Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Φονικη μηχανη εισαι, ηπιων τονων και με υπομονη μεχρι να κανει το λαθος ο αλλος να σε φερει στα υπερτατα ορια. Κατι ηξερα και τα ελεγα στον καβλαρχο

Ο λαγνος  τουλαχιστον εμενα  δε θα  με  δειρει  ρε  .........θα  τακιμιασουμε  ειμαι σιγουρος για  αυτο.....

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
κοιταξε αν βρεθεις σε καυγα και ξερεις πως να χτυπησεις τον αλλο δεν χρειαζεται να εισαι εμφανισιακα σαν το ανθρωπακι της μισελεν :grin: :grin: :grin:

Εσυ εισαι χτιστος ομως. Μεγαλο ρολο παιζει η ψυχη και τα αρχιδια που κουβαλας σε τετοιες φασεις

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Ο λαγνος  τουλαχιστον εμενα  δε θα  με  δειρει  ρε  .........θα  τακιμιασουμε  ειμαι σιγουρος για  αυτο.....
θα κατεβω αθηνα....το μονο που θα σκεφτομαι ειναι να περασω καλα.....το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτω θα ειναι ο καυγας......γνωστους και φιλους αρειανους εχω βαζελους αεκσηδες ολυμπιακους.....ε δεν σκοτωνομαι στο ξυλ μαζι τους...απλα εχουμε εντονες συζητησεις.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Εσυ εισαι χτιστος ομως. Μεγαλο ρολο παιζει η ψυχη και τα αρχιδια που κουβαλας σε τετοιες φασεις
καλα τα λες....υπαρχει ομως η εξης λεπτομερεια...οταν εισαι χτιστος και φενεται ο αλλος σε υπολογιζει....μπορει ομως να την πατησεις αν υποτυμισεις τον αντιπαλο.....ο προπονητης μου στο ται μποξινκ μου ελεγε...οσο γρηγορος και να εισαι μια σφαιρα τρεχει πιο γρηγορα απο εσενα.....οποτε δεν υποτυμας κανεναν..

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
θα κατεβω αθηνα....το μονο που θα σκεφτομαι ειναι να περασω καλα.....το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτω θα ειναι ο καυγας......γνωστους και φιλους αρειανους εχω βαζελους αεκσηδες ολυμπιακους.....ε δεν σκοτωνομαι στο ξυλ μαζι τους...απλα εχουμε εντονες συζητησεις.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Οταν ερθεις θα σε παω σε ωραια μερη  ........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Πιστευω παντως οτι το μισος μεταξυ καβλαρχου-μαστερ ειναι το μεγαλυτερο που υπαρχει μεταξυ μελων εδω μεσα. Ανελεητο αρρωστημενο μισος μεχρι εκει που δεν παει που κραταει χρονια

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Πιστευω παντως οτι το μισος μεταξυ καβλαρχου-μαστερ ειναι το μεγαλυτερο που υπαρχει μεταξυ μελων εδω μεσα. Ανελεητο αρρωστημενο μισος μεχρι εκει που δεν παει που κραταει χρονια

Ναι απο το  πολυ  μισος δε  μου σηκωνεται........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
μαλλον ξεχασες τον χρηστιδη φιλε...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
που θα παει;;;;;;;κανα7 στα 7 στο κινο και σου ρχομαι :2funny: :2funny: :2funny:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

:headbang: :headbang: :headbang:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ναι απο το  πολυ  μισος δε  μου σηκωνεται........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με τους μονους που μπορω να σας συγκρινω ειναι με το διδυμο τραμουντανα-px75 σε ενταση μισους αλλα πιστευω οτι κατεχετε τα πρωτεια

Μονο ο τραβεστολαγνος θα σας ηρεμουσε σε πιθανη συναντηση σας. Ή θα σας καταφερνε με διαλογο και υπομονη να σας ηρεμησει ή θα σας πλακωνε στα χαστουκια και τους 2 και θα ηρεμουσατε με το ζορι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom