Επισκέπτης
Ελα ρε αλανι λαγνεκαλησπερααααααααααααα
Ελα ρε αλανι λαγνεκαλησπερααααααααααααα
Πώς τα εφερε ο διαολος ρε τύπε, ισα ισα εκανες να μπεις τρεις μερες ακριβως τοτε.Καλα ειμαι ρε παιδια ενταξει μην ανησυχειτε.
ε τοτε γιατι σε φωναζαν στο γηπεδο προχθες συνθημα τα αδερφια? :SΚαλα ειμαι ρε παιδια ενταξει μην ανησυχειτε.
Καλα ειμαι ρε παιδια ενταξει μην ανησυχειτε.
απο τοτε που γκρεμισαν την προοδευτικη γιατρε η τουμπα λιμπρε χαλαει πολυ κοσμο :SΔεν ξερω ρε παιδια τι να πω ρωτηστε τον μπουχο αυτος ξερει καλυτερα, αν και πρεπει να ελατωσει λιγο την τουμπα λιμπρε να ουμε.... γιατι βλεπει εναν αετο με οχτω κεφαλια!
ακομα παραγκες ονειρευεστε ρε αλεφαντοι;
5 ποντους μπροστα ησασταν με σφαγες θρυλου σε αγρινιο και περιστερι...τι αλλο θελετε;
ελατε τωρα μητρες τηγανι...ελατε...
γιατρε ποιο αμπαλο απ αυτον τον γιατρο εδω μεσα δεν εχω ξαναδει να πουμεΩπα ? τι εχουμε? Κλαψα και σκουξιμο σα πουτανα?
Συμφωνω απολυτως κι ας με εκραξαν καποιοι επειδή ειπα το ιδιο ακριβως προχθες.
Εξακολουθώ να λεω ότι οσους παναθηναικους γνωριζω, λενε ότι επρεπε ο Παναθηναικος να χασει στην Τουμπα, επειδή το πρωταρχικο αυτή τη στιγμη είναι να χασει το πρωταθλημα ο ολυμπιακος. Ποσο πιο απλα να το πουμε πλεον?
γιατρε ποιο αμπαλο απ αυτον τον γιατρο εδω μεσα δεν εχω ξαναδει να πουμε
μυρωδια μεγαλη ο γιατρος
φερτε τον ολλανδο και το hitman21 πισω να διδαξουμε μπαλα στο σαϊτ γιατι μεγαλη αμπαλοσυνη εχει πεσειMάθε μας μπαλίτσα λέμε αγορι μου
Στο τηγανι φιλαρακι, εαν εχουν αρχιδια οι γαυροι να μας δωσουν 10 χιλ. εισητηρια να κατεβουμε κατω να τα μελε απο κοντα.
σ'αρεσε το γαμησι απο την παναθα παλιομαλακα
παραρτημα του γαυρου...παλιοτερα παραρτημα του βαζελου παιξε με την κατω μαγουλα και μην μας ζαληζεις τα αρχιδια....σ'αρεσε το γαμησι απο την παναθα παλιομαλακα
[move]ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ[/move]
Καλοξημερωμα να ουμε σε όλα τα αδεεφιαΔεν ξερω ρε παιδια τι να πω ρωτηστε τον μπουχο αυτος ξερει καλυτερα, αν και πρεπει να ελατωσει λιγο την τουμπα λιμπρε να ουμε.... γιατι βλεπει εναν αετο με οχτω κεφαλια!
Καλοξημερωμα να ουμε σε όλα τα αδεεφια
λεςΧαχαχ νεος ναουμε εισαι ?