Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πριν τον αγωνα με τον βαζελο οποιον παοκση να ρωτουσες θα σου ελεγε οτι και το χ ειναι αποτυχια.....με την εικονα που εχει η ομαδα σου συνολικα θα επρεπε να εισουν πιο μαζεμενος....
φιλαρακι...ειμαι ο μονος που δικαιουμαι να ομιλω μιας και ειμαι ο δυναστης και στο μεταξυ μονο εσεις και οι αλλοι μιλατε...εσεις σχηματιζετε με δαχτυλα βαθμους διαφορας και ''παιρνεται'' πρωταθληματα απο ογδοες αγωνιστικες και οι αλλοι βασει δηλωσεων προπονητη τους ''μπορουν να νικανε οποιον θελουν''
οπως καταλαβαινεις αλλου το υφακι και τα βαθυστοχαστα συμπερασματα...
εχεις μπερδευτει και λες αυτα που θα επρεπε να σου λενε οι αλλοι  ;)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Closer έχει ο καιρός γυρίσματα. Για να δούμε στην Λεωφόρο τις τελευταίες αγωνιστικές που είναι το ματς! Ποιος θα πηγαινει για πρωτάθλημα? Και τι θα χαριστεί? Ποιος θα περάσει αέρα?
Εδώ θα μαστε .... Η ιστορία της κάθε ομάδας σεβαστή! Μαχαιριές πισώπλατα δεν θα ανεχτουμε αλλες
Απο τον τουιττερ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
παλι;λυπηθειτε μας και μια φορα  :2funny:
Καλα,καλα,παρακαλατε να λειπει κανας ρατς ,κανας μακ ,γιατι αλλιως θα παθετε το θανατο της αλεπους...ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΛΗΡΗΣ....ΜΑΥΡΑ ΣΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:
ακομα παραγκες ονειρευεστε ρε αλεφαντοι;  :2funny:  :2funny:  :2funny:
5 ποντους μπροστα ησασταν με σφαγες θρυλου σε αγρινιο και περιστερι...τι αλλο θελετε;
ελατε τωρα μητρες τηγανι...ελατε...
Και σε μαλμε ρε μαλακα,μην ξεχνας την "σφαγη" του μαλμε  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καλα,καλα,παρακαλατε να λειπει κανας ρατς ,κανας μακ ,γιατι αλλιως θα παθετε το θανατο της αλεπους...ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΛΗΡΗΣ....ΜΑΥΡΑ ΣΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ....

ο Αμπντουν δεν αποκτηθηκε τον Σεπτεμβρη επειδη ειναι κωλοπαιδο και νυχτοπερπατα και τωρα παιζετε με δεξι εξτρεμ εναν παλαιμαχο επιθετικο ρε τυποι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σωστα...αλλα μιλαμε για πρωταθλημα....
Εχεις φαει και εσυ το σωτο των ΑΡΔ γαυρογραφων που προσπαθησαν να σας περασουν οτι το οφθαλμοφανεστατο οφσαιντ δεν ηταν οφσαιντ...Και το θεατρο του μανιατη οτι ηταν πεναλτυ. :2funny:
Στο πρωταθλημα δεν ντρεπεσαι απο μονος σου να λες οτι σας εσφαξε ο διαιτητης στο αγρινιο;Επειδη δεν δωθηκε ενα πεναλτυ;Ειλικρινα τωρα δεν αισθανεσαι μαλακας να λες κατι τετοιο;Οτι ο πουστης που παιζει τσουλου νικαει ατλετικο γιουβε μαλμε λεβαντε μεσα εξω εχει αναγκη ενα πεναλτυ για να νικησει το θεριο τον παναιτωλικο;
Και φορας ακομη παντελονι ρε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εχεις φαει και εσυ το σωτο των ΑΡΔ γαυρογραφων που προσπαθησαν να σας περασουν οτι το οφθαλμοφανεστατο οφσαιντ δεν ηταν οφσαιντ...Και το θεατρο του μανιατη οτι ηταν πεναλτυ. :2funny:
Στο πρωταθλημα δεν ντρεπεσαι απο μονος σου να λες οτι σας εσφαξε ο διαιτητης στο αγρινιο;Επειδη δεν δωθηκε ενα πεναλτυ;Ειλικρινα τωρα δεν αισθανεσαι μαλακας να λες κατι τετοιο;Οτι ο πουστης που παιζει τσουλου νικαει ατλετικο γιουβε μαλμε λεβαντε μεσα εξω εχει αναγκη ενα πεναλτυ για να νικησει το θεριο τον παναιτωλικο;
Και φορας ακομη παντελονι ρε;
καθολου δεν με απασχολει η διαιτησια και εχω πει πως ειναι μεσα στο παιχνιδι τα λαθη των διαιτητων...
απλα οταν λεει ο αλλος για παραγκες του λεω δεν γινεται και παραγκα και οχι δωσιμο αυτου του πεναλτυ στο αγρινιο/....
αιντε..

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.939
Πόντοι
1.406
...Αρχιδια μεταγραφες θα κανει...οπως το καλοκαιρι που τον ψαχνανε 2βδομαδες να υπογραψει κλεισμενη μεταγραφη και εκανε τον κοκοβιο ....η καλη μερα απο το πρωι φαινεται λενε στο χωριο μου...αγκαλιες με τον πουστροαλαφουζοτσακα και λεζαντα...ως εκει...ποσοι βαζελοι οπαδοι ,αληθεια, χαρηκαν το διπλο εχτες???ουτε μια μικρη μειοψηφια...ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ ΧΤΕΣ ΕΝΑ "ΦΙΛΙΚΟ" 1-0 ???ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ???? ..το γκολ του μανωλακη με την πασα του βοκωλου το ξεχασαν! ;)....ΒΙΑΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ..ΓΑΜΗΣΙ ,ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ....ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ...
Kαι τι θες ρε οπαδε της ΠΛΑΚΑΣ να στησουμε κωλο για να παρεις πρωταθλημα εσυ?Αν εισαι μαγκας να το παρεις μονος σου ρε θες και δωρακια.Απο τη μια βριζεις την παραγκα του Γαυρου,και απο την αλλη θες δωρακια ρε ξεφτιλα?Κλεφτης στη θεση του Κλεφτη θες να γινεις??Και αν ειναι να γαμησω την παραγκα του Χοντρου ρε προτιμω να παω να την γαμησω μονος μου και οποτε μπορεσω,αλλιως μη σωσω ποτε, και οχι με ΔΑΝΕΙΚΕΣ πουτσες ρε βλημα(που εγω τουλαχιστον μια 3αρα του την εριξα του χοντρου μεσα στο σπιτακι του στα ισα περισυ)Ναι ρε θα με χαλαγε ενα "φιλικο"1-0 γιατι θελω να εχω ομαδα και οχι Μπουρδελο,και αφηνεις και υπονοουμενα για το γκολ του Ολιζαντεμπε ρε?Δηλαδη τι?Ομολογεις οτι η ομαδα σου τοτε φερθηκε ως ΠΟΥΤΑΝΑ?Οτι μου ανοιξε τα ποδια?Αν ειναι ετσι να την χαιρεσαι.Οσο για το βιασμο οπου μας πετυχεις...ηρθες στη λεωφορο περισυ ΠΟΥΤΣΑ ηρθες στο ΟΑΚΑ για τελικο ΠΟΥΤΣΑ ,στα πλευοφ ΠΟΥΤΣΑ,ανεβηκα στη Τουμπα φετος ΠΟΥΤΣΑ.Με τον Κωλο βιαζεις ρε γιγαντα?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Kαι τι θες ρε οπαδε της ΠΛΑΚΑΣ να στησουμε κωλο για να παρεις πρωταθλημα εσυ?Αν εισαι μαγκας να το παρεις μονος σου ρε θες και δωρακια.Απο τη μια βριζεις την παραγκα του Γαυρου,και απο την αλλη θες δωρακια ρε ξεφτιλα?Κλεφτης στη θεση του Κλεφτη θες να γινεις??Και αν ειναι να γαμησω την παραγκα του Χοντρου ρε προτιμω να παω να την γαμησω μονος μου και οποτε μπορεσω,αλλιως μη σωσω ποτε, και οχι με ΔΑΝΕΙΚΕΣ πουτσες ρε βλημα(που εγω τουλαχιστον μια 3αρα του την εριξα του χοντρου μεσα στο σπιτακι του στα ισα περισυ)Ναι ρε θα με χαλαγε ενα "φιλικο"1-0 γιατι θελω να εχω ομαδα και οχι Μπουρδελο,και αφηνεις και υπονοουμενα για το γκολ του Ολιζαντεμπε ρε?Δηλαδη τι?Ομολογεις οτι η ομαδα σου τοτε φερθηκε ως ΠΟΥΤΑΝΑ?Οτι μου ανοιξε τα ποδια?Αν ειναι ετσι να την χαιρεσαι.Οσο για το βιασμο οπου μας πετυχεις...ηρθες στη λεωφορο περισυ ΠΟΥΤΣΑ ηρθες στο ΟΑΚΑ για τελικο ΠΟΥΤΣΑ ,στα πλευοφ ΠΟΥΤΣΑ,ανεβηκα στη Τουμπα φετος ΠΟΥΤΣΑ.Με τον Κωλο βιαζεις ρε γιγαντα?
πω-πω...ολοι οι γαμιαδες μαζευτηκαμε στο θεμα του ΠΑΟΚ....μαζεψτε τις πουτσες σας ρε μην πατησουμε καμια.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.939
Πόντοι
1.406
πω-πω...ολοι οι γαμιαδες μαζευτηκαμε στο θεμα του ΠΑΟΚ....μαζεψτε τις πουτσες σας ρε μην πατησουμε καμια.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Να την μαζεψω ρε μαν, να την κοψω κιολας απο ριζα,αλλα ο αλλος που τοσα ματς τωρα δεν την εχει βγαλει απο το παντελονι του καν..ε μη μιλαει για βιασμους...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πρώτα-πρώτα περιμένει η Τρίπολη. Και μετά στο τηγάνι. Εκεί να δεις πούτσες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
....εσυ πρεπει να εχεις εγκεφαλο κατμαν -και πολυ λεω-δεν υπαρχει αλλη εξηγηση....η ομαδα μου παπαρα δεν φερθηκε σαν πουτανα ,εκανε το αυτονοητο...ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΟΥ ,ΠΑΡΑ ΣΤΟ γαυρο...ΒΛΑΚΑ!..και αν θυμασαι καλα την πασα στον μανωλακη την εκανε ο βοκωλος[/b],μπορει και να μη θυμασαι βεβαια γιατι εισαι 16 χρονων με σπυρια στη μυτη και χωριστρα στο πλαι....ΚΟΥΡΚΟΥΜΕ....ΒΕΒΑΙΑ το ποσταρισμα μου ειχε εντελως αντιθετο σκοπο και στοχο...την αφυπνιση ολων των συνοπαδων μου οτι ο ζελος δεν ειναι παρα μια ακομα αθηναικη πουστρομαδα ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΟΣ,ουτε αγκαλιτσες σε τελικους ,κοινες ανακοινωσεις για την παραγκα ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΕΣ....αλλα σιγα μην καταλαβες -βλακα- τι εγραφα....ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ -ΘΑ παρετε απαντηση στο γηπεδο.....
ΥΓ..οφ δε ρεκορντ βεβαια ,οσους ζελους και να ρωτησεις θα σου πουν το ιδιο....χιλιες φορεςνα κερδιζε ο ΠΑΟΚ προχτες...αλλα πρεπει να εχεις και ενα γραμ.μυαλο τουλαχιστον βασιλοχουντικο βλημα...
ΥΓ2....θα γαμησεις και τον χοντρο...  :2funny: :2funny: :2funny: ...εδω δεν ειχατε λεφτα να γυρισετε απο το εστοριλ ρε ρομπα και παρατριχα να σας φερουνε με ντατσουνια γεματα καρπουζια ωτοστοπ....

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελικά το εστορίλ φημίζεται για τα καρπούζια του;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
...Αρχιδια μεταγραφες θα κανει...οπως το καλοκαιρι που τον ψαχνανε 2βδομαδες να υπογραψει κλεισμενη μεταγραφη και εκανε τον κοκοβιο ....η καλη μερα απο το πρωι φαινεται λενε στο χωριο μου...αγκαλιες με τον πουστροαλαφουζοτσακα και λεζαντα...ως εκει...ποσοι βαζελοι οπαδοι ,αληθεια, χαρηκαν το διπλο εχτες???ουτε μια μικρη μειοψηφια...ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ ΧΤΕΣ ΕΝΑ "ΦΙΛΙΚΟ" 1-0 ???ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ???? ..το γκολ του μανωλακη με την πασα του βοκωλου το ξεχασαν! ;)....ΒΙΑΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ..ΓΑΜΗΣΙ ,ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ....ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ...
Συμφωνω απολυτως κι ας με εκραξαν καποιοι επειδή ειπα το ιδιο ακριβως προχθες.
Εξακολουθώ να λεω ότι οσους παναθηναικους γνωριζω, λενε ότι επρεπε ο Παναθηναικος να χασει στην Τουμπα, επειδή το πρωταρχικο αυτή τη στιγμη είναι να χασει το πρωταθλημα ο ολυμπιακος. Ποσο πιο απλα να το πουμε πλεον?

Επισκέπτης
Καλα ειμαι ρε παιδια ενταξει μην ανησυχειτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom