Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
παρακολουθω την συζητηση με ενδιαφερον......παντως ρε παιδια εγω απο το 1985 που πηγα πρωτη φορα στην τουμπα εχω παρακολουθησει εκατονταδες αγωνες....για να μην πω χιλιαδες..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:το γηπεδο το εβλεπα σαν ενα ειδος διασκεδασης και εκτονωσης :rolleyes:στην θυρα 4 ζητημα να εχω δει ολα αυτα τα χρονια 10 αγωνες....ισως και λιγοτερους.......η νεοτερη ιστορια του ΠΑΟΚ σε πολλα πραγματα συνεπεφτε με το οπαδικο κινημα...με τα καλα και τα κακα του.....για να το κλεισω το θεμα μπορει να ειμαι ηλικιακα απο τους πιο μεγαλους εδω που γραφουν αλλα δεν θεωρω οτι ειμαι περισοτερο παοκσης απο ολα τα υπολοιπα παιδια...

κανενας δεν ειναι περισσοτερο ΠΑΟΚτσης απο τους αλλους...
ολοι τον ιδιο πονο εχουμε, να δουμε καποια στιγμη την ομαδα να δουλευει με αρχες, προγραμμα και ξεκαθαρους στοχους... τοτε θα πω κι εγω οτι δεν με ενδιαφερουν οι τιτλοι, ομως αυτοι θα ερθουν νομοτελειακα...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κερκίδα παντού και όχι παντα με ντου.
Καντε συγκριση τον αγώνα με φενερ και αρσεναλ ( ειδικά όποιος ήταν στην Πόλη, καταλαβαίνει, που να μην τον λατρεύεις τον ψυχάκια τον μουσλι) και την μπούκα με Ραπίντ, όπου προστατευσαμε τα αδερφια στην 7 ( αυτή δεν ήταν η δικαιολογία).
Και κοντέψαμε να αποκλειστούμε εφόρου ζωής απο τους ευρωπαικούς αγώνες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Επαφές ΠΑΟΚ με Βέλλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο ΠΑΟΚ είχε επαφές με τον Απόστολο Βέλλιο για την απόκτηση του. Ωστόσο συμφωνία δεν προέκυψε καθώς ο 22χρονός επιθετικός θέλει εξωτερικό, αλλά και λόγω… Ηρακλή. 

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Επαφές ΠΑΟΚ με Βέλλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο ΠΑΟΚ είχε επαφές με τον Απόστολο Βέλλιο για την απόκτηση του. Ωστόσο συμφωνία δεν προέκυψε καθώς ο 22χρονός επιθετικός θέλει εξωτερικό, αλλά και λόγω… Ηρακλή. 

φοβαται μην τον πουνε προδοτη??

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Επαφές ΠΑΟΚ με Βέλλιο

υπάρχει μεγάλο πρόβλημα φέτος.
Για τον βέλλιο, είχα την αίσθηση , μόλις έμεινε ελευθερος ότι είναι πολύ πιθανό να κλείσει .
Αλλά για κάποιο λόγο όλοι προτιμούν εξωτερικό ( εκτός αν αυτός είναι ο εύσχημος τρόπος να σου ρίξουν πόρτα).
Θα γίνει κανέναν χαζό με παπαδόπουλο παντως, πολύ γυροφέρνει στην Τούμπα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καντε συγκριση τον αγώνα με φενερ και αρσεναλ ( ειδικά όποιος ήταν στην Πόλη, καταλαβαίνει, που να μην τον λατρεύεις τον ψυχάκια τον μουσλι) και την μπούκα με Ραπίντ, όπου προστατευσαμε τα αδερφια στην 7 ( αυτή δεν ήταν η δικαιολογία).
φιλαρακι η πρωτη φωτοβολιδα που επεσε στην 7 εσκασε μπροστα μου... :o :o :o :o :o :o η αστυνομια δεν εκανε σωστα την δουλεια της...... :headbang:στον αγωνα με την φενερ στην τουμπα θυμασαι που ειχαν περασει τους πυρσους μεσα σε ψωμια;;;;;;;;;;;;;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
φιλαρακι η πρωτη φωτοβολιδα που επεσε στην 7 εσκασε μπροστα μου... :o :o :o :o :o :o η αστυνομια δεν εκανε σωστα την δουλεια της...... :headbang:στον αγωνα με την φενερ στην τουμπα θυμασαι που ειχαν περασει τους πυρσους μεσα σε ψωμια;;;;;;;;;;;;;
που χαθηκες τυπε ολα καλα? :think:

Επισκέπτης
ήμουν αρκετά χρόνια μέλος στους μακεδόνες, λιγότερα στον τούμπας και  έκανα και αρκετές εκδρομές με καλαμαριά .
γνωρίζω αρκετά για να υποστηρίξω αυτό που λέω ( πέρα απο τα προφανή που ξέρουμε όλοι, τουλάχιστον δυο φορές έγιναν πρωτοφανή επεισόδια σε ευρωπαικό αγώνα), τώρα το γεγονός ότι μέσω συνδέσμων πχ βοηθήθηκαν οικογένειες ( αν αυτό εννοείς και όχι τη βοήθεια πχ σε σέρβους) μπράβο, αλλά αυτό δεν αναιρεί όλα τα αλλα.
Επισης επειδή τυχαινει να ξέρω και καποια πράγματα περισσότερα, πολλά από τα "αδερφια" μας συνδεσμίτες που είχαν προβλήματα με τη δικαιοσύνη, δεν τα είχαν μόνο λόγω του Παοκ , και τα είχαν και πριν και μετά τον Παοκ.
Συγνώμη αλλά αυτοί για εμένα ειναι λόγος να μην παω στο γήπεδο.
Ενταξει το οτι καποια παιδια εχουν θεματα εκτος παοκ με την αστυνομια δεν λεει κατι. Εχουμε πολλοι κοσμο απο διαφορα κοινωνικα επιπεδα, λογικο ειναι οι ποιο ζωηροι να πηγαινουν στην θυρα 4 και στους συνδεσμους, οι οικογενοιαρχες και η λιγοτερο εκδηλωτικοι σε καποιες αλλες θυρες και παει λεγοντας. Εαν εννοεις το ενα ευρωπαικο ματς με ραπιντ καλος επραξαν που μπηκανε για μενα μεσα και θα στο ελεγα αυτο αν ηταν ακομα ποιο βαρια η τιμωρια τις ομαδας. Για παρι δεν εχω αποψη,οτι εχω ακουσει μονο.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ενταξει το οτι καποια παιδια εχουν θεματα εκτος παοκ με την αστυνομια δεν λεει κατι. Εχουμε πολλοι κοσμο απο διαφορα κοινωνικα επιπεδα, λογικο ειναι οι ποιο ζωηροι να πηγαινουν στην θυρα 4 και στους συνδεσμους, οι οικογενοιαρχες και η λιγοτερο εκδηλωτικοι σε καποιες αλλες θυρες και παει λεγοντας. Εαν εννοεις το ενα ευρωπαικο ματς με ραπιντ καλος επραξαν που μπηκανε για μενα μεσα και θα στο ελεγα αυτο αν ηταν ακομα ποιο βαρια η τιμωρια τις ομαδας. Για παρι δεν εχω αποψη,οτι εχω ακουσει μονο.
Με παρί ήμουν πιτσιρικάς το είχα δει απο τηλεόραση δεν εχω εικόνα, αλλά για τη ραπιντ τέτοιο ντου εντός αγωνιστικού χώρου, μόνο σε αφρικανικές χώρες ( ασε το άλλο το γελοίο. Πριν τον αγώνα, οι αντικαθεστωτικοί, βρίζαμε τον Πλατινί, χωρίς λόγο, απλά και μόνο επειδή ήρθε να δει τον αγώνα, Κατι σαν ουι ουι γαμιέται ο Πλατινί. Τραγικοί).
Τα ιδια και φέτος στη λεωφορό.
Για να το κλείσω: Ατομα που θεωρούν "υποχρέωση" τους να μπούνε στο γήπεδο φτιαγμένοι , με οποιονδήποτε τρόπο, προσωπικά δεν τα θέλω στο γήπεδο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στον αγώνα με ραπιντ ήμουν στην 6.
Το κλίμα ήταν λίγο περιέργο, ίσως και επικίνδυνο, αλλά αφενός τέτοια εικόνα δεν εχω ξαναδεί σε Ευρωπαικό αγώνα ( δεν ξέρω αν εχει προηγούμενο) και αφετέρου αυτοί που έκαναν το ντου, το τελευταίο που είχαν κατά νου ήταν να προστατεψουν τον κόσμο στην 7.
Στην φενερ δεν είδα πως τα πέρασαν .

Επισκέπτης
Οπως φανηκε σε αυτο το ματς υπηρχε σχεδιο ωστε να βλαψουν τον παοκ, (βλεπε βαζελους)η αστυνομια που παντα δεν φταιει  :jerking: ενω στο καραισκακη τους κοβει τον τσαμπουκα πριν πατησουν γηπεδο, εδω τους αφησαν απο το μεσημερι του αγωνα να αλωνιζουν στον λευκο πυργο και μετα κανα τεταρτο και περισοτερο μες στο γηπεδο, κι αν δεν γινοταν το ντου απ την θυρα 4 δεν σε λεω οτι θα ειχαμε νεκρους η βαρια τραυματιες στην 7 αλλα σιγουρα ανενοχλητοι θα συνεχιζαν το εργο τους. οποτε οταν ολοι στρεφονται εναντιων σου και μες στο σππιτι σου ε πρεπει να αντιδρασης καπως, δεν γινεται να καθεσαι με σταυρωμενα χερια και να κοιτας σαν την αστυνομια να πετανε φωτοβολιδες σε ανθρωπους.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
με την ιντερ θα παω στο γηπεδο......μακαρι να κανουμε κανα σωου με πυρσους οπως στον ημιτελικο του κυπελου..... :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:πραγματικα πολυ θα γουσταρω...

Επισκέπτης
Ετσι περασα κι εγω μερικα στον τελικο  ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Στον αγώνα με ραπιντ ήμουν στην 6.
Το κλίμα ήταν λίγο περιέργο, ίσως και επικίνδυνο, αλλά αφενός τέτοια εικόνα δεν εχω ξαναδεί σε Ευρωπαικό αγώνα ( δεν ξέρω αν εχει προηγούμενο) και αφετέρου αυτοί που έκαναν το ντου, το τελευταίο που είχαν κατά νου ήταν να προστατεψουν τον κόσμο στην 7.
Στην φενερ δεν είδα πως τα πέρασαν .
οταν οι αστυνομια ειδε τα ψωμια τους ειπανε λογω του ραμαζανιου δεν τρωνε ολη την ημερα και τρωνε βραδυ....οποτε κανεις δεν ελεγξε τα ψωμια :S :S :S

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ακόμη και αυτό, μιας και το ανέφερες.
Η ουέφα καλώς ή κακώς απαγορεύει του πυρσούς.
δεν μπορεί για 5-10 να μην πω αυτό που σκέφτομαι,  ακόμη και τη στιγμη που πανηγυρίζουμε το γκολ, να έχεις το νου σου, μην την πετάξει μέσα ο μπερδεμένος.
Θυμάσαι πριν 4-5 χρόνια πλευ οφ με ΑΕΚ , τελευταία αγωνιστική, πρώτος και αδιαφορος και παει ένας μπαγλαμας ΑΠΟ ΤΗΝ 6 ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΈΝΟΣ) και ρίχνει κατι στον Μακο και τον τραυματίζει .
ήμουν στην 2( τότε είχαμε λεφτα) , ακριβώς απεναντι  , ψιλοπαγώνουμε και καπάκι απο 7-8 ατομα της παρέας αρχίζουμε να πλακωνόμαστε μεταξύ μας πεπειδή καποιοι αρχιζαν να φωνάζουν καλά του έκανε και αλλα τετοια γραφικά.
δηλαδή αν ο μάκος δεν σηκωνόταν και το διέκοπτε ( και  καλα θα έκανε) τι θα λέγαμε μετά;
Τα ιδια και με τη φωτοβολίδα στο σάχα.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαδριλενε με στεναχωρας τωρα, πεσμου αν εινα ετσι οπως τα λες γιατι σε καθε ευρωπαικο παιχνιδι δεν αναβουν και απο καμια πενηνταρια πυρσους
αν είναι κανένα 10.000€ το κάθε άναμμα, έχεις την απαντηση σου.
βάλτα αυτά τα λεφτά σε μεταγραφές και έχεις και το κερασάκι στην τούρτα.
εκτός απο το οικονομικό, σκέψου να είχες κόσμο με σάλκε φέτος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom