Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αληθινο σκηνικο σε πολιχνη, αρειανος πρωην σουπερας με σπορτ καφε, ειχα περισσοτερα λαβαρα του ΠΑΟΚ στο μαγαζι του και ο λογος γιατι πηγαιναν μονο παοκτσηδες  :2funny: ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΧΝΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΑΠΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.... θουπερ 3 βλαχος αρειαναραθ  :rockon: :2funny:

Επισκέπτης
προσπαθω να μαζεψω κανα φραγκο για να παω στηνφλωρεντια...αν δεν κολλησει φαση θα κανω στην αθηνα ντου....
Θες να καθαρισω για παρτι σου να σε βαλω τζαμπε στην εκδρομη  :sunglasses: να παμε φλωρεντια να τα κανουμε πουτανα ολα  :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Θες να καθαρισω για παρτι σου να σε βαλω τζαμπε στην εκδρομη  :sunglasses: να παμε φλωρεντια να τα κανουμε πουτανα ολα  :rockon:
ευχαριστωωωωωωωω.......βασικα συζηταω με τον αδερφο μου να παμε μαζι....τεταρτη μεσημερι να παρουμε αεροπλανο και να γυρισουμε παρασκευη.....αν ο αδερφος μου κανει τα βαρια του....τοτε......

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326

Επισκέπτης
ευχαριστωωωωωωωω.......βασικα συζηταω με τον αδερφο μου να παμε μαζι....τεταρτη μεσημερι να παρουμε αεροπλανο και να γυρισουμε παρασκευη.....αν ο αδερφος μου κανει τα βαρια του....τοτε......
Ποια αεροπλανα ρε φιλε, σαν της οδικες/ακτοπλοοικες εκδρομες δεν εχει. Φωτια θα παρει το πλοιο λεμε :P

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
μεταφορα πανε-ελα εισητηρια τι θα φας τι θα πιεις μια 300ρα θελει για να εισαι αξιοπρεπως :P :P :P :P

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326

Επισκέπτης
μεταφορα πανε-ελα εισητηρια τι θα φας τι θα πιεις μια 300ρα θελει για να εισαι αξιοπρεπως :P :P :P :P
Θα βαλω την γιαγια μου να κανει πιτες για ολο το πουλμανο ρε  :grin: εμεις λεμε για δυο κατοσταρικα το πολυ με μια διανυκτερευση σε μπαρι η πριντεζι, τωρα αν καποιος θελει να ξοδεψει πολλα δικο του θεμα ειναι.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
και θα ξαναγυρίσεις στν 4 λόγω του μικρού λαγνου οπώς όλοι μας :rockon: :rockon: :rockon:
να εισαι καλα ρε φιλαρακι...τωρα στα κοντα θα παρει τα παιδια του ο αδερφος μου σε αγωνα εντος εδρας με καμια μικρη ομαδα και θα παμε στην 8....οταν εχεις μικρα παιδια δεν μπορεις να ριχνεις γαμοσταυριδια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Θα βαλω την γιαγια μου να κανει πιτες για ολο το πουλμανο ρε  :grin: εμεις λεμε για δυο κατοσταρικα το πολυ με μια διανυκτερευση σε μπαρι η πριντεζι, τωρα αν καποιος θελει να ξοδεψει πολλα δικο του θεμα ειναι.
διανυκτερευση στο πουλμαντο να υποθεσω :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
να εισαι καλα ρε φιλαρακι...τωρα στα κοντα θα παρει τα παιδια του ο αδερφος μου σε αγωνα εντος εδρας με καμια μικρη ομαδα και θα παμε στην 8....οταν εχεις μικρα παιδια δεν μπορεις να ριχνεις γαμοσταυριδια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Για βαφτιση ΜΟΝΟ στην 4 και πουθενα αλλου ειναι νομος στην ΤΟΥΜΠΑ αλλιως δεν θα γινουν καλα παοκτσακια  :S

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Για βαφτιση ΜΟΝΟ στην 4 και πουθενα αλλου ειναι νομος στην ΤΟΥΜΠΑ αλλιως δεν θα γινουν καλα παοκτσακια  :S
εδω και 2 χρονια τα πηγαινει τουμπα.....ο μεγαλος πεμτη δημοτικου ειναι....λιγο ακομα να μεγαλωσει θα τον παρω σε κανα ΠΑΟΚ γαυρος.. :rockon: :rockon: :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
εμένα η βάφτιση μου εγίνε στην 3 με τον πατερα μ που είναι αρουλης ΠΑΟΚ Αρης 2_0 με Βρύζα που τους Ριξαμε :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom