Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Βρες γκομενα ρεεεεεεε ......... φτιαξε τη ζωη σου........ο παοκ δεν ειναι η ζωη μην εισαι μαλακας...
![paok_nofcuk.jpg](http://paragka.files.wordpress.com/2007/09/paok_nofcuk.jpg?w=510)
Βρες γκομενα ρεεεεεεε ......... φτιαξε τη ζωη σου........ο παοκ δεν ειναι η ζωη μην εισαι μαλακας...
:o ποσα χρονια εχεις να γαμησεις τυπε για να τα γραφεις ολα αυταΒρες γκομενα ρεεεεεεε ......... φτιαξε τη ζωη σου........ο παοκ δεν ειναι η ζωη μην εισαι μαλακας...
:o ποσα χρονια εχεις να γαμησεις τυπε για να τα γραφεις ολα αυτα![]()
Ε και τοτε γιατι τα γραφεις αυτα ρε μπαγλαμα, λες και με ξερεις απο χθεςΑπο χτες το βραδυ..........παρα πολλα χρονια........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε και τοτε γιατι τα γραφεις αυτα ρε μπαγλαμα, λες και με ξερεις απο χθες![]()
Οτι να 'ναι εισαι το ξερεις, καθομαι κι εγω και συζηταω μαζι σου.Γιατι εισαι μπαγλαμας για αυτο.............σιγα ρε γαμηκουλα κατουρα και λιγο......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μεσημεριατικα που την βρισκετε την ορεξη........καλημερα στα παοκσακια και στα κρυφοπαοκσακια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παντως σημερα αν παιζαμε θα ειχαμε ωραια γουστα.......σημερα ρε συ πολυ ξενερωμα.......Λαγνε βαλε μια ταξη εδω μεσα..........ο καθενας κανει οτι γουσταρει.....
παντως σημερα αν παιζαμε θα ειχαμε ωραια γουστα.......σημερα ρε συ πολυ ξενερωμα.......
φανταστικη σκηνη....εγω εσυ ο χρηστιδης και ο μαστερ......στο ιδιο τραπεζι.και ενα ς να μας τραβα καμερα....Ελαεσυ κατω και θα δεις γουστα......... ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
φανταστικη σκηνη....εγω εσυ ο χρηστιδης και ο μαστερ......στο ιδιο τραπεζι.και ενα ς να μας τραβα καμερα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελος ειναι; :S25μυρια θα ριξει για την ανακαινηση του μακεδονια παλλας.....εκεινα τα λεφτα πιο ευκολα θα πιασουν τοπο :S :S :S :S :S
25μυρια θα ριξει για την ανακαινηση του μακεδονια παλλας.....εκεινα τα λεφτα πιο ευκολα θα πιασουν τοπο :S :S :S :S :S
οχι ρε φιλε...τρελλος δεν ειναι...πιο ευκολα αυτα τα 25 θα τα παρει απο το ξενοδοχειο παρα απο τον ΠΑΟΚ....ο ΠΑΟΚ ειναι απλα το μεσο για να περνει δουλειες....Τρελος ειναι; :S
αυτο ρε λαγνε ποιος στο ειπα οτι θα ριξει 25 στο παλλας??25μυρια θα ριξει για την ανακαινηση του μακεδονια παλλας.....εκεινα τα λεφτα πιο ευκολα θα πιασουν τοπο :S :S :S :S :S
δεν ξερω ρε φιλε για το μισθωτηριο....εγω ξερω οτι περιπου πριν 2 εβδομαδες πολλα σαιτ γραφανε για αυτη την επενδυση........αν γραψανε μαλακιες;;;τι να σου πω...αυτο ρε λαγνε ποιος στο ειπα οτι θα ριξει 25 στο παλλας??
ξερεις τι μισθωτηριο εχει?
οπως θα γινει η θερμη ετσι θα γινει και το παλλας να το ξερειςδεν ξερω ρε φιλε για το μισθωτηριο....εγω ξερω οτι περιπου πριν 2 εβδομαδες πολλα σαιτ γραφανε για αυτη την επενδυση........αν γραψανε μαλακιες;;;τι να σου πω...