Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εμφανιστηκες αρχιδαρα μου εσυ;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εφτασε σαλονικα το πουλμαν απο την τριπολη;;;;;;;;;; :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:ενας εσυ ενας ο πεξαρας και κανα δυο ακομη ειστε για τον πουτσο καβαλα...κακο μεσημερι σου ευχομαι.. :birdman: :birdman: :birdman:
το πηραμε το x εχθες εσυ στην τριπολη ποσα αρπαξες;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το πηραμε το x εχθες εσυ στην τριπολη ποσα αρπαξες;
εχασα 2-1 νομιζω.....με τον ολλανδο τουριστα στον παγκο...και με μια εμφανιση αθλια.....τον αστερα τον ριχνω 5 βαθμους τον αρη.. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τι γελας ρε μπουφο πιθηκε? Κοιτα εκει στις 16 που θα φυγεις με το κωλαντερο στο χερι απο τη Τουμπα και αστα τα αλλα
και αμα αποκλειστω τι θα γινει ρε τυπε; τοσα κυπελλα και τοσα πρωταθληματα εχω λες να εχω αναγκη το κυπελλακι; εσυ ομως αμα δεν το παρεις και φετος δεν θα το παρεις ποτε,ποτε πηρες τον τελευταιο τιτλο σου; μεχρι και ο αρης εχει παει σε δυο τελικους τα τελευταια χρονια και η λαρισα το εχει παρει

Επισκέπτης
και αμα αποκλειστω τι θα γινει ρε τυπε; τοσα κυπελλα και τοσα πρωταθληματα εχω λες να εχω αναγκη το κυπελλακι; εσυ ομως αμα δεν το παρεις και φετος δεν θα το παρεις ποτε,ποτε πηρες τον τελευταιο τιτλο σου; μεχρι και ο αρης εχει παει σε δυο τελικους τα τελευταια χρονια και η λαρισα το εχει παρει

Γιατι ρε ταγαρακο αν τυχει και το χασω φετος στον τελικο (γιατι εσενα θα σε ξεφτυλισω, δεν τη γλυτωνεις τον χοντρο να φερεις να σφυριξει) τα επομενα χρονια ποιος θα με απειλησει για να μην το παρω? Εχεις συναισθηση των παπαριων που γραφεις?

Αναγκη το εχεις το κυπελο οπως και καθε πετσινο..απο αυτα ζεις...θα σκουξεις ασχημα τη μεγαλη τεταρτη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ 4-5-6-7 ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ......βρηκα εισητηριο στην8.......οσο για τον lastmoican και τον χρηστιδη δεν θα μπω στην διαδικασια να απαντησω σε αναλογο υφος με το δικο τους.....εδω μεσα με αυτα που γραφουμε κρινουμε και κρινομαστε...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εσύ βρίζεις
εγώ δεν σε έχω βρίσει

αν εσένα δεν σου αρέσουνε που σου ανοίγω τα μάτια δεν σου φταίω εγώ. Ούτε φταίω εγώ που δεν ξέρεις ορθογραφία.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μαξιμε μια ερωτηση....ποια ομαδα ειναι ανταγωνιστικη;ο αρης;;;;;; η λειβαδια;η βεροια;;;;;ο πλατανιας;;;;;με τον βαζελο φετος ειχα τα περισοτερα εισητηρια που ειναι ανταγωνιστικη ομαδα και θα εχω σολντ αουτ με τον γαυρο....νομιζεις πλεον οτι ο κοσμος εχει λεφτα για να παει σε ολους τους αγωνες;και εγω που δουλευω και ειμαι σχετικα καλα αυτος θα ειναι ο 7ος αγωνας που θα δω απο το γηπεδο....
χααααααααααχαχαχαχαχαχα
ενώ όμως θεωρείτε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι μπρούκλης και μπορεί να πηγαίνει σε όλα τα ματς, έτσι;
τη στιγμή που πάει και στο μπάσκετ, και στο τσουλου και στο πρωτάθλημα κλπ κλπ
Και μην ξεχνάς πως δεν πληρώνει το ίδιο εισητήριο με σενα.

Μόνοι σας κάνετε τις κωλοτούμπες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλα, τον κραζω τον κραζω αλλα εδώ μεταξύ ειρμος και οιρμος, σωστά το έγραψε ο travest, μαλακια έγραψες..... ;)
καλά...
ήμουνα έτοιμος να σου την πω
ήμουνα απόλυτα σίγουρος πως γράφεται με οι.
μόνο που δεν τον έκοβα δηλαδή (ορισμένα πράγματα δεν τα κάνουμε ούτε για αστείο)

και μετά λέω, κάτσε να το ψάξω μην έχω λάθος και γίνω ρόμπα.
ε, έγινα ρόμπα λοιπόν.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
καλά...
μόνο που δεν τον έκοβα δηλαδή (ορισμένα πράγματα δεν τα κάνουμε ούτε για αστείο)

ε, έγινα ρόμπα λοιπόν.

:2funny: :2funny:
Μην ανησυχείς, συμβαίνουν αυτα, εγω τουλάχιστον είμαι απ´ αυτούς που δεν παρεξηγούν, εκτος αν δω κατι ποστ σεντόνια που έχουν ΜΟΝΟ λάθη..... Απλα επειδη είμαι ψιλοαρρωστος με την ορθογραφία και επειδη ο travest παρόλο γυφτακι  :2funny: ειναι φιλαρακι μου εδώ μεσα, γι αυτο το γράφω!!!!!!

No hard feelings!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καλά...

ε, έγινα ρόμπα λοιπόν.
πρωτα να μαθεις να γραφεις ελληνικα και υστερα να λες οτι δεν ξερω να γραφω....οσο για τον κοσμο του ολυμπιακου δεν με ενδιαφερει τι κανει για τον κοσμο του παοκ μιλησα...και για να τελειωνουμε με την οποια παρεξηγηση που υπαρχει μεταξυ μας αισθανθηκα οτι υποτιμας την νοημοσυνη μου για αυτο εβρισα...καλα να περνας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom