You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Αυτό είναι το χειρότερο λάθοςμπορει να εχεις κ δικιο αλλα τουλαχιστον εγω δεν μπορουσα διαφορετικα.ασε που εχω δωσει γενικα πολλα χρηματα σ αυτη την ομαδα.....τεσπα,[size=10pt][size=10pt]εμεις να ειμαστε καλα κ ολα τα αλλα...[/size][/size]
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
δωστε ρε κοροιδα γιατι θελει σερβις η καρρερα του ''αντρα'' του προεδρου σας και η λιλλη θελει αλλαγη στα βυζια......μπορει να εχεις κ δικιο αλλα τουλαχιστον εγω δεν μπορουσα διαφορετικα.ασε που εχω δωσει γενικα πολλα χρηματα σ αυτη την ομαδα.....τεσπα,εμεις να ειμαστε καλα κ ολα τα αλλα...
πουτανα που εισαι ζωη ,κυκλους που κανεις .....
αυτοι που κοροιδευανε εμας οτι τα χωνουμε στον πρακτορα (που μας εχει χορτασει κουπα)
τα χωνουνε τωρα για να φτιαξει τα ζιαβυ η λιλλη....
φιλε μαλλον τη λες σε μενα,εγω ομως ποτε δεν ειπα οτι τα δινετε σε κανεναν.δικα σας ειναι να τα κανετε οτι θελετε.ο ζαγορακης δεν εχει δειξει μεχρι τωρα οτι θελει το κακο της ομαδας μας,ισα ισα,τα εχει βαλει ολα σε μια ταξη κ αυτο σας καιει ρε......οποτε γιατι να μην επενδυσω στην ομαδα που αγαπαω κ ποναω κ σε εναν ανθρωπο που μετα απο καιρο μας εκανε να πιστεψουμε?στην τελικη αν γινουν οσα λενε η κ τα μισα ακομα,η μετοχη θα εχει μεγαλυτερη τιμη κ εγω θα εχω κερδος.κοροιδο....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ωραιες μετοχες πηρες θα κονομησειςπαιδια,πηρα σημερα μετοχες του παοκ οπως ειχα πει οτι θα παρω,50 ευρω εγω 50 ο αδερφος μου.τελειωσαμε μεσα σε 20 λεπτα κ οι δυο.δεν ειναι τιποτα κ πιστευω πως αξιζει τον κοπο να παρετε ολοι να βοηθησουμε την ομαδα μας.ειμαστε σε καλο δρομο.......
μηπως ψωνισες και αλκο σημερα?
www.ase.gr/content/gr/MarketData/Stocks/gainers_loosers/default.asp]http://www.ase.gr/content/gr/MarketData/Stocks/gainers_loosers/default.asp[/url]
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ναι σωστα θα μπει στην wall street και θα γινουν ολοι οι παοκτζηδες πλουσιοιφιλε μαλλον τη λες σε μενα,εγω ομως ποτε δεν ειπα οτι τα δινετε σε κανεναν.δικα σας ειναι να τα κανετε οτι θελετε.ο ζαγορακης δεν εχει δειξει μεχρι τωρα οτι θελει το κακο της ομαδας μας,ισα ισα,τα εχει βαλει ολα σε μια ταξη κ αυτο σας καιει ρε......οποτε γιατι να μην επενδυσω στην ομαδα που αγαπαω κ ποναω κ σε εναν ανθρωπο που μετα απο καιρο μας εκανε να πιστεψουμε?στην τελικη αν γινουν οσα λενε η κ τα μισα ακομα,η μετοχη θα εχει μεγαλυτερη τιμη κ εγω θα εχω κερδος.κοροιδο....
μετα απο 20 χρονια οι αρειανοι δεν θα σας λενε τουρκογυφτους αλλα εφοπλιστες
ακουσε καποιος απο εσας σημερα πριν απο μιση ωρα ραπτοπουλο με κοκκινο στο μετροπολις?ειχαν παιδακια απο ενα κολεγιο της πολης μας κ τα ρωτουσαν τι ομαδα ηταν,ολα εκτος απο 3 που ηταν αρης κ ενα που ηταν γαυρακι ηταν τρελα παοκακια.τα εβαλαν μαλιστα κ ειπαν κ το.....οοοοοο παοκαρα,εχω τρελα,μεσ το μυαλο,οπου κ να παιζεις παντα θα ..............κ το ηξεραν ολο απ εξω.ηταν τρελα να τα ακους να το τραγουδανε
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μια ουσιαστική διαφορά είναι πάντως πως ο Κόκκαλης ΕΧΕΙ χρήματα, και δεν έχει ανάγκη τα λεφτά των γαύρων. Και σε κάθε περίπτωση δεν έχει βγει ζημιωμένος από την ενασχόλησή του με τον γαύρο. (Δεν μιλάω απαραίτητα για κέρδος από το ταμείο της ΠΑΕ. Εννοώ την δύναμη που του δίνει σε διάφορες δουλειές κλπ.Άρα δώσατε φράγκα ενώ δεν υπήρχε ανάγκη ουσιαστική. (Βέβαια προσωπικά δεν το κατακρίνω, γκαύλα είναι για τον κάθε οπαδό αυτό)
Ο Ζαγορ δεν έχει χρήματα (όχι τόσα τουλάχιστον που να μπορεί να τα χώσει στην ομάδα και να φέρει αποτέλεσμα- προφανώς και έχει βγάλει χρήματα τόσα χρόνια από το ποδόσφαιρο)
Άρα, τα χρήματα που βάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είτε με αγορά μετοχών είτε με διαρκείας κλπ, είναι μάλλον ο μόνος τρόπος να ορθοποδήσει η ομάδα. Δείγματα πως ο Ζαγορ ή οι άλλοι τρώνε τα λεφτά δεν έχουμε . Πράγμα το οποίο σημαίνει πως τα βάζουμε για την ομάδα και μόνο και μέχρι στιγμής φαίνεται να πιάνουν τόπο.
Το παραμύθι που είναι;
Υ.Γ. Και φυσικά τα χρήματα που βάλατε δεν επηρέασαν καθόλου το ποσοστό των μετοχών που έχει στα χέρια του ο Σωκράτης. Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ όσες περισσότερες πουληθούν τόσο θα μειωθεί το ποσοστό που έχει η διοίκηση.
να σαι καλα πελατη μου.οτι επιθυμεις κ καλες γιορτεςΦίλτατοι αλλόθρησκοι σας εύχομαι καλές γιορτές. Να είστε υγειείς και ευτυχισμένοι. Τα λέμε με το νέο έτος.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλες γιορτες και με υγεια μπουγατσουλες μου
να ειστε καλα να σας τρεχουμε και να σας μαθαινουμε μπανιο
хэнотх едоедот ъедъ те доедо ттоаядьягкгек ъдесо
ьткуагук есдтаое тестоесосетс е недноедз,тегоэгиеето тое,яао
να ειστε καλα να σας τρεχουμε και να σας μαθαινουμε μπανιο
хэнотх едоедот ъедъ те доедо ттоаядьягкгек ъдесо
ьткуагук есдтаое тестоесосетс е недноедз,тегоэгиеето тое,яао
Επισκέπτης
Καλές γιορτές ζμπαόκια να είστε καλά να σας τα χώνουμε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K