Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εχω γραψει παλιοτερα οτι η μια μου γιαγια εχει πεθανει το1992 και η αλλη το 1998...αυτος οποτε με βριζει αναφερεται σε νεκρους....με ενοχλει ρε φιλε..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.565
Πόντοι
34.538

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δεν το ξερα
συγνωμη
ενταξει ρε....απλα  αν θελεις να βρισεις βρισε εμενα.....εδω βριζομαστε συνεχεια ας μην πιανουμε συγγενεις πρωτου και δευτερου βαθμου....τελος παντων....

Επισκέπτης
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως τα εισιτήρια για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό εξαντλήθηκαν τόσο από τα εκδοτήρια, όσο και από το internet.
ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ SOLD OUT ΣΕ 6 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!

KAΙ ΤΗΝ 7 ΚΑΙ ΤΗΝ 8 ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ!  :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως τα εισιτήρια για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό εξαντλήθηκαν τόσο από τα εκδοτήρια, όσο και από το internet.
ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ SOLD OUT ΣΕ 6 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!

KAΙ ΤΗΝ 7 ΚΑΙ ΤΗΝ 8 ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ!  :rockon:
φιλαρακι 11.30 στελνω τον κολλητο μου για εισητηριο στην τουμπα...σε λιγο χτυπα το κινητο και μου λεει εισητηρια τελος 4-5-6-7 θελεις να σου παρω στην 8;;;;;;μαλακας εισαι;;;του λεω κλειστο τωρα.....

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
ενταξει ρε....απλα  αν θελεις να βρισεις βρισε εμενα.....εδω βριζομαστε συνεχεια ας μην πιανουμε συγγενεις πρωτου και δευτερου βαθμου....τελος παντων....
συγνωμη δεν θα ξανασυμβει

Επισκέπτης
φιλαρακι 11.30 στελνω τον κολλητο μου για εισητηριο στην τουμπα...σε λιγο χτυπα το κινητο και μου λεει εισητηρια τελος 4-5-6-7 θελεις να σου παρω στην 8;;;;;;μαλακας εισαι;;;του λεω κλειστο τωρα.....
Εγω τυπε δεν ανχωθηκα καθολου εχω διαρκειας!  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Έλεγα και γω να πάω, αλλά τέσπα....καφετέρια και otetv :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
αν πας στα επισημα σερβιρουν......στην θυρα 1
Όχι ρε τύπε, μια φορα που πήγα Τούμπα, είχαν μερικοί μπρίκια με όλο τον εξοπλισμό και έφτιαχναν ελληνικό σε πλαστικά ποτηράκια....τώρα μην ρωτήσεις θύρα κτλ, δεν θυμάμαι....τρέλα οι τύποι!Δεν παίζεται ο λαός του ΠΑΟΚ! :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τα μπουκαλια νερου που μεσα ειχαν βοτκα  και οι χυμοι με ουισκι jonnie....δεκαετια του 90....ωραια γουστα βγαζαμε..... :P :P :P :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πρωτα να μαθεις να γραφεις ελληνικα και υστερα να λες οτι δεν ξερω να γραφω....οσο για τον κοσμο του ολυμπιακου δεν με ενδιαφερει τι κανει για τον κοσμο του παοκ μιλησα...και για να τελειωνουμε με την οποια παρεξηγηση που υπαρχει μεταξυ μας αισθανθηκα οτι υποτιμας την νοημοσυνη μου για αυτο εβρισα...καλα να περνας
μην το τραβάς
μόνος μου έγραψα πως έγραψα λάθος.
και όταν βρίζεις χωρίς λόγο, υπάρχει και το συγγνώμη.

όπως εγω παραδέχτηκα το λάθος μου όποτε το έκανα, έτσι περιμένω και από τον άλλον το ίδιο.
ετσι μόνο λύνεται η παρεξήγηση
αλλιώς δεν.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μην το τραβάς
μόνος μου έγραψα πως έγραψα λάθος.
και όταν βρίζεις χωρίς λόγο, υπάρχει και το συγγνώμη.

όπως εγω παραδέχτηκα το λάθος μου όποτε το έκανα, έτσι περιμένω και από τον άλλον το ίδιο.
ετσι μόνο λύνεται η παρεξήγηση
αλλιώς δεν.
ενταξει ρε φιλε...γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας;επαναλαμβανω...υποτιμησες την νοημοσυνη μου γι αυτο εβρισα....αν υπονοεις οτι κατι τετοιο δεν  ισχυει ΣΥΓΝΩΜΗ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom