Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κάτσε ρε φίλος 10 αγωνιστική είναι ! Με την νικη που έκανες είσαι μέσα σε ολά! Εγώ στη θέση σου θα χαιρομουνα για την νίκη στην Τούμπα. Στην ομάδα μου Δεν θέλω να τις χαριστεί ουτε μισός πόντος. Μπορούνε να το πάρουμε? Στο τέλος θα κάνουμε ταμειο . Παντελονισιο Πρωτάθλημα θέλω για να ρίξω τον λ. Πύργο απο εκεί που είναι....

Κοιτα μη λεμε μαλακιες. Την αλλη αγωνιστικη θα φερω κανα χ με τον εργοτελη τι 10η αγωνιστικη μου λες. Τι θα κανω θα παρω πρωταθλημα? Οχι? Να βγω δευτερος? Να το κανω τι? Λες και περναω play off? Aρα το θεμα να μη το παρει ο γαβρος.
Δεν εγινα παοκ η φιλοπαοκτζης ως παναθηναικος. Εχθρος ειμαι και με σενα ποδοσφαιρικα.
Αλλα εγω με σενα, με το χανουμι, τον αρη, κλπ ειμαστε αντιπαλοι ποδοσφαιρικοι. Ο γαβρος ειναι εχθρος του ιδιου του ποδοσφαιρου. Για αυτο καλο σε ολους ( αρα και σε μενα ) θα κανει να μη παρει ο γαβρος το πρωταθλημα. Αρα εχω στοχο να μη το παρει ο γαβρος. Με καθε τροπο.
Αφου εσυ το διεκδικεις, παρτο εσυ. Γιατι εχεις και καραισκακη. Αλλο να πας με 5 βαθμους. Εχει μεγαλη διαφορα στην ψυχολογια . Θα τον εχεις μεγαλη αβαντα το γαβρο γιατι θα παιζει με κομενα τα ποδια, θα ξερει οτι αν χασει μενει πολυ πισω.
Αντιθετα τωρα με 2 βαθμους δηλαδη οταν με νικη σε καβαλαει, θα εχει αυτος την αβαντα! Θα το κανει το γηπεδο κολαση και θα μασαει σιδερα! Εσενα τωρα θα σου ειναι κομενα τα ποδια γιατι θα ξερεις οτι χανεις το προβαδισμα στη βαθμολογια. Για αυτο ηταν πολυ σημαντικο να πας με συν 5 στο καραισκακη.
Αν τωρα εκει εφερνες χ η ακομη και διπλο ( γιατι οχι ), μετα στο δευτερο γυρο ο γαβρος εχει εσενα και εμενα εξω. Εσυ με αναστασιαδη κουτσα στραβα τα αλλα ματς τα παιρνεις, περνας και απο λεωφορο, και το παιρνεις το πρωταθλημα. Για αυτο σου λεω ηταν κρισιμο ματς αυτο, ψυχολογικα κυριως. Για αυτο δεν εχει σημασια που ηταν 10η αγωνιστικη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κοιτα μη λεμε μαλακιες. Την αλλη αγωνιστικη θα φερω κανα χ με τον εργοτελη τι 10η αγωνιστικη μου λες. Τι θα κανω θα παρω πρωταθλημα? Οχι? Να βγω δευτερος? Να το κανω τι? Λες και περναω play off? Aρα το θεμα να μη το παρει ο γαβρος.
Δεν εγινα παοκ η φιλοπαοκτζης ως παναθηναικος. Εχθρος ειμαι και με σενα ποδοσφαιρικα.
Αλλα εγω με σενα, με το χανουμι, τον αρη, κλπ ειμαστε αντιπαλοι ποδοσφαιρικοι. Ο γαβρος ειναι εχθρος του ιδιου του ποδοσφαιρου. Για αυτο καλο σε ολους ( αρα και σε μενα ) θα κανει να μη παρει ο γαβρος το πρωταθλημα. Αρα εχω στοχο να μη το παρει ο γαβρος. Με καθε τροπο.
Αφου εσυ το διεκδικεις, παρτο εσυ. Γιατι εχεις και καραισκακη. Αλλο να πας με 5 βαθμους. Εχει μεγαλη διαφορα στην ψυχολογια . Θα τον εχεις μεγαλη αβαντα το γαβρο γιατι θα παιζει με κομενα τα ποδια, θα ξερει οτι αν χασει μενει πολυ πισω.
Αντιθετα τωρα με 2 βαθμους δηλαδη οταν με νικη σε καβαλαει, θα εχει αυτος την αβαντα! Θα το κανει το γηπεδο κολαση και θα μασαει σιδερα! Εσενα τωρα θα σου ειναι κομενα τα ποδια γιατι θα ξερεις οτι χανεις το προβαδισμα στη βαθμολογια. Για αυτο ηταν πολυ σημαντικο να πας με συν 5 στο καραισκακη.
Αν τωρα εκει εφερνες χ η ακομη και διπλο ( γιατι οχι ), μετα στο δευτερο γυρο ο γαβρος εχει εσενα και εμενα εξω. Εσυ με αναστασιαδη κουτσα στραβα τα αλλα ματς τα παιρνεις, περνας και απο λεωφορο, και το παιρνεις το πρωταθλημα. Για αυτο σου λεω ηταν κρισιμο ματς αυτο, ψυχολογικα κυριως. Για αυτο δεν εχει σημασια που ηταν 10η αγωνιστικη
στ'αρχιδια σου ....ρε μη μασας...στοχος ετσι κιαλλοιως ειναι το γκρεμισμα της παραγκας...ολοι μαζι σπρωχτε γερα...που θα παει...με χρονια με καιρους θα πεσει....τιτλοι και παροδικες χαρες ειναι για τους χαβαλεδες τους γαυρους....
εσεις εχετε ιερο σκοπο,,,,να γκρεμισετε την παραγκα  :rockon:  :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
στ'αρχιδια σου ....ρε μη μασας...στοχος ετσι κιαλλοιως ειναι το γκρεμισμα της παραγκας...ολοι μαζι σπρωχτε γερα...που θα παει...με χρονια με καιρους θα πεσει....τιτλοι και παροδικες χαρες ειναι για τους χαβαλεδες τους γαυρους....

A ρε πουτανες... ειλικρινα σου λεω προχθες σπαστηκα μη σου πω και πιο πολυ απο ριζουπολη. Ηθελα να κοπαναω τοιχους, να σπασω τιποτα. Λεω δε μπορει ρε πουστη μου, δε μπορει ναναι τοσο σατανικα ολα .
Θα μας αρρωστησετε ρε καριολια..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
A ρε πουτανες... ειλικρινα σου λεω προχθες σπαστηκα μη σου πω και πιο πολυ απο ριζουπολη. Ηθελα να κοπαναω τοιχους, να σπασω τιποτα. Λεω δε μπορει ρε πουστη μου, δε μπορει ναναι τοσο σατανικα ολα .
μεινε ψυχραιμος και μην αποπροσανατολιζεσαι απο τον στοχο καθε υγιους φιλαθλου που δεν ειναι παρα το γκρεμισμα της παραγκας...
θελει υπομονη και συνεση αυτη η δουλεια...ειστε ταγμενοι να φερετε σε περας ιερη αποστολη...
μην παρασερνεσε σε πεζοτητες οπως νικες τιτλοι και λοιπες μαλακιες  :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εξαλλου δεστο και απο αλλη οψη...σατανικο σχεδιο αλαφουζου να περασει ο θρυλος μπροστα για να μπορει να μιλαει για ραγκαπα...
γιατι οσο γκαου και να ειναι σου λεει στασου ρε πουστη...εγω χτυιεμαι για ραγκεσπα και αυτοι ειναι 5 ποντους πισω;
για σκεψου το λιγο και ετσι  :think:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
Τπτ δεν έχει κριθεί!
Και οι παιχτες μας! Και ο προπονητης! Η διοικηση ! Ο Μεγαλομέτοχος!
Να το αποδεικνύουν κάθε κυριακκη! Σε κάθε λεπτο του οποιαδήποτε αγώνα. Ποσο θέλουν αυτό το Πρωτάθλημα!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τπτ δεν έχει κριθεί!
Και οι παιχτες μας! Και ο προπονητης! Η διοικηση ! Ο Μεγαλομέτοχος!
Να το αποδεικνύουν κάθε κυριακκη! Σε κάθε λεπτο του οποιαδήποτε αγώνα. Ποσο θέλουν αυτό το Πρωτάθλημα!
αντε παλι τα ιδια  :headbang: ρε ειστε μαλακες; :uglystupid: τι πρωταθλημα λεμε και αρχιδια...εσας ο στοχος σας ειναι να γκρεμιστε την παραγκα...ποιος γαμαει τ πρωταθλημα ;  :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εξαλλου δεστο και απο αλλη οψη...σατανικο σχεδιο αλαφουζου να περασει ο θρυλος μπροστα για να μπορει να μιλαει για ραγκαπα...
γιατι οσο γκαου και να ειναι σου λεει στασου ρε πουστη...εγω χτυιεμαι για ραγκεσπα και αυτοι ειναι 5 ποντους πισω;
για σκεψου το λιγο και ετσι  :think:

Δε ξερω ρε τι να πω... εχω λαλησει πραγματικα... Στο καναβατσο και δωστου τα μπουνιδια

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
Ελα ρε Κοντρέρας Παιχταρα! Δειξτους τον Διαδοχό σου να γκαβλ :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:ωσουμε και παλι!!! Κοντρέρας: Οι ομάδες που μείναν στην καρδιά μου Κολο-κολο και ο ΠΑΟΚ :rockon: :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Ελα ρε Κοντρέρας Παιχταρα! Δειξτους τον Διαδοχό σου να γκαβλ :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:ωσουμε και παλι!!! Κοντρέρας: Οι ομάδες που μείναν στην καρδιά μου Κολο-κολο και ο ΠΑΟΚ :rockon: :rockon: :rockon:
AΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
..ΕΤΣΙ ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΞΥΓΟΝΟ(ΛΕΦΤΑ).....ΜΕ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕΡΙ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ....3Χ25 ΜΥΡΙΑ =75 μυρια προχειρα χασουρα,χωρις να βαζω τα λεφτα απο ολα τα αλλα ....μετα να δω ποσο λαρτζ θα ειναι στις επενδυσεις του....ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΝΟΡΑ,αρκει να μην μπουν τα λεφτα στο ταμειο του χοντρου....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
....ΕΥΤΥΧΩΣ υπαρχουν καποια απομειναρια ορθης σκεψης ακομα....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
AΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....
Να μην ξεχνάμε και τα δάκρυα στην φανέλα που άφησε μπροστά στη 4!  Αυτό για μένα λέει πόλλα! Και οι γαύροι πρεπει να ντρεπονται που με την ομάδα τούς έκανε νταμπλ και δεν τους ανέφερε καν.

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οι αξιότιμοι προύχοντες αυτής της χώρας επιβεβαίωσαν άλλη μια φορά τον εαυτό τους,μετά τις υποσχέσεις ήρθε και η αλήθεια...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
Για τα χρέη λέει ρε μπακαγιοκο!
Αυτό που πάνε να περάσουν είναι κας του πρωτογενούς και 20% των προσαυξησεων.

Επισκέπτης
Για τα χρέη λέει ρε μπακαγιοκο!
Αυτό που πάνε να περάσουν είναι κας του πρωτογενούς και 20% των προσαυξησεων.
Μπορεί τις τελευταίες ημέρες πολλοί να είναι αυτοί που θέλουν να παρουσιάσουν τον ΠΑΟΚ ως ευνοημένο, ωστόσο σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά η κοροϊδία, για πολλοστή φορά, της ελληνικής κυβέρνησης προς την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ και τον Ιβάν Σαββίδη στο "καυτό" ζήτημα των χρεών.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Οικονομικών γνωστοποίησε την υπουργική απόφαση με αριθμό 1236/2014, η οποία δίνει τις απαραίτητες διευκρινίσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοστεί ο νόμος που πρόσφατα ψήφισε η ελληνική κυβέρνηση, έχοντας πάρει πρώτα την έγκριση της τρόικας, για τα χρέη ανωνύμων εταιρειών και φυσικών προσώπων προς το δημόσιο.

Το PAOK24 επικοινώνησε με τον φοροτεχνικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πανοζάχο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η συγκεκριμένη εφαρμοστική υπουργική απόφαση, όπως την ανέφερε, καθιστά σαφές ότι στη νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε πριν από λίγο καιρό, οι οφειλές μία εταιρείας αντιμετωπίζονται συνολικά ως ΑΦΜ και δεν μπορεί να γίνει ρύθμιση για κάθε οφειλή ξεχωριστά.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ περίμενε από το Υπουργείο να ξεκαθαρίσει το τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοστεί ο νόμος που ψηφίστηκε, καθώς αρχικά δε γινόταν ξεκάθαρο με σχετική αναφορά αν θα αφορά τη "συνολική οφειλή" μιας εταιρείας ως ΑΦΜ ή διάφορες οφειλές της ξεχωριστά, με τον ΠΑΟΚ να ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, έχοντας πολλές εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις για χρέη του παρελθόντος, οι οποίες στο σύνολο τους, με εξαίρεση μία που αφορά την υπόθεση Σικαμπάλα, ήταν για ποσό κάτω του 1 εκατομμυρίου ευρώ και έτσι θα μπορούσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τις εντάξει στη νέα ρύθμιση την καθεμία ξεχωριστά.

Ωστόσο, μετά την υπουργική απόφαση (1236/2014), η οποία έγινε γνωστή σήμερα από το Υπουργείο Οικονομικών, αυτό δεν είναι εφικτό (!), με τον ΠΑΟΚ να μένει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ που ψηφίστηκε πρόσφατα για τα χρέη ανωνύμων εταιρειών και να βιώνει για ακόμα μία φορά την κοροϊδία στο πετσί του σε ένα θέμα που "καίει" στην κυριολεξία τον σύλλογο και το μέλλον του.

Για ακόμα μία φορά οι διαβεβαιώσεις των ανθρώπων της κυβέρνησης προς στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και προσωπικά προς τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο του "Δικεφάλου", Ιβάν Σαββίδη, δεν ήταν τίποτα άλλο από ψευδείς υποσχέσεις, οι οποίες είχαν ως στόχο να υφαρπάξουν τη θετική άποψη της πλατιάς μάζας των οπαδών του "Δικεφάλου" για την εξυπηρέτηση πολιτικών τους συμφερόντων.

Για το συγκεκριμένο θέμα έχουν ενημερωθεί όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης και πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του ΠΑΟΚ στη νέα κοροϊδία στο θέμα των χρεών!

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί, περισσότερο για την πληρότητα του ρεπορτάζ, καθώς δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ παρά μόνο ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ προς την ελληνική κυβέρνηση, ότι αυτό που πλέον φημολογείται είναι ότι η κυβέρνηση αφού καταφέρει να συμφωνήσει με την τρόικα στη τελευταία διαπραγμάτευση των δύο πλευρών, τότε ενδεχομένως αργότερα να φέρει προς ψήφιση διορθωτική διάταξη στον νόμο που έχει ψηφιστεί, η οποία θα καταργεί το ανώτατο όριο του 1 εκατομμυρίου ευρώ, κάτι που για κάποιους πιο αισιόδοξους μπορεί να προστεθεί ως διάταξη και στο θέμα των "κόκκινων δανείων" για να εντάξει πάρα πολλές εταιρείες, όπως και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη ρύθμιση που πριν από λίγες εβδομάδες έκανε νόμο του κράτους.

Μετά και τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στο θέμα των χρεών αποδεικνύεται περίτρανα και στην πράξη, πόσο "ευνοημένος" είναι τελικά ο ΠΑΟΚ, όπως κάποιοι προσπαθούν να  περάσουν τις τελευταίες ημέρες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις άστοχες δηλώσεις Ραγκούση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom