Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.geocities.com/arisfcgr/tourkos.gif[/img[/URL]]
[img]http://img262.imageshack.us/img262/7516/roufianoitoyrkoicj4.jpg

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αντε παλι,τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου,α ρε παπαγαλακια.......

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
τι παπαγαλάκια ψέματα είναι αφού εσείς τα σηκώνεται πάει να pi πως σας εκφράζουνε τώρα γιατί θυμώνετε δεν έχω καταλάβει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επειδη τα κανουν κανα δυο μαλακες δεν σημαινει πτι τα ασπαζομαστε ολοι αυτα.να ξερουμε τι λεμε

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
και στο μπάσκετ τον τελευταίο αγώνα στην έδρα σας το έκανε ένας και τον κάνατε μαύρο
για συνεχίστε εγώ λέω για να αλλάξουμε και εμείς
άδικο έχω ?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
με την αεκ στο παλατακι ημουν κ δεν ειδα κανενας να τρωει ξυλο ποσο μαλλον να σηκωνει την κωλοσημαια αυτη.τεσπα,το θεμα ειναι οτι γινεστε χειροτεροι απο γαυρους μερικες φορες.μεχρι κ βουλγαρους μας εχετε πει,λες κ δεν ειστε απο την ιδια πολη

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
με την αεκ στο παλατακι ημουν κ δεν ειδα κανενας να τρωει ξυλο ποσο μαλλον να σηκωνει την κωλοσημαια αυτη.τεσπα,το θεμα ειναι οτι γινεστε χειροτεροι απο γαυρους μερικες φορες.μεχρι κ βουλγαρους μας εχετε πει,λες κ δεν ειστε απο την ιδια πολη

με μας πέρυσι λέω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οκ παω πασο.εχεις δικιο

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
σκορπάς ρε παλιοτουρκε
Χλωμο σε κοβω!Ειχα μακραν τη χειροτετη ομαδα του πρωταθληματος στην κατηγορια αλλα το εχουμε πει χιλιαδες φορες:ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
«Κλασικός μαλάκας Έλληνας» ή Παοκτσής;

Αναρωτιέμαι που ήσασταν όλοι εσείς που ασκείτε ξαφνικά έντονη κριτική με χυδαίο τρόπο στην ομάδα τόσο καιρό που ο ΠΑΟΚ νικούσε το ένα ματς μετά το άλλο.
Αρχίζω να πιστεύω κάτι που δεν ήθελα να παραδεχτώ: Μόνο μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που δηλώνουν ΠΑΟΚ είναι διαφορετική. Οι υπόλοιποι δεν είναι ΠΑΟΚ, είναι οι «κλασικοί μαλάκες Έλληνες», που λέει και ο Γεωργίου.

Ο χιλιοταλαιπωρημένος, πληγωμένος, ο οικονομικά νεκρός, ο περσινός 9ος ΠΑΟΚ με μπάτζετ της πλάκας μπροστά σ’ αυτά των τριων του ΠΟΚ, βρίσκεται από την αρχή της σεζόν στη 2η θέση παίζοντας ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Κι όμως κάποιοι στην πρώτη στραβή (που λογικό είναι να έρθει σε μία σεζόν με τόσα πολλά ματς) άρχισαν την γκρίνια, τη μιζέρια, τις κατηγορίες κατά πάντων και μάλιστα ξεκίνησαν πόλεμο με χυδαία σχόλια κατά όλων μέσα στο σύλλογο.

Τη μεγαλύτερη επίθεση δέχεται από χθες ποιος άλλος; Ο προπονητής! Το εύκολο εξιλαστήριο θύμα για κάθε «κλασικό μαλάκα Έλληνα».

Πάντα αυτό δεν κάνει ο «κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας»; Για ένα κακό αποτέλεσμα μπορεί να φταίει ο προπονητής, μπορεί οι παίκτες μπορεί όλοι. Ναι, μπορεί σε κάθε ματς να ήταν σε κακή μέρα ο Σάντος και σε άλλα σε πολύ καλύτερη και να τα κέρδισε αυτός. Εμείς όμως πρέπει και στις νίκες και στις ήττες να είμαστε μαζί του.

Να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Γιατί άλλο να παραδεχόμαστε ότι κάποιος έκανε λάθος και να το λέμε και άλλο να τα ισοπεδώνουμε όλα.

Ο Φερνάντο Σάντος από την ώρα που ήρθε δεν άκουσε ούτε ένα μπράβο ούτε ένα χειροκρότημα, παρά την απίστευτα σπουδαία πορεία της ομάδας εδώ και 5 μήνες.

Τον «κλασικό μαλάκα Έλληνα» δεν του κάνει κανένας προπονητής. Ο Ντούσαν κοιμάται στον πάγκο, ο Χάαν ξενυχτάει, ο Άγγελος είναι τσομπάνης, ο Σάντος παίζει με έναν σέντερ φορ και κάνει αλλαγή στο 80’, ο Βούκοτιτς είναι σαν παππούς και ο Παράσχος σαν τον Οτσαλάν.

Απορώ που όλοι εσείς αντί να πείτε μπράβο στην ομάδα και να την στηρίξετε στα δύσκολα, βρίζετε και κράζετε τον προπονητή και κάποιους παίκτες (τον έχετε σκίσει αυτόν τον Μπαλάφα) τα κάνετε όλα τέλεια στη ζωή σας.

Απορώ αν είστε τόσο πια πετυχημένοι και τόσο σωστοί σε όλα. Ποιοι είστε τελικά; Οι mr Perfect; Δεύτερη είναι η ομάδα και έχει στόχο την 4η θέση. Προχωράμε γερά όλοι μαζί και στις ήττες και στις νίκες μαζί.

Αλλιώς αν είχαμε τη δική σας νοοτροπία ο ΠΑΟΚ ποτέ δε θα έφτανε εδώ που είναι τώρα. Θα έμενε στα προπερσινά και στα περσινά.

Τελικά κάποιοι χιλιάδες πιστοί στρατιώτες του ΠΑΟΚ και στην πίκρα κάνουν υπομονή και δείχνουν την αγάπη τους στην ομάδα ακόμα και όταν αυτή δεν πάει καλά είναι οι πραγματικοί Παοκτσήδες.

Αυτοί που βάζουν πάνω απ’ όλα τον ΠΑΟΚ και δεν αρχίζουν τη βρώμικη επίθεση κατά πάντων στο πρώτο στραβοπάτημα. Πραγματικοί Παοκτσήδες είναι αυτοί που ξέρουν πότε και πώς θα ασκήσουν κριτική. Που είναι τίμιοι κριτές.

Οι άλλοι είστε σαν τους κλασικούς μαλάκες βάζελους, γαύρους, Αεκτσήδες, ερπετούς που τρώγονται με τα ρούχα τους, γιατί αυτοί υποστηρίζουν μια ομάδα και όχι μια ιδέα.

Απορώ ποια διαφορά έχετε με όλους αυτούς … Θα σας πω εγώ. Καμία διαφορά δεν έχετε. Αν είχατε γεννηθεί στον Πειραιά θα είσασταν γαύροι και αν είχατε γεννηθεί στο Γκύζι θα είσασταν βάζελοι.

Δύο πράγματα μπορούν να συμβούν με σας. Ή να συνεχίσουμε να νικάμε και να είμαστε μέσα στον στόχο μας (4δα) και εσείς να εξαφανιστείτε όπως τόσο καιρό είσασταν εξαφανισμένοι ή να σας διώξουν όλοι οι υπόλοιποι! Αυτοί που στηρίξανε τη διοίκηση και αυτή την ομάδα ακόμα και τότε που ήταν πολύ κάτω βαθμολογικά, ακόμα και τότε που τους πλήγωνε κάθε αγωνιστική.

Άκουσες «κλασικέ μαλάκα Έλληνα» που τολμάς να δηλώνεις Παοκτσής;

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΟΛΙΒΙΕ ΣΟΡΛΕΝ :

" Έρχομαι στον ΠΑΟΚ ".

Ο Γάλλος άσσος της Ρεν που έχει εμπειρία και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μονακό  φαίνεται να κλείνει στην ομάδα μας. Ο 29χρονος άσσος δήλωσε μάλιστα στα Σπορ του Βορρά: "Ναι, μίλησα με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πάρα πολύ κοντά στο να έρθω. Περιμένω το οκ της ομάδας μου, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή".

Ο παίκτης πέρσι είχε συνολικά 42 συμμετοχές και πρόπερσι 33. Μόνο φέτος είχε στα πόδια του λίγα ματς, γιατί δεν ήθελε να αγωνίζεται σαν κεντρικό χαφ στο σύστημα του τεχνικού της Ρεν, Γκι Λακόμπ. Η αμοιβή του για τους 6 μήνες που θα παίξει στον ΠΑΟΚ  είναι 180.000 €, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς 550.000 €, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ θελήσει να τον κρατήσει. 

1997-1999    ASOA VALENCE  48(4)<!--[endif]-->

1999-2002  Montpellier SC      69(6)

2002-2005  Stade Rennais      129(13)

2005-2006  Monaco                  20(1)

2006-          Stade Rennais        94(0)

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις με έναν από τους στόχους να είναι ένας τεχνίτης λατινοαμερικάνος

Συνημμένα

• sorlin%202.jpg
    sorlin%202.jpg
    27,2 KB · Εμφανίσεις: 14
  • sorlin%204.jpg
    sorlin%204.jpg
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 16
  • sorlin%205.jpg
    sorlin%205.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 11

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις με έναν από τους στόχους να είναι ένας τεχνίτης λατινοαμερικάνος

αν ειναι καλος τον θελω,χτιζω σπιτι παραδοσιακο και θελω ενα καλο τεχνιτη πετρας :jerking:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδια,πηρα σημερα μετοχες του παοκ οπως ειχα πει οτι θα παρω,50 ευρω εγω 50 ο αδερφος μου.τελειωσαμε μεσα σε 20 λεπτα κ οι δυο.δεν ειναι τιποτα κ πιστευω πως αξιζει τον κοπο να παρετε ολοι να βοηθησουμε την ομαδα μας.ειμαστε σε καλο δρομο.......

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
παιδια,πηρα σημερα μετοχες του παοκ οπως ειχα πει οτι θα παρω,50 ευρω εγω 50 ο αδερφος μου.τελειωσαμε μεσα σε 20 λεπτα κ οι δυο.δεν ειναι τιποτα κ πιστευω πως αξιζει τον κοπο να παρετε ολοι να βοηθησουμε την ομαδα μας.ειμαστε σε καλο δρομο.......
Καλύτερα στη Unicef. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΠΑΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι αλλα ειναι για καλο σκοπο ρε παιδια,βοηθατε την ομαδα που αγαπατε.εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι αλλα ειναι για καλο σκοπο ρε παιδια,βοηθατε την ομαδα που αγαπατε.εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω
Αν είσαι τόσο "μεγάλος" και δίνεις εκεί που πρέπει και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ για την ομάδα σου τότε σου βγάζω το καπέλο. Αλλιώς είναι κοροιδία με τόση πείνα, να δίνεις λεφτά για μια οποιαδήποτε ΚΩΛΟΠΑΕ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν μπορω να πω οτι ειμαι τοσο μεγαλος αλλα εχω δωσει κ σε διαφορους τηλεμαραθωνιους,ειναι ομως η ομαδα μου κ την ποναω

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν μπορω να πω οτι ειμαι τοσο μεγαλος αλλα εχω δωσει κ σε διαφορους τηλεμαραθωνιους,ειναι ομως η ομαδα μου κ την ποναω
Εκεί πατάνε όλα τα μουνιά και κάνουν λεφτά στις πλάτες μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom