Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Οτι και να τους κάνετ λίγα θα τους ειναι, τους αξίζουν και με το παραπάνω,

Καλέ μου θεούλη σε παρακαλώ πολύ θέλω την βοήθεια σου, έπεσα για 3η νομίζω φορά (έχασα και το μέτρημα)αλλά κατά τα άλλα είμαι μεγάλη ομάδα!
Είμαι τίμιος αν και πήρα 28 δανεικούς απο τον Ολυμπιακο, δεν του στέρησα ποτέ τίποτα αφού όπου με πέτυχε με ξέσκιζε.
Επειδή εμείς θα είμαστε εκδρομή με τα άλλα παιδάκια σε διάφορα χωρία του Νομού κάνε τα καλά μας νινιά και φιλαράκια ολυμπιακούς να δείρουν τα κακά νινιά παοκτσήδες.
Χθες η πόλη ήταν άδεια γιατί γέμισαν τα μαγαζιά με κόσμο που έβλεπαν το παιχνίδι και ας μην γεμίζουμε εμείς ούτε τα καφενεία της χαριλάου (8 δρόμοι σύνολο)
Με αγάπη και προσμονή το καλό νινί ο μικρός σου Μάξιμος

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
βρε παλιομαλακα καραγκιοζη ....επιασες το ταβανι σου χτες και μου εκλασες τα παπαρια ...ενας γερος 100 χρονων εκανε βολτες και μιλαγε στα μικροφωνα και σε εβριζε μανιατης κηνυγαγε τις πουτανες τους παιχτες σου που κρυβονταν πισω απο 50 ατομα ,ισα ραντος σαβιολα και σαλινο σε τρελανναε στο σοπακι...μεχρι και ο καραπαπας σε τρελλανε στο μπινελικι μεσα στα αποδυτηρια...τι να μου κλασεις ...
εισαι καλος αλλα εισαι λιγος μπροστα στον αρχηγο...
απο εμενα θα φυγουν ολες οι πουτανες του βορρα ξαπλα...
ειπαμε διαλεξες τροπο...
...Πραγματικα δακρυσα......μεγαλειο ψυχης ,καταθεση σθενους....αποδειξη θαρρους....τιτανας!!!!11
...βεβαια για ταβανια ,ψευδοροφες,μαντροτοιχους,ας εβαζε το παστελι στο 105' το γατακι σου...τοτε θα γραφαμε αλλα....
...βεβαια οπως ολοι ειδαν ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑΣ και συ ,κανενας δεν μπηκε στον κοπο να κοπανησει ενα γερο κερατα 100χρονων,εναν τυπο με ματια 8ωρες ηλεκτροκολληση που κυνηγαγε πουτανες,ισα,ραντο,σαλινο,που σοπακιαζανε απο τον νταλκα τους και εναν χοντρελα που μπινελικωνε δημοσιοκαφρους σε κατασταση αμοκ με το εμφραγμα να παραμονευει......5 κιλα γαυρος φρεσκος,ηταν αρκετος για να τρομοκρατησει την καλοκουρδισμενη ομαδαρα σου ωστε αυτη να κανει μολις μια(1) τελικη σε 106' λεπτα αγωνα....
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ μας διασκεδαζεις!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Για να καταλάβετε και απλοί φίλαθλοι τι τσογλάνια είναι! :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.paokmania.gr/media/k2/items/cache/a96307107e681795a050e558f1f30829_L.jpg?t=-62169984000[/img[/URL]]

Προσπαθούν οι ίδιοι να βάλουν φωτιά στον πάγκο για προβοκάτσια! :2funny:
[/quote]

Ξεκίνησε και η Μπαοκτζίδικη γκεμπελίστικη προπαγάνδα. Κάποιοι είναι τόσο βλάκες που την πιστεύουν...  :banghead: :banghead: :banghead:

Στις παρακάτω φωτογραφίες παρακολουθούμε την ίδια φωτοβολίδα 1) να την πετάει φίλαθλος (του Ολυμπιακού) και 2) παράγοντας του Ολυμπιακού να της ρίχνει πετρέλαιο
[img]http://gzt-cdn1.wefiles.net/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2014-04/1102986.jpg?itok=Bc9oP5Vi
URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
...Πραγματικα δακρυσα......μεγαλειο ψυχης ,καταθεση σθενους....αποδειξη θαρρους....τιτανας!!!!11
...βεβαια για ταβανια ,ψευδοροφες,μαντροτοιχους,ας εβαζε το παστελι στο 105' το γατακι σου...τοτε θα γραφαμε αλλα....
...βεβαια οπως ολοι ειδαν ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑΣ και συ ,κανενας δεν μπηκε στον κοπο να κοπανησει ενα γερο κερατα 100χρονων,εναν τυπο με ματια 8ωρες ηλεκτροκολληση που κυνηγαγε πουτανες,ισα,ραντο,σαλινο,που σοπακιαζανε απο τον νταλκα τους και εναν χοντρελα που μπινελικωνε δημοσιοκαφρους σε κατασταση αμοκ με το εμφραγμα να παραμονευει......5 κιλα γαυρος φρεσκος,ηταν αρκετος για να τρομοκρατησει την καλοκουρδισμενη ομαδαρα σου ωστε αυτη να κανει μολις μια(1) τελικη σε 106' λεπτα αγωνα....
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ μας διασκεδαζεις!
κανεις δεν μπορεσε...δεν ειχε τα αρχιδια...πιασατε το ταβανι σας και μας κλασατε τα αρχιδια...το μονο που καταφερατε οταν θα ερθετε να κλειδωθουμε ολοι μαζι σε ενα δωματιο και να καταπιουμε το κλειδι...και δεν θα μιλησει καμμια πουτανα...
σας χρωσταμε κατι...και επειδη ειμαστε κυριοι παντα ξεπληρωνουμε τα χρεη μας...
ηρθαμε μετα απο απειλες μπηκαμ ορθιοι και φυγαμε ορθιοι αφου κανατε τους χειροτερους τραμπουκισμος της ιστοριας μας...
και επειδη σε εχω ακουσει να μιλας για ριζουπολη θελω να μου πεις ποσους και ποιους παιχτες του πουστη βαρεσαν...

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Για να καταλάβετε και απλοί φίλαθλοι τι τσογλάνια είναι! :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.paokmania.gr/media/k2/items/cache/a96307107e681795a050e558f1f30829_L.jpg?t=-62169984000[/img[/URL]]

Προσπαθούν οι ίδιοι να βάλουν φωτιά στον πάγκο για προβοκάτσια! :2funny:
[/quote]

Kαλώς την Αγγλίδα.
Πούτσα στο μαντσεστεράκι..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
μαγκες το μαγαζι του τζαβελα ανοιξε ξανα???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
o αθλητικος πολιτισμος που ελεγε το παιδοβουβαλο που πηγε;;;;;;;;;;;;;
τυπε χθες κηδευτηκε ο αθλητικος πολιτισμος...και ειναι μιας πρωτης ταξεως ευκαιριας να επαναφερουμε τον πολιτισμο που γουσταρουμε εμεις...πλεον ολοι ειναι ψιλιασμενοι και δεν χωρανε δικαιολογιες...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

τύπε η όλη η ιστορία σας, είναι το οπαδιλίκι. Μια ζωή καριέρα στον Μπαοκ έκαναν φελλοί που πούλαγαν οπαδικίκι και μαγκιά. Αν χτύπαγαν και κανέναν παίκτη του Ολυμπιακού, έχτιζαν καριέρα (βλέπε Καρσία που πήρε πόδι ακόμα και από την Ξάνθη αλλά στον Μπαοκ θεωρείται Ήρωας). Έτσι έχετε μάθει οι οπαδοί, έτσι έχουν μάθει οι παίκτες και οι πρόεδροι. Από τίτλους, πορείες, εμφανίσεις κλπ τ'αρχίδια μας μια ζωή και πάντα φταίνε οι άλλοι. Μόλις πριν μια εβδομάδα χάσατε 3-1 από τον Λεβαδιακό, πως δεν το ρίξατε και αυτό στη παράγκα;

Σας έχει πάρει χαμπάρι όχι μόνο όλη η υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και η ίδια σας η πόλη.
URL]]

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Stories