Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μαλλον θα καταναλωσες πολυ ρετσινα εχθες  :grin: κατι φωναξαν για ενα λεπτο περιπου απ την 4α αν δεν κανω λαθος (θα μαθω και θα σε πω σιγουρα) για καποιον γκιουγκα,ζιουγκα,μπορει και ζογκα η γκοκα  :grin:
τεσπα επιδης οπως ειπα μπορει και να κανω λαθος γιατι δεν υμουν και σε καλη φαση εχθες στο γηπεδο  :rolleyes: και ακουγα και εγω διαφορα. Σε ποιο σημειο ησουν εσυ
βαλε -2 στο αβαταρ σου ρε τυπε

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Ά ρε ΠΑΟΚ μια ζωή στα χαμμένα είσαι. "ΠΑΟΚ κι ας μή γαμήσω ποτέ", λέτε εσείς οι σαστισμένοι. Εγώ τί σας φταίω ρε, που χτες κατέβηκα να καταθέσω, κι η αστυνομία βαρούσε διπλοβάρδιες κι έμεινα με το πουλί στο χέρι, επειδή το πούλμαν με τους "ναρκωμανείς" σας ήταν απέναντι από το σταθμό;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μαλλον θα καταναλωσες πολυ ρετσινα εχθες  :grin: κατι φωναξαν για ενα λεπτο περιπου απ την 4α αν δεν κανω λαθος (θα μαθω και θα σε πω σιγουρα) για καποιον γκιουγκα,ζιουγκα,μπορει και ζογκα η γκοκα  :grin:
τεσπα επιδης οπως ειπα μπορει και να κανω λαθος γιατι δεν υμουν και σε καλη φαση εχθες στο γηπεδο  :rolleyes: και ακουγα και εγω διαφορα. Σε ποιο σημειο ησουν εσυ
4β ήμουν ακούστηκε απο μια Μέριδα στην 4α
[move]Και τώρα
Μπόκα Αλανι Γάμα Το Λιμανι
[/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ά ρε ΠΑΟΚ μια ζωή στα χαμμένα είσαι. "ΠΑΟΚ κι ας μή γαμήσω ποτέ", λέτε εσείς οι σαστισμένοι. Εγώ τί σας φταίω ρε, που χτες κατέβηκα να καταθέσω, κι η αστυνομία βαρούσε διπλοβάρδιες κι έμεινα με το πουλί στο χέρι, επειδή το πούλμαν με τους "ναρκωμανείς" σας ήταν απέναντι από το σταθμό;
άντε ρε νουμερο δήθεν κωλομπαρα..  :think: :jerking: :think: :jerking:

Επισκέπτης
4β ήμουν ακούστηκε απο μια Μέριδα στην 4α
[move]Και τώρα
Μπόκα Αλανι Γάμα Το Λιμανι
[/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Γιατι πας στους ξενερωτους ρε φιλε  :- Την αλλη φορα ελα 4 να γουσταρεις να κανεις κανα δεκαλεπτο να δεις ματς μεχρι να καθαρισουν οι καπνοι  :grin: ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ  :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Γιατι πας στους ξενερωτους ρε φιλε  :- Την αλλη φορα ελα 4 να γουσταρεις να κανεις κανα δεκαλεπτο να δεις ματς μεχρι να καθαρισουν οι καπνοι  :grin: ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ  :rockon:
τα άφησα τα λαρρυγια μου πάντως :rockon: :rockon: ΑΣΕ μλκ θέλω να την ξεχάσω την χθεσινή Μερά για πολλους λόγους :grin: :grin:

Επισκέπτης
ρε μπουχο στο μπασκετακι τους εχουμε η θα παμε τσαμπα την αλλη εβδομαδα στο γηπεδο... για δωσε τα φωτα σου  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ρε μπουχο στο μπασκετακι τους εχουμε η θα παμε τσαμπα την αλλη εβδομαδα στο γηπεδο... για δωσε τα φωτα σου   :grin:
:think: δεν ξέρω παιχταρΑ μου . ????
[move]Φέρτε τους[/move]
Οποίοι και αν ειναι :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom