Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Τι να πω ρε καρντάσι. Παοκτζής και Μαρκελοπνίχτης ε δεν μου πάει. Είμαι και της παλιάς σχολής βλέπεις

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η  ζωη  προχωραει μπροστα..........πρεπει να τη ακολουθαμε.......

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Τη καλημέρα μου στα αδέλφια μου :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
εφοσον παρακολουθεις αυτα που γραφω.....δεν ειμαι παθητικος αλλα ενεργητικος....το μαρκελλοπνιχτης δεν ισχυει....το τι κανω στο κρεβατι μου....εαν παρακολουθεις αυτα που γραφω σε αλλα θεματα...θα καταλαβαινες....εκτος απο το να αναφερεις την μαρκελλα εχεις αλλο τροπο να μου την πεις;;;;;;σε ρωταω γιατι τουλαχιστον οι αθηναιοι απο πολυ νωρις το εκοψαν.....κατι αλλο;;;;πιο πρωτοτυπο....αα και κατι τελευταιο....πως γινεται ολοι οι στρειτ και καλα να μπαινουν στο θεμα της μαρκελλας;;;;;;;;;;αντε γιατι γινεται κουραστικο....

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ανοιξα το μπουκαλι με το ουισκι....το λαπτοπ παιζει γονιδη μακροπουλο και εχω εσας συντροφια.......ετσι...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ειχα να βγω Σαββατο πααααρα πολυ καιρό.τι γινεται εξω, χανεις την μπαλα.
τις μπουγατσες ελπιζω οι δικοι μας να τις τιμησανε,μην πεταχτηκαν τζαμπα, να είχα μια τώρα απο την Αθηνα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Μόλις γυρισα απο ουισκαρες στν θερμή κ βλέπω πως τα αδερφια μου κανουν απόψε πάρτι στο θρεντ μας :rockon: :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
ειχα να βγω Σαββατο πααααρα πολυ καιρό.τι γινεται εξω, χανεις την μπαλα.
τις μπουγατσες ελπιζω οι δικοι μας να τις τιμησανε,μην πεταχτηκαν τζαμπα, να είχα μια τώρα απο την Αθηνα
οι μαλακες οι δημοσιογραφοι δεν ειπαν αν ηταν ζεστες η αν ηταν χθεσινες :2funny: :2funny: :2funny:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οι μαλακες οι δημοσιογραφοι δεν ειπαν αν ηταν ζεστες η αν ηταν χθεσινες :2funny: :2funny: :2funny:
φιλος αθηναιος,  στα νιατα του απο τους πολυ σκληρους γαυρους, οποτε ανεβαινει αγοραζει ταψι για να παρει και κατω, και οποτε δεν του κατεβαζω κανει και μουτρα.
του λες οτι δεν τρωγεται αυτο το πραγμα μετα απο τόσες ωρες, αλλά παρ ολα αυτα εκει αυτός.
δεν θα μαθουν ποτε να τρωνε σωστη μπουγατσα  :grin:
στο κεντρο, δεν επεφτε καρφιτσα, ολα γεματα , δεν μπορω να καταλαβω τι εννοουμε με την κριση.
οι γκομενες δε εχουν ξεσαλωσει

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
φιλος αθηναιος,  στα νιατα του απο τους πολυ σκληρους γαυρους, οποτε ανεβαινει αγοραζει ταψι για να παρει και κατω, και οποτε δεν του κατεβαζω κανει και μουτρα.
του λες οτι δεν τρωγεται αυτο το πραγμα μετα απο τόσες ωρες, αλλά παρ ολα αυτα εκει αυτός.
δεν θα μαθουν ποτε να τρωνε σωστη μπουγατσα  :grin:
στο κεντρο, δεν επεφτε καρφιτσα, ολα γεματα , δεν μπορω να καταλαβω τι εννοουμε με την κριση.
οι γκομενες δε εχουν ξεσαλωσει
βρε κρεμοπιτα :2funny: :2funny: τη λένε τη μπουγάτσα οι χαμουτζιδες.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
οι αθηναιοι ξερουν να εκτιμουν...απλα εδω μας το παιζουν ζορικοι.....δηλαδη αν τους καταβασω τριγωνα πανοραματος δεν θα φανε;;;;;η αν τους πας ακανεδες η σουτζουκ λουκουμ;;;;;;;;;;;;;σταματαω  γιατι το ουισκι μου ανοιξε την ορεξη....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
οι αθηναιοι ξερουν να εκτιμουν...απλα εδω μας το παιζουν ζορικοι.....δηλαδη αν τους καταβασω τριγωνα πανοραματος δεν θα φανε;;;;;η αν τους πας ακανεδες η σουτζουκ λουκουμ;;;;;;;;;;;;;σταματαω  γιατι το ουισκι μου ανοιξε την ορεξη....
τα τρώνε ρε οι μπακαγιοκοι αλλά μετα θέλουν ν τα μετονομασουν :rockon: :rockon: :rockon:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γυρνωντας πισω δεν βρηκα κανενα καλο μπουγατσατζιδικο ανοικτο, οποτε χτυπησα ενα σουβλακι καλαμακι στο σωκρατη,αλλα αρχισε να μου ανοιγει παλι η ορεξη.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω οτι τα τελευταια χρονια αυτο που γινοταν αναρπαστο στην αθηνα ήταν τα τσουρεκια τερκενλη.
ακομη και τωρα που ανοιξε κατω, οταν ανεβαινουν φίλοι παντα τα τιμανε.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
γυρνωντας πισω δεν βρηκα κανενα καλο μπουγατσατζιδικο ανοικτο, οποτε χτυπησα ενα σουβλακι καλαμακι στο σωκρατη,αλλα αρχισε να μου ανοιγει παλι η ορεξη.
εγω θα φαω τωρα κατι πιο απλο ψωμι με μερεντα ;) ;) ;) ;) ;)μετα απο το ουισκι νομιζω ειναι οτι πρεπει ;) ;) ;) ;) ;)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Τν καληνύχτα μου να έχετε αλάνια κ οποτε γουσταρετε ν κάνουμε μάζωξη ΠΑΟΚ είμαστε.
Αδερφια μου εκεί ψηλα που ζειτε. Παρέα μας Φωναξτε δυνατά. Να ξέρετε ΕΣΕΙΣ μας οδηγειτε απο το 99.

Επισκέπτης
Ποσο βαρετες γινονται οι κυριακες χωρις την ΠΑΟΚΑΡΑ  :S

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16