ψευδαισθήσεις, έτσι σκατά που είμαστε δεν νομίζω πως έχουμε τύχη
Αναπληρώνεται βαθμολογικά, τι δεν κατάλαβες;Αναπληρώνεται;;;
μάλλον φίλτατε ζεις αλλού,και στην Ελλάδα οι ήττες των ομάδων δεν αναπληρώνονται,πλην ΜΙΑΣ.
Λες???Καλου κακου...εχε το νου σου!!!Ναι έχετε δίκιο.Είχα βάλει απο κεκτημένη ΠΑΟΚ.Τον Αρη εννοούσα,όπερ κ το διορθωσα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κατάλαβα πολύ καλά.Και σου λέω ότι δεν αναπληρώνονται.Μόνο αν χάσει μια ομάδα εκτός προγράμματος τότε αναπληρώνει την ήττα της.Οι άλλες θα την αναπληρώσουν εν καιρώ κ αν.
Τεταρτη 21.00 λογικα τηλεοπτικη μεταδοση απο αλφα.Εισητηρια???Ετσι πως ειναι πλεον η κατασταση...ουτε για πλακα!Ασε που ουτως η αλλως δεν θα εδινε ο Π.Α.Ο.Κ.Πότε είναι ο αγώνας κυπέλου; Θα πάρουμε εισιτήρια;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αν είναι νκο αουτ ματς,πέρνουν οι φιλοξενούμενοο εισιτήρια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 87K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K