Δεν γνωριζω για τετοιο νουμερο αδερφε.Αν ειναι εγκυρο προκειται για τεραστιο νουμερο!!!Σε 2 μέρες μάζεψαν ήδη 920.000 ευρώ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ναι είναι αλήθεια είναι τεράστιο...
Η μαλακία πληρώνεται λέει ο λαός.......
Η μαλακία πληρώνεται λέει ο λαός.......
Σε νέο σκάνδαλο αυτή την φορά από την ΕΠΟ δέχτηκε ο συλλογός μας από τις αρμόδιες αρχές. Έτσι τελικά απορρίφτηκε το δίκαιο αίτημα για μείωση της ποινής της τιμωρίας του Πάμπλο Γκαρσία . Η ποινή έμεινε σε 3 αγωνιστικές πράγμα προτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα που πάντα στο δευτεροβάθμιο όργανο μειώνονται οι ποινές οι πρωτόδικες.
Αυτό είναι το Ελληνικό Ποδόσφαιρο που ζούμε και δέχεται οφείλεται να το καταλάβετε όλοι απίστευτο πόλεμο η ομάδα μας από παντού για να μην είναι στην κορυφή.
Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την απρόσμενη και άδικη απόφαση δεν θα παίξει ούτε Σέρρες αλλά ούτε και στον ναό με ΟΦΗ στις 4/1/2009.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ σε λαιμητόμο επίτηδες ενώ δεν καλέσανε καν κ. Πηλαδάκη τον Ντιόγκο που ξεκίνησε το περιστατικό.
ΦΙΛΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ…ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ Α.Μ.Κ.
ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ…
Στα @@ μας. Έχουμε Μπαλάφα!!!
Επισκέπτης
Έχω φίλο διευθυντή υποκαταστήματος marfin!Δεν γνωριζω για τετοιο νουμερο αδερφε.Αν ειναι εγκυρο προκειται για τεραστιο νουμερο!!!
Όλες οι καταθέσεις μέχρι στιγμής είναι απο μικροποσά, δηλαδή καμία κατάθεση δεν έγινε πάνω απο 5.000 ευρώ!
Επισκέπτης
Ενα ποσοστό του 30% απο τους Έλληνες του εξωτερικού να ενεργοποιηθεί την καθάρισε την μπουγάδα! Έξω μόνο παοκτσήδες και ολυμπιακοί υπάρχουν όπως είναι γνωστό!
Ειναι γνωστο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια της ομογενειας ειναι ΠΑΟΚ!Αν ξεκινησαμε ετσι,παμε για απιστευτο νουμερο!Και ακομα δεν εχει δραστηριοποιηθει ο κοσμος!ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ...ΤΩΡΑ!!!Ενα ποσοστό του 30% απο τους Έλληνες του εξωτερικού να ενεργοποιηθεί την καθάρισε την μπουγάδα! Έξω μόνο παοκτσήδες και ολυμπιακοί υπάρχουν όπως είναι γνωστό!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ και αρχίδια καλαβρέζικα...
εγώ θέλω να κερδίσω τους ακανέδες...
τόσα χρόνια γίναμε λογιστές με τις μαλακίες των προηγούμενων...
είμαστε 2οι και αντί να κοιτάμε την ομαδάρα που έφτιαξε ο καλύτερος προπονητής που πέρασε απ τον ΠΑΟΚ, ασχολούμαστε με τα χρηματιστίρια
Τρομάρα σας, το παίζετε και ξερόλες κουλτουριάρηδες...
είμαστε 2οι και αντί να κοιτάμε την ομαδάρα που έφτιαξε ο καλύτερος προπονητής που πέρασε απ τον ΠΑΟΚ, ασχολούμαστε με τα χρηματιστίρια
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Έχω φίλο διευθυντή υποκαταστήματος marfin!
Όλες οι καταθέσεις μέχρι στιγμής είναι απο μικροποσά, δηλαδή καμία κατάθεση δεν έγινε πάνω απο 5.000 ευρώ!
ρε μαλάκα είσαι και γιατρός.
δε λες στους μπάσταρδους να τα δώσουν στη Γιούνισεφ και να βάλουν τη διαφήμιση όπως η Μπάρτσα;
Αει σιχτίρ γαμώ τα υπουργεία σας.
Ο κόσμος χάνεται και το μουνί χτενίζεται.....
Επισκέπτης
Κλάψε στράκι!ρε μαλάκα είσαι και γιατρός.
δε λες στους μπάσταρδους να τα δώσουν στη Γιούνισεφ και να βάλουν τη διαφήμιση όπως η Μπάρτσα;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αει γαμήσου ρε πουστράκι......Κλάψε στράκι!
και συ και ο ΠΑΟΚ σου και ο γαύρος και ο βάζελος και όλοι οι μαλάκες που έχετε μετατρέψει στη μιζέρια σας δευτερεύοντα πράγματα σε ζητήματα επιβίωσης.
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Μετά από μαγική εμφάνιση, η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ διέλυσε την αντίστοιχη το Ηρακλή με 15-10 και έκανε υπερήφανους τους φιλάθλους της...
Όλοι στο πόλο...
Όλοι στο πόλο...
Επισκέπτης
Άσε με ρε παπάρα να κάνω την πλάκα μου και μην μου ζαλίσεις τα αρχίδια με διαλέξεις για τον νόημα της ζωής εδώ μέσα!αει γαμήσου ρε πουστράκι......
και συ και ο ΠΑΟΚ σου και ο γαύρος και ο βάζελος και όλοι οι μαλάκες που έχετε μετατρέψει στη μιζέρια σας δευτερεύοντα πράγματα σε ζητήματα επιβίωσης.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
οκ. συγγνώμη μωρό μου...Άσε με ρε παπάρα να κάνω την πλάκα μου και μην μου ζαλίσεις τα αρχίδια με διαλέξεις για τον νόημα της ζωής εδώ μέσα!
παρασύρθηκα από την αύρα του σάιτ....
Επισκέπτης
Το πιάνεις το νόημα απο το συγκεκριμένο σμαιλ?οκ. συγγνώμη μωρό μου...
παρασύρθηκα από την αύρα του σάιτ....
ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
Πρωτες 2 ωρες της ΑΜΚ της ΠΑΕ, υπηρξαν 160 καταθετες και τα πρωτα εσοδα ανηλθαν στο ποσο των 30000ευρω!
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!Ο Π.Α.Ο.Κ. ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ!
οταν πριν πολλά χρονια πέρασε η ομάδα του ΑPH στα χεργια του λαου του είχατε σκυλιάσει και ακόμα σκυλιάζετε τώρα που βάλατε μπρός και εσείς είναι όλα ωραία ρε ξύλο ε που θέλετε
Πολυ σωστος,δεν το συζητω καν!Απλα 2 ερωτησεις:ρε μαλάκα είσαι και γιατρός.
1)τον τηλεμαραθωνιο της Γιουνισεφ προχθες,ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ???
2)Τον μεγαλομετοχο κυριο Κοκκαλη.τον εβαλες ποτε χερι να μην παρει πχ τον Ντιογκο με 10εκ αλλα τον...Σκουφαλη με 30000 και τα υπολοιπα να τα δωσει στη Γιουνισεφ???
Απλα ρωταω...
Και μαλλον θα ξαναγινεις ετσι πως σε κοβω!Τραβα βαλε κανα φραγκο γιατι μαλλον δεν εχεις καταλαβει περι τινος προκειται!Φιλικα στα λεω γιατι ξερω οτι εισαι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ και δεν πρεπει να ακουγονται αυτα σε οπαδικα φορουμ απο σενα.Ουτε και χρειαζεται να επιβαρυνεις τον προυπολογισμο σου,οτι μπορει ο καθενας!ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ και αρχίδια καλαβρέζικα...
Πραγματικά πλήθος κόσμου καθημερινά βρίσκεται όπου υπάρχει σε ολόκληρη την Ελλάδα τράπεζα Marfin και καταθέτει ότι μπορεί καθένας για το υστερημά του για την ομάδα μας για το μεγάλο όνειρο να γίνει άμεσα το προπονητικό κέντρο αλλά και 2 ισχυρές μεταγραφές ώστε η ομάδα μας να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Ήδη μέσα σε 2 μερές 500 περίπου γίνανε μέτοχοι της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και ήδη έχει μαζευτεί ένα ποσό γύρω στις 80.000 ευρώ.
Ήδη μέσα σε 2 μερές 500 περίπου γίνανε μέτοχοι της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και ήδη έχει μαζευτεί ένα ποσό γύρω στις 80.000 ευρώ.
Αν και φετος εχεις αναλογη βαθμολογικη συγκομιδη με περσι που πανυγηριζες για την μεγαλη σου ομαδα,παρολ'αυτα διακρινω στον κοσμο του αρη μια γκρινια για παιχτες,προπονητες κλπ.οταν πριν πολλά χρονια πέρασε η ομάδα του ΑPH στα χεργια του λαου του είχατε σκυλιάσει και ακόμα σκυλιάζετε τώρα που βάλατε μπρός και εσείς είναι όλα ωραία ρε ξύλο ε που θέλετε
Γιατι αραγε???Η απαντηση ειναι απλη:Επειδη εισαι 7 βαθμους κατω απο τον ΠΑΟΚ των οικονομικων προβληματων και της μιζεριας,οπως θα ηθελες να πιστευεις,και εσι θα παραμεινεις ως το τελος!Δες το ψυχραιμα,δεν θελει γκρινια και στεναχωρια!Αλλωστε σε ολα τα χρονια της ζωης σου,ποσες χρονιες θυμασαι την ομαδα σου πανω απο τον ΠΑΟΚ???Συλλεκτικες μαλλον!
Επισκέπτης
Βλέπω άκουσες τον Σπυρόπουλο στο libero χθες!Αν και φετος εχεις αναλογη βαθμολογικη συγκομιδη με περσι που πανυγηριζες για την μεγαλη σου ομαδα,παρολ'αυτα διακρινω στον κοσμο του αρη μια γκρινια για παιχτες,προπονητες κλπ.
Γιατι αραγε???Η απαντηση ειναι απλη:Επειδη εισαι 7 βαθμους κατω απο τον ΠΑΟΚ των οικονομικων προβληματων και της μιζεριας,οπως θα ηθελες να πιστευεις,και εσι θα παραμεινεις ως το τελος!Δες το ψυχραιμα,δεν θελει γκρινια και στεναχωρια!Αλλωστε σε ολα τα χρονια της ζωης σου,ποσες χρονιες θυμασαι την ομαδα σου πανω απο τον ΠΑΟΚ???Συλλεκτικες μαλλον!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K