Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
A ρε τον χασαμε, ρημαδι ξυδι. Προσεχε τυπε . Παρε και κανα ραφτοπουλο να τα χωσεις,ακουω τωρα :grin:
τι ομάδα είσαι ρε μπακαγιοκο? Νομιζω ζελα 'η κάνω λάθος! Είσαι ωραίος και γω ραπτο ακουω :rockon:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.959
Πόντοι
1.406
Πω πω Ραπτο ρε φιλε.Τι επικες εκπομπες,με Τρεγια,Ζαχο,Μπουγατσα,τον Ναουμ,τον Περιπτερα,Ασλαμας!Τωρα τελευταια εχει κατι χαλιες στην εκπομπη(για την τηλεοπτικη λεω)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.959
Πόντοι
1.406
καποια φαση ηξερα καλυτερα τα του Παοκ-Αρη -Ηρακλη,παρα τα δικα μας,απο τον πολυ Ραπτοπουλο  :2funny: :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
Πω πω Ραπτο ρε φιλε.Τι επικες εκπομπες,με Τρεγια,Ζαχο,Μπουγατσα,τον Ναουμ,τον Περιπτερα,Ασλαμας!Τωρα τελευταια εχει κατι χαλιες στην εκπομπη(για την τηλεοπτικη λεω)
ναι εχεις δίκιο άλλα σε αυτό φταίνε ο ρουλης και ο 1000 χρονιά  :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
Έπινε πολύ ο μεγαλος Ναουμε και είχε γαμησει ολά τα ρωσιδακια του εξοχικού Κορδελιού! Ναουμε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εχεις ζησει στην μπουγατσοτπολη? Αυτό θες να πεις?

Oχι εχω ζησει, εχω παει πολλες φορες, εχω φιλαρακια, εχω παει τουμπα στην 4 με ρετσινες κλπ :grin:
Ειδα και αλλες δυναμεις της πολης βεβαια. Πηγα ΠΑΟΝΕ, ευοσμο Αγροτικο Αστερα κλπ :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Mια φορα ο περιπτερας ειχε παρει τηλεφωνο στο κινητο εναν εκει. Του λεγαν  καλα ρε ειμαστε σε εκπομπη τι παιρνεις? Ρωταει ενας ο περιπτερας ειναι? Θα περασει απ δω μετα?  Πες του να φερει καμια μπυρα κανα πατατακι να φαμε :grin:
Ο τζορνταν τωρα καλος ειναι. Αλλα πιο σοβαρος

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
Oχι εχω ζησει, εχω παει πολλες φορες, εχω φιλαρακια, εχω παει τουμπα στην 4 με ρετσινες κλπ :grin:
Ειδα και αλλες δυναμεις της πολης βεβαια. Πηγα ΠΑΟΝΕ, ευοσμο Αγροτικο Αστερα κλπ :grin:
έχω πολλά φιλαράκια απο Αιγάλεω Σίτυ 12 !!!! :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
έχω πολλά φιλαράκια απο Αιγάλεω Σίτυ 12 !!!! :rockon:

Φιλοπαοκτσηδες εκει :grin: Aν και πηγα καποιες φορες γηπεδο αλλα ξεκαρφωτα. Μια φορα ημουν στα επισημα που επαιζαν με ολυμπιακο βολου . Λιγο μετα τη συγχωνευση με τον Ηλυσιακο. Οποτε στο ενα πεταλο βολιωτες, στο αλλο αιγαλιωτες και στο κεντρο μερικοι ηλυσιακοι! Δεν εχω ξαναπαει σε γηπεδο με 3 ομαδες οπαδων!
Στα επισημα εγω, και κοντα ο Μπεος με γυρω γυρω γεματο μπραβους!
Περισσοτερο  απο συνοικιακα παω και εχω φιλαρακια στον Ατρομητο :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
Φιλοπαοκτσηδες εκει :grin: Aν και πηγα καποιες φορες γηπεδο αλλα ξεκαρφωτα. Μια φορα ημουν στα επισημα που επαιζαν με ολυμπιακο βολου . Λιγο μετα τη συγχωνευση με τον Ηλυσιακο. Οποτε στο ενα πεταλο βολιωτες, στο αλλο αιγαλιωτες και στο κεντρο μερικοι ηλυσιακοι! Δεν εχω ξαναπαει σε γηπεδο με 3 ομαδες οπαδων!
Στα επισημα εγω, και κοντα ο Μπεος με γυρω γυρω γεματο μπραβους!
Περισσοτερο  απο συνοικιακα παω και εχω φιλαρακια στον Ατρομητο :grin:
εκεί στο γηπεδο του Ατρομήτου δίπλα έχει κάτι κλαμπακια Εχεις παει εκεί με πήγαιναν πολλές φορές τα σίτυ 12 Το Αιγάλεω μια Αίγλη έχει εχεις παει?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εκεί στο γηπεδο του Ατρομήτου δίπλα έχει κάτι κλαμπακια Εχεις παει εκεί με πήγαιναν πολλές φορές τα σίτυ 12 Το Αιγάλεω μια Αίγλη έχει εχεις παει?

Nαι ρε τι δεν εχω παει?  Ο τζορνταν καλος? Γιατι μερικοι λενε ειναι γλυφτης του σαββιδη

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
Έτσι και έτσι δεν με εκφράζει προσωπικά εμένα! Θα ήθελα κάποιον πιο Μαχητή εκεί πέρα! Τώρα με τον Σαββίδη είναι προσωπολατρης τον παει πολύ.Τον πιστεύει οτι έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στην καψουρα μας όπως εγώ. Α! Συγχαρητήρια για το διπλό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έτσι και έτσι δεν με εκφράζει προσωπικά εμένα! Θα ήθελα κάποιον πιο Μαχητή εκεί πέρα! Τώρα με τον Σαββίδη είναι προσωπολατρης τον παει πολύ.Τον πιστεύει οτι έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στην καψουρα μας όπως εγώ. Α! Συγχαρητήρια για το διπλό.

Ρε παληκαρι καλα μιλαμε τοση ωρα για ραπ , για αιγαλεω για ναουμε , τωρα να με τσιτωσεις θες νυχτιατικα? :tickedoff: Ποιο διπλο να πουμε? Χασαμε απο καθε καφενειο και κουτσοχωρι και βρηκαμε σ αυτο το ματς να νικησουμε?  :jerking: Δε μου σπαγαν τα νευρα με την ομαδα τοσα χρονια με τοσες στραβες και εχει τωρα που απο προχθες ειμαι σκασμενος και με νευρα! :headbang: Τετοιο σπασιμο απ τη ριζουπουλη εχω να νοιωσω , σοβαρα!  :S

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
Ρε παληκαρι καλα μιλαμε τοση ωρα για ραπ , για αιγαλεω για ναουμε , τωρα να με τσιτωσεις θες νυχτιατικα? :tickedoff: Ποιο διπλο να πουμε? Χασαμε απο καθε καφενειο και κουτσοχωρι και βρηκαμε σ αυτο το ματς να νικησουμε?  :jerking: Δε μου σπαγαν τα νευρα με την ομαδα τοσα χρονια με τοσες στραβες και εχει τωρα που απο προχθες ειμαι σκασμενος και με νευρα! :headbang: Τετοιο σπασιμο απ τη ριζουπουλη εχω να νοιωσω , σοβαρα!  :S
κάτσε ρε φίλος 10 αγωνιστική είναι ! Με την νικη που έκανες είσαι μέσα σε ολά! Εγώ στη θέση σου θα χαιρομουνα για την νίκη στην Τούμπα. Στην ομάδα μου Δεν θέλω να τις χαριστεί ουτε μισός πόντος. Μπορούνε να το πάρουμε? Στο τέλος θα κάνουμε ταμειο . Παντελονισιο Πρωτάθλημα θέλω για να ρίξω τον λ. Πύργο απο εκεί που είναι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom