Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
κάτσε ρε φίλος 10 αγωνιστική είναι ! Με την νικη που έκανες είσαι μέσα σε ολά! Εγώ στη θέση σου θα χαιρομουνα για την νίκη στην Τούμπα. Στην ομάδα μου Δεν θέλω να τις χαριστεί ουτε μισός πόντος. Μπορούνε να το πάρουμε? Στο τέλος θα κάνουμε ταμειο . Παντελονισιο Πρωτάθλημα θέλω για να ρίξω τον λ. Πύργο απο εκεί που είναι....
Κοιτα μη λεμε μαλακιες. Την αλλη αγωνιστικη θα φερω κανα χ με τον εργοτελη τι 10η αγωνιστικη μου λες. Τι θα κανω θα παρω πρωταθλημα? Οχι? Να βγω δευτερος? Να το κανω τι? Λες και περναω play off? Aρα το θεμα να μη το παρει ο γαβρος.
Δεν εγινα παοκ η φιλοπαοκτζης ως παναθηναικος. Εχθρος ειμαι και με σενα ποδοσφαιρικα.
Αλλα εγω με σενα, με το χανουμι, τον αρη, κλπ ειμαστε αντιπαλοι ποδοσφαιρικοι. Ο γαβρος ειναι εχθρος του ιδιου του ποδοσφαιρου. Για αυτο καλο σε ολους ( αρα και σε μενα ) θα κανει να μη παρει ο γαβρος το πρωταθλημα. Αρα εχω στοχο να μη το παρει ο γαβρος. Με καθε τροπο.
Αφου εσυ το διεκδικεις, παρτο εσυ. Γιατι εχεις και καραισκακη. Αλλο να πας με 5 βαθμους. Εχει μεγαλη διαφορα στην ψυχολογια . Θα τον εχεις μεγαλη αβαντα το γαβρο γιατι θα παιζει με κομενα τα ποδια, θα ξερει οτι αν χασει μενει πολυ πισω.
Αντιθετα τωρα με 2 βαθμους δηλαδη οταν με νικη σε καβαλαει, θα εχει αυτος την αβαντα! Θα το κανει το γηπεδο κολαση και θα μασαει σιδερα! Εσενα τωρα θα σου ειναι κομενα τα ποδια γιατι θα ξερεις οτι χανεις το προβαδισμα στη βαθμολογια. Για αυτο ηταν πολυ σημαντικο να πας με συν 5 στο καραισκακη.
Αν τωρα εκει εφερνες χ η ακομη και διπλο ( γιατι οχι ), μετα στο δευτερο γυρο ο γαβρος εχει εσενα και εμενα εξω. Εσυ με αναστασιαδη κουτσα στραβα τα αλλα ματς τα παιρνεις, περνας και απο λεωφορο, και το παιρνεις το πρωταθλημα. Για αυτο σου λεω ηταν κρισιμο ματς αυτο, ψυχολογικα κυριως. Για αυτο δεν εχει σημασια που ηταν 10η αγωνιστικη