Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
γιαννη καλο μεσημερι φιλε![]()
δεν συμμετεχω αλλο
![]()
δεν εχω ορεξη να ακουω την προπαγανδα σου
![]()
καλυτερα να δω μια τσοντα
![]()
που τα βιντεακια απο τους ιους που εχει το λαπτοπ μου ανοιγουν σε 3 μερες με το που πατας το play
![]()
![]()
ακου μαγκα...εμενα η θεση μου ειναι παγια...και κωλοτουμπες δεν κανω...καλα εκανες οτι εκανες...συγχαιρω κατάρχας τους παιχτες μου που οχι μονο δεν μασησαν σε αυτα που εκανες αλλα φανηκαν και πολυ πιο σερνικοι απο πολλες δικες σου κοττες που στηριχτηκαν μονο στην εδρα και φανερωθηκαν τζαμπα μαγκες...[size=16pt]Τι είναι αυτά να βγει ο Χρηστίδης να πάρει θέση! Τον έχουμε γεμίσει το στόμα με ασπρόμαυρα φλόκια και αντί να τα καταπιεί να βγει να μιλήσει τα κρατάει στο στόμα ακόμα και κάνει γαργάρες! Όσο για κάποιους γαυρους μοντερατορες που μας έπρηξαν τα αρχήδια με το να μπανάρουν αδικα συνέχεια τον τελευταίο καιρό ΠΑΟΚια τώρα να πανε να γαμηθούν και αυτοί και να τρέξουν να μαζέψουν τους κλώνους που οι ίδιοι σκόρπισαν!
Καλά σας κάνει ο Μαρινάκης και σας δουλεύει και παιρνει τα εκατομύρια και σας έχει κάθε χρόνο να παιζετε με τους Αβραμ, Σαμαρη, Σαλινους , Μανωλαδες, Μαρκανους τους Μεγερι και αστείους προπονητές και δεν μπορείτε να κάνετε φάση και περιμένετε τα στημένα από το κοράκι.
Να πάτε να γαμηθείτε όλοι μουνόπανα ποτέ δεν σας θεώρησα συνέλληνες γιατί μια ζωή με θεωρούσατε Βούλγαρο και τους Μακεδόνες ανθρώπους κατώτερης κατηγορίας που δεν αξίζουν τίποτα παραπάνω από μπουγάτσα και φραπέ για αυτό ποτέ δεν σας γούσταρα χαμουτζίδες! ζήτω η ανεξάρτητη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΤΩΡΑ!
Ο ΠΑΟΚ είναι μόνο η αφορμή! ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ!
[/size]
Eυχομαι στο επομενο ματσακι μεταξυ μας στο γηπεδακι σου με τα μεγαφωνα,ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.......μετα για λαμια και πανω θα φωναζεις κυανοκρανους!ακου μαγκα...εμενα η θεση μου ειναι παγια...και κωλοτουμπες δεν κανω...καλα εκανες οτι εκανες...συγχαιρω κατάρχας τους παιχτες μου που οχι μονο δεν μασησαν σε αυτα που εκανες αλλα φανηκαν και πολυ πιο σερνικοι απο πολλες δικες σου κοττες που στηριχτηκαν μονο στην εδρα και φανερωθηκαν τζαμπα μαγκες...
απο εκει και περα ψαξε και δες τι ειχα γραψει και πριν αλλα και μετα το πρωτο ματς...εβριζα που δεν σου γαμησαν οτι ειχες αγαμητο και να φυγεις απο τον πειραια με ασθενοφορο...οποιον φοραγς ασπρομαυρη φορμα...
με επιασες κωτσο και το παραδεχομαι...
σου ξηγηθηκα κυριλε και μου ξηγηθηκες το ακριβως αντιθετο...σε παραδεχομαι και τα βαζω με τους δικους μου...που ομως εχουν μια δικαιολογια την πιεση απο τα ''ΜΜΕ''...
που ομως μετα τα χτεσινα μου εδωσες το αλλοθι να κανω πλεον οτι περναει απο το χερι μου για αποπληρωμη και επιστροφη των ρεστων...
πλεον νομιμοποιησες καθε μορφη αντιδρασης και βεβαια οι κραυγες που υποστηριζαν τον πρεσβευτη νεων ηθων ιβαν με οτι αυτος αντιπροσωπευε για ενα καινουριο υγιες και ανιδιοτελες ποδοσφαιρο απο τωρα και στο εξης το βουλωνουν...
δεν εχεις καταλαβει την ηττα που εχεις ηδη υποστει σε βαθος χρονου...δεν εχεις καταλαβει οτι οπλισες το χερι αυτουνου που θα σου τιναξει τα μυαλα στον αερα...
δεν ειμαστε ουτε αεκακι ουτε παναθηναικακι...
σε σεβομι σαν μεγαλο αντιπαλο στο συγκεκριμενο στιβο μαχης ,στον εκτος γηπεδου αγωνα και εκει θα σε κοντραρω
εδειξες που και πως θελεις να κοντραριστουμε...και αυτο σιγουρα δεν ηταν οι τεσσερις γραμμες του γηπεδου...
εριξες το μπαλλακι σε μενα και βεβαια περιμενεις την αντιδραση μου...
καλα εκανες...η μπαλλα ειναι τωρα στην κατοχη μου ;)
με οτι αυτο συνεπαγεται...διαλεξες το σωστο πεδιο μαχης και τον σωστο αντιπαλο...καιρος να μετρησεις πραγματικα τις δυναμεις σου χωρις την αβαντα και στηριξη των ΄΄αντικειμενικων΄΄ που ευαγγελιζονταν ενα ΄΄καθαρο'' ποδοσφαιρο...
αυτα...
ασε ρε πουθενα...σε ειδαμε και στο τελικο των Κ15 στη μπαλα...για να δερνεις τον σαλινο και τον μεγιερι καλος εισαι....θα τα βαλεις ποτε με οπαδους ή αποφασισατε να πλακωνεστε μονο με παιχτες?????Eυχομαι στο επομενο ματσακι μεταξυ μας στο γηπεδακι σου με τα μεγαφωνα,ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.......μετα για λαμια και πανω θα φωναζεις κυανοκρανους!
που ;ποτε;1998;η τα σφξιματα σε σεφ,πλατεία αττικης κ εξαρχεια;Λάρισα πηγαίνανε κ τρώγανε πατάτα με ξυράφιασε ρε πουθενα...σε ειδαμε και στο τελικο των Κ15 στη μπαλα...για να δερνεις τον σαλινο και τον μεγιερι καλος εισαι....θα τα βαλεις ποτε με οπαδους ή αποφασισατε να πλακωνεστε μονο με παιχτες?????
ειναι ο ορισμος του πουθενα οπαδου...μονο μ τα σκουληκια πλακωνονται τα τελευταια χρονια...που ;ποτε;1998;η τα σφξιματα σε σεφ,πλατεία αττικης κ εξαρχεια;Λάρισα πηγαίνανε κ τρώγανε πατάτα με ξυράφι
απο περιεργεια...τωρα που θα κατεβουμε 21300 παοκιαγιατι δεν ερχεστε να τα πουμε λιγο;;;;;;;στο σπιτι σας ερχομαστε....ειναι ο ορισμος του πουθενα οπαδου...μονο μ τα σκουληκια πλακωνονται τα τελευταια χρονια...
θα ερθουμε αυτο, ειναι το μονο σιγουρο...παντως καλο καιρο θα εχει οποτε το ταξιδι της επιστροφης χωρις παραθυρα θα ειναι μια χαρα....απο περιεργεια...τωρα που θα κατεβουμε 21300 παοκιαγιατι δεν ερχεστε να τα πουμε λιγο;;;;;;;στο σπιτι σας ερχομαστε....![]()
![]()
![]()
απο περιεργεια...τωρα που θα κατεβουμε 21300 παοκιαγιατι δεν ερχεστε να τα πουμε λιγο;;;;;;;στο σπιτι σας ερχομαστε....![]()
![]()
![]()
Ελάτε με κώλοθα ερθουμε αυτο, ειναι το μονο σιγουρο...παντως καλο καιρο θα εχει οποτε το ταξιδι της επιστροφης χωρις παραθυρα θα ειναι μια χαρα....
αντε να δουμε...απο το 2001 εχεις να δεις τοσους παοκσηδες μαζεμενους...πολλα χρονια...οι μισοι απο αυτους που γραφουν εδω μεσα επαιζαν με τους γονεις τους.......13 χρονια ειναι πολλα..θα ερθουμε αυτο, ειναι το μονο σιγουρο...παντως καλο καιρο θα εχει οποτε το ταξιδι της επιστροφης χωρις παραθυρα θα ειναι μια χαρα....
ειναι ο ορισμος του πουθενα οπαδου...μονο μ τα σκουληκιαπλακωνονταιΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΦΤΕΡΑ, ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ τα τελευταια χρονια...
ακου μαγκα...εμενα η θεση μου ειναι παγια...και κωλοτουμπες δεν κανω...καλα εκανες οτι εκανες...συγχαιρω κατάρχας τους παιχτες μου που οχι μονο δεν μασησαν σε αυτα που εκανες αλλα φανηκαν και πολυ πιο σερνικοι απο πολλες δικες σου κοττες που στηριχτηκαν μονο στην εδρα και φανερωθηκαν τζαμπα μαγκες...
απο εκει και περα ψαξε και δες τι ειχα γραψει και πριν αλλα και μετα το πρωτο ματς...εβριζα που δεν σου γαμησαν οτι ειχες αγαμητο και να φυγεις απο τον πειραια με ασθενοφορο...οποιον φοραγς ασπρομαυρη φορμα...
με επιασες κωτσο και το παραδεχομαι...
σου ξηγηθηκα κυριλε και μου ξηγηθηκες το ακριβως αντιθετο...σε παραδεχομαι και τα βαζω με τους δικους μου...που ομως εχουν μια δικαιολογια την πιεση απο τα ''ΜΜΕ''...
που ομως μετα τα χτεσινα μου εδωσες το αλλοθι να κανω πλεον οτι περναει απο το χερι μου για αποπληρωμη και επιστροφη των ρεστων...
πλεον νομιμοποιησες καθε μορφη αντιδρασης και βεβαια οι κραυγες που υποστηριζαν τον πρεσβευτη νεων ηθων ιβαν με οτι αυτος αντιπροσωπευε για ενα καινουριο υγιες και ανιδιοτελες ποδοσφαιρο απο τωρα και στο εξης το βουλωνουν...
δεν εχεις καταλαβει την ηττα που εχεις ηδη υποστει σε βαθος χρονου...δεν εχεις καταλαβει οτι οπλισες το χερι αυτουνου που θα σου τιναξει τα μυαλα στον αερα...
δεν ειμαστε ουτε αεκακι ουτε παναθηναικακι...
σε σεβομι σαν μεγαλο αντιπαλο στο συγκεκριμενο στιβο μαχης ,στον εκτος γηπεδου αγωνα και εκει θα σε κοντραρω
εδειξες που και πως θελεις να κοντραριστουμε...και αυτο σιγουρα δεν ηταν οι τεσσερις γραμμες του γηπεδου...
εριξες το μπαλλακι σε μενα και βεβαια περιμενεις την αντιδραση μου...
καλα εκανες...η μπαλλα ειναι τωρα στην κατοχη μου ;)
με οτι αυτο συνεπαγεται...διαλεξες το σωστο πεδιο μαχης και τον σωστο αντιπαλο...καιρος να μετρησεις πραγματικα τις δυναμεις σου χωρις την αβαντα και στηριξη των ΄΄αντικειμενικων΄΄ που ευαγγελιζονταν ενα ΄΄καθαρο'' ποδοσφαιρο...
αυτα...
βρε παλιομαλακα καραγκιοζη ....επιασες το ταβανι σου χτες και μου εκλασες τα παπαρια ...ενας γερος 100 χρονων εκανε βολτες και μιλαγε στα μικροφωνα και σε εβριζε μανιατης κηνυγαγε τις πουτανες τους παιχτες σου που κρυβονταν πισω απο 50 ατομα ,ισα ραντος σαβιολα και σαλινο σε τρελανναε στο σοπακι...μεχρι και ο καραπαπας σε τρελλανε στο μπινελικι μεσα στα αποδυτηρια...τι να μου κλασεις ...Eυχομαι στο επομενο ματσακι μεταξυ μας στο γηπεδακι σου με τα μεγαφωνα,ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.......μετα για λαμια και πανω θα φωναζεις κυανοκρανους!