Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Οι προηγούμενες σελίδες είναι φουλαριστές από ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Οι γείτονες επιτέλους χάρηκαν φέτος, τους εύχομαι καλή τύχη μεθαύριο. Ο σκορδας μπορεί απο σήμερα να κλαφτεί για τη διαιτησία όπως έκανε εδώ και μια βδομάδα η άλλη 44. (ήμαρτον σε λίγο θα μας πούνε και κατεστημένο  :headbang: :headbang:). Είναι τυχερός διότι δεν παίζει ο "δεν ξέρω εγώ τι". Επίσης αν θα χάσει θα είναι διότι δεν είχατε κόσμο. Το παράλογο είναι ότι ενώ έβγαλε την ανακοίνωση για τα επεισόδια μετά από δυό μέρες θέλοντας να αποδυναμιτίσει το κλίμα ζήτησε εισητήρια. Απλά τραγικός αντιΠΑΟΚΤΣΗΣ.

Δε μπορώ να ακούω από συνΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ για τον Αγγελάρα. Έκανε πολλά καλά για τον ΠΑΟΚ τον υπηρέτησε σαν στρατιώτης αλλά φτάνει πια. Είναι δυνατόν να χρεώνουμε την ήττα (1-0 με κωλομπαρίστικο γκολ σε αναμπουμπούλα με Δάρλα έξω) στον Σάντος:;;;;; Πείτε μου σας παρακαλώ σε ποια ομάδα superleague θα έπαιζαν Λάκης, Κωνσταντινιδης. Ούτε βούλη. Και όμως με αυτούς είμαστε 2οι ακόμα. Τα εντός εκτός δεν ήταν 9-6 όπως λένε κάποιοι έξυπνοι αλλά 8-7. Κωλόφαρδοι πάντως δεν ήμαστε φέτος εκτός από τον αγώνα με Λάρισα. Θυμήσου τέλη, αστέρα, γριά, αεκ Τούμπα ( μη ξεχνούν οι ξαδελφούλες το γκολ που ξεκίνησε με εμφανέστατο χέρι) που μόνο τυχεροί δεν ήμαστε. Εγώ είμαι υπέρ της άποψης ανανέωσης 5 χρόνια στον Πορτογάλο και να είστε σίγουροι ότι ένα πρωταθληματάκι θα το σηκώσουμε.

ΥΓ: Αυτός που είπε για το 0-1 με ιωνικό της αεκ τελευταία αγωνιστική μη ξεχνά ότι σε μια χρονιά μαμούνικο 44 και πρωτάθλημα δεν έπαιζε να το αφήσει ο θείος!!!!
φίλε μου ο μόνος στην ελλάδα που είδε χέρι του εντίνιο στον πρώτο γύρο είσαι εσύ. μάλλον δεν έχεις νοβα που έδειξε την φάση και είναι η πιο καθαρή που μπορούσε να υπάρξει.εγώ είμαι αεκ αλλά να σε ρωτήσω κάτι. εά ο γιος του γκαγκάτση ήταν σε μια άλλη ομάδα ας πούμε στον άρη, θα λέγατε αυτά που λέτε και τώρα, δηλαδή ότι δεν έχει σημασία? Στο λέω εγώ που σας συμπαθώ σαν ομάδα, ειλικρινά, ότι γίνεστε ολυμπιακός σιγά σιγά και είναι κρίμα για μια ομάδα σαν τον παοκ να συμπλέει με το σύστημα. 

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φίλε μου ο μόνος στην ελλάδα που είδε χέρι του εντίνιο στον πρώτο γύρο είσαι εσύ. μάλλον δεν έχεις νοβα που έδειξε την φάση και είναι η πιο καθαρή που μπορούσε να υπάρξει.εγώ είμαι αεκ αλλά να σε ρωτήσω κάτι. εά ο γιος του γκαγκάτση ήταν σε μια άλλη ομάδα ας πούμε στον άρη, θα λέγατε αυτά που λέτε και τώρα, δηλαδή ότι δεν έχει σημασία? Στο λέω εγώ που σας συμπαθώ σαν ομάδα, ειλικρινά, ότι γίνεστε ολυμπιακός σιγά σιγά και είναι κρίμα για μια ομάδα σαν τον παοκ να συμπλέει με το σύστημα. 

Ωπα μεγάλε εγώ δεν λέω ότι σας ευνόησε η διαιτησία γιατί ήθελε να μας σφάξει εγώ εννοώ ότι ήμαστε άτυχοι που δεν σας είχαμε κερδίσει τότε γιατί ο διαιτητής έκανε λάθος (ήταν χερούκλα πάντως). Προς αποφυγήν παρηξηγήσεως, διότι και εγώ συμπαθώ τις ξαδέλφες μου (εσάς) κάτι που το έχω δείξει σε ουκ ολιγα παλαιότερα posts μου.

¨Οσον αφορά γκαγκατσαίους και τέτοια εγώ συμφωνώ περί βοήθειας από το κράτος οικονομικής φύσης σε διάφορες φάσεις. Αλλά αυτό δε γίνεται σε ΟΛΕΣ τις ομάδες;;;;;;;;;;
Επίσης εμένα δε με άφησαν να μπω 44, ενώ και καμία από τις ομάδες που μπήκαν δε πληρούσαν προϋποθέσεις. Δε κλαίγομαι όμως για αυτό. Ολυμπιακός αλήθεια που γινόμαστε;;;;; Γιατί αν βάλουμε κάτω όλα τα ματς του ΠΑΟΚ φέτος έχουμε χάσει πολλούς πόντους από διαιτητικά λάθη.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ωπα μεγάλε εγώ δεν λέω ότι σας ευνόησε η διαιτησία γιατί ήθελε να μας σφάξει εγώ εννοώ ότι ήμαστε άτυχοι που δεν σας είχαμε κερδίσει τότε γιατί ο διαιτητής έκανε λάθος (ήταν χερούκλα πάντως). Προς αποφυγήν παρηξηγήσεως, διότι και εγώ συμπαθώ τις ξαδέλφες μου (εσάς) κάτι που το έχω δείξει σε ουκ ολιγα παλαιότερα posts μου.

¨Οσον αφορά γκαγκατσαίους και τέτοια εγώ συμφωνώ περί βοήθειας από το κράτος οικονομικής φύσης σε διάφορες φάσεις. Αλλά αυτό δε γίνεται σε ΟΛΕΣ τις ομάδες;;;;;;;;;;
Επίσης εμένα δε με άφησαν να μπω 44, ενώ και καμία από τις ομάδες που μπήκαν δε πληρούσαν προϋποθέσεις. Δε κλαίγομαι όμως για αυτό. Ολυμπιακός αλήθεια που γινόμαστε;;;;; Γιατί αν βάλουμε κάτω όλα τα ματς του ΠΑΟΚ φέτος έχουμε χάσει πολλούς πόντους από διαιτητικά λάθη.
Γίνεστε ολυμπιακός γιατί συμπλέετε ηθελημένα με το σύστημα. Είστε μια ομάδα-όπως και εμείς - που έχουμε νιώσει στο πετσί μας την αδικία τόσα χρόνια. Λοιπόν, ο κύριος εκφραστής τςη σαπίλας του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Γκαγκάτσης (εκτός και εάν διαφωνείς,που απλά ισχυρίζεται ότι είναι ΠΑΟΚ για ξεκάρφωμα. Τσάτσος του Κόκκαλη είναι. Λοιπόν σαν ΠΑΟκτζήδες θα έπρεπε να πείτε ότι δεν τον θέλουμε τον γιο του Γκαγκάτση στην ομάδα μας ώστε να χάσουμε την αξιοπρεπειά μας. Εκτός και εάν πιστεύετε ότι στέλεχος σαν τον γιο του Γκαγκάτση δεν μπορούσε να βρει ο ζαγοράκης? Παραμύθια φίλε μου. Η γυναίκα του καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται. Εγώ έτσι τα βλέπω. Δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ να είναι η κορυφή του συτήματος (γαύρος), αλλά βλέπω ότι ο Ζαγοράκης προσπαθεί να το πράξει. 

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Γίνεστε ολυμπιακός γιατί συμπλέετε ηθελημένα με το σύστημα. Είστε μια ομάδα-όπως και εμείς - που έχουμε νιώσει στο πετσί μας την αδικία τόσα χρόνια. Λοιπόν, ο κύριος εκφραστής τςη σαπίλας του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Γκαγκάτσης (εκτός και εάν διαφωνείς,που απλά ισχυρίζεται ότι είναι ΠΑΟΚ για ξεκάρφωμα. Τσάτσος του Κόκκαλη είναι. Λοιπόν σαν ΠΑΟκτζήδες θα έπρεπε να πείτε ότι δεν τον θέλουμε τον γιο του Γκαγκάτση στην ομάδα μας ώστε να χάσουμε την αξιοπρεπειά μας. Εκτός και εάν πιστεύετε ότι στέλεχος σαν τον γιο του Γκαγκάτση δεν μπορούσε να βρει ο ζαγοράκης? Παραμύθια φίλε μου. Η γυναίκα του καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται. Εγώ έτσι τα βλέπω. Δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ να είναι η κορυφή του συτήματος (γαύρος), αλλά βλέπω ότι ο Ζαγοράκης προσπαθεί να το πράξει. 
λυσε μου ποια απορια ρε λιακο :think:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Α!! και κάτι που ξέχασα. Στο 44 δεν μπήκατε γιατί έτσι θελήσατε εσείς να γίνει. Αποφασίσατε τότε να μπείτε στην ρύθμιση Βενιζέλου. Απλά δεν ήθελαν οι μεγαλομέτοχοι να ΄πουλήσουν και όχι να φύγουν όπως έφυγε η ENIC από την αεκ χωρίς φράγκο. Να τα λες όπως είναι τα πράγματα.
Να σαι καλά

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Εγώ απλά το βλέπω σαν προσπάθεια θωράκισης του ΠΑΟΚ που όπως ξέρεις και εσύ έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα από τις μεγάλες δυνάμεις αφού είναι η μόνη ομάδα παραδοσιακά που μπορεί να μπει σφήνα στην κυριαρχία των τριών. Επίσης μη ξεχνάς τη σχέση γκαγκατση Τεο. Κάθε ομάδα έχει κάνει τις κινήσεις της για το παρασκήνιο.

Το θέμα όμως είναι ότι πραγματικα δεν έχω βοηθηθεί (δεν το θέλω κιόλας) από τη διαιτησία και ούτε πρόκειται να βοηθηθώ ποτέ. Πιστεύω ότι το πέναλτι με πανιώνιο ήταν απλά ένα λάθος. Για τον γκαγκάτση προσωπικά έχω την χειρότερη των εντυπώσεων..

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ απλά το βλέπω σαν προσπάθεια θωράκισης του ΠΑΟΚ που όπως ξέρεις και εσύ έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα από τις μεγάλες δυνάμεις αφού είναι η μόνη ομάδα παραδοσιακά που μπορεί να μπει σφήνα στην κυριαρχία των τριών. Επίσης μη ξεχνάς τη σχέση γκαγκατση Τεο. Κάθε ομάδα έχει κάνει τις κινήσεις της για το παρασκήνιο.

Το θέμα όμως είναι ότι πραγματικα δεν έχω βοηθηθεί (δεν το θέλω κιόλας) από τη διαιτησία και ούτε πρόκειται να βοηθηθώ ποτέ. Πιστεύω ότι το πέναλτι με πανιώνιο ήταν απλά ένα λάθος. Για τον γκαγκάτση προσωπικά έχω την χειρότερη των εντυπώσεων..
δεν ισχυρίζομαι ότι έχεις βοηθηθεί. Ισχυρίζομαι ότι ο Ζαγοράκης θα έπρεπε να καταγγέλει όλη αυτή την σαπίλα και όχι να προσπαθήσει να θωρακιστεί ώστε να περάσει στο αντίθετο άκρο. Γιατί η έννοια της θωράκισης είναι ή εύνοια. Αυτό πρέπει να καταλάβει ο Ζαγοράκης, ώστε να μην καταντήσουν οι ΠΑΟκτζήδες σαν τους γαύρους που τους μισούν όλοι όσοι δεν είναι Ολυμπιακοί. Ουσιαστικά λέμε τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν ισχυρίζομαι ότι έχεις βοηθηθεί. Ισχυρίζομαι ότι ο Ζαγοράκης θα έπρεπε να καταγγέλει όλη αυτή την σαπίλα και όχι να προσπαθήσει να θωρακιστεί ώστε να περάσει στο αντίθετο άκρο. Γιατί η έννοια της θωράκισης είναι ή εύνοια. Αυτό πρέπει να καταλάβει ο Ζαγοράκης, ώστε να μην καταντήσουν οι ΠΑΟκτζήδες σαν τους γαύρους που τους μισούν όλοι όσοι δεν είναι Ολυμπιακοί. Ουσιαστικά λέμε τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια.
οπως εκανε και ο ντεμης ο ηθικος :2funny: :2funny: :2funny:

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Α!! και κάτι που ξέχασα. Στο 44 δεν μπήκατε γιατί έτσι θελήσατε εσείς να γίνει. Αποφασίσατε τότε να μπείτε στην ρύθμιση Βενιζέλου. Απλά δεν ήθελαν οι μεγαλομέτοχοι να ΄πουλήσουν και όχι να φύγουν όπως έφυγε η ENIC από την αεκ χωρίς φράγκο. Να τα λες όπως είναι τα πράγματα.
Να σαι καλά
Μάλλον δεν τα ξέρεις πάρα πολύ καλά. Στη ρύθμιση Βενιζέλου μπήκε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ..

Για το 44 θέλαμε να μπούμε αλλά δεν είχαμε τα απαραίτητα στοιχεία. Βγήκε όμως την ίδια χρονιά, μαζί με το 44 μια άλλη ρύθμιση του αλογοσκούφη (όχι διαγραφή) προσπαθήσαμε να μπούμε αλλά ήταν δύσκολο και δεν τα καταφέραμε. Απέκλειε τη δημιουργία νέων χρεών όμως δεν είχαμε κάποιον να βάλει λεφτά και έτσι αναγκαστικά πεταχτήκαμε έξω. Αυτή είναι η ιστορία.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το μόνο που δεν μας λες, λόγω της αδελφοποίησης που έχετε, κάνουν και αυτοί ενστάσεις ή μόνο εσείς έχετε αυτό το προνόμιο??
επειδη εχασα επεισοδια στους ποσους βαθμους διαφορας εβγαλες αυτη την υπογραφη που ειχες και μας εκανε να ξεκαρδιζομαστε?

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να σαι καλά

Και εγώ κάτι ξέχασα. Τα χρέη του ΠΑΟΚ δεν ήταν απέναντι στον Μπατατούδη (αν θυμάμαι καλά δεν αξίωνε όυτε ευρώ) για αυτό δεν μπορούσαμε να μπούμε 44. Έπρεπε το 60% των πιστωτών της ΠΑΕ να δεχτούν να μη πληρωθούν το 90% περίπου των οφειλομένων. Καταλαβαίνεις ότι αν χρωστάς το σύνολο των οφειλών σου σε 500 άτομα με τίποτα δε μπορείς να έρθεις σε συμφωνία με το 60% αυτών, σε αντίθεση με εσάς που το κράτος (χρωστούσατε 90 εκ. σε σύνολο 170 εκ.) δεν εμφανίστηκε στο εφετείο και επομένως θεωρήθηκε σαν συμφωνία. Για αποκατάσταση της αλήθειας...

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
στο 1.65 ο ασσος του Π.Α.Ο.Κ. στον οπαπ.Τι μαλακες ειναι αυτοι ρε!Φαβορι ο Π.Α.Ο.Κ. σε παιχνιδι με την ομαδα που παιζει την καλυτερη παλα στην Ελλαδα? :Απιστευτο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Συνημμένα

• goalnews_large_t_1041_1796365_type11621.jpg
    goalnews_large_t_1041_1796365_type11621.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 17

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγώ πάντως πραγματικά λυπάμαι που άκουσα και ακούω τους οπαδούς μας να λένε χωρίς δεύτερη σκέψη πως προτιμούνε νίκη με άρη παρά με αεκ...τεράστια μαλακία,δείγμα χωριατονοοτροπίας και βλαχοοπαδισμού
μια νίκη με αεκ θα μας έδινε αέρα ψυχολογικό και βαθμολογικό και θα έδειχνε ότι η ομάδα άλλαξε επίπεδο,ενώ τον άρη τον έχουμε κερδίσει δεκάδες φορές,μία ακόμα δεν θα προσθέσει τίποτα...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγώ πάντως πραγματικά λυπάμαι που άκουσα και ακούω τους οπαδούς μας να λένε χωρίς δεύτερη σκέψη πως προτιμούνε νίκη με άρη παρά με αεκ...τεράστια μαλακία,δείγμα χωριατονοοτροπίας και βλαχοοπαδισμού
μια νίκη με αεκ θα μας έδινε αέρα ψυχολογικό και βαθμολογικό και θα έδειχνε ότι η ομάδα άλλαξε επίπεδο,ενώ τον άρη τον έχουμε κερδίσει δεκάδες φορές,μία ακόμα δεν θα προσθέσει τίποτα...
ιστε ιδι σε πολι ιψιλο επιπεδο και για να μι ξεχνιομαστε

γαβρι να πεθανετε

Επισκέπτης
και κατι σωστο που ειπες!!! γιαυτο μη ξανακουσω τη καραμελα του κατεστημενου. και που εισαι ακομα εχεις να παιξεις με τη μιση αθηνα και δεν βλεπω να περνεις αλλη νικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom