Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μαλλον θα καταναλωσες πολυ ρετσινα εχθες  :grin: κατι φωναξαν για ενα λεπτο περιπου απ την 4α αν δεν κανω λαθος (θα μαθω και θα σε πω σιγουρα) για καποιον γκιουγκα,ζιουγκα,μπορει και ζογκα η γκοκα  :grin:
τεσπα επιδης οπως ειπα μπορει και να κανω λαθος γιατι δεν υμουν και σε καλη φαση εχθες στο γηπεδο  :rolleyes: και ακουγα και εγω διαφορα. Σε ποιο σημειο ησουν εσυ
βαλε -2 στο αβαταρ σου ρε τυπε

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Ά ρε ΠΑΟΚ μια ζωή στα χαμμένα είσαι. "ΠΑΟΚ κι ας μή γαμήσω ποτέ", λέτε εσείς οι σαστισμένοι. Εγώ τί σας φταίω ρε, που χτες κατέβηκα να καταθέσω, κι η αστυνομία βαρούσε διπλοβάρδιες κι έμεινα με το πουλί στο χέρι, επειδή το πούλμαν με τους "ναρκωμανείς" σας ήταν απέναντι από το σταθμό;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Μαλλον θα καταναλωσες πολυ ρετσινα εχθες  :grin: κατι φωναξαν για ενα λεπτο περιπου απ την 4α αν δεν κανω λαθος (θα μαθω και θα σε πω σιγουρα) για καποιον γκιουγκα,ζιουγκα,μπορει και ζογκα η γκοκα  :grin:
τεσπα επιδης οπως ειπα μπορει και να κανω λαθος γιατι δεν υμουν και σε καλη φαση εχθες στο γηπεδο  :rolleyes: και ακουγα και εγω διαφορα. Σε ποιο σημειο ησουν εσυ
4β ήμουν ακούστηκε απο μια Μέριδα στην 4α
[move]Και τώρα
Μπόκα Αλανι Γάμα Το Λιμανι
[/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Ά ρε ΠΑΟΚ μια ζωή στα χαμμένα είσαι. "ΠΑΟΚ κι ας μή γαμήσω ποτέ", λέτε εσείς οι σαστισμένοι. Εγώ τί σας φταίω ρε, που χτες κατέβηκα να καταθέσω, κι η αστυνομία βαρούσε διπλοβάρδιες κι έμεινα με το πουλί στο χέρι, επειδή το πούλμαν με τους "ναρκωμανείς" σας ήταν απέναντι από το σταθμό;
άντε ρε νουμερο δήθεν κωλομπαρα..  :think: :jerking: :think: :jerking:

Επισκέπτης
4β ήμουν ακούστηκε απο μια Μέριδα στην 4α
[move]Και τώρα
Μπόκα Αλανι Γάμα Το Λιμανι
[/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Γιατι πας στους ξενερωτους ρε φιλε  :- Την αλλη φορα ελα 4 να γουσταρεις να κανεις κανα δεκαλεπτο να δεις ματς μεχρι να καθαρισουν οι καπνοι  :grin: ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ  :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Γιατι πας στους ξενερωτους ρε φιλε  :- Την αλλη φορα ελα 4 να γουσταρεις να κανεις κανα δεκαλεπτο να δεις ματς μεχρι να καθαρισουν οι καπνοι  :grin: ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ  :rockon:
τα άφησα τα λαρρυγια μου πάντως :rockon: :rockon: ΑΣΕ μλκ θέλω να την ξεχάσω την χθεσινή Μερά για πολλους λόγους :grin: :grin:

Επισκέπτης
ρε μπουχο στο μπασκετακι τους εχουμε η θα παμε τσαμπα την αλλη εβδομαδα στο γηπεδο... για δωσε τα φωτα σου  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
ρε μπουχο στο μπασκετακι τους εχουμε η θα παμε τσαμπα την αλλη εβδομαδα στο γηπεδο... για δωσε τα φωτα σου   :grin:
:think: δεν ξέρω παιχταρΑ μου . ????
[move]Φέρτε τους[/move]
Οποίοι και αν ειναι :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom