ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Τι να πω ρε καρντάσι. Παοκτζής και Μαρκελοπνίχτης ε δεν μου πάει. Είμαι και της παλιάς σχολής βλέπεις
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Η ζωη προχωραει μπροστα..........πρεπει να τη ακολουθαμε.......
Τι να πω ρε καρντάσι. Παοκτζής και Μαρκελοπνίχτης ε δεν μου πάει. Είμαι και της παλιάς σχολής βλέπεις
Τη καλημέρα μου στα αδέλφια μου![]()
![]()
καλως το ν παλικαρο..Τη καλημέρα μου στα αδέλφια μου![]()
![]()
ειχα να βγω Σαββατο πααααρα πολυ καιρό.τι γινεται εξω, χανεις την μπαλα.ανοιξα το μπουκαλι με το ουισκι....το λαπτοπ παιζει γονιδη μακροπουλο και εχω εσας συντροφια.......ετσι......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οι μαλακες οι δημοσιογραφοι δεν ειπαν αν ηταν ζεστες η αν ηταν χθεσινεςειχα να βγω Σαββατο πααααρα πολυ καιρό.τι γινεται εξω, χανεις την μπαλα.
τις μπουγατσες ελπιζω οι δικοι μας να τις τιμησανε,μην πεταχτηκαν τζαμπα, να είχα μια τώρα απο την Αθηνα
φιλος αθηναιος, στα νιατα του απο τους πολυ σκληρους γαυρους, οποτε ανεβαινει αγοραζει ταψι για να παρει και κατω, και οποτε δεν του κατεβαζω κανει και μουτρα.οι μαλακες οι δημοσιογραφοι δεν ειπαν αν ηταν ζεστες η αν ηταν χθεσινες![]()
![]()
![]()
βρε κρεμοπιταφιλος αθηναιος, στα νιατα του απο τους πολυ σκληρους γαυρους, οποτε ανεβαινει αγοραζει ταψι για να παρει και κατω, και οποτε δεν του κατεβαζω κανει και μουτρα.
του λες οτι δεν τρωγεται αυτο το πραγμα μετα απο τόσες ωρες, αλλά παρ ολα αυτα εκει αυτός.
δεν θα μαθουν ποτε να τρωνε σωστη μπουγατσα
στο κεντρο, δεν επεφτε καρφιτσα, ολα γεματα , δεν μπορω να καταλαβω τι εννοουμε με την κριση.
οι γκομενες δε εχουν ξεσαλωσει
τα τρώνε ρε οι μπακαγιοκοι αλλά μετα θέλουν ν τα μετονομασουνοι αθηναιοι ξερουν να εκτιμουν...απλα εδω μας το παιζουν ζορικοι.....δηλαδη αν τους καταβασω τριγωνα πανοραματος δεν θα φανε;;;;;η αν τους πας ακανεδες η σουτζουκ λουκουμ;;;;;;;;;;;;;σταματαω γιατι το ουισκι μου ανοιξε την ορεξη....
γυρνωντας πισω δεν βρηκα κανενα καλο μπουγατσατζιδικο ανοικτο, οποτε χτυπησα ενα σουβλακι καλαμακι στο σωκρατη,αλλα αρχισε να μου ανοιγει παλι η ορεξη.οι αθηναιοι ξερουν να εκτιμουν...απλα εδω μας το παιζουν ζορικοι.....δηλαδη αν τους καταβασω τριγωνα πανοραματος δεν θα φανε;;;;;η αν τους πας ακανεδες η σουτζουκ λουκουμ;;;;;;;;;;;;;σταματαω γιατι το ουισκι μου ανοιξε την ορεξη....
εγω θα φαω τωρα κατι πιο απλο ψωμι με μερεντα ;) ;) ;) ;) ;)μετα απο το ουισκι νομιζω ειναι οτι πρεπει ;) ;) ;) ;) ;)γυρνωντας πισω δεν βρηκα κανενα καλο μπουγατσατζιδικο ανοικτο, οποτε χτυπησα ενα σουβλακι καλαμακι στο σωκρατη,αλλα αρχισε να μου ανοιγει παλι η ορεξη.
Ποσο βαρετες γινονται οι κυριακες χωρις την ΠΑΟΚΑΡΑ :S
Ποσο βαρετες γινονται οι κυριακες χωρις την ΠΑΟΚΑΡΑ :S