σημερα μπορει να τον αδικησε τον παοκ η διαιτησια...οπως εξαλλου αδικει και αλλες ομαδες οπως ο παναθηναικος,η αεκ,ΑΡΗς,λαρισσα κτλ...και ειδικα οταν παει για πρωταθλητισμο σε μια χωρα οπως η ΕΛΛΑΔΑ...στο ποδοσφαιρο...τι περιμενες?οτι η διαιτησια θα σε αφησει ετσι?τουλαχιστον περσυ σε εσωσε η διαιτησια σε πολλα κρισιμα ματς,διαιτησια που δε θα την ειχε μια μικροτερη ομαδα...οσο για τις φασεις που εχεις αναφερει εχεις δικιο...αλλα μη μενεις στις φασεις,γιατι οι διαιτητες μπορουν με πολλους τροπους να αλλοιωσουν ενα αποτελεσμα ;)
Εκτός από το ματς με τον ρουλη θύμισέ μου τα ματς που μας ευνόησε. Γιατί εγώ θυμάμαι τα ματς με γαύρο, λεβαδειακό, οφη, ατρόμητο, βάζελο, ρούλη στο κλεάνθης, πανιώνιο. Βασικά πλέον δεν ασχολούμαι με τα κοράκια (αν δεν παίξω μπάλα γιατί να πάρω αποτέλεσμα; ) αλλά μην ακούγονται βλακείες που δημιουργούν εντυπώσεις.
Τέσπα για εχθές τώρα πιστεύω ότι στο δεύτερο ήταν ο καλύτερος φετινός ΠΑΟΚ και δε θα στεναχωριόουν ούτε αν χάναμε. Μου αρκεί που παίξαμε με αυτόν τον τρόπο. Μη ξεχνάτε πως πολλοί άσπονδοι φίλοι μας έλεγαν πως αν φάμε σε ένα ματς πρώτοι γκολ θα χάναμε, θα παρατούσαμε το παιχνίδι κτλ κτλ. Η ομάδα έδειξε πως διαθέτει και κρύο αίμα και δεν παίζει με ενθουσιασμό αλλά με προγραμματισμό.
Θέλω όμως να κάνω και μια παρατήρηση που αφορά τα αναπληρωματικά μας ακραία χαφ. Ο Παντελής (αξιοσέβαστος με προσφορά στον ΠΑΟΚ) πλέον δεν μπορεί. Ο λάκης μπήκε μόνο και μόνο για να βγει ο Παντελής. Και αυτό που κατάφερε ήταν να τραυματίσει τον Μούσλι. Έλεος!!! Πιστεύω πρέπει να θωρακιστούμε στις δύο αυτές θέσεις.
Κορυφαίος του αγώνα με μεγάλη διαφορά ο Κονσεισάο!!!!