Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ενταξει,το ακουσαμε και αυτο...οτι περσυ τον αδικησαν τον παοκ...που μονο στο πρωταθλημα της ελλαδας η της μογγολιας θα μενε στην Α εθνικη...μονο με τον ΑΡΗ,τον εργοτελη στη τουμπα,τη Λαρισα εκτος κτλ...δε τον αδικησε σε κανενα απο τα ματσακια που λες...οσα για χτες...1-3 θα ταν το δικαιο αποτελεσμα...+τιμωρια 10 αγωνιστικες στη τουμπα χωρις οπαδους για τα ντου των 6000.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ενταξει,το ακουσαμε και αυτο...οτι περσυ τον αδικησαν τον παοκ...που μονο στο πρωταθλημα της ελλαδας η της μογγολιας θα μενε στην Α εθνικη...μονο με τον ΑΡΗ,τον εργοτελη στη τουμπα,τη Λαρισα εκτος κτλ...δε τον αδικησε σε κανενα απο τα ματσακια που λες...οσα για χτες...1-3 θα ταν το δικαιο αποτελεσμα...+τιμωρια 10 αγωνιστικες στη τουμπα χωρις οπαδους για τα ντου των 6000.
Αν και η τιμωρία της έδρας δεν πρέπει να ισχύει πλέον, δεν υπήρχε περίπτωση να τους τιμωρήσουν.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ο ζΠαοκ εχι νεο σιστιμα αμινασ ,το δαμε χτεσ με το Ιρακλι μπενουνε μεσα και κανουνε τιχοσ μπροσ απο το τερμα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ο ζΠαοκ εχι νεο σιστιμα αμινασ ,το δαμε χτεσ με το Ιρακλι μπενουνε μεσα και κανουνε τιχοσ μπροσ απο το τερμα
Είναι δικαιολογημένη η αντίδραση των οπαδών της πιο κατατρεγμένης και αδικημένης ομάδας του πλανήτη

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Είναι δικαιολογημένη η αντίδραση των οπαδών της πιο κατατρεγμένης και αδικημένης ομάδας του πλανήτη
ισε πολι σοστοσ θα πανε και στο δικαστιριο τισ Χαβρισ,ανικουνε και στι διεθνι αμισθια και εχουνε βλι σιμα και το προπονιτι που χι κανι τατουαζ ο θεοσ Ντιεγκο στο μπρατσο του και ιχανε χαρισι στο Ντιεγκο και καμια χιλιαρα αναπτιρεσ με τι ναπολι γιαναναβι τισ τζιβανεσ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ισε πολι σοστοσ θα πανε και στο δικαστιριο τισ Χαβρισ,ανικουνε και στι διεθνι αμισθια και εχουνε βλι σιμα και το προπονιτι που χι κανι τατουαζ ο θεοσ Ντιεγκο στο μπρατσο του και ιχανε χαρισι στο Ντιεγκο και καμια χιλιαρα αναπτιρεσ με τι ναπολι γιαναναβι τισ τζιβανεσ
Στον Ντιέγκο είχαν δώσει σουβενίρ και πολλά κομμάτια από τις τιμημένες κερκίδες της τούμπας

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δικέφαλε αρρώστησα θέλω γιατρό  :rockon: 

Δικέφαλε για πάρτη σου θα τρελαθώ  :rockon:

Για σένα έχω κάνει κρατητήριο :rockon:

Και σκότωσα για ένα εισιτήριο :rockon:

Ποτέ σου δε θα παίζεις μόνος να το ξες :rockon:

Στ' αρχιδια μου οι μπάτσοι και οι κάμερες :rockon:

Θ' αφήσω την ζωή μου σ' ένα πέταλο :rockon:

Να σου φωνάζει ΠΑΟΚΑΡΑ σ' αγαπώ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Μάλλον δεν θυμάσαι τίποτα και απλά λες για να λες. Με τον τέλη το ματσάκι έληξε 1-0 ήμουν μέσα και χαρακτηριστικά θυμάμαι 2 offsides που μας έκοψαν.Μάλιστα βάλαμε γκολ στο τέλος του αγώνα με τον Σάλμον. Στο εκτός με την Λάρισα νομίζω τελευταία αγωνιστική ήμασταν η πιο αδιάφορη ομάδα του πρωταθλήματος και μάλιστα είχαμε χάσει παρόλο που προηγηθήκαμε με πολλά γκολ διαφορά. Για τον μάτς με την γειτόνισσα κανείς δεν αμφισβήτησε ότι η διαιτησία έπαιξε υπέρ μας. Αν δεν βλέπεις κάποιον αγώνα τότε μην βγάζεις συμπεράσματα για αυτόν. Μπορεί και να ξεφτιλιστείς. Πάντως όσο αφορά κάποια σχολιάκια ειρωνικά για τον ΠΑΟΚ απλά να αναφέρω πως όλες οι ομαδίτσες φέτος (ρούλης, βαζελάκι, αεκάκι) μιλούν ΕΠΙΣΗΜΑ για κακές διαιτησίες εναντίον τους. Εμείς δεν μιλήσαμε ποτέ. Θα μπορούσα φυσικά εγώ να θυμίσω και στους τρεις μερικές φάσεις των φετινών μεταξύ μας αγώνων (αεκ- πεντακάθαρο χέρι εντίνιο στην φάση του γκολ, ρούλης- πεντακάθαρη κόκκινη στο μαρκάρισμα του Βιερίνια, βαζελάκι-πεντακάθαρο πέναλτι στον Μούσλι) που μπορεί και να έκριναν το αποτέλεσμα. Πάλι όμως ποτέ δεν άκουσα κανέναν διοικούντα μας να μιλά για τα κοράκια.

Μιας και το πας στους οπαδούς και εγώ είμαι εναντίον όσων έγιναν εχθές στο καυτατζόγλειο. Ίσως όμως φαίνεται πως δεν ασχολείσαι και πολύ με το άθλημα αφού ως γνωστόν πλέον υπάρχουν μόνο χρηματικά πρόστιμα. Πέρα από αυτό όμως είμαστε και η ομάδα που έχει τιμωρηθεί περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα. Το τελευταίο στο λέω απλά για να σου θυμίσω ότι ποτέ δεν μείναμε ατιμώρητοι για μαλακίες μας όπως άλλες ομάδες αθηναικής προέλευσης και όχι για να υπερασπιστώ τις ανεπίτρεπτες ενέργειες βίας που ουκ ολίγες φορές έχουν διαπράξει κάποιοι που φορούσαν κασκόλ του ΠΑΟΚ. Να σου θυμίσω ότι στο παρελθόν έχουμε τιμωρηθεί με αποκλεισμό έδρας για ένα ματς ηρακλή- ολυμπιακού στο καυτατζόγλειο.

Προτιμώ πάντως μια απάντηση με επιχειρήματα και όχι μια ειρωνική απάντηση όπως η προηγούμενή σου. Θα ήταν πιο ενδιαφέρουσα και η συζήτηση.

Επισκέπτης
Δεν ηθελα να σε θιξω...ομως...τυνχανει να παρακολουθω μπαλιτσα,οχι σαν οπαδος μονο αλλα σαν φιλαθλος κυριως.δε σχολιαζω για περσυνη διαιτησια που ειχε ο παοκ,ειδα μερικα ματσακια και αυτο αρκουσε για να καταλαβω τη διαχειριση που τυγχανει...τεσπα...ΟΣΟΝ αφορα τα περι μονο χρηματικων προστιμων ομολογω οτι δε το ξερα...αφου ασχολουμαι με το καΘαρα αγωνιστικο κομματι ..και μακαρι ο παοκ να μη τιμωρηθει καθολου,ουτε με νοιαζει,ειδικα για τα εξωγηπεδικα .απλα σα σωματειο να κανει κατι για αυτο...οπαδοι πρεπει να υπαρχουν παντα στο γηπεδο,αλλιως χανει τη μαγεια της η μπαλα.

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ηθελα να σε θιξω...ομως...τυνχανει να παρακολουθω μπαλιτσα,οχι σαν οπαδος μονο αλλα σαν φιλαθλος κυριως.δε σχολιαζω για περσυνη διαιτησια που ειχε ο παοκ,ειδα μερικα ματσακια και αυτο αρκουσε για να καταλαβω τη διαχειριση που τυγχανει...τεσπα...ΟΣΟΝ αφορα τα περι μονο χρηματικων προστιμων ομολογω οτι δε το ξερα...αφου ασχολουμαι με το καΘαρα αγωνιστικο κομματι ..και μακαρι ο παοκ να μη τιμωρηθει καθολου,ουτε με νοιαζει,ειδικα για τα εξωγηπεδικα .απλα σα σωματειο να κανει κατι για αυτο...οπαδοι πρεπει να υπαρχουν παντα στο γηπεδο,αλλιως χανει τη μαγεια της η μπαλα.

Ούτε και εγώ φυσικά έχω κάτι μαζί σου και όυτε θέλω να παρεξηγηθώ. Απλά με ενοχλεί το γεγονός ότι όλοι παρουσιάζουν τους Παοκτσήδες ειρωνικά σαν κατατρεγμένους, μακεδονομάχους, γραφικούς κτλ. Στο θέμα των οπαδών με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Δεν μπορεί τώρα μια προσπάθεια δύσκολη για την ανάσταση του ΠΑΟΚ να βρίσκει εμπόδιο σε μερικούς ανόητους ανθρώπους που θέλουν να ονομάζονται ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Άσε που προβλέπω τον Ζαγοράκη να έχει το μέλλον του ντέμη. Εγώ προσωπικά θέλω και μετακινήσεις οπαδών κάτι που είναι αδύνατον στην Ελλάδα. Δυστυχώς βασιλεύει η αλητεία.

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το φαινόμενο ΠΑΟΚ στην βόρειο Ελλάδα δεν είναι γηπεδικό είναι κοινωνικό (τύπου Αργεντινής και λαϊκών τάξεων κτλ.)...όταν ο ΠΑΟΚ είναι 4ος και με πολλούς βαθμούς διαφορά από τον 3ο, όλα είναι μέλι γάλα ... μόλις πας να κάνεις πρωταθλητισμό και απέχεις 1 βαθμό από τον πρώτο... σου στέλνουν διαιτητή που παραπέμφθηκε στο παρελθόν και σφύριζε μέχρι χθες στην β εθνική (Παπασταμάτης) ... σου κόβει ένα καθαρό γκολ και δεν σου δίνει και ένα πέναλτι και σου κιτρινίζει 4 χαφ στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα.... Πάρε το Χ σου λέει ΠΑΟΚ...όταν τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης φορτώνουν μίσος καθημερινά τον νεαρό έφηβο οπαδό και παντού στην Βόρια Ελλάδα κλείνουν επιχειρήσεις...Όταν το ελληνικό πρωτάθλημα παγκοσμίως είναι το μόνο πρωτάθλημα που έχει βγάλει πρωταθλητή στα χαρτιά...Πέρσι κανονικά ο Ντεμης πείρε το πρωτάθλημα...και το κλέψαν με το τσαμπουκά και το πείρε στα χαρτιά ο γαύρος... Τι ψάχνεις τώρα να βρεις... να σε αφήσουν οι 5 οικογένειες που κάνουν γενικό κουμάντο στην Ελλάδα να βγεις CL ή να πάρεις πρωτάθλημα ... To market pool στο CL είναι τουλάχιστον πάνω 10εκ. ευρώ αν μπεις στους ομίλους...είναι δυνατόν να αφήσουν ποτέ αυτά τα λεφτά στον ΠΑΟΚ και να μη τα πάρει το ΠΟΚ ... όσο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ... σε λίγα χρόνια με την κρίση  και την ανεργία που υπάρχει στην Βόριο Ελλάδα, θα ακούς πολύ χειρότερα πράγματα να γίνονται στο γήπεδο και έξω από το γήπεδο....είδη φέτος ακούσαμε πάρα πολλές περιπτώσεις με μαχαιρώματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ...είχα πολλά χρόνια να ακούσω για τόσα πολλά μαχαιρώματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ μέσα στην ίδια την πόλη και επιθέσεις μολότοφ κτλ....Όταν στον πιτσιρικά το μόνο όραμα που του δίνει η βόρια Ελλάδα είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ζαγοράκης...γιατί όλα τα άλλα βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.... θα δεις πολύ βία ακόμη δυστυχώς στα γήπεδα...όταν τα λαϊκά στρώματα βλέπουν στις τηλεοράσεις τον ‘κοτερά’ και τον ‘γενικό πρωταθλητή γαμάω’ της Ελλάδας να ειρωνεύεται όλο τον κόσμο και να τον τρέμουν όλοι οι δημοσιογράφοι να πουν έστω το όνομά του...θα βλέπεις λοιπόν πολύ βία στα γήπεδα και η κοινωνία μας θα γίνετε όλο και πιο σάπια... Έρχονται πολύ σκληρά χρόνια για τα νέα παιδιά στην βόρια Ελλάδα....θα ακούς πολλά συνθήματα τέτοιου τύπου να φωνάζουν εν χορό χιλιάδες ΠΑΟΚτσηδες και να αρχίζουν σιγά σιγά να τα πιστεύουν και να τα κάνουν πράξη όσα λένε δυστυχώς....

Δικέφαλε αρρώστησα θέλω γιατρό 

Δικέφαλε για πάρτη σου θα τρελαθώ 

Για σένα έχω κάνει κρατητήριο

Και σκότωσα για ένα εισιτήριο

Ποτέ σου δε θα παίζεις μόνος να το ξες

Στ' αρχιδια μου οι μπάτσοι και οι κάμερες

Θ' αφήσω την ζωή μου σ' ένα πέταλο

Να σου φωνάζει ΠΑΟΚΑΡΑ σ' αγαπώ

..............................................

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
o PAOK einai i zwh mas
k otan mia mera PAOK tha pethanw ekei psila poutana tha kanw!!!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προ της εξόδου ο Πεδουλάκης - Έρχεται ο "Μούλα"
ως αουτσάιντερ το όνομα του Νέναντ Μάρκοβιτς που πέρσι είχε οδηγήσει τον Πανιώνιο στην έξοδό του στην Ευρωλίγκα με την κατάκτηση της 3ης θέσης της τελικής κατάταξης. Ακόμη τα ονόματα των Γιώργου Καλαφατάκη και Πίνι Γκέρσον χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει κρούση με κάποιον εκ των δύο.

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο πρόεδρος και ο εκτελεστικός διευθυντής της Super League συζήτησαν με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η Super League προσπαθεί να κρατήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο ΠΑΟΚ όμως ζητάει αύξηση στο μερίδιό του, θεωρώντας ότι η εμπορικότητα της ομάδας είναι μεγαλύτερη

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όσο για τους «αγαπητούς» συμπολίτες…διέπραξαν τεράστιο λάθος. Κατάφεραν να
διαλύσουν σε μια βδομάδα μια φιλία δεκαετιών, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν
την ύπαρξή τους μέσα από τον Π.Α.Ο.Κ., βαδίζοντας στα χνάρια άλλων. Όμως, θα
έχουν την τύχη που τους αξίζει, μιας και θα πρέπει πλέον να ετοιμάζονται για να
γυρίσουν όλη την ελληνική επαρχία. όσο για τα επεισόδια, ΜΟΝΗ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ
ευθύνη έχει η Π.Α.Ε. Ηρακλής και ο Αντώνης Ρέμος που δυναμίτισαν το κλίμα-με
πιέσεις άλλων- δίνοντας στην ομάδα μας μόνον 1.500 εισιτήρια ενώ είναι
βέβαιο-και αποδείχτηκε και στην πράξη- πως θα βρισκόμασταν πάνω από 7.000. Αλλά
για αυτό δεν θα πάτε ποτά μπροστά, για αυτό δεν θα πάτε ποτέ μπροστά, για αυτό
θα παλεύετε μια ζωή για την σωτηρία. Αλήθεια, κανείς από τις εφημερίδες και τα
ραδιόφωνα της πόλης θα επιμερίσει τις ευθύνες στους πραγματικούς ηθικούς
αυτουργούς;

Όσο για αυτούς που θέλουν έναν Π.Α.Ο.Κ. μικρό και μίζερο, γράφω αυτό που είχε
πει ο Θοδωρής Ζαγοράκης στο συλλαλητήριο της 25ης Νοεμβρίου στην Καμάρα: « Είτε
το θέλουν είτε όχι, ο Π.Α.Ο.Κ. θα ξαναβρεί τον δρόμο του προς την κορυφή».

ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ ΨΗΛΑ!!

ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΑΣ ???

Αλήθεια το Mετροσπορτ , τα Σπορ και η Αθλητική θα πάρουν θέση και ειδικά οι διευθυντές εφημερίδων που θέλουν ισονομία σε όλες τις ομάδες , ποιοι ήταν οι βασικοί υπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί των επεισοδίων ???

Θα μιλήσετε για τις ευθύνες του Ρέμου ή θα τον γλύφετε ??? H θα παίρνετε κανά τηλέφωνο μόνο στο μετρ του να σας κλείσει κανά τραπέζι...Ποιος κύριοι ήταν ο ηθικός αυτουργός των γεγονότων ??? Θα μιλήσετε ???

Και κάτι ακόμα ξεχάστε κάποιοι σ αυτή την πόλη το 33% , 33% , 33% γιατί από τον Π.Α.Ο.Κ. οικονομάτε και σε φύλλα από τα μηνύματα... 

Επισκέπτης
Ο Ολυμπιακός απέρριψε το αίτημα του ΠΑΟΚ να πάρει εισιτήρια για το ματς στο Καραίσκάκη, την μεθεπόμενη αγωνιστική.

δεν ερχοσαστε να μας κανετε κανα ντου ρε κοτες,που πλακωνοσαστε με τα παιδακια στις σερρες & τις γριες στο κατσανειο???

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο Ολυμπιακός απέρριψε το αίτημα του ΠΑΟΚ να πάρει εισιτήρια για το ματς στο Καραίσκάκη, την μεθεπόμενη αγωνιστική.

δεν ερχοσαστε να μας κανετε κανα ντου ρε κοτες,που πλακωνοσαστε με τα παιδακια στις σερρες & τις γριες στο κατσανειο???
Ηταν σιγουρο οτι δεν θα δωσει.Και ο λογος ειναι ενας και απλος...θα γινοσουν ρομπα στο β γυρο που δεν θα ανεβαινε κανενας γαυρος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom