travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
τι εγινε εκεινη την ημερα ρε φιλε........εμένα η βάφτιση μου εγίνε στην 3 με τον πατερα μ που είναι αρουλης ΠΑΟΚ Αρης 2_0 με Βρύζα που τους Ριξαμε![]()
![]()
τι εγινε εκεινη την ημερα ρε φιλε........εμένα η βάφτιση μου εγίνε στην 3 με τον πατερα μ που είναι αρουλης ΠΑΟΚ Αρης 2_0 με Βρύζα που τους Ριξαμε![]()
![]()
στα γκολ έψαχνε τα παπούτσια μουτι εγινε εκεινη την ημερα ρε φιλε........
Δεν υπαρχει τετοια θυρα στην τουμπα φιλε ;) ειναι η 1,2,4,5,6,8 και κανα δυο ακομα χωρις αριθμοεμένα η βάφτιση μου εγίνε στην 3 με τον πατερα μ που είναι αρουλης ΠΑΟΚ Αρης 2_0 με Βρύζα που τους Ριξαμε![]()
![]()
καλώς την παιχταρα μουΗ φαση ειναι να εχεις κανα αδερφο σκουληκι και να του λες το συνθημα " της μαμας σας τη μουναρα τη γαμαει ΠΑΟΚτσιδικη ψωλαρα"![]()
ειπαμε ρε φιλε......η σκεψη σου ειναι η προσωποποιηση της διαστροφηςΗ φαση ειναι να εχεις κανα αδερφο σκουληκι και να του λες το συνθημα " της μαμας σας τη μουναρα τη γαμαει ΠΑΟΚτσιδικη ψωλαρα"![]()
Μεχρι πενηνταρηδες θα εχει το πουλμαν να ξερειςεμαστ και καποιας ηληκιας φιλαρακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προηγειται η τουμπα φιλαρακι...Μεχρι πενηνταρηδες θα εχει το πουλμαν να ξερεις![]()
εντάξει είναι ΜΕΣΑάααααάΜεχρι πενηνταρηδες θα εχει το πουλμαν να ξερεις![]()
καλώς την παιχταρα μου![]()
εχεις τέτοια περιπτωση?
Αυτο που λες παιζει πολυ προς ντεπω μεριαΗ φαση ειναι να εχεις κανα αδερφο σκουληκι και να του λες το συνθημα " της μαμας σας τη μουναρα τη γαμαει ΠΑΟΚτσιδικη ψωλαρα"![]()
οι γονεις τους ασχολουνται με τα αθλητικα;;;;;;Ξερω μια τετοια περιπτωση αρχηγε μου. Τον ειχε φερει μαζι του στη 4 τον αδερφο του που ειναι σκωληκας ( οχι πολυ φανατικος) και στο συνθημα το τραγουδουσε κοιτωντας τονειχε καλο χαβαλε
οι Όχι πολύ φανατικοί αλλάζουνε αμα λαχιΞερω μια τετοια περιπτωση αρχηγε μου. Τον ειχε φερει μαζι του στη 4 τον αδερφο του που ειναι σκωληκας ( οχι πολυ φανατικος) και στο συνθημα το τραγουδουσε κοιτωντας τονειχε καλο χαβαλε
Το να είσαι ΠΑΟΚ δεν παιζει ρολο ο γονιός . Αφού Γενιεσαι ΠΑΟΚοι γονεις τους ασχολουνται με τα αθλητικα;;;;;;
Το να είσαι ΠΑΟΚ δεν παιζει ρολο ο γονιός . Αφού Γενιεσαι ΠΑΟΚ![]()
[/quote ναι αλλα το ενα παιδι πηρε τον στραβο τον δρομο...για αυτο ρωταω.....
οι γονεις τους ασχολουνται με τα αθλητικα;;;;;;
ολοι οι αρειανοι ειναι εκτος συστηματοςΟ πατερας τους ΠΑΟΚ αλλα χαλαρος οχι φανατικος κι αυτος. Τον στραβο τον δρομο τον πηρε επειδη ηθελε να το παιξει αντιθετος με το ρευμα ο φουκαρας για να εχει και καλα κοντρα με τον αδερφο του.
Αυτα τα σκουληκια ειναι τραγελαφικες φιγουρες οι καημενοι