Ο Σπυροπουλος απλα με επιβεβαιωσε Ταρατσα!Βλέπω άκουσες τον Σπυρόπουλο στο libero χθες!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Μα έτσι είναι...Βλέπω άκουσες τον Σπυρόπουλο στο libero χθες!
Φαντάζεσαι την ΑΕΚ στη θέση του ΠΑΟΚ φέτος και αντίστροφα;
Μια χαρά θα ήταν τα σκουλήκια, με τέταρτη θέση και τον ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη, του μουσλίμοβιτς του γκαρσία Κοντρέρας κτλ, κάτω απ τα απαυτά τους...
Ο Σπυρόπουλος απλά επιβεβαίωσε αυτό που όλα τα σκουλήκια δεν τολμούν να παραδεχτούν...
Λες και πολλές φορές βρέθηκαν τέταρτοι...
λοιπον,για οποιν παει να δωσει χρηματα για αυξηση μετοχικου κεφαλαιου κ του πουνε να ανοιξει καταθετικο λογαριασμο μη μασησει.με τον λογαριασμο μπορει να βαζει κ λιγα λιγα στην τραπεζα ετσι ωστε να μαζεψει περισσοτερα για την ομαδαρα μας,χωρις τον λογαριασμο βαζεις μια φορα οσα εχεις εκεινη τη στιγμη κ μετα δεν μπορεις να ξαναβαλεις.αντε ρε,λευτερια στον Παοκ μας
Συμφωνα με το ηλεκτρονικο συστημα κρατησης εισιτηριων της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. για τα παιχνιδια
Π.Α.Ο.Κ. - ρουλης για το κυπελλο στις 14/1 και ωρα 21.00 ,και Π.Α.Ο.Κ. - gay 8/3 ωρα 19.00,στις θυρες 4,4α,7,και 8 ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!!!
Π.Α.Ο.Κ. - ρουλης για το κυπελλο στις 14/1 και ωρα 21.00 ,και Π.Α.Ο.Κ. - gay 8/3 ωρα 19.00,στις θυρες 4,4α,7,και 8 ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!!!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Αδερφέ, έχω την εντύπωση πως δεν βγαίνουν καθόλου εισητήρια στα πέταλα στο ηλεκτρονικό σύστημα.
Απο που την έχεις την εντύπωση;
Βγαίνουν και παραβγαίνουν
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ξεσαλωσατε βουλγαρες μου και δινετε φραγκα για να γινετε και καλα λαικης βασης εταιρεια
αυτα μονο ο θρυλος τα εχει κανει και πριν απο 6 χρονια
δεν το συνεχιζω γιατι ειμαι χαρουμενος που γυρισε το φιλαρακι μου ο thesspunter
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
σιγά ρε εταιρία λαϊκής βάσης με κρατικό γήπεδο (ολυμπιακά ακίνητα) και σκάνδαλο Κοσκωτά...ξεσαλωσατε βουλγαρες μου και δινετε φραγκα για να γινετε και καλα λαικης βασης εταιρεια
Δεν λέω, καλά κάνατε, μαγκιά σας, αλλά μην το παίζετε και οσίες παρθένες
Γουστάρεις να σε φιλοξενήσω στην Τ(ρ)ούμπα το Μαρτη;
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καρνταση το γηπεδο ειναι δικο μας για αυτο και λεγεται ολυμπιακο ακινητοσιγά ρε εταιρία λαϊκής βάσης με κρατικό γήπεδο (ολυμπιακά ακίνητα) και σκάνδαλο Κοσκωτά...
Δεν λέω, καλά κάνατε, μαγκιά σας, αλλά μην το παίζετε και οσίες παρθένες
Γουστάρεις να σε φιλοξενήσω στην Τ(ρ)ούμπα το Μαρτη;
οταν εκανα ο κοκκαλης τα μελη ολοι κραζατε,μετα απο 6 χρονια επεσε μπουγατσα με αμνησια και κανετε τα ιδια,προσπαθειτε τουλαχιστον.αυτα δειχνουν ζηλια και μονο,οταν κραζεις καποιον για κατι,δεν τον αντιγραφεις μολις μπορεσεις και να πανηγυριζεις κιολας
ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ νιωθεις ατυχος που δεν γεννηθηκες ολυμπιακος
παλι καλα που γεννηθηκα παοκτσης δηλαδη........να ναι καλα τα @@ του πατερα μου ........
δεν μπορείς να νιώσεις το μεγαλείο του Κοσκωτά,του Λούβαρη,του Σαλιαρέλη,του Κόκκαλη,του Γουλανδρή,του Γκαγκάτση,του θωμά,του Σπάθα,της παράγκας,της δωροδοκίας,του Τσουκαλά,του Γαβαθιώτη,της βρωμιάς κλπ κλπ...κρίμα,δεν ξέρεις τί χάνεις!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
ποιοι έκραζαν ρε νιόνιο; φοιτητής εδώ πάνω ήσουν και ξέρεις;καρνταση το γηπεδο ειναι δικο μας για αυτο και λεγεται ολυμπιακο ακινητο
οταν εκανα ο κοκκαλης τα μελη ολοι ΚΡΑΖΑΤΕ,μετα απο 6 χρονια επεσε μπουγατσα με αμνησια και κανετε τα ιδια,προσπαθειτε τουλαχιστον.αυτα δειχνουν ζηλια και μονο,οταν κραζεις καποιον για κατι,δεν τον αντιγραφεις μολις μπορεσεις και να πανηγυριζεις κιολας
ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ νιωθεις ατυχος που δεν γεννηθηκες ολυμπιακος
για το τελευταίο σίγουρα, τι να σου πω, μόνο που θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που ο θείος γαμάει όλους τους άλλους για να χαίρεσαι εσύ τα πρωταθλήματα και να παίζεις στο τσ. λ. πάσο...
Μπουγάτσα με τσίπα που θέλετε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K