Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Δεν  τον εχω δει ποτε στη ζωη μου για να σου απαντησω.........μπορει και να εχεις δικιο....δεν ξερω

Πρεπει να ειναι πολυ δυνατος να ξερεις.

Με τον μαστερ τι εγινε; Τα πηρες στη κρανα επειδη σου ειπε οτι γαμας μπαζα;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

οχι  αυτο δε με νοιαζει  γιατι  αυτος  απλα  δεν εχει  γαμησει ποτε στη ζωη του.....αλλη ειναι η αιτια  αλλα  και  βλεπεις  ειναι  κοτα λυρατη.........εγω  τον εχω προσκαλεσει  να  ξηγηθουμε αντρικια και παντελονατα και αυτος  ουτε πυ απαντησε........τα  σχολια  δικα σου

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
1.70....90 κιλα απο 18 χρονων στα γυμναστηρια...κολυμβηση,,,,2 χρονια ται μποξινκ....το θεμα κυριοι ειναι να λυνουμε τις διαφορες....τις οποιες διαφορες με την κουβεντα.....δυσκολα θυμωνω και πολυ σπανια εχω καυγαδισει....ο λογος ;;ξερω οτι μπορει να τον κανω ζημια.....κατα τα αλλα εδω ειμαστε για να βγαζουμε και λιγο καφριλα... :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
1.70....90 κιλα απο 18 χρονων στα γυμναστηρια...κολυμβηση,,,,2 χρονια ται μποξινκ....το θεμα κυριοι ειναι να λυνουμε τις διαφορες....τις οποιες διαφορες με την κουβεντα.....δυσκολα θυμωνω και πολυ σπανια εχω καυγαδισει....ο λογος ;;ξερω οτι μπορει να τον κανω ζημια.....κατα τα αλλα εδω ειμαστε για να βγαζουμε και λιγο καφριλα... :grin:

Λαγνε σε εχω  ραντεβου καπου στη λαρισα........να  ξηγηθουμε  γουσταρεις ;

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

45 χρονων μαλακας βριζει μανες μεσω πμ και κανονιζει ραντεβου θανατου λες και ειναι 15χρονο.Πες μου εσυ τι θα απαντουσες. :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
για ποτε;;;;απο το 1993 μεχρι το 1998 εμενα λαρισα.....την ξερω την πολη.....εμενα κοντα στην πλατεια ταχυδρομειου....στο λαογραφικο μουσειο...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
για ποτε;;;;απο το 1993 μεχρι το 1998 εμενα λαρισα.....την ξερω την πολη.....εμενα κοντα στην πλατεια ταχυδρομειου....στο λαογραφικο μουσειο...

Εγω  μονο περαστικος  απο λαρισα..........οπου  θελεις αφου ο μαστερ ειναι αδερφαρα....να  παιξω  ξυλο με  σενα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
αστο καλυτερα....εχω πολλα νευρα αυτη την περιοδο και κακη ψυχολογια....αστο καλυτερα....εχω πολυ καιρο να ξεσπασω και πουλαω τρελλα...αστο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
αστο καλυτερα....εχω πολλα νευρα αυτη την περιοδο και κακη ψυχολογια....αστο καλυτερα....εχω πολυ καιρο να ξεσπασω και πουλαω τρελλα...αστο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν κατεβεις ποτε αθηνα να δωσουμε ενα ραντεβου  θανατου  ετσι για να σπασει η μονοτονια...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6

Φονικη μηχανη εισαι, ηπιων τονων και με υπομονη μεχρι να κανει το λαθος ο αλλος να σε φερει στα υπερτατα ορια. Κατι ηξερα και τα ελεγα στον καβλαρχο

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
αρκετα ατομα αν κατεβω αθηνα θα ηθελα να γνωρισω....τουλαχιστον να ξερω ποιους βριζω και πιοι με βριζουν..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: οταν θα ταιριαξει το πραμα θα στειλω π.μ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: θα εχει γουστο παντως....

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
αρκετα ατομα αν κατεβω αθηνα θα ηθελα να γνωρισω....τουλαχιστον να ξερω ποιους βριζω και πιοι με βριζουν..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: οταν θα ταιριαξει το πραμα θα στειλω π.μ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: θα εχει γουστο παντως....

Εγω θα δηλωσω παρον στο καλεσμα σου... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870

[/quote]τι να παιχτει ρε φιλε.....πιεση απο την δουλεια υποχρεωσεις....αν αργησεις να πληρωσεις τις δοσεις σου πρηζουν τα αρχιδια...λεφτα δεν μενουν για γουστα..... :S :S :S :Sπαιζουμε στοιχημα χανουμε παιζουμε φρουτακια χανουμε.....γαμω το κερατο μου.....

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
τι να παιχτει ρε φιλε.....πιεση απο την δουλεια υποχρεωσεις....αν αργησεις να πληρωσεις τις δοσεις σου πρηζουν τα αρχιδια...λεφτα δεν μενουν για γουστα..... :S :S :S :Sπαιζουμε στοιχημα χανουμε παιζουμε φρουτακια χανουμε.....γαμω το κερατο μου.....

Παιξε  αλογα  ρε  εχεις  πιθανοτητες  πολλες.........

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Φονικη μηχανη εισαι, ηπιων τονων και με υπομονη μεχρι να κανει το λαθος ο αλλος να σε φερει στα υπερτατα ορια. Κατι ηξερα και τα ελεγα στον καβλαρχο
κοιταξε αν βρεθεις σε καυγα και ξερεις πως να χτυπησεις τον αλλο δεν χρειαζεται να εισαι εμφανισιακα σαν το ανθρωπακι της μισελεν :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom