.................................. ......................... .............................. ...............................................κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Βλέπω όσο περνάν οι μέρες, οι απαντήσεις σου διακρίνονται από μια διάχυτη έμπνευση και λυρισμό. Εύγε μουνόπανοΣκάσε λούγκρα.
Πάντως είστε πολύ κωλόφαρδοι. Πως έτυχε φέτος που ανεβήκατε αγωνιστικά εσείς, να είναι τόσο χάλια οι "μεγάλοι" του κέντρου. Αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα σας βλέπω άνετα δεύτερους.
Και μετά από αυτό το overdose ανωτερότητας παω να μπω στο site του super3 να στανιάρω.
Και μετά από αυτό το overdose ανωτερότητας παω να μπω στο site του super3 να στανιάρω.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καθε μερα παρακαλαω να φτασουν τελικο στο κυπελλο και να γινει στην τουμπα με 50-50 τα εισητηρια
τοτε θα δουμε ποσο μαγκες ειναι?η μαλλον θα δει ολη η ελλαδα γιατι εμεις το ξερουμε οτι ειναι κοτες που μαγκιζουν μονο μεσα στην πολη τους και παντα με την αβαντα της αστυνομιας
τοτε θα δουμε ποσο μαγκες ειναι?η μαλλον θα δει ολη η ελλαδα γιατι εμεις το ξερουμε οτι ειναι κοτες που μαγκιζουν μονο μεσα στην πολη τους και παντα με την αβαντα της αστυνομιας
Βλέπω όσο περνάν οι μέρες, οι απαντήσεις σου διακρίνονται από μια διάχυτη έμπνευση και λυρισμό. Εύγε μουνόπανο
Ρε είσαι πολύ φλούφλης λέμε.
Είμαι το μοναδικό ζωντανό εγκεφαλικό κύτταρο του Stefan. Όλα μου τα αδέλφια πνίγηκαν από μεγάλη ποσότητα σπέρματος που εισήλθε στο κρανίο του μέσω των αυτιών του, μετά από ομοφιλοφιλική συνεύρεση με διμοιρία αλεξιπτωτιστών. Θέλω να μεταφέρω αυτό το μήνυμα - έκκληση προς πάσα κατεύθυνση.Ρε είσαι πολύ φλούφλης λέμε.
Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ
Εγω παλι γιατι θελω να γινει παλι κατω,να ξανακανω καταληψη και να σε ξαναξεκωλιασω???Εδω ρε Καυταντζογλειο επαιξες ελικο με τον αρη και δεν εξαντλησες τα εισιτηρια και θες 50-50 στην ΤΟΥΜΠΑ???καθε μερα παρακαλαω να φτασουν τελικο στο κυπελλο και να γινει στην τουμπα με 50-50 τα εισητηρια
Που'σαι ρε πυρπολητή της Αλαμάνας; ΚαλημέραΕγω παλι γιατι θελω να γινει παλι κατω,να ξανακανω καταληψη και να σε ξαναξεκωλιασω???Εδω ρε Καυταντζογλειο επαιξες ελικο με τον αρη και δεν εξαντλησες τα εισιτηρια και θες 50-50 στην ΤΟΥΜΠΑ???
Καλημερα και σε σενα.Ε ναι ρε συ,δεν διαβαζεις τι λεει το ατομο?Πολυ γελιο σου λεω.Αυτος απλα το φανταζεται...ενω εγω το εζησα!ΤΟ 2001!Που'σαι ρε πυρπολητή της Αλαμάνας; Καλημέρα
Επισκέπτης
Μην ασχολείσαι με τον doriti, βλέπεις και εσύ ότι γράφει μόνο για να προκαλέσει σε αυτό το thread και φυσικά υπάρχει και το κομπλεξ δεν χρειάζεται να το πει κανείς αυτό αλλά μόνο χολή βγάζει σαν αυτό που κατηγορεί εσάς!Καλημερα και σε σενα.Ε ναι ρε συ,δεν διαβαζεις τι λεει το ατομο?Πολυ γελιο σου λεω.Αυτος απλα το φανταζεται...ενω εγω το εζησα!ΤΟ 2001!
Καλώς τον ακριβοδίκαιο. Εύχομαι κάθε ευτυχία και σύντομα πολλά ταρατσάκιαΜην ασχολείσαι με τον doriti, βλέπεις και εσύ ότι γράφει μόνο για να προκαλέσει σε αυτό το thread και φυσικά υπάρχει και το κομπλεξ δεν χρειάζεται να το πει κανείς αυτό αλλά μόνο χολή βγάζει σαν αυτό που κατηγορεί εσάς!
Επισκέπτης
Η αλήθεια να λέγεται!Καλώς τον [size=18pt]ακριβοδίκαιο[/size]. Εύχομαι κάθε ευτυχία και σύντομα πολλά ταρατσάκια
thanks
Tαρατσα,το κομπλεξ σε ολο του το μεγαλειο ρε φιλε.Αν και να σου πω την αληθεια,τον παω γιατι κανει καζουρα αλλα δεχεται κιολας!Και χωρισ καζουρα δεν υπαρχει λογος να ποσταρουμε αδερφε.Μην ασχολείσαι με τον doriti, βλέπεις και εσύ ότι γράφει μόνο για να προκαλέσει σε αυτό το thread και φυσικά υπάρχει και το κομπλεξ δεν χρειάζεται να το πει κανείς αυτό αλλά μόνο χολή βγάζει σαν αυτό που κατηγορεί εσάς!
Ελπιζω να μην εισαι αυτος....Ο ΠΑΟΚ θα πάει καλά φέτος.
Συνημμένα
Φανταζομαι-χωρις φυσικα αυτο να αποτελει δικαολογια σε καμμια περιπτωση-οτι εχει να κανει με το θεμα των εισητιριωνΟι γριές τι σας έφταιγαν και τους την πέσατε; Αυτές τις μαλακίες να μην κάνατε.......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K