Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στον αγώνα με ραπιντ ήμουν στην 6.
Το κλίμα ήταν λίγο περιέργο, ίσως και επικίνδυνο, αλλά αφενός τέτοια εικόνα δεν εχω ξαναδεί σε Ευρωπαικό αγώνα ( δεν ξέρω αν εχει προηγούμενο) και αφετέρου αυτοί που έκαναν το ντου, το τελευταίο που είχαν κατά νου ήταν να προστατεψουν τον κόσμο στην 7.
Στην φενερ δεν είδα πως τα πέρασαν .
ρε μαδριλενε με στεναχωρας τωρα, πεσμου αν εινα ετσι οπως τα λες γιατι σε καθε ευρωπαικο παιχνιδι δεν αναβουν και απο καμια πενηνταρια πυρσους

Επισκέπτης
οταν οι αστυνομια ειδε τα ψωμια τους ειπανε λογω του ραμαζανιου δεν τρωνε ολη την ημερα και τρωνε βραδυ....οποτε κανεις δεν ελεγξε τα ψωμια :S :S :S
ποτε δεν τα ελενχουν ειναι ευκολο να τα περασεις μεσα σε ψωμι. Το καναμε και σε ευρωπαικο εκτος με ουντινεζε.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
"Την 1η Οκτωβρίου 1992 ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την Παρί Σεν Ζερμέν στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΥΕΦΑ με το πρώτο να έχει λήξει 2-0 υπέρ των Γάλλων με δύο γκολ του Γουεά.  Στο ημίχρονο το σκορ ήταν και πάλι 2-0 με τον Λιβεριανό να ξανασκοράρει  ενώ το δεύτερο πέτυχε  ο Σασί.
Τότε ήταν που ο κόσμος ξέσπασε και έγιναν πρωτοφανή για ευρωπαϊκό παιχνίδι επεισόδια. Το δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε, ο αγώνας κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της γαλλικής ομάδας και ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με τριετή αποκλεισμό, ο οποίος μειώθηκε το 1995 σε έναν χρόνο ενώ υπήρχε και τότε ο μπαμπούλας της αναστολής - επιτήρησης για αύξηση της τιμωρίας.
Οι ξένοι παρατηρητές του αγώνα είχαν χαρακτηρίσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ως "εξίσου επικίνδυνους με τους Αγγλους ή τους Γερμανούς χούλιγκαν, μόνο που οι Ελληνες ¬ εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ¬ μπορούν να αρχίσουν τα επεισόδια και χωρίς να καταναλώσουν σταγόνα αλκοόλ". Ο Δικέφαλος επέστρεψε τελικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη σεζόν 1997-1998."
Ρετσίνα δεν είχε τότε;

Επισκέπτης
αν είναι κανένα 10.000€ το κάθε άναμμα, έχεις την απαντηση σου.
βάλτα αυτά τα λεφτά σε μεταγραφές και έχεις και το κερασάκι στην τούρτα.
εκτός απο το οικονομικό, σκέψου να είχες κόσμο με σάλκε φέτος;
Πιστεψε με εκεινει την στιγμη δεν σκεφτεσαι ουτε προστιμα,τιμωριες και τι θα κανεις στο επομενο ματς,ολα γινονται μηχανικα,δεν υπαρχει ουτε καν σχεδιο ενα ντου γινεται με μονο σκοπο να σταματισεις τους απεναντι που εχουν κανει αυτα που εκαναν, αλλιως δεν θα ανοιγε ρουθουνι κιας ερχοταν και 10.000 αυστριακοι. Ο λαος του παοκ αγαπαει και προστατευει την ομαδα του και ποτε δεν παει με σκοπο να τις κανει κακο, ενω αν δεις στην ευρωπη παρα την απαγορευση για πυρσους ολες οι μεγαλες ομαδες και οχι μονο αναβουν πυρσους, στην τουμπα ουτε για δειγμα, αντε κανενας και αυτος στα δεκα ματς.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ειστε πλεον οι χειροτεροι οπαδοι που μικραινετε απιστευτα την ομαδα σας,και δευτεροι ειμαστε εμεις,σε αποσταση αναπνοης.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
υπάρχει και ο άρης.
εκεί την μικραίνουν και με την ψήφο τους

Επισκέπτης
Ειστε πλεον οι χειροτεροι οπαδοι που μικραινετε απιστευτα την ομαδα σας,και δευτεροι ειμαστε εμεις,σε αποσταση αναπνοης.
1.05 εδινε στο στοιχημα οτι θα γραψεις εδω  :birdman: να ξερεις γατακι η διαφορα μας με εσας ειναι οτι Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ...Δεν ειναι τυχαιο οτι η τουμπα εγινε απο τα χερια απλον παοκτσηδων  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
1.05 εδινε στο στοιχημα οτι θα γραψεις εδω  :birdman: να ξερεις γατακι η διαφορα μας με εσας ειναι οτι Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ...Δεν ειναι τυχαιο οτι η τουμπα εγινε απο τα χερια απλον παοκτσηδων  ;)
Η δεν γνωριζεις καλα την ιστορια,η θεωρεις απλους παοκτσηδες την ΓΓΑ που εδωσε 1,5 εκατομμυριο δραχμες τοτε,και το υπουργειο Εθνικης Αμυνας που δωρισε τον χορο. :think:

Επισκέπτης
Η δεν γνωριζεις καλα την ιστορια,η θεωρεις απλους παοκτσηδες την ΓΓΑ που εδωσε 1,5 εκατομμυριο δραχμες τοτε,και το υπουργειο Εθνικης Αμυνας που δωρισε τον χορο. :think:
λεω για τα εργατικα χερια ρε γατακι  :uglystupid: αιντε νανι τωρα και να ξερεις τον λαο του ΠΑΟΚ δεν θα τον φτασετε ΠΟΤΕ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
λεω για τα εργατικα χερια ρε γατακι  :uglystupid: αιντε νανι τωρα και να ξερεις τον λαο του ΠΑΟΚ δεν θα τον φτασετε ΠΟΤΕ
Κανουμε φιλοτιμες προσπαθειες,αλλα δεν σας εχουμε φτασει ειναι η αληθεια.Καναμε κατι με τον πανθρακικο που μπηκανε
τα οριτζιναλια και κλεβανε παπουτσια,αλλα την μαλακια την δικη σας να βαρατε τυφλους και γυναικοπαιδα,και να πετατε γαυρους
στους παγκους λες και φταιει ο προπονητης και οι παιχτες του ολυμπιακου,ακομη δεν την εχουμε φτασει.κοντα ειμαστε ομως.

Επισκέπτης
Διαβάζω καλά ή με γελούν τα μάτια μου? Οπαδός της αεκ μιλάει για κάφρους οπαδούς κτλ? :uglystupid: :idiot: Σαν χθες θυμάμαι το σκηνικό και τα αίσχη στο ''Ιεράπετρα'' με τους κανίβαλους αεκτζήδες που διέλυσαν το καράβι και τα ρεζιλίκια τους έκαναν τον γύρο του κόσμου. Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει ξαναυπάρξει. Νούμερο 1

www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=332536]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=332536[/url]

Tο αποκορύφωμα, όμως, της κατάπτωσης που βίωσαν στο «Iεράπετρα» αποτυπώνεται στη γλαφυρή μαρτυρία που κατέθεσε στο «Goal» ταξιδιώτης-οπαδός της AEK (δηλώνοντας μάλιστα αηδιασμένος μετά τα όσα είδαν τα μάτια του), ο οποίος επέστρεψε στο λεηλατημένο πλοίο, προκειμένου να ψάξει για τα προσωπικά του αντικείμενα που έχασε πάνω στον πανζουρλισμό. «Kάποιοι, σχεδόν τρεκλίζοντας, επιδιδόντουσαν σε... διαγωνισμό ομαδικού αυνανισμού, για το ποιος θα εκσπερμάτωνε πιο μακριά στη θάλασσα»!

:2funny: :2funny: Το ''ζώα τελειωμένα'' είναι πραγματικά λίγο για να τους χαρακτηρίσει. Αν ήμουν αεκτζής θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Διαβάζω καλά ή με γελούν τα μάτια μου? Οπαδός της αεκ μιλάει για κάφρους οπαδούς κτλ? :uglystupid: :idiot: Σαν χθες θυμάμαι το σκηνικό και τα αίσχη στο ''Ιεράπετρα'' με τους κανίβαλους αεκτζήδες που διέλυσαν το καράβι και τα ρεζιλίκια τους έκαναν τον γύρο του κόσμου. Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει ξαναυπάρξει. Νούμερο 1

www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=332536]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=332536[/url]

Tο αποκορύφωμα, όμως, της κατάπτωσης που βίωσαν στο «Iεράπετρα» αποτυπώνεται στη γλαφυρή μαρτυρία που κατέθεσε στο «Goal» ταξιδιώτης-οπαδός της AEK (δηλώνοντας μάλιστα αηδιασμένος μετά τα όσα είδαν τα μάτια του), ο οποίος επέστρεψε στο λεηλατημένο πλοίο, προκειμένου να ψάξει για τα προσωπικά του αντικείμενα που έχασε πάνω στον πανζουρλισμό. «Kάποιοι, σχεδόν τρεκλίζοντας, επιδιδόντουσαν σε... διαγωνισμό ομαδικού αυνανισμού, για το ποιος θα εκσπερμάτωνε πιο μακριά στη θάλασσα»!

:2funny: :2funny: Το ''ζώα τελειωμένα'' είναι πραγματικά λίγο για να τους χαρακτηρίσει. Αν ήμουν αεκτζής θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω
Παιχταρα μου διαβασε προσεκτικα τι εγραψα.

Επισκέπτης
Παιχταρα μου διαβασε προσεκτικα τι εγραψα.

Διάβασα αλλά η δική σας κακή μερίδα τους ξεπερνάει όλους. Και τα βλέπουμε και τώρα με τα τραμπουκίσματα στη Ν.Φιλαδέλφεια για το γήπεδο. Οι γαύροι σας ανταγωνίζονται πολύ και ίσως σας ξεπερνάνε αφού αυτοί έφτασαν και σε σημείο φόνου αλλά και ομαδικού βιασμού σε βάζελο σε λεωφορείο...Επίσης τώρα πρόχειρα μου έρχεται στο μυαλό μια ακόμα σιχαμερή καφρίλα απο αρειανούς όταν έκαψαν ένα ασπρόμαυρο σκυλί τη μέρα του τελικού ΠΑΟΚ-αρη το 2003. Η ψυχασθένεια στο μεγαλείο της.

Όλοι έχουν σκάρτους και κάφρους οπαδούς αλλά αυτά είναι για μένα τα τοπ καφρίλας που έχουν γίνει και θυμάμαι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
με την ιντερ θα παω στο γηπεδο......μακαρι να κανουμε κανα σωου με πυρσους οπως στον ημιτελικο του κυπελου..... :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:πραγματικα πολυ θα γουσταρω...

και ο αρης  τα ιδια εκανε με την μποκα και μετα επεσε κατηγορια τυπε :S

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.039
Πόντοι
2.606
αν είναι κανένα 10.000€ το κάθε άναμμα, έχεις την απαντηση σου.
βάλτα αυτά τα λεφτά σε μεταγραφές και έχεις και το κερασάκι στην τούρτα.
εκτός απο το οικονομικό, σκέψου να είχες κόσμο με σάλκε φέτος;
...ΟΣΟ και να ευχομαι να ηταν αλλιως,100% ολοσωστο ποστ...αυτο ειναι το μοντερνο ποδοσφαιρο δυστυχως...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΕΛΑΤΕΣ και οχι οπαδοι...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
...ΟΣΟ και να ευχομαι να ηταν αλλιως,100% ολοσωστο ποστ...αυτο ειναι το μοντερνο ποδοσφαιρο δυστυχως...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΕΛΑΤΕΣ και οχι οπαδοι...
οι εποχές άλλαξαν.όποιος δεν προσαρμόζεται μενει απ έξω ( τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα διεθνή δρώμενα ).
τα λέφτά έρχονται απο τηλεόραση και χορηγούς και οι καφρίλα σε αυτούς δεν πουλάει.
Τα παλιά (εσοδα κυρίως απο κράτος και μεγάλο μέρος απο εισιτήρια) πρέπει να τα ξεχάσουμε.
για να μη μιλήσουμε για το νομικό πλαίσιο που μπορεί να πληρώνεις μια ανοησία για όλη σου  τη ζωή.
και εγώ πιτσιρικάς γούσταρα τις μανούρες αλλά πλέον ( ισως να φταίει και ότι μεγαλώνοντας τα βλέπεις αλλιώς ίσως κάποιες προωπικές συγκυρίες) βλέπεις ότι  τα πράγματα έχουν  αλλάξει,  τα βλεπεις πιο ήρεμα και προσαρμόζεσαι.
για να σας ξενερώσω και λίγο σκεφτείται  ότι ο σάλπι πήρε φέτος πάνω απο  600.000€ ΚΑΘΑΡΑ ( ακόμη θυμάμαι την εμφάνιση του στον τελικό).Και παντε μετά και κάντε επεισόδια  για την ομάδα.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Από τη μια O Σάλπι πήρε 600.000 και από την άλλη στην ΠΑΕ έχουν τον Λίνο στο περίμενε... Δεν θέλουν να του δώσουν 90.000 - 100.000 € αυτού που παρά τα χρόνια του όποτε μπαίνει ματώνει πραγματικά την φανέλα. Δεν έχει δημιουργήσει ποτέ ίντριγκες και ήταν σχεδόν πάντα μόνιμη απειλή για κάθε αντίπαλο από τα αριστερά...

Τον απαξιώνουν για να φύγει ενώ αυτός είναι πράγματικά αρσενικός και αρχιδάτος, ομαδικός παίκτης χωρίς εγωισμούς  σαν κάτι άλλους βλαχόμαγκες που κέρδισαν τα πρεζάκια όχι για την μπάλα που έπαιξαν αλλά για τις καρπαζιές που μοίραζαν...

Είναι τεράστια αχαριστία να αφήσουμε τον μπαρμπα Λίνο να φύγει ενώ θέλει να μείνει...

Επισκέπτης
Κάτσε ρε καρντάσι δεν νομίζω οτι το πρόβλημα είναι για 90 χιλιάρικα. Ο Λίνο μάλλον ζητάει περισσότερα και αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει ήδη τρία αριστερά μπακ...Έκανε λάθος και ο Λίνο πιστεύω που έκανε τον δύσκολο στην αρχή τη στιγμή που είναι 37 χρονών. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος απο τον ΠΑΟΚ που να μην τον θέλει στην ομάδα αλλά με κάποια όρια

Ο Ιβαν την γάμησε πέρυσι με τα πεταμένα λεφτά και δεν θέλει να κάνει το ίδιο λάθος και τώρα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Κάτσε ρε καρντάσι δεν νομίζω οτι το πρόβλημα είναι για 90 χιλιάρικα. Ο Λίνο μάλλον ζητάει περισσότερα και αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει ήδη τρία αριστερά μπακ...Έκανε λάθος και ο Λίνο πιστεύω που έκανε τον δύσκολο στην αρχή τη στιγμή που είναι 37 χρονών. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος απο τον ΠΑΟΚ που να μην τον θέλει στην ομάδα αλλά με κάποια όρια

Ο Ιβαν την γάμησε πέρυσι με τα πεταμένα λεφτά και δεν θέλει να κάνει το ίδιο λάθος και τώρα

Το παίζεις πολιτισμένος τώρα για να μη φας μπαν; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom