Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε τύπε,αυτή είναι δουλειά μάνατζερ....μην την ψάχνεις...είδαν € και ψάχνονται... :o
δουλεία μάνατζερ ήταν σίγουρα κάτι δανεισμοί τύπου νετσιντ, εξάμηνος ουσιαστικά δανεισμός του πολυτραυματία πρώην σταρ, χωρίς έστω για τα μάτια του κόσμου ρήτρα για αγορά.
με άγγελο δεν νομίζω να δοθούν χαβαλέ λεφτά ,  ειδικα σε έλληνες παίκτες που τους ξέρουν όλοι.
Αυτό ουσιαστικά θα εξασφαλίσει ο άγγελος.
η αλήθεια είναι δεν έχω σαφή εικόνα για τζόρβα.
Στο συγκεκριμένο αγώνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ( καθόμουν και στην ευθεία της μεγάλης περιοχής του) έκανε πολύ καλή εμφάνιση.
γενικά μεγάλη δυστοκία φέτος στις  μεταγραφές.
Παρέα με δύο φίλους πάντως πήραμε τη μεγάλη απόφαση και δευτερα- τρίτη ανανεώνουμε τα διαρκείας, και η παναγιά μαζί μας.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο τζορβας μια χαρα ειναι για τερμας ασε που πιστευω οτι και στην εθνικη αυτος θα επρεπε να παιζει βασικος το θεμα ειναι στις αλλες θεσεις,στο τερμα εχεις γλυκο και τον ιταντζ που θα γυρισει απο τον δανεισμο αμα παρεις και τζορβα μαλλον ο ιτανζ θα φυγει

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο τζορβας μια χαρα ειναι για τερμας ασε που πιστευω οτι και στην εθνικη αυτος θα επρεπε να παιζει βασικος το θεμα ειναι στις αλλες θεσεις,στο τερμα εχεις γλυκο και τον ιταντζ που θα γυρισει απο τον δανεισμο αμα παρεις και τζορβα μαλλον ο ιτανζ θα φυγει
σε οποιαδήποτε φυσιολογικη ομάδα ο ιτάνζ θα εμενε.
γενικά στην καριερα του  έχει δείξει δείγματα ιδιόρρυθμου  χαρακτήρα αλλά όχι τίποτα φοβερό.
Αλλά στον Παοκ του ιδιαίτερου Σαββίδη, που θέλει και να τραβάει τα φώτα πάνω του, εκείνο το περιστατικό μετά τον αγώνα με τον ατρόμητο ( που δεν νομίζω να υπάρχει και κάποιος που κατάλαβε τι έγινε) οδηγεί στην πόρτα εξόδου.
Πολλά , παρα πολλά πεταμένα λεφτά.
Τα τεράστια κενά είναι στα  σεντερ μπακ ( βίτορ καλός αλλά ευπαθής και απο εκεί και περα το χάος. Το συμβόλαιο του κατσικά αορίστου χρόνου είναι και δεν τελειώνει; δεν θα αντέξω νέα ανάσταση του μόλις βάλει κανενα γκολ) και στα εξτρεμ ( βασικά νομίζω πλέον δεν έχουμε κανενα).
Αναγκαστικά όλο το βάρος πέφτει στον αγγελο

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
γενικά στην καριερα του  έχει δείξει δείγματα ιδιόρρυθμου  χαρακτήρα αλλά όχι τίποτα φοβερό.
Αλλά στον Παοκ του ιδιαίτερου Σαββίδη, που θέλει και να τραβάει τα φώτα πάνω του, εκείνο το περιστατικό μετά τον αγώνα με τον ατρόμητο ( που δεν νομίζω να υπάρχει και κάποιος που κατάλαβε τι έγινε) οδηγεί στην πόρτα εξόδου.
Τα τεράστια κενά είναι στα  σεντερ μπακ ( βίτορ καλός αλλά ευπαθής και απο εκεί και περα το χάος. Το συμβόλαιο του κατσικά αορίστου χρόνου είναι και δεν τελειώνει; δεν θα αντέξω νέα ανάσταση του μόλις βάλει κανενα γκολ) και στα εξτρεμ ( βασικά νομίζω πλέον δεν έχουμε κανενα).

Δυστυχως στις ομαδες που πεφτει χρημα+ο προεδρος δεν κατεχει πολυ απο μπαλα,τα κορακια-μανατζερ προσπαθουν να τα αρπαξουν
και προωθουν ολη τη σαβουρα  :headbang:
Ετσι και στον ΠΑΟΚ περυσι στα πλαισια της 'ελληνοποιησης' εφεραν αρκετους τουριστες (Νινη-Σπυροπουλο-Τζαβελλα-Τζιολη).
Φετος λογικα ο Αγγελαρας επειδη δε μασαει θα κανει ξεκαθαρισμα  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πολυ σωστος :thumbsup:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
img37.jpg
:headbang3[/URL]:
Σουβλάκι χωρίς ξύγκι;Απαραδεκτο!!!!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
αν μετα απο Αγγελο κοουτς, παρουμε και Τζορβα για τερματζη, εγω θα ξαναπω οτι ειμαι ΠΑΟΚτσης οταν ξεκουμπιστουνε και οι δυο...

Επισκέπτης
αν μετα απο Αγγελο κοουτς, παρουμε και Τζορβα για τερματζη, εγω θα ξαναπω οτι ειμαι ΠΑΟΚτσης οταν ξεκουμπιστουνε και οι δυο...
Τυπε αν εισαι ΠΑΟΚτσης δεν θα το εγραφες ΠΟΤΕ αυτο, ΠΑΟΚ δεν γιναμε για παιχτες,προπονητες τιτλους, Αυτα τα λενε κατι τρυπιες τελειωμενες αδερφες στην κολογειτονια της πολης και στο μπουρδελο του πειραια. Εμεις ειμαστε περηφανοι για την ομαδα μας και τον τεραστιο λαο της.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

παιδες ο Τζορβας ειναι πολυ καλος...
μην κοιτατε που Μουντιαλ ηταν μετριος..
στον Παναθηναικο ειχε κανει ματσαρες...βαζελος ειμαι ξερω τι σας λεω...
κ σορρυ που επεμβαινω στα εσωτερικα σας...καθαρα ποδοσφαιρικα ο Τζορβας ειναι καλος...τωρα αν υπαρχουν αλλοι λογοι....

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδες ο Τζορβας ειναι πολυ καλος...
μην κοιτατε που Μουντιαλ ηταν μετριος..
στον Παναθηναικο ειχε κανει ματσαρες...βαζελος ειμαι ξερω τι σας λεω...
κ σορρυ που επεμβαινω στα εσωτερικα σας...καθαρα ποδοσφαιρικα ο Τζορβας ειναι καλος...τωρα αν υπαρχουν αλλοι λογοι....
τον μπερδεψες με αλλον μαλλον

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τυπε αν εισαι ΠΑΟΚτσης δεν θα το εγραφες ΠΟΤΕ αυτο, ΠΑΟΚ δεν γιναμε για παιχτες,προπονητες τιτλους, Αυτα τα λενε κατι τρυπιες τελειωμενες αδερφες στην κολογειτονια της πολης και στο μπουρδελο του πειραια. Εμεις ειμαστε περηφανοι για την ομαδα μας και τον τεραστιο λαο της.
φιλαρακι...εγω προλαβα και ειδα πρωταθλημα να παιρνει ο ΠΑΟΚ.....11 χρονων ειμουν τοτε.....παοκσης ομως ειμουν απο τα γενοφασκια μου...εχω φωτο που ειμουν μωρο και φορουσα φανελλα ΠΑΟΚ......ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τιτλους αλλα κατανοω τους 20ρηδες και τους πιο μικρους στην ηλικια γιατι.....οι τιτλοι και οι πορειες στην ευρωπη φερνουν πιο ευκολα τον κοσμο στην ομαδα......ΠΑΟΚ γαμω την τρελλα μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:40 χρονων γιναμε μυαλο δεν βαλαμε :S :S :S :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Βαρέσατε διάλυση ή ακόμα;

URL]]

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

http://[URL unfurl="true"]www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2012/02/demolition_explosives.jpg[/img[/URL]]
[/quote]θα το ηθελες ε;;;;;;;;;;;;;;; οοοοοοοοοοοοοχι δεν θα σου κανουμε την χαρη ;D ;D ;D

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

http://[URL unfurl="true"]www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2012/02/demolition_explosives.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

γιατυ τυπε να βαρεσουν διαλυση? αντε ο Παναθηναικος να βαρεσει δεν παιζει μια..αυτοι γιατι να βαρεσουν? φραγκατο προεδρο εχουνε...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Επειδή ακούω οτι φεύγει ο ένας και ο αλλος
εχουν φυγει ειδη πολλοι....θα μεινουν οσοι γουσταρουν......οσο για της μεταγραφες δεν περιμενω κατι ....μεχρι να εκδικαστει η υποθεση στο κας για να δουμε σε πια διοργανωση θα παιξουμε....ως τοτε;;;;;υπομονη :S :S

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
"Ο Ράζβαν Ρατς βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις συμφώνησε σε όλα με τον Δικέφαλο και αύριο (Τρίτη) το πρωί θα υπογράψει το συμβόλαιο του. Λέγεται πως κάποια στιγμή πήγε να χαλάσει η συμφωνία καθώς ο ΠΑΟΚ χαμήλωσε κάπως την τιμή του συμβολαίου του, όμως με κάποια έχτρα μπόνους ο παίκτης πείστηκε και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα."
Σαν να το έχουμε ξαναδει το έργο.
Παντως αμα έχεις γεμάτο ρόστερ μπορείς και διαπραγματεύεσαι απο  θέση ισχύος

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616

εγω θελω να δω το σεντονι να κουνιεται στη σεντρα φιλε...
ιδεα δεν ειχα για τον τεραστιο λαο οταν εγινα ΠΑΟΚτσης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom