Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
10153906_243504509170292_3721960727488608219_n.jpg

Τι εφτιαξαν οι αθεοφοβοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το κειμενο σου ειναι ακομα πιο εμετικο απο ο,τι θα ηταν αν ελεγες πως ο "μπανανάς" ηταν Θεος!Δικαιολογια για τα χθεσινα δεν υπαρχει,αν εχετε ανθρωπινες ευαισθησιες
θα επρεπε να ντρεπεστε για οσα εγιναν και να ζητησετε απο μονοι σας επαναληψη του αγωνα κεκλεισμενων των θυρων,ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.Ολα τα πιθανα καφριλικια που μπορεις
να δεις σε ντερμπυ τα κανατε μαζεμενα χθες.Για εναν τελικο ρε πουστη μου...
ΥΓ.Αν με ξαναβρισεις "λαμπρο" δεν σου ξαναμιλαω...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Εδω υπαρχουν υπανθρωποι που ζηταν τιμωρια του μαυρου που πεταξε πισω την μπανανα,τι να λεμε τωρα...σε τετοιο επιπεδο καφριλας εχουμε φτασει!
Λοιπον λαμπρο,διαβασε ....λιγο πριν το 45 και ενω παιζουμε με την πανιωναρα,ενα πιτσιρικι πεταξε ενα αδειο μικρο μπουκαλι νερο στον λαζαρ.....αυτος ο μαλακας το επιασε και το πεταξε πισω...εφαγε κοκκινη και ολοι στην εξεδρα(2000νοματαιοι) ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΜΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ,αυτα για την ιστορια-επισης φερε στο μυαλο σου τον κονσεισαο στο μαντρι σου  ;)....ΤΩΡΑ ,αν διπλανος πεταγε μπανανα σε μαυρο αθλητη ,το επομενο λεπτο θα ειχε ενα τσαμπι μπανανες στην κωλαθρα του....ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ Η ΚΑΖΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ,στο κατω κατω νηστισιμοι ειναι...αλλα ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το κειμενο σου ειναι ακομα πιο εμετικο απο ο,τι θα ηταν αν ελεγες πως ο "μπανανάς" ηταν Θεος!Δικαιολογια για τα χθεσινα δεν υπαρχει,αν εχετε ανθρωπινες ευαισθησιες
θα επρεπε να ντρεπεστε για οσα εγιναν και να ζητησετε απο μονοι σας επαναληψη του αγωνα κεκλεισμενων των θυρων,ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.Ολα τα πιθανα καφριλικια που μπορεις

Τι. να ζητήσουν;;;;;   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΟΛΟΙ τους θέλουν λυσσασμένα να γίνουν γαυρος στη θέση του γαυρου, με εξαίρεση ΜΟΝΟ εμάς τους ΑΡΡΕΙΑΝΟΥΣ και το εχουμε αποδείξει κατα καιρούς με τη στάση μας. Απλα το συστημα προπαγάνδας κανει οτι μπορει να  μας βάλει σε ενα τσουβάλι, αλλα δύσκολα.

Αυτοι οι καφροι που λες, σημερα ειναι ΟΛΟΙ χαρούμενοι και βολεμένοι. ΟΛΟΙ τα ρίχνουν στους .....άλλους, τα ιδια έκαναν και εκείνοι και οι άλλοι και οι παραλλοι....... Και οι δημοσιοκαφροι έχουν πάρει φωτια στα κλικ και στα "ρεπορτάζ" ΟΛΟΙ σου λέω κανουν τη δουλεια τους.

Και μετά απο ΟΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑ αυτα, εσυ έφαγες αποκλεισμό απο το ουεφα για τα ψυχολογικά της κουρουμπιλια.... Και ποοοοοοοσα αλλα.....

Οι μαο μαο συνεχιζουν και πανηγυρίζουν, this is Greek style.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ΔΕΝ εχω να δικαιολογησω τιποτα....οταν θα παιζουν τα ματς στα ισα,οταν θα σταματησουν να στηνουν κορακια,οταν θα δωσουν το κυπελλο στην τριπολη,οταν θα μετρησουν το γκολ του κατσουρανη,οταν θα δωσουν το πρωταθλημα(και μαζι τα μυρια του τσουλου) στην αεκ,οταν ζητησουν συγνωμη απο τον τζαλακωστα....οταν οταν οταν, δηλαδη ποτε,τοτε θα αρχισω να εχω ευαισθησιες....προς το παρων κραταω το χτεσινο εμετικο ποστ ενος πουστογαβρου για "νεκρες μπουγατσες" και την αρχιδατη παραδοχη του χυσιδη οτι πρεπει να τους γαμας οσο ειναι πεσμενοι...αν μη τι αλλο αυτος παραδεχεται οτι ειναι καφροι-δεν το παιζει αντικειμενικος! περαστικα για το "λαμπρος"-αθελα μου...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
21300 εισητηρια η καθε ομαδα για τον τελικο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΔΕΝ εχω να δικαιολογησω τιποτα....οταν θα παιζουν τα ματς στα ισα,οταν θα σταματησουν να στηνουν κορακια,οταν θα δωσουν το κυπελλο στην τριπολη,οταν θα μετρησουν το γκολ του κατσουρανη,οταν θα δωσουν το πρωταθλημα(και μαζι τα μυρια του τσουλου) στην αεκ,οταν ζητησουν συγνωμη απο τον τζαλακωστα....οταν οταν οταν, δηλαδη ποτε,τοτε θα αρχισω να εχω ευαισθησιες....προς το παρων κραταω το χτεσινο εμετικο ποστ ενος πουστογαβρου για "νεκρες μπουγατσες" και την αρχιδατη παραδοχη του χυσιδη οτι πρεπει να τους γαμας οσο ειναι πεσμενοι...αν μη τι αλλο αυτος παραδεχεται οτι ειναι καφροι-δεν το παιζει αντικειμενικος! περαστικα για το "λαμπρος"-αθελα μου...

Οταν θα πληρώσει ο μπαοκ κανένα χρέος, ε;;;;;

Και αποκτήσει κανέναν κανονικο πρόεδρο γιατι ΟΛΟΙ οι προηγούμενοι ειναι φυλακή για ξέπλυμα χρηματος, ε;;;;

Αιντε ρε βγάλτε τη τσιμπλα, τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ, οχι μονο τα καλα και συμφέροντα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μαξιμε να υποθεσω οτι ο λαμπρος θα παει φυλακη;;;;;;;;;;;;;;;;; :grin: :grin: :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μαξιμε να υποθεσω οτι ο λαμπρος θα παει φυλακη;;;;;;;;;;;;;;;;; :grin: :grin: :grin:

Θα το χαρώ πολυ, αλλα ΑΝ έκλεψε, ΟΣΑ έκλεψε, τα έκλεψε απο τα λεφτα του ΑΡΗ, μη μπερδευεις την πουτσα με τη βούρτσα, καμία σχέση με μπατμαν,Γουμενους, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ,ΣΑΧΠΑΖΙΔΗΔΕΣ και σια.......

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οκ,τοτε με την λογικη σου και ο αστερας θα πρεπε να τα κανει λιμπα για τον περσυνο τελικο και ο Ατρομητος για τον τελικο με αεκ,και και και...που να δεις εγω τι θα πρεπε να κανω...αυτη ειναι η λογικη του τραμπουκου,αν δεν σου αρεσουν δεν τα κανεις κιολας...εδω και τωρα βγες και ζητα επαναληψη του αγωνα επισημως και θα σε παραδεχτω,ολα τα αλλα σε εξισωνουν με αυτους που κατηγορεις...μαλιστα χθες τους ξεπερασες.
  ΥΓ.Συγχωρεμενος για το "λαμπρο" (μην επαναληφθει!) αλλα επισης πρεπει να ντρεπεστε και για το ρωσακι τον προεδρο σας που σας ξεφτυλισε ξανα με οσα ειπε,εγω θα ντρεπομουνα.Τελικα μαθαμε ποιοι εβαλαν τους γαβρους στον παγκο???

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Οκ,τοτε με την λογικη σου και ο αστερας θα πρεπε να τα κανει λιμπα για τον περσυνο τελικο και ο Ατρομητος για τον τελικο με αεκ,και και και...που να δεις εγω τι θα πρεπε να κανω...αυτη ειναι η λογικη του τραμπουκου,αν δεν σου αρεσουν δεν τα κανεις κιολας...εδω και τωρα βγες και ζητα επαναληψη του αγωνα επισημως και θα σε παραδεχτω,ολα τα αλλα σε εξισωνουν με αυτους που κατηγορεις...μαλιστα χθες τους ξεπερασες.
   ΥΓ.Συγχωρεμενος για το "λαμπρο" (μην επαναληφθει!) αλλα επισης πρεπει να ντρεπεστε και για το ρωσακι τον προεδρο σας που σας ξεφτυλισε ξανα με οσα ειπε,εγω θα ντρεπομουνα.Τελικα μαθαμε ποιοι εβαλαν τους γαβρους στον παγκο???
Tριχες κατσαρες,αν ο αστεριας η οι ατρομητοι ειχαν κανα μυριο λαο απο πισω τους,ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ με μυαλα που πονανε,κατσε και σε λεω τι θα γινοταν στην τριπολη μετα τον τελικο της ντροπης...οταν ομως στην τριπολη το 70% ειναι γαβροι τι να περιμενεις?.....εσυ σαν αρης αυτο που θα πρεπε να κανεις-εξαρχης-ειναι να μην γινεσαι πουτανακι στο αρμα του καθε δυναστη(μια στου βαζελου μια στου γαβρου)....δεν θελω να με παραδεχτεις ουτε να με καταλαβεις...και ουτε ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ(οσο και αν ειναι της μοδας) ,ΑΣΕ που χτες η μονη βια ηταν 5ΚΙΛΑ ΓΑΥΡΟΙ ΦΡΕΣΚΟΙ....εκτος και αν εννοεις βια που δεν χειροκροτουσαμε τις περιπου 100βουτιες μεσα στην περιοχη που εκαναν οι υπερπαιχταραδες του κοκκινου θιασου.....ουτε ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ οι πουθεναδες...ουτε μια μεχρι το 105....μια στο 105φευγα και να κανουν τον σταυρο τους που δεν μπηκε....να αναψουν λαμπαδα στον κιτσιου(70)!!!!11
Καθαρα ποδοσφαιρικα και σταρατα μετα το γκολ ο μανταλος φρου και φρου μπας και τους βαλει μεσα στην περιοχη,ασε το οφσαιντ που κοψανε τον κλαους(ανυπαρκτο)...τον ελεγχο του παιχνιδιου τον εχασε στην φαση του σαβιολα με τον νατχο....ο αλλος κατω με αιματα στη μουρη και ο μανταλος φωναζε στο μανιατη(αλλο καλοπαιδο)να εκτελεσει το πλαγιο γρηγορα....φερ πλει οχι αστεια!!!!11

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Tριχες κατσαρες,αν ο αστεριας η οι ατρομητοι ειχαν κανα μυριο λαο απο πισω τους,ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ με μυαλα που πονανε,κατσε και σε λεω τι θα γινοταν στην τριπολη μετα τον τελικο της ντροπης...οταν ομως στην τριπολη το 70% ειναι γαβροι τι να περιμενεις?.....εσυ σαν αρης αυτο που θα πρεπε να κανεις-εξαρχης-ειναι να μην γινεσαι πουτανακι στο αρμα του καθε δυναστη(μια στου βαζελου μια στου γαβρου)....δεν θελω να με παραδεχτεις ουτε να με καταλαβεις...και ουτε ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ(οσο και αν ειναι της μοδας) ,ΑΣΕ που χτες η μονη βια ηταν 5ΚΙΛΑ ΓΑΥΡΟΙ ΦΡΕΣΚΟΙ....εκτος και αν εννοεις βια που δεν χειροκροτουσαμε τις περιπου 100βουτιες μεσα στην περιοχη που εκαναν οι υπερπαιχταραδες του κοκκινου θιασου.....ουτε ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ οι πουθεναδες...ουτε μια μεχρι το 105....μια στο 105φευγα και να κανουν τον σταυρο τους που δεν μπηκε....να αναψουν λαμπαδα στον κιτσιου(70)!!!!11
Καθαρα ποδοσφαιρικα και σταρατα μετα το γκολ ο μανταλος φρου και φρου μπας και τους βαλει μεσα στην περιοχη,ασε το οφσαιντ που κοψανε τον κλαους(ανυπαρκτο)...τον ελεγχο του παιχνιδιου τον εχασε στην φαση του σαβιολα με τον νατχο....ο αλλος κατω με αιματα στη μουρη και ο μανταλος φωναζε στο μανιατη(αλλο καλοπαιδο)να εκτελεσει το πλαγιο γρηγορα....φερ πλει οχι αστεια!!!!11
Τι να πει κανεις μετα απο αυτο...πραγματικα ζειτε σε παραλληλο συμπαν,μεινε περηφανος για το λαο,μονο οταν τα τρως απο αλλου μην κλαιγεσαι,τουλαχιστον τοτε να τα δεχεστε σαν αντρες...

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
μαν οσο ξυνομαι στο κεφαλι :) :) :) χωρις να εχω ψυρες :) :) αλλο τοσο ο βαζελος εχει περισοτερους οπαδους απο τον ΠΑΟΚ :) :) :)

Φιλε σου βαζω 10 διαφορα γκαλοπ πολιτικων εφημεριδων κτλ που λενε οτι ο Παναθηναικος εχει διπλασιο κοσμο απο τον Παοκ...βαλε εσυ. 1 που κεει το αντιθετο...

Κ μην ξεχνας οτι απο Τεμπη κ κατω που ζει το 75τοις εκατο των Ελληνων ο Παοκ ειναιανυπαρκτος.......

Εγω μιλαω με στοιχεια...αν εχεις κ εσυ βαλτα.......εγω τα βαζωαλλα το βραδυ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom