Kαι τι θες ρε οπαδε της ΠΛΑΚΑΣ να στησουμε κωλο για να παρεις πρωταθλημα εσυ?Αν εισαι μαγκας να το παρεις μονος σου ρε θες και δωρακια.Απο τη μια βριζεις την παραγκα του Γαυρου,και απο την αλλη θες δωρακια ρε ξεφτιλα?Κλεφτης στη θεση του Κλεφτη θες να γινεις??Και αν ειναι να γαμησω την παραγκα του Χοντρου ρε προτιμω να παω να την γαμησω μονος μου και οποτε μπορεσω,αλλιως μη σωσω ποτε, και οχι με ΔΑΝΕΙΚΕΣ πουτσες ρε βλημα(που εγω τουλαχιστον μια 3αρα του την εριξα του χοντρου μεσα στο σπιτακι του στα ισα περισυ)Ναι ρε θα με χαλαγε ενα "φιλικο"1-0 γιατι θελω να εχω ομαδα και οχι Μπουρδελο,και αφηνεις και υπονοουμενα για το γκολ του Ολιζαντεμπε ρε?Δηλαδη τι?Ομολογεις οτι η ομαδα σου τοτε φερθηκε ως ΠΟΥΤΑΝΑ?Οτι μου ανοιξε τα ποδια?Αν ειναι ετσι να την χαιρεσαι.Οσο για το βιασμο οπου μας πετυχεις...ηρθες στη λεωφορο περισυ ΠΟΥΤΣΑ ηρθες στο ΟΑΚΑ για τελικο ΠΟΥΤΣΑ ,στα πλευοφ ΠΟΥΤΣΑ,ανεβηκα στη Τουμπα φετος ΠΟΥΤΣΑ.Με τον Κωλο βιαζεις ρε γιγαντα?
....εσυ πρεπει να εχεις εγκεφαλο κατμαν -και πολυ λεω-δεν υπαρχει αλλη εξηγηση....η ομαδα μου παπαρα δεν φερθηκε σαν πουτανα ,εκανε
το αυτονοητο...ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΟΥ ,ΠΑΡΑ ΣΤΟ γαυρο...ΒΛΑΚΑ!..και αν θυμασαι καλα την πασα στον μανωλακη την εκανε ο βο
κωλος[/b],μπορει και να μη θυμασαι βεβαια γιατι εισαι 16 χρονων με σπυρια στη μυτη και χωριστρα στο πλαι....ΚΟΥΡΚΟΥΜΕ....ΒΕΒΑΙΑ το ποσταρισμα μου ειχε εντελως αντιθετο σκοπο και στοχο...την αφυπνιση ολων των συνοπαδων μου οτι ο ζελος δεν ειναι παρα μια ακομα αθηναικη πουστρομαδα ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΟΣ,ουτε αγκαλιτσες σε τελικους ,κοινες ανακοινωσεις για την παραγκα ,
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΕΣ....αλλα σιγα μην καταλαβες -βλακα- τι εγραφα....ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ -ΘΑ παρετε απαντηση στο γηπεδο.....
ΥΓ..οφ δε ρεκορντ βεβαια ,οσους ζελους και να ρωτησεις θα σου πουν το ιδιο....χιλιες φορεςνα κερδιζε ο ΠΑΟΚ προχτες...αλλα πρεπει να εχεις και ενα γραμ.μυαλο τουλαχιστον
βασιλοχουντικο βλημα...
ΥΓ2....θα γαμησεις και τον χοντρο...
...εδω δεν ειχατε λεφτα να γυρισετε απο το εστοριλ ρε ρομπα και παρατριχα να σας φερουνε με ντατσουνια γεματα καρπουζια ωτοστοπ....