Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Γεια  σου  περηφανε  ανωνυμε  παοκτζη............. :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Συνημμένα

• 290560_full.jpg
    290560_full.jpg
    32,8 KB · Εμφανίσεις: 9

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
όλοι για κάποιο λόγο υποστηρίζουμε Παοκ.
αν και είναι παράδοξο, το γεγονός ότι παραμένουμε μεγάλο  μέγεθος οφείλεται στον ίδιο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και όχι σε τίτλους, που είναι αντικειμενικά για το μέγεθος της ομάδας λίγοι.
Τον κόσμο όμως που πολλές φορές έχει προκαλέσει πολύ μεγάλα προβλήματα στην ομάδα ( περισσότερα απο οποιαδήποτε άλλη ομάδα).
Αν θέλεις όμως να κάνεις ένα βήμα παραπάνω, χρειάζονται και οι επιτυχίες.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
όλοι για κάποιο λόγο υποστηρίζουμε Παοκ.
αν και είναι παράδοξο, το γεγονός ότι παραμένουμε μεγάλο  μέγεθος οφείλεται στον ίδιο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και όχι σε τίτλους, που είναι αντικειμενικά για το μέγεθος της ομάδας λίγοι.
Τον κόσμο όμως που πολλές φορές έχει προκαλέσει πολύ μεγάλα προβλήματα στην ομάδα ( περισσότερα απο οποιαδήποτε άλλη ομάδα).
Αν θέλεις όμως να κάνεις ένα βήμα παραπάνω, χρειάζονται και οι επιτυχίες.

πιθανοτατα ολα να ηταν διαφορετικα αν δεν ειχε μουλαρωσει ο Αγγελος το 2004...
τοτε που κατεβηκε με Ατματσιδη τερμα και Βοκολο-Ουντεζε σεντερ μπακ στην ιδια ευθεια  :headbang: :headbang: :headbang:
να μην κανουμε μεταγραφες για να παιξουν τα "παλικαρια" που μας εφεραν στο Τσου Λου...

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.paokfc.gr/wp-content/uploads/2014/07/paok-inter-featured.jpg[/img[/URL]]
Ένα μεγάλο φιλικό θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Ίντερ για τη διεξαγωγή αγώνα προετοιμασίας στις 14 Αυγούστου στις 20:30 το βράδυ!

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρόβα τζενεράλε της ομάδας πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, απέναντι σε μια από τις πιο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, κάτοχο ενός Τσάμπιονς Λιγκ, 2 Κυπέλλων Πρωταθλητριών,  3 Κυπέλλων ΟΥΕΦΑ, 2 Διηπειρωτικών, 18 πρωταθλημάτων, 7 Κυπέλλων και 5 Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Επισκέπτης
εγω θελω να δω το σεντονι να κουνιεται στη σεντρα φιλε...
ιδεα δεν ειχα για τον τεραστιο λαο οταν εγινα ΠΑΟΚτσης...
10494663_762471067109410_2017044436808101816_n.jpg
Για αυτον το λογο εγινα ΠΑΟΚ φιλε και γεννηθηκα λιγο μετα το τελευταιο πρωταθλημα στο μπασκετ  :grin:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πιθανοτατα ολα να ηταν διαφορετικα αν δεν ειχε μουλαρωσει ο Αγγελος το 2004...
τοτε που κατεβηκε με Ατματσιδη τερμα και Βοκολο-Ουντεζε σεντερ μπακ στην ιδια ευθεια  :headbang: :headbang: :headbang:
να μην κανουμε μεταγραφες για να παιξουν τα "παλικαρια" που μας εφεραν στο Τσου Λου...
δυστυχώς εκείνη τη χρονια έγιναν τοσα πολλά και κανείς δεν έχει πει ποτέ την αλήθεια ( αν θέλανε να κάνουν μεταγραφές, αν μπορούσαν ή δεν μπορούσαν , τι έγινε με λουκά κτλ).

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
10452395_691909227570112_657559203777609213_n.jpg
Αυτο τα λεει ολα  :rockon:
πολλές φορές νομίζω ότι είμαστε χειρότεροι και απο τους γείτονες, οι οποίοι παλιότερα ( γιατί πλεον δεν υπάρχει σανός ) ήταν πρώτα σούπερ 3 και μετά άρης.
έτσι και πολλοί από εμάς είναι πρώτα "οπαδοί" του Παοκ και μετά Παοκ.
Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω γιατί και μόνο αυτά που έχουμε δει να γίνονται (ΜΟΝΟ) στον Παοκ σε Ευρωπαικούς αγώνες αρκούν.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
δυστυχώς εκείνη τη χρονια έγιναν τοσα πολλά και κανείς δεν έχει πει ποτέ την αλήθεια ( αν θέλανε να κάνουν μεταγραφές, αν μπορούσαν ή δεν μπορούσαν , τι έγινε με λουκά κτλ).

μπορουσαν και παραμπορουσαν! μιλαμε για εποχες που οι ομαδες επαιρναν τεραστια λεφτα απο το κρατος...
600εκ ειχε κοστισει ο Μπρατιτς! σημερινα 7-8εκ ευρω! 2.5 δις ειχε παρει ο Μπατατουδης απο τη Βασουλα για το Ακροπολ!!

αυτη ειναι η μοναδικη αληθεια: ο Αγγελος μουλαρωσε!
ηθελε να προκριθει μονο με τη βοηθεια της Παναγιας και τον πιασανε κοροιδο οι οβραιοι...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
πολλές φορές νομίζω ότι είμαστε χειρότεροι και απο τους γείτονες, οι οποίοι παλιότερα ( γιατί πλεον δεν υπάρχει σανός ) ήταν πρώτα σούπερ 3 και μετά άρης.
Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω γιατί και μόνο αυτά που έχουμε δει να γίνονται (ΜΟΝΟ) στον Παοκ σε Ευρωπαικούς αγώνες αρκούν.

να πω κατι και για αυτο μιας και το ανεφερες...
αμφιβαλλει κανεις οτι η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφια του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ λαου του ΠΑΟΚ ειχε ζηλεψει το πειραμα σουπερ 3 και θελανε να κανουνε τα ιδια και σε εμας??

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
οποιος εχει ζησει εστω και λιγο στην σαλονικη, θα εχει καταλαβει οτι η μεγαλη πλειοψηφια των οπαδων του παοκ ειναι πρωτα θυρα 4, νεαπολη 4 κτλ. και μετα παοκ....αυτος ειναι ο μεγαλυτερος καρκινος για τον παοκ....

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο παοκ σε σχέση με τον άρη έχει το εξής καλό.
είναι πολλοί οι κεντρικοί σύνδεσμοι στην Θεσσαλονικη ( θ4, νεάπολη, λεμυ,δυτικές συνοικίες,  παλιότερα μακεδόνες, βεμ κτλ) οπότε δεν μπορεί να επιβληθεί ένας ( στον άρη ο σούπερ 3 έκλεισε τους άλλους, καναρίνια, σφαχ, ιερολοχίτες με σκαμπανεβάσματα αλλά σχετικά χαμηλά).
επισης ο παοκ έχει σαφώς περισσότερο κόσμο απο επαρχία, που είναι και οι πιο νορμάλ.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ασχετο , ο ζοζέ ( τις πιο ανοργάνωτες εκδρομές  τις ειχαμε κανεί μαζί του) που βρίσκεται;

Επισκέπτης
Παιδια καταλαβαινω οτι μερικοι εχετε προβλημα με τους συνδεσμους και κατεπεκταση με ολο τον οργανωμενο και μη κοσμο που παει στην 4 και σιγουρα δεν εχετε μεγαλωσει στην 4 οπως  ο περισσοτερο κοσμος του παοκ που τωρα παει σε αλλη θυρα, οποτε και ειναι φυσικο να μην γνωριζετε πραγματα και καταστασεις και να λετε οτι λετε εδω, ειδικα αυτο που εγραψες μαδριλενε δεν υπαρχει στον παοκ...το οτι οι συνδεσμοι αγαπανε και εχουν το στεκι τους σαν δευτερο σπιτι δεν σημαινει οτι ο παοκ ερχεται σε δευτερη μοιρα για αυτους,τεσπα εσεις παντα κρατατε την ασχημη εικονα ενος συνδεσμου ειτε ειναι 4 η νεαπολη η οποιοδηποτε αλλος μεγαλος σφ και δεν ειπατε ποτε σας τα απειρα καλα που εχουν κανεοι τοσο στην ομαδα μας οσο και στην περιοχη που ζουνε. Εχω παει μονο την περσυνοι χρονια σε 3-4 διαφορετικους συνδεσμους τροφιμα ,φαρμακα και ρουχα και πολλοι αλλοι οργανωμενοι οπαδοι, και δεν εχω ακουσει κανενα γαμημενο αρχιδι να λεει ενα μπραβο στον συνδεσμο για αυτο που κανει αλλα μονο ακουω οτι κανουν μονο κακο σπανε, καινε τιμωρητε η ομαδα και αλλα, καμια φορα τα διαρκεια τα εισητηρια και τις εκδρομες δεν της σχολιαζει κανεις αλλα στα επεισοδια που αυτα τα κανει ενα μικρο κομματι ολοι μιλατε.  :jerking:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ξεκαθαριζω οτι δεν εχω κανενα προβλημα με το 99% του λαου του ΠΑΟΚ και δεν τους αναλογει καμια ευθυνη για οσα στραβα εχουν γινει κατα καιρους στην ομαδα... υπαρχει το 1% που ευθυνεται για την κακη εικονα, αλλα αυτοι υπαρχουν παντου...

απο διοικησεις πασχουμε διαχρονικα... ενιοτε και απο προπονητη!

Επισκέπτης
ο παοκ σε σχέση με τον άρη έχει το εξής καλό.
είναι πολλοί οι κεντρικοί σύνδεσμοι στην Θεσσαλονικη ( θ4, νεάπολη, λεμυ,δυτικές συνοικίες,  παλιότερα μακεδόνες, βεμ κτλ) οπότε δεν μπορεί να επιβληθεί ένας ( στον άρη ο σούπερ 3 έκλεισε τους άλλους, καναρίνια, σφαχ, ιερολοχίτες με σκαμπανεβάσματα αλλά σχετικά χαμηλά).
επισης ο παοκ έχει σαφώς περισσότερο κόσμο απο επαρχία, που είναι και οι πιο νορμάλ.
Αυτοι εκτος το οτι θελαν να κανουν κομαντο (οι σουπερμακεταδες) εχουν και αλλοι κοντρα οι σουπερμακεταδες ειναι ακροαριστεροι οπως και τα περισσοτερα παραρτηματα τους σε αντιθεση με την αλλη μερια τους ιερολοχιτες που ειναι ακροδεκσια. Σε εμας ομως δεν ισχυει κατι τετοιο μπορει ο πυρηνας τις 4 να ειναι αντιεξουσιαστες αλλα ποτε δεν εκδηλωθηκαν ετσι ωστε να μοιαζει η θυρα 4 με μια κερκιδα αντιεξουσιαστον. Ακομα και τωρα που εμφανιστηκαν καποια ακροδεκσια στην 4 οσο δεν προκαλουν και ασχολουνται μονο με την ομαδα μας δεν τους πειραζει κανεις γιατι απλα οταν παμε στον ΝΑΟ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια καταλαβαινω οτι μερικοι εχετε προβλημα με τους συνδεσμους και κατεπεκταση με ολο τον οργανωμενο και μη κοσμο που παει στην 4 και σιγουρα δεν εχετε μεγαλωσει στην 4 οπως  ο περισσοτερο κοσμος του παοκ που τωρα παει σε αλλη θυρα, οποτε και ειναι φυσικο να μην γνωριζετε πραγματα και καταστασεις και να λετε οτι λετε εδω, ειδικα αυτο που εγραψες μαδριλενε δεν υπαρχει στον παοκ...το οτι οι συνδεσμοι αγαπανε και εχουν το στεκι τους σαν δευτερο σπιτι δεν σημαινει οτι ο παοκ ερχεται σε δευτερη μοιρα για αυτους,τεσπα εσεις παντα κρατατε την ασχημη εικονα ενος συνδεσμου ειτε ειναι 4 η νεαπολη η οποιοδηποτε αλλος μεγαλος σφ και δεν ειπατε ποτε σας τα απειρα καλα που εχουν κανεοι τοσο στην ομαδα μας οσο και στην περιοχη που ζουνε. Εχω παει μονο την περσυνοι χρονια σε 3-4 διαφορετικους συνδεσμους τροφιμα ,φαρμακα και ρουχα και πολλοι αλλοι οργανωμενοι οπαδοι, και δεν εχω ακουσει κανενα γαμημενο αρχιδι να λεει ενα μπραβο στον συνδεσμο για αυτο που κανει αλλα μονο ακουω οτι κανουν μονο κακο σπανε, καινε τιμωρητε η ομαδα και αλλα, καμια φορα τα διαρκεια τα εισητηρια και τις εκδρομες δεν της σχολιαζει κανεις αλλα στα επεισοδια που αυτα τα κανει ενα μικρο κομματι ολοι μιλατε.  :jerking:
ήμουν αρκετά χρόνια μέλος στους μακεδόνες, λιγότερα στον τούμπας και  έκανα και αρκετές εκδρομές με καλαμαριά .
γνωρίζω αρκετά για να υποστηρίξω αυτό που λέω ( πέρα απο τα προφανή που ξέρουμε όλοι, τουλάχιστον δυο φορές έγιναν πρωτοφανή επεισόδια σε ευρωπαικό αγώνα), τώρα το γεγονός ότι μέσω συνδέσμων πχ βοηθήθηκαν οικογένειες ( αν αυτό εννοείς και όχι τη βοήθεια πχ σε σέρβους) μπράβο, αλλά αυτό δεν αναιρεί όλα τα αλλα.
Επισης επειδή τυχαινει να ξέρω και καποια πράγματα περισσότερα, πολλά από τα "αδερφια" μας συνδεσμίτες που είχαν προβλήματα με τη δικαιοσύνη, δεν τα είχαν μόνο λόγω του Παοκ , και τα είχαν και πριν και μετά τον Παοκ.
Συγνώμη αλλά αυτοί για εμένα ειναι λόγος να μην παω στο γήπεδο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
παρακολουθω την συζητηση με ενδιαφερον......παντως ρε παιδια εγω απο το 1985 που πηγα πρωτη φορα στην τουμπα εχω παρακολουθησει εκατονταδες αγωνες....για να μην πω χιλιαδες..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:το γηπεδο το εβλεπα σαν ενα ειδος διασκεδασης και εκτονωσης :rolleyes:στην θυρα 4 ζητημα να εχω δει ολα αυτα τα χρονια 10 αγωνες....ισως και λιγοτερους.......η νεοτερη ιστορια του ΠΑΟΚ σε πολλα πραγματα συνεπεφτε με το οπαδικο κινημα...με τα καλα και τα κακα του.....για να το κλεισω το θεμα μπορει να ειμαι ηλικιακα απο τους πιο μεγαλους εδω που γραφουν αλλα δεν θεωρω οτι ειμαι περισοτερο παοκσης απο ολα τα υπολοιπα παιδια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom