Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μμμμμμμμμμμμμμμμ....
ωραία....
μιας κ το θετετε έτσι τόσο όμορφο κ κομψά θα σας κα΄νω μια ερώτηση για δυνατούς λύτες:
αν,ρωτάω ΑΝ,σας έλεγαν τι προτιμάτε να κερδίσετε από τα 2 ,εμάς(ΑΡΡΩΣΤΙΑ δηλ.ΑΕΚ) στο πρωτάθλημα ή να αποκλείσετε τον Αρη στο κύπελλο,τι θα διαλέγατε; :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μμμμμμμμμμμμμμμμ....
ωραία....
μιας κ το θετετε έτσι τόσο όμορφο κ κομψά θα σας κα΄νω μια ερώτηση για δυνατούς λύτες:
αν,ρωτάω ΑΝ,σας έλεγαν τι προτιμάτε να κερδίσετε από τα 2 ,εμάς(ΑΡΡΩΣΤΙΑ δηλ.ΑΕΚ) στο πρωτάθλημα ή να αποκλείσετε τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο,τι θα διαλέγατε; :think:
ποιον να αποκλεισουμε?μηπως εννοεις τον αρη?

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μμμμμμμμμμμμμμμμ....
ωραία....
αν,ρωτάω ΑΝ,σας έλεγαν τι προτιμάτε να κερδίσετε από τα 2 ,εμάς(ΑΡΡΩΣΤΙΑ δηλ.ΑΕΚ) στο πρωτάθλημα ή να αποκλείσετε τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο,τι θα διαλέγατε; :think:
Σαφως τον ρουλη στο κυπελλο το οποιο ειναι σαφως πιο προσεγγισιμος στοχος για οποιαδηποτε ομαδα.Και ειναι και νοκ αουτ!Αντιθετα μια ηττα την Κυριακη δεν μου λεει κατι.Παραμενω δευτερος και φυσικα τα παντα θα κριθουν στα πλει οφ!Οπου εγω σιγουρα θα ειμαι παρων!!!Ο νοων νοειτω!!!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μμμμμμμμμμμμμμμμ....
ωραία....
Μπερδευτηκες λιγο αλλα δεν πειραζει,καταλαβα την ερωτηση σου

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε σκοτεινέ εννοείται πως όλοι θέλουν να νικήσουν στο κύπελο με οποιονδήποτε και αν παίζουν. Η ήτα στο πρωτάθλημα αναπληρώνεται, στο κύπελο όχι

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ε όχι και ντέρμπυ το ματσάκι με το ρούλη. Μην τρελαθούμε :grin:
Πετρο,τα παιχνιδια αυτα διαμορφωνονται κατα πολυ και απο τις ιδιαζουσες εξωγενεις συνθηκες.Και δυστυχως για σας οπως αυτες διαμορφωνονται στην πολη τις τελευταιες μερες...εγω λεω εισοδος ομαδων...χεσμενα βρακια...3μπαλο...καληνυχτα σας!!!Εσυ πες το αντιθετο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πετρο,τα παιχνιδια αυτα διαμορφωνονται κατα πολυ και απο τις ιδιαζουσες εξωγενεις συνθηκες.Και δυστυχως για σας οπως αυτες διαμορφωνονται στην πολη τις τελευταιες μερες...εγω λεω εισοδος ομαδων...χεσμενα βρακια...3μπαλο...καληνυχτα σας!!!Εσυ πες το αντιθετο
Για τα χεσμένα βρακιά δεν έχεις άδικο. Κατά την ταπεινή μου άποψη η μεγαλύτερη επίπτωση της έλειψης Ελλήνων παικτών από τον ΑΡΗ. Πάντως δεν έχω ψευδαισθήσεις, έτσι σκατά που είμαστε δεν νομίζω πως έχουμε τύχη

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι έχετε δίκιο.Είχα βάλει απο κεκτημένη ΠΑΟΚ.Τον Αρη εννοούσα,όπερ κ το διορθωσα.
Ωραία καλύφτηκα από την απάντησή σας.

Οπότε δεν θα στενοχωρηθείτε κ πολύ,που θα ασελγήσουμε στο άψυχο κορμί σας την Κυριακή;;; :grin:
Αφού κ σεις έχετε τις προτιμήσεις σας,οπότε μπορεί κ οι παίχτες σας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε σκοτεινέ εννοείται πως όλοι θέλουν να νικήσουν στο κύπελο με οποιονδήποτε και αν παίζουν. Η ήτα στο πρωτάθλημα αναπληρώνεται, στο κύπελο όχι

Αναπληρώνεται;;;
μάλλον φίλτατε ζεις αλλού,και στην Ελλάδα οι ήττες των ομάδων δεν αναπληρώνονται,πλην ΜΙΑΣ.

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για τα χεσμένα βρακιά δεν έχεις άδικο. Κατά την ταπεινή μου άποψη η μεγαλύτερη επίπτωση της έλειψης Ελλήνων παικτών από τον ΑΡΗ. Πάντως δεν έχω ψευδαισθήσεις, έτσι σκατά που είμαστε δεν νομίζω πως έχουμε τύχη
Ποτε δεν ξερεις αλλα φυσιολογικα θα πρεπει να γινουν μαγειες φιλε μου!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι έχετε δίκιο.Είχα βάλει απο κεκτημένη ΠΑΟΚ.Τον Αρη εννοούσα,όπερ κ το διορθωσα.
Ωραία καλύφτηκα από την απάντησή σας.

Οπότε δεν θα στενοχωρηθείτε κ πολύ,που θα ασελγήσουμε στο άψυχο κορμί σας την Κυριακή;;; :grin:
Αφού κ σεις έχετε τις προτιμήσεις σας,οπότε μπορεί κ οι παίχτες σας.
Λες???Καλου κακου...εχε το νου σου!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κατάλαβα πολύ καλά.Και σου λέω ότι δεν αναπληρώνονται.Μόνο αν χάσει μια ομάδα εκτός προγράμματος τότε αναπληρώνει την ήττα της.Οι άλλες θα την αναπληρώσουν εν καιρώ κ αν.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πότε είναι ο αγώνας κυπέλου; Θα πάρουμε εισιτήρια;

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πότε είναι ο αγώνας κυπέλου; Θα πάρουμε εισιτήρια;
Τεταρτη 21.00 λογικα τηλεοπτικη μεταδοση απο αλφα.Εισητηρια???Ετσι πως ειναι πλεον η κατασταση...ουτε για πλακα!Ασε που ουτως η αλλως δεν θα εδινε ο Π.Α.Ο.Κ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν είναι νκο αουτ ματς,πέρνουν οι φιλοξενούμενοο εισιτήρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom