Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Οσοι  πατε  ιταλια  να παρετε  και απο ενα  τσουβαλι  μαζι  για να βαλετε  τις  ψωλες  που  θα  φατε........θα  ειναι  τοσες  πολλες  που  μονο  σε  τσουβαλι  θα  χωρανε............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρε Μπαοκι ητανε αυτος που ειπε οτι η γυναικα του Καρεμπε ειναι μπαζο?  :think:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οσοι  πατε  ιταλια  να παρετε  και απο ενα  τσουβαλι  μαζι  για να βαλετε   τις  ψωλες  που  θα  φατε........θα  ειναι  τοσες  πολλες  που  μονο  σε  τσουβαλι  θα  χωρανε............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στη ευρωπη στηριζουμε οποια ελληνικη ομαδα παιζει για να μπαινουν βαθμοι στο σακουλι της uefa  :grouphug:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩ
είμαστε Αλανία και έχουμε τν ΠΑΟΚ για θρησκεία. Και δεν μας τρομάζει η που τα να η αστυνομία.... Ανάποδα τ μισο γηπεδο και ν περιμένουν οι άλλοι μισοί   :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Οσοι  πατε  ιταλια  να παρετε  και απο ενα  τσουβαλι  μαζι  για να βαλετε   τις  ψωλες  που  θα  φατε........θα  ειναι  τοσες  πολλες  που  μονο  σε  τσουβαλι  θα  χωρανε............

ΓΙΟΥΒΕ ΓΙΟΥΒΕ ΓΙΟΥΒΕ ΓΙΟΥΒΕ  :rockon: ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ  :zfuck:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
ετσι....να βλεπω την νεολαια ...να βραζει το αιμα....εμεις οι κολωγεροι κραταμε δυναμεις :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
είμαστε Αλανία και έχουμε τν ΠΑΟΚ για θρησκεία. Και δεν μας τρομάζει η που τα να η αστυνομία.... Ανάποδα τ μισο γηπεδο και ν περιμένουν οι άλλοι μισοί   :rockon: :rockon: :rockon:
Τι τα θες τι τα θες ολοι οι μπα@τσοι ειναι αδερφες...τι  τα θες τι τα θες μπ@τσοι αδερφες  :s&m_2:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Στη ευρωπη στηριζουμε οποια ελληνικη ομαδα παιζει για να μπαινουν βαθμοι στο σακουλι της uefa  :grouphug:

Με  παρεξηγησες  ...........  εγω  δε  λεω  οτι  δε  θελω ο παοκ  να κανει κατι  καλο  αλλα  δεν  ειμαι και μαλακας........απλα  λεω  τι  θα  γινει  αληθινα....τους  προετοιμαζω  ψυχολογικα.....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Αφιερωμενο στον λαγνο και σε ολα τα αδερφια του σαιτ..

ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΣΤΑ
ΟΠΟΥ ΠΑΣ Ν'ΑΚΟΛΟΥΘΩ,ΝΑ ΣΕ ΛΕΩ ΠΩΣ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 'ΣΕΝΑΝΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ

ΘΥΜΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ NΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ
ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑ ΧΑΖΟ,ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ Σ'ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ
ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ, ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ.. ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ..  :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Με  παρεξηγησες  ...........  εγω  δε  λεω  οτι  δε  θελω ο παοκ  να κανει κατι  καλο  αλλα  δεν  ειμαι και μαλακας........απλα  λεω  τι  θα  γινει  αληθινα....τους  προετοιμαζω  ψυχολογικα.....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Θα τους παει για εκλησιασμο ο Αγγελος τυπε και θα πηγαινουν ολα τα σουτ των μακαροναδων αουτ  :grin: :grin: :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Αφιερωμενο στον λαγνο και σε ολα τα αδερφια του σαιτ..

ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΣΤΑ
ΟΠΟΥ ΠΑΣ Ν'ΑΚΟΛΟΥΘΩ,ΝΑ ΣΕ ΛΕΩ ΠΩΣ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 'ΣΕΝΑΝΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ

ΘΥΜΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ NΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ
ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑ ΧΑΖΟ,ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ Σ'ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ
ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ, ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ.. ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ..  :rockon:
βαραω προσοχη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom