Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Παντως ρε μαγκες τι να πω...
  Ωραιοι τυποι οι Παοκτσιδες...
  Ειμαι εδω και μερες Σαλονικα για δουλειες και ετυχε να βγουμε με συναδελφους απο Σαλονικα και μαλιστα Παοκτσιδες...

Μιλαμε δεν παιζονται οι ανθρωποι,χαβαλεδες μεχρι εκει που δεν παιρνει και αρρωστοι με την ομαδα τους...

Στο κλαμπακι που μας πηγαν και πιναμε,(τους ηξεραν-ηταν γνωστοι του μαγαζιου..) μας σερβιραν μαζι με τα ποτα και....τορτελινια και μπουρεκακια και πιτσακια και πεινιρλακια και διαφορα αλλα μπινελικακια...

Ρε τι φαση ηταν και αυτη....

Μιλαμε δεν παιζονται οι ανθρωποι
  Δεν ξερω αν ειναι ολοι οι Παοκτσιδες η γενικοτερα οι Θεσσαλονικεις
  αλλα εγω περασα τζαμι που λενε...

Ακους εκει Baileys και μπουρεκακια και κουβεντα για τον ΠΑΟΚ...Ρε ποσο πισω ειμαστε εμεις οι μαλακες οι Αθηναιοι...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
gabadoo την άλλη φορα πες τους να βγείτε και με ΑΡΕΙΑΝΟYΣ μαζί εκεί να δεις χαβαλέ SALONIKA ΣΟΥ ΛEΩ ΦΙΛΕ SALONIKA

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Eτσι μπραβο Πετρο,το επιασες το νοημα,ουτε εσενα σε συμφερει να τον αμολησω τον συγκεκριμενο!Θα το κανει το ματς...πουτανα!
Πες μου τι πιριμένεις από μένα
-Να φοβηθώ;
-Να λυπηθώ που δεν έχω τέτοιο άντρακλα στην ομάδα μου;
-Να τυπώσω μια φωτογραφία του και να αυνανιστώ για πάρτη του όπως εσείς;
-Να μην πάω στον συγκεκριμένο αγώνα μήπως με πάρει καμιά ξόφαλτση;

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πες μου τι πιριμένεις από μένα
-Να φοβηθώ;-Να λυπηθώ που δεν έχω τέτοιο άντρακλα στην ομάδα μου;
-Να τυπώσω μια φωτογραφία του και να αυνανιστώ για πάρτη του όπως εσείς;
-Να μην πάω στον συγκεκριμένο αγώνα μήπως με πάρει καμιά ξόφαλτση;
Μιλας εκ του ασφαλους,απο την κερκιδα!Θα ηθελα πολυ να διατυπωνες το ιδιο ερωτημα αν ησουν στον αγωνιστικο χωρο!!!Παρολ'αυτα,μπορεις να αυνανιζεσαι με τον μεγαλο αμυντικο χαφ...μουφα Γκαρσια!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μιλας εκ του ασφαλους,απο την κερκιδα!Θα ηθελα πολυ να διατυπωνες το ιδιο ερωτημα αν ησουν στον αγωνιστικο χωρο!!!Παρολ'αυτα,μπορεις να αυνανιζεσαι με τον μεγαλο αμυντικο χαφ...μουφα Γκαρσια!
Αν ήμουν στον αγωνιστικό χώρο θα ήμουν πιο νέος, πιο γυμνασμένος και πιο δυνατός. Σίγουρα ο συγκεκριμένος, όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοί του, αν μου δώσει μια κλωτσιά μάλλον δεν θα ξαναπερπατήσω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι φοβάμοαι κανέναν πούστη. Όπως επίσης δεν θα έκανα ίνδαλμα κανένα "βρωμιάρη" σαν του λόγου του. Αυτά

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Γεια σας ρε μάγκες.  ξανά εδώ

Γαβροσκώληκες (αναφέρομαι στους φιλοολυμπιακούς αρειανούς) σας άφησα το Σεπτέμβριο να χλευάζετε τον Σάντος, τον Μπακαγιόκο και Χαλκιά

Τώρα που ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος κάνετε μόκο για τα αγωνιστικά και πιάσατε τον Ζαγοράκη και την ΑΜΚ

Σε λίγο καιρό που τα οικονομικά του ΠΑΟΚ θα στρώσουν και θα λήξει η κανονική περίοδος με την ομάδα δεύτερη, θα πιάσετε τον Γκαγκάτση, τη διαιτησία και τον καινούργιο πρόεδρο της ΕΠΟ

Του χρόνου θα σας φταίει η οικονομική κρίση και η πτώση του χρηματιστιρίου

Δεν βλέπετε τα χάλια σας λέω εγώ, με τον προπονητή γλάστρα, με το χαρτάκι που του ρίχνει η διοίκηση κάτω απ΄την πόρτα, με το ακριβοπληρωμένο Νάτσο να σας πήρε τα λεφτά και να το παίζει τρελίτσα, με τον καλύτερό σας παίχτη πέρυσι τον Γιάχιτς εκτός με άνωθεν εντολή, με τον Παπάζογλου με ένα πόδι στην τούμπα κτλ...

Φιλικα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γεια σας ρε μάγκες.  ξανά εδώ

Γαβροσκώληκες (αναφέρομαι στους φιλοολυμπιακούς αρειανούς) σας άφησα το Σεπτέμβριο να χλευάζετε τον Σάντος, τον Μπακαγιόκο και Χαλκιά

Τώρα που ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος κάνετε μόκο για τα αγωνιστικά και πιάσατε τον Ζαγοράκη και την ΑΜΚ

Σε λίγο καιρό που τα οικονομικά του ΠΑΟΚ θα στρώσουν και θα λήξει η κανονική περίοδος με την ομάδα δεύτερη, θα πιάσετε τον Γκαγκάτση, τη διαιτησία και τον καινούργιο πρόεδρο της ΕΠΟ

Του χρόνου θα σας φταίει η οικονομική κρίση και η πτώση του χρηματιστιρίου

Δεν βλέπετε τα χάλια σας λέω εγώ, με τον προπονητή γλάστρα, με το χαρτάκι που του ρίχνει η διοίκηση κάτω απ΄την πόρτα, με το ακριβοπληρωμένο Νάτσο να σας πήρε τα λεφτά και να το παίζει τρελίτσα, με τον καλύτερό σας παίχτη πέρυσι τον Γιάχιτς εκτός με άνωθεν εντολή, με τον Παπάζογλου με ένα πόδι στην τούμπα κτλ...

Φιλικα
Καλώς τον. Χρωστάς μια συγνώμη

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ούτε τα προσχήματα...

Με αφορμή την αποχώρηση του Βασίλη Γκαγκάτση από την προεδρία της ΕΠΟ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δίνει συγχαρητήρια στον μέχρι πρότινος επικεφαλή της ομοσπονδίας.

Όπως αναφέρεται, χειρίστηκε σοβαρά θέματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και υπάρχει καλύτερη εικόνα σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες.

Παράλληλα στέκεται στις επιτυχίες των Εθνικών ομάδων με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2004. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Β. Γκαγκάτση, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τα σοβαρά και μεγάλα θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι προφανές από όσους καλόπιστα παρακολουθούν την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας ότι ανεξάρτητα από τα όποια λάθη έγιναν και τα όποια προβλήματα παραμένουν, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μία καλύτερη εικόνα από αυτή των προηγούμενων δεκαετιών.

11 πρωταθλήματα τους χάρισε,άγαλμα πρέπει να τον κάνουνε

Συνημμένα

• kokalis_MAIMOU_jpg.jpg
    kokalis_MAIMOU_jpg.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 12

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΓΑΒΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για να μι ξεχνιομαστε

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
1)
3/7/2008
Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο γιός του Βασίλη Γκαγκάτση, Προέδρου της ΕΠΟ, [size=20pt]παλιού νομικού συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ [/size] και κουμπάρου του Θοδωρή Ζαγοράκη, αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ, όπως ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες ο δικέφαλος

Πρόκειται για τον Χρυσόστομο Γκαγκάτση, απόφοιτο της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

2)Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον ΠΑΟΚ τόνισε: Ο Θοδωρής θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος πρόεδρος που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται ψυχραιμία από τον ίδιο, αυτός είναι ο ηγέτης και πρέπει να πείσει ότι οι αποφάσεις του θα πρέπει να είναι για το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Από τον κόσμο του ΠΑΟΚ θέλω να πω να κάνει υπομονή. Οι εν βρασμώ σκέψεις είναι πάρα πολύ κακές και δεν νομίζω ότι θα κάνουν καλό στον ΠΑΟΚ» και συνέχισε: «Ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε ήταν ο Θωμάς ο Βουλινός. Είμαι περήφανος γιατί επί 6 χρόνια υπηρετούσα τον ΠΑΟΚ από την θέση του νομικού σύμβουλου και δεν είχε τιμωρηθεί ποτέ το γήπεδο της ομάδας. Οι άνθρωποι ξεχνούν όμως εύκολα. Ο κύριος Μπατατούδης επέλεξε στη συνέχεια τους δικούς του ανθρώπους. Στη συνέχεια μου έκανε μία πρόταση ο κύριος Κόκκαλης και ήταν δέκα φορές μεγαλύτερη από τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς έμειναν οι 14 μήνες που δούλεψα στον Ολυμπιακό [size=20pt]και όχι τα 6 χρόνια που δούλεψα στον ΠΑΟΚ, [/size] αλλά και στον Ηρακλή και την ΑΕΚ. Δεν κρατάω όμως καμία κακία».

paparazzi_pano_belgio.jpg

paparazzi_paok_ice.jpg

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
1)
3/7/2008
Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο γιός του Βασίλη Γκαγκάτση, Προέδρου της ΕΠΟ, [size=20pt]παλιού νομικού συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ [/size] και κουμπάρου του Θοδωρή Ζαγοράκη, αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ, όπως ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες ο δικέφαλος

Πρόκειται για τον Χρυσόστομο Γκαγκάτση, απόφοιτο της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

2)Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον ΠΑΟΚ τόνισε: Ο Θοδωρής θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος πρόεδρος που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται ψυχραιμία από τον ίδιο, αυτός είναι ο ηγέτης και πρέπει να πείσει ότι οι αποφάσεις του θα πρέπει να είναι για το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Από τον κόσμο του ΠΑΟΚ θέλω να πω να κάνει υπομονή. Οι εν βρασμώ σκέψεις είναι πάρα πολύ κακές και δεν νομίζω ότι θα κάνουν καλό στον ΠΑΟΚ» και συνέχισε: «Ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε ήταν ο Θωμάς ο Βουλινός. Είμαι περήφανος γιατί επί 6 χρόνια υπηρετούσα τον ΠΑΟΚ από την θέση του νομικού σύμβουλου και δεν είχε τιμωρηθεί ποτέ το γήπεδο της ομάδας. Οι άνθρωποι ξεχνούν όμως εύκολα. Ο κύριος Μπατατούδης επέλεξε στη συνέχεια τους δικούς του ανθρώπους. Στη συνέχεια μου έκανε μία πρόταση ο κύριος Κόκκαλης και ήταν δέκα φορές μεγαλύτερη από τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς έμειναν οι 14 μήνες που δούλεψα στον Ολυμπιακό [size=20pt]και όχι τα 6 χρόνια που δούλεψα στον ΠΑΟΚ, [/size] αλλά και στον Ηρακλή και την ΑΕΚ. Δεν κρατάω όμως καμία κακία».

paparazzi_pano_belgio.jpg

paparazzi_paok_ice.jpg

Δηλαδή;;;;;;;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δηλαδή όταν ο Γκαγκάτσης ήταν στον ΠΑΟΚ ήταν ένας άσημος ανερχόμενος δικηγόρος...και ο ΠΑΟΚ κόντευε να πέσει στην Β' Εθνική επί Βουλινού
τώρα σαν πρόεδρος της ΕΠΟ  δώρισε 11 κάλπικα πρωταθλήματα στον θρήνο...και τα πανηγυρίζουν!!!

θυμάστε που πήραν ένα πρωτάθλημα ψιλοκαθαρά με μεγάλη διαφορά από τον ΠΑΟ (νομίζω το 7-8ο) και έβγαιναν οι ίδιοι και έλεγαν είδατε το πήραμε και χωρίς διαιτησία!!!!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε νέο σκάνδαλο αυτή την φορά από την ΕΠΟ δέχτηκε ο συλλογός μας από τις αρμόδιες αρχές. Έτσι τελικά απορρίφτηκε το δίκαιο αίτημα για μείωση της ποινής της τιμωρίας του Πάμπλο Γκαρσία . Η ποινή έμεινε σε 3 αγωνιστικές πράγμα προτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα που πάντα στο δευτεροβάθμιο όργανο μειώνονται οι ποινές οι πρωτόδικες.

Αυτό είναι το Ελληνικό Ποδόσφαιρο που ζούμε και δέχεται οφείλεται να το καταλάβετε όλοι απίστευτο πόλεμο η ομάδα μας από παντού για να μην είναι στην κορυφή.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την απρόσμενη και άδικη απόφαση δεν θα παίξει ούτε Σέρρες αλλά ούτε και στον ναό με ΟΦΗ στις 4/1/2009.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ σε λαιμητόμο επίτηδες ενώ δεν καλέσανε καν κ. Πηλαδάκη τον Ντιόγκο που ξεκίνησε το περιστατικό.

ΦΙΛΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ…ΚΑΙ  ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ Α.Μ.Κ.

ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ…

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τεράστια συμμετοχή στις τράπεζες τις Marfin σε ολόκληρη την χώρα υπάρχει για την Α.Μ.Κ. της ομάδας μας που βρίσκεται σε εξέλιξη/ Αρωγοί σ αυτήν την προσπάθεια με μικροποσά αλλά και με σποτ διαφημιστικά και δηλώσεις είναι και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μας. Κάποιοι εξ αυτών δηλώσαν τα ακόλουθα :

«Η συμμετοχή όλων στην αύξηση είναι απαραίτητη» είπε ο Παναγιώτης Κερμανίδης. «Εμείς ως παλαίμαχοι συμμετέχουμε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η διοίκηση και πιστεύω ότι θα συμμετέχει και ο μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ, που έχει τη δυνατότητα να καλύψει κάθε αύξηση».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Δημήτρη Παρίδη: «Ο λαός του ΠΑΟΚ θα αποδείξει και πάλι τη δύναμή του και ότι είναι πρωτοπόρος σε τέτοια θέματα. Οπως έκανε και το καλοκαίρι με τα εισιτήρια διαρκείας. Θα σταθούμε όλοι πίσω από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, και εμείς και ο κόσμος».

Ολη την αλήθεια, πάντως, είπε ο Γιώργος Κούδας, που έφτασε τελευταίος στην Τούμπα. «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Τη λύση μπορεί να τη δώσει ο κόσμος μέσα από την αύξηση και αυτή είναι η μοναδική που μπορεί να υπάρξει στον ΠΑΟΚ. Πολλές φορές στο παρελθόν και σε κάποιες που συμμετείχα και εγώ αναζητήσαμε αλλού τις λύσεις, αλλά ο θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακες. Η αύξηση είναι ο πραγματικός θησαυρός για τον ΠΑΟΚ» κατέληξε ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ 

Ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αγορά μετοχών της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. από την πρώτη μέρα.

- Η διάθεση των μετοχών θα διαρκέσει μόλις μέχρι τις 26.01.2009

- Η τιμή μετοχής ανέρχεται μόλις σε 0,3333333 euro

- Mπορείτε να παίρνετε αριθμό μετοχών πολλάπλασιο του 3. ( π.χ. με 20 ευρώ 60 μετοχές ενδεικτικό παράδειγμα που μπορούμε όλοι μας )

- Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέρχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην MΑRFIN EGNATIA BANK με την αστυνομική ταυτότητα ( η διαβατήριο) και το εκκαθαριστηκό εφορίας ( ή τον λογαριασμό ΔΕΗ) ώστε να προκύπτουν τα στοιχεία, η διεύθυνση και το ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου.

Πληροφορίες δίνονται στο 2310.95.40.50-52 καθημαρινά και η συνεργαζόμενη Τράπεζα είναι η Marfin Bank.

Εγγραφές ως τις 26/1/2009

Οι κάτοικοι εξωτερικού...

Για τους κατοίκους του εξωτερικού θα υπάρχει διαφορετική διαδικασία. Οσοι κατοικούν εκτός Ελλάδας θα πρέπει να εξουσιοδοτήσουν υπάλληλο της ΠΑΕ με ειδική εξουσιοδότηση, που θα υπάρχει στο site της ΠΑΕ, και στη συνέχεια θα θεωρηθεί στα τοπικά προξενεία. Στην συνέχεια θα γίνεται κατάθεση σε λογαριασμό της ΠΑΕ και όταν φτάνει η εξουσιοδότηση στα γραφεία θα ολοκληρώνεται η αγορά των μετοχών.

edit_antisthenis: to thread συγχωνεύτηκε.

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πρωτες 2 ωρες της ΑΜΚ της ΠΑΕ, υπηρξαν 160 καταθετες και τα πρωτα εσοδα ανηλθαν στο ποσο των 30000ευρω!
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!Ο Π.Α.Ο.Κ. ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ!

Συνημμένα

• revolution_fist%20copy.jpg
    revolution_fist%20copy.jpg
    253 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom