Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
Φιλε σου βαζω 10 διαφορα γκαλοπ πολιτικων εφημεριδων κτλ που λενε οτι ο Παναθηναικος εχει διπλασιο κοσμο απο τον Παοκ...βαλε εσυ. 1 που κεει το αντιθετο...

Κ μην ξεχνας οτι απο Τεμπη κ κατω που ζει το 75τοις εκατο των Ελληνων ο Παοκ ειναιανυπαρκτος.......

Εγω μιλαω με στοιχεια...αν εχεις κ εσυ βαλτα.......εγω τα βαζωαλλα το βραδυ.....
αδερφε βγαλε και γκαλοπ βαλε και τον παγκοσμιο χαρτη 2 λαοι ειναι στην ελλαδα του Ολυμπιακου και του ΠΑΟΚ :) :) :) :)

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Φιλε σου βαζω 10 διαφορα γκαλοπ πολιτικων εφημεριδων κτλ που λενε οτι ο Παναθηναικος εχει διπλασιο κοσμο απο τον Παοκ...βαλε εσυ. 1 που κεει το αντιθετο...

Κ μην ξεχνας οτι απο Τεμπη κ κατω που ζει το 75τοις εκατο των Ελληνων ο Παοκ ειναιανυπαρκτος.......

Εγω μιλαω με στοιχεια...αν εχεις κ εσυ βαλτα.......εγω τα βαζωαλλα το βραδυ.....
μονοψηφιος κ 4ος κάτω από ΑΕΚ!Ημαρτον να πιστεύουν ότι έχουν περισσότερους απο σας :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα η παραμυθα κ η πλύση των πονεμενων μυαλών απο μιρτσους κ τσαρλατανους συνεχίζεται κ θα συνεχίζεται ες αει  :helpplea:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Αν βάλεις γενικά τους Έλληνες δηλαδή και του εξωτερικού που είναι όσοι του εσωτερικού εγώ βλέπω μόνο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!
Αυτό που συνάντησα πέρσι σε 2 πόλεις της Αυστραλίας ήταν εξωπραγματικό!
Όπου πήγαινα έβλεπα λάβαρα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
μονοψηφιος κ 4ος κάτω από ΑΕΚ!Ημαρτον να πιστεύουν ότι έχουν περισσότερους απο σας :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα η παραμυθα κ η πλύση των πονεμενων μυαλών απο μιρτσους κ τσαρλατανους συνεχίζεται κ θα συνεχίζεται ες αει  :helpplea:

Ο Μιρτσος εχει κοντη μνημη........  :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
Για να βρεις παναθηναικο οπαδο πατας το google :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν βάλεις γενικά τους Έλληνες δηλαδή και του εξωτερικού που είναι όσοι του εσωτερικού εγώ βλέπω μόνο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!
Λογικο αυτο μιας και η μιση θεσσαλονικη εχει μετανασταυσει..

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

Φιλε οι μισοι ομογενεις ειναι Αμερικη κ κανα εκατομμυριο νεα υορκη

ΑΝ ΠΑ΅ ΕΚΕΙ βλεπεις μονο πρασινο κ κοκκινο....

ΟΣο για Ελλαδα υπερδιπλασιο κοσμο εχει ο Παο γιατι κατω απο Τεμπη ο
παοκ ανυπαρκτος...εκει ειναι  η πλειοψηφια.......

Κ εγω στο λεω βαση στοιχειων με οτι γκαλοπ εχει βγει...κ η διαφορα δεν ειναι μια δυο μοναδες...ειναι καμια εικοσαρια.......
Κατω κ απο Αεκ ειναι......
Ενταξει εει κοσμο στο βορρα αλλα ως εκει...πανελληνιως ειναι.   4 ος...
ΑΚΟΜα κ οι περισσοτεροι εδω το παραδεχονται........
ΕΥΟΣΜΑΡΑ ΜΕΝΩ

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Για να βρεις παναθηναικο οπαδο πατας το google :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin:
Που ζεις τυπε! εχεις παει κατω απο τεμπη? στα γκαλοπ διπλασιοι στα εισιτηρια εδω κ 40 χρονια απο πανω ο Παο...αλλα εδω μεσα οτι θελουμε.......
Κατω κ απο Αεκ εισαι φιλε.....κ αν ησουν αθηνα δρν θα ειχες τιποτα...εισαι σε μια πολη με πεθαμενους κ εχεις εκει κοδμο....ολες οι κουπες σου χωρανε σε ενα ραφι του Ικεα.....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
Που ζεις τυπε! εχεις παει κατω απο τεμπη? στα γκαλοπ διπλασιοι στα εισιτηρια εδω κ 40 χρονια απο πανω ο Παο...αλλα εδω μεσα οτι θελουμε.......
Κατω κ απο Αεκ εισαι φιλε.....κ αν ησουν αθηνα δρν θα ειχες τιποτα...εισαι σε μια πολη με πεθαμενους κ εχεις εκει κοδμο....ολες οι κουπες σου χωρανε σε ενα ραφι του Ικεα.....
γιαννη καλο μεσημερι φιλε :) :) δεν συμμετεχω αλλο  :) :) δεν εχω ορεξη να ακουω την προπαγανδα σου :) :) καλυτερα να δω μια τσοντα :grin: :grin: που τα βιντεακια απο τους ιους που εχει το λαπτοπ μου ανοιγουν σε 3 μερες με το που πατας το play :) :)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
:s&m_1:
γιαννη καλο μεσημερι φιλε :) :) δεν συμμετεχω αλλο  :) :) δεν εχω ορεξη να ακουω την προπαγανδα σου :) :) καλυτερα να δω μια τσοντα :grin: :grin: που τα βιντεακια απο τους ιους που εχει το λαπτοπ μου ανοιγουν σε 3 μερες με το που πατας το play :) :)

Οκ φιλε καλο σου μεσημερι. Κ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ βολτα να δω καμια ελεεινιδα..

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
[size=16pt]Τι είναι αυτά να βγει ο Χρηστίδης να πάρει θέση! Τον έχουμε γεμίσει το στόμα με ασπρόμαυρα φλόκια και αντί να τα καταπιεί να βγει να μιλήσει τα κρατάει στο στόμα ακόμα και κάνει γαργάρες! Όσο για κάποιους γαυρους μοντερατορες που μας έπρηξαν τα αρχήδια με το να μπανάρουν αδικα συνέχεια τον τελευταίο καιρό ΠΑΟΚια τώρα να πανε να γαμηθούν και αυτοί και να τρέξουν να μαζέψουν τους κλώνους που οι ίδιοι σκόρπισαν!
Καλά σας κάνει ο Μαρινάκης και σας δουλεύει και παιρνει τα εκατομύρια και σας έχει κάθε χρόνο να παιζετε με τους Αβραμ, Σαμαρη, Σαλινους , Μανωλαδες, Μαρκανους τους Μεγερι και αστείους προπονητές και δεν μπορείτε να κάνετε φάση και περιμένετε τα στημένα από το κοράκι.

Να πάτε να γαμηθείτε όλοι μουνόπανα ποτέ δεν σας θεώρησα συνέλληνες γιατί μια ζωή με θεωρούσατε Βούλγαρο και τους Μακεδόνες ανθρώπους κατώτερης κατηγορίας που δεν αξίζουν τίποτα παραπάνω από μπουγάτσα και φραπέ για αυτό ποτέ δεν σας γούσταρα χαμουτζίδες! ζήτω η ανεξάρτητη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΤΩΡΑ!

Ο ΠΑΟΚ είναι μόνο η αφορμή! ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ!
[/size]

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
.

Να πάτε να γαμηθείτε όλοι μουνόπανα ποτέ δεν σας θεώρησα συνέλληνες γιατί μια ζωή με θεωρούσατε Βούλγαρο και τους Μακεδόνες ανθρώπους κατώτερης κατηγορίας που δεν αξίζουν τίποτα παραπάνω από μπουγάτσα και φραπέ για αυτό ποτέ δεν σας γούσταρα χαμουτζίδες! ζήτω η ανεξάρτητη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΤΩΡΑ!

Ο ΠΑΟΚ είναι μόνο η αφορμή! ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ!
[/size]
[/quote]

Kαι  τι  εχει  για  συνεχεια  δημητρακη...........δημιουργια  νεου κρατους ;

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Οι δηλώσεις γεωργιαδή περιγράφουν απόλυτα την χθεσινή κατάσταση ;) ;) :rockon: :rockon:.ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον πρόεδρο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ που τολμά και ξεφτυλίζει όλη την σαπίλα που έχει δημιουργήσει ο ξεφτιλισμένος χοντρομαρινάκης :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:.Τουλάχιστον τώρα γαύροι ξέρετε ότι η ΤΟΥΜΠΑ θα είναι πάντα η ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ και θα νιώθετε όπως φερθήκατε και φέρεστε στις περισσότερες ομάδες τα τελευταία χρόνια στο τσαντίρι σας :jerking: :jerking:.Είστε το ΣΙΧΑΜΑ και η ΝΤΡΟΠΗ όλων των ελληνών φιλάθλων.Για δεύτερη φορά φέτος (μετά το 0-3 από τον παο) ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ασχετα με τα υπολοιπα που εγιναν,το αρχιδι που πεταξε μπανανα στον Σαλινο επρεπε εκτος απο το να το σαπισουν τα παοκια στο ξυλο να το ειχαν παραδωσει στην αστυνομια.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Οι δηλώσεις γεωργιαδή περιγράφουν απόλυτα την χθεσινή κατάσταση ;) ;) :rockon: :rockon:.ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον πρόεδρο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ που τολμά και ξεφτυλίζει όλη την σαπίλα που έχει δημιουργήσει ο ξεφτιλισμένος χοντρομαρινάκης :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:.Τουλάχιστον τώρα γαύροι ξέρετε ότι η ΤΟΥΜΠΑ θα είναι πάντα η ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ και θα νιώθετε όπως φερθήκατε και φέρεστε στις περισσότερες ομάδες τα τελευταία χρόνια στο τσαντίρι σας :jerking: :jerking:.Είστε το ΣΙΧΑΜΑ και η ΝΤΡΟΠΗ όλων των ελληνών φιλάθλων.Για δεύτερη φορά φέτος (μετά το 0-3 από τον παο) ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ
πουταν ξευτιλισμενη σου γαμαω μεχρι την τελευταια στροφη απο την κωλοτρυπιδα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
πουταν ξευτιλισμενη σου γαμαω μεχρι την τελευταια στροφη απο την κωλοτρυπιδα
Ευαγγελία Κλαρινάκη....ιδιοκτήτρια του ΟΣΦΠ....μπαίνει στο bou με το nick Hristidis 7 με σκοπό να κάνει τον κόσμο να γελάει....

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
συνεχίζω να αποδοκιμάζω και εκνευρίζομαι με όσα εγιναν και ήταν εκτός των ορίων ( και όχι φυσικά το ένα κιλό γαυρο που εριξαν) και δείχνουν ότι αυτοί που τα έκαναν δεν εχουν συναίσθηση της πραγματικότητας ( όπως πχ ο ηλίθιος που πυροβολούσε τον μέγερι), αλλά δεν μπορώ να ακούω τους γαυρους να διαμρτυρονται.
τουλάχιστον οι βαζελοι που τα έχουν ζήσει πολλάκις ξέρουν και λένε τι έχει συμβεί στους έκπληκτους ολυμπιακούς.
από δημοσιογράφο του ΠΑΟ:
Και ναι, αυτοί στη Θεσσαλονίκη το τερμάτισαν. Πρόσφεραν στον Ολυμπιακό το σίκουελ των εντός έδρας δοκιμασιών που επιφύλασσαν επί δέκα χρόνια στον Παναθηναϊκό, σε μια μόλις νύχτα. Όλα μαζί σε συσκευασία του ενός! Βεβαίως να τα καταδικάσουμε όλοι μαζί, με μία φωνή. Άλλωστε εμείς καταδικάσαμε και τα προηγούμενα, αλλά τότε ήμασταν μόνοι μας. Δεν βαριέσαι...
πηγη:www.contra.gr/Columns/Comment/dimitris-kritis/otan-peftw-apo-ta-sunnefa.2744855.html]http://www.contra.gr/Columns/Comment/dimitris-kritis/otan-peftw-apo-ta-sunnefa.2744855.html[/url]

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
για αλλη μια φορα οι μπουγατσες αποδεκνυουν οτι εχουν το μυαλο ενος 5χρονου μοσχαριου.....χαιρονται για την προκριση,αλλα ουτε που καταλαβαινουν τι τους περιμενει στο εγγυς μελλον....
τεραστια ευκαιρια η χθεσινη για πουτσα σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom