Δεν το αποκλειω ουτε και θα το θεωρησω εκπληξη!Δεν νομιζω οτι σαν ομαδα απεχω υπερβολικα απο τον ηρακλη,συν το οτι παιζω εκτος εδρας οπου εχω να παρω νικη 10 χρονια!!!Θα με ικανοποιησει και το χΞέχασα να σου πώ όμως ότι αύριο και εσείς θα χάσετε....Ολυμπιακός + ΑΕΚ θα κερδίσουν....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Δεν το αποκλειω ουτε και θα το θεωρησω εκπληξη!Δεν νομιζω οτι σαν ομαδα απεχω υπερβολικα απο τον ηρακλη,συν το οτι παιζω εκτος εδρας οπου εχω να παρω νικη 10 χρονια!!!Θα με ικανοποιησει και το χ
;) ;) ;) σωστά...και η παράδοση δεν παίζει μπάλλα...αλλά η πουτάνα πολλές φορές βγαίνει...ο Πανιώνιος πέρσι κέρδισε τον βάζελο με 1-0 μετά απο....20 χρόνια!!!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
με γεια τον πουτσο νυφηΜην ασχολείσαι με τον doriti, βλέπεις και εσύ ότι γράφει μόνο για να προκαλέσει σε αυτό το thread και φυσικά υπάρχει και το κομπλεξ δεν χρειάζεται να το πει κανείς αυτό αλλά μόνο χολή βγάζει σαν αυτό που κατηγορεί εσάς!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
1)οταν μου απευθυνεσαι θα λες τον πηγαινωTαρατσα,το κομπλεξ σε ολο του το μεγαλειο ρε φιλε.Αν και να σου πω την αληθεια,τον παω γιατι κανει καζουρα αλλα δεχεται κιολας!Και χωρισ καζουρα δεν υπαρχει λογος να ποσταρουμε αδερφε.
2)λογικο ειναι να εχεις τετοια αισθηματα για τον αιωνιο πειραιωτη μαγκα εραστη σου,τοσες φορες που εχουμε αγκαλιαστει ουτε παντρεμενοι να ημασταν
3)γαμιεται ο μπαοκ και η τουρκια/βουλγαρια
Φευγω τρυπιε,δεν με ριχνεις με τπτ!Τωρα σου καυλωσε να μπεις !Αντε τα λεμε...1)οταν μου απευθυνεσαι θα λες τον πηγαινω
2)λογικο ειναι να εχεις τετοια αισθηματα για τον αιωνιο πειραιωτη μαγκα εραστη σου,τοσες φορες που εχουμε αγκαλιαστει ουτε παντρεμενοι να ημασταν
3)γαμιεται ο μπαοκ και η τουρκια/βουλγαρια
ΥΓ Τον παω ειναι το σωστο,μαλακα γαυρε που θα σε ξαναπετυχω τελικο και ΠΑΛΙ θα σου σκισω τη σουφρα με ντορτι
Salonika27
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
1 επιθετικό θα κατεβάσει ο Πεντράθα και θα κατέβει με 4-5-1... ο ΠΑΟΚ θα κατέβει με καθαρό 4-4-2...Οι δημοσιογράφοι βέβαια που είναι άμπαλοι το 4-5-1 το λένε 4-2-3-1... αλλά αυτό δεν ισχύει... Ο φετινός Ηρακλής έδειξε ότι έχει μερικά 5 λεπτά ξεσπάσματα στο παιχνίδι του αλλά σαν ομάδα έχει πολλά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση...και τα δύο γκολ που έβαλε στο ΠΑΟ ήταν τυχερά, άμα τα δείτε είναι από λάθος του Τζόρβα σε συνδυασμό με κόντρα σε παίχτες του ΠΑΟ...επίσης βρήκε τον ΠΑΟ σε άσχημη φυσική κατάσταση μετά από ντέρμπι στην Τούμπα και CL...θα πρέπει να έχει τάσεις αυτοκτονίας άμα χάσει ο ΠΑΟΚ από αυτό τον Ηρακλή ή ο Ηρακλής να ξεκολωθεί με τον φετινό ΠΑΟΚ με την καλύτερη άμυνα...... τέλος πάντων... θα δείξει... Ο Oλυμπιακός αύριο θα είναι χωρίς Άντζα και Μπελούτσι...βέβαια ο Oλυμπιακός παίζει στην έδρα του με τον Eργοτέλη ...θα δείξει και αυτό...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οτι θυμιζει τους σιχαμενους που σας εχουν κανει παραρτημα,με τρελαινειΦευγω τρυπιε,δεν με ριχνεις με τπτ!Τωρα σου καυλωσε να μπεις !Αντε τα λεμε...
ΥΓ Τον παω ειναι το σωστο,μαλακα γαυρε που θα σε ξαναπετυχω τελικο και ΠΑΛΙ θα σου σκισω τη σουφρα με ντορτι
πηγαινω θα λες,λοιπον για να μην κανεις μπανακι στον θερμαικο οταν ερθουμε πανω
Επισκέπτης
Δεν υπάρχουν χωρίς παω/παο κτλ. και πρέπει σε κάθε φράση να κάνουν δέηση. στ' όνομα του ευεργέτη.οτι θυμιζει τους σιχαμενους που σας εχουν κανει παραρτημα,με τρελαινει
πηγαινω θα λες,λοιπον για να μην κανεις μπανακι στον θερμαικο οταν ερθουμε πανω
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σωστο και αυτοΔεν υπάρχουν χωρίς παω/παο κτλ. και πρέπει σε κάθε φράση να κάνουν δέηση. στ' όνομα του ευεργέτη.
τους δικαιολογω απο εδω και περα
υγ.το μπανιο στο θερμαικο δεν το γλυτωνουν ομως,μπας και ξεβρωμισουν κιολας
Salonika27
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δωρητή δεν είναι υγιές να βρίζεις και να επιτίθεσαι στα φόρουμ...ψάξτο αυτό που σου λέω... Δείχνει δείγματα από παιδί που είναι στην εφηβεία ακόμη... Και μη μου βάλεις σαν δικαιολογία τους άλλους...άσε τους άλλους...για φαντάσου πως θα σου φαινότανε εσένα να πήγαιναν κάποιοι σε ένα ίντερνετ καφέ και να μπαίναν στο θρεντ του ολυμπιακού καθημερινά και γράφαν όλοι μέρα, μαμίετε ο Θρύλος και ο Πειραιάς και είστε Αλβανοί και μιλάτε Αρβανίτικα κτλ. Η καζούρα δεν γίνετε ποτέ σε προσωπικό επίπεδο και με βρισιές, απωθημένα, εμμονές και εφηβικά συμπλέγματα... Η καζούρα πρέπει να είναι έξυπνη και να μην προσβάλει έθνη και ήθη... Δεν ξέρω τι μέσον έχεις και δεν σε έχουν κάνει ούτε ένα warned μέχρι στιγμής... Βέβαια και εγώ είμαι και λίγο υπερβολικός μέσα σε ένα φόρουμ που το λένε μπουρδέλα να ψάχνω για επίπεδο και αρχές.. .τέλος πάντων αφού σε ευχαριστεί να βρίζεις καθημερινά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο ίντερνετ...συνέχισε έτσι βγαλτά από μέσα σου....
Επισκέπτης
Ο Θερμαϊκός τι φταίει? Έχει που έχει τα χάλια του το περιβάλον.Άσε που σύμφωνα με τη θεωρία της εξέλιξης μπορεί να γίνουν υδρόβιοι και να την πληρώσουν τα έρμα τα ψαράκια.υγ.το μπανιο στο θερμαικο δεν το γλυτωνουν ομως,μπας και ξεβρωμισουν κιολας
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
υπομονη μεχρι να ενηλικιωθωΔωρητή δεν είναι υγιές να βρίζεις και να επιτίθεσαι στα φόρουμ...ψάξτο αυτό που σου λέω... Δείχνει δείγματα από παιδί που είναι στην εφηβεία ακόμη...
το εχουν κανει και το κανουν πολλοι,τους γραφω στα παπαρια μου ή τους απανταω αναλογωςΚαι μη μου βάλεις σαν δικαιολογία τους άλλους...άσε τους άλλους...για φαντάσου πως θα σου φαινότανε εσένα να πήγαιναν κάποιοι σε ένα ίντερνετ καφέ και να μπαίναν στο θρεντ του ολυμπιακού καθημερινά και γράφαν όλοι μέρα, μαμίετε ο Θρύλος και ο Πειραιάς και είστε Αλβανοί και μιλάτε Αρβανίτικα κτλ.
δεν βριζω προσωπικα κανεναν απο εδω μεσα,εκτος απο κανα δυο που τους βριζει ολο το σαιτΗ καζούρα δεν γίνετε ποτέ σε προσωπικό επίπεδο και με βρισιές, απωθημένα, εμμονές και εφηβικά συμπλέγματα... Η καζούρα πρέπει να είναι έξυπνη και να μην προσβάλει έθνη και ήθη...
αν προσβαλλοντε τοσο ευκολα τα ηθη σου που γραφουμε για βουλγαριες και τουρκιες,τοτε καλο θα ειναι να φροντισεις εσυ και τα φιλαρακια σου να μην ξαναμπει σημαια(τουρκικη ή βουλγαρικη στην κερκιδα των παοκτζηδων)
εχω γινει και warned και banned/ναι εισαι υπερβολικος.Δεν ξέρω τι μέσον έχεις και δεν σε έχουν κάνει ούτε ένα warned μέχρι στιγμής... Βέβαια και εγώ είμαι και λίγο υπερβολικός μέσα σε ένα φόρουμ που το λένε μπουρδέλα να ψάχνω για επίπεδο και αρχές..
αυτο κανω ευχαριστω για την συμπαραστασητέλος πάντων αφού σε ευχαριστεί να βρίζεις καθημερινά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο ίντερνετ...συνέχισε έτσι βγαλτά από μέσα σου....
η πουτανοομάδα του Ελληνικού Δημοσίου με τους γκέι φιλάθλους σήμερα θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση της διαιτησίας,αφού παικτικά με τίποτα δεν μπορεί να κερδίσει τον Εργοτέλη...το πέναλτυ είναι δεδομένο...Σταυρίδης διαιτητής,γνωστό φρούτο,ο διαιτητής της τεράστιας σφαγής πέρυσι προτελευταία αγωνιστική θρήνος Λάρισα...
ΥΓ και στο μπάσκετ και χωρίς Γκρέγκορι κάνουν κακά όταν μας βλέπουν...
μονο 20 ποντους εως τωρα αλλα σας τον χωνουμε βαθεια και σας αρεσει μπαλερμο ατιμουτσικοη πουτανοομάδα του Ελληνικού Δημοσίου με τους γκέι φιλάθλους σήμερα θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση της διαιτησίας,αφού παικτικά με τίποτα δεν μπορεί να κερδίσει τον Εργοτέλη...το πέναλτυ είναι δεδομένο...Σταυρίδης διαιτητής,γνωστό φρούτο,ο διαιτητής της τεράστιας σφαγής πέρυσι προτελευταία αγωνιστική θρήνος Λάρισα...
μπαλερμο εβρεχε τσεσπου σημερα. . .μεγάλη σφαγή,πέναλτυ στο 2 λεπτό,καθαρό γκολ ακυρώθηκε...φοβήθηκε ο Παπασταμάτης μην τυχόν και πλησιάσουμε τους γκέι στη βαθμολογία(είναι ο διαιτητής του πέναλτυ με τον Πανθρακικό)
PARADISE LOST
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Μαγκες η ομαδα στο πρωτο 20λεπτο σημερα δεν ηταν καλη,τεραστιο η απουσια του CARCIA που οποτε δεν παιζει ειναι τεραστιο το κενο του,ο IVIC ολοι εχουμε καταλαβει οτι ο.κ προσπαθει αλλα ειναι λιγος.Η ομαδα μας δεν εχει παγκο και χρειαζονται προσθηκες τον ιανουαριο.Τεραστιο παιχνιδι απο CONCEISAO σημερα που εκλεισε πολλα στοματα.Αυτο που με απασχολει εντονα ειναι οτι ειμαστε μια πολυ μεγαλη ομαδα και η διατησια δεν μας παιζει ποτε 50-50.Με τα σκουληκια δεν βγαζει κοκκινη,με το βαζελο πεναλντι κ κοκκινη πανω στο μουσλι και σημερα δινει οτι να ναι πεναλντι στο πρωτο 5λεπτο,ακυρωνει καθαρο γκολ του BAKAYIOKO,και δεν δινει πεναλντι πανω στο MUSLIMOVITS,δεν τα ριχνω ολα στη διατησια,αλλα δε μπορω να βλεπω το ΠΑΟΚ να μην το σεβονται.Θελω να δω τις κολογριες αν εχουν το ιδιο παθος και στα αλλα τα ματς.Οσο για το μπασκετ ενταξει επαιζες χωρις GRECORY,και ο αντιπαλος σημερα αντικειμενικα ειναι σε αλλο επιπεδο,τωρα για να πω την αληθεια με το που ακουσα για επιστροφη MOULA!Γουσταρω πολυ να τον ξαναδω στα ασπρομαυρα.
agnooumenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
όλοι είδαν σήμερα ( οι έχοντες μάτια ) την εξαίρετη διαιτησία,είναι όμως επόμενο στον ελληνικό χώρο να συμβαίνουν αυτά,κρατώντας μόνο τα θετικά είναι η καλή παρουσία της ομάδας μας ειδικά αν σκεφθεί κανείς ότι ήταν απο την αρχή με την πλάτη στον τοίχο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 88K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME