travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
δεν το ειχα σκεφτειΌχι το αντιθετο,τον γαμησαν γι αυτό εχει θεμα το ατομο.
δεν το ειχα σκεφτειΌχι το αντιθετο,τον γαμησαν γι αυτό εχει θεμα το ατομο.
Η κωλοτρυπιδα του είναι σαν το στομα του.δεν το ειχα σκεφτει
Τι περιμενες από τρυπιο?εχω γραψει παλιοτερα οτι η μια μου γιαγια εχει πεθανει το1992 και η αλλη το 1998...αυτος οποτε με βριζει αναφερεται σε νεκρους....με ενοχλει ρε φιλε..
δεν το ξεραεχω γραψει παλιοτερα οτι η μια μου γιαγια εχει πεθανει το1992 και η αλλη το 1998...αυτος οποτε με βριζει αναφερεται σε νεκρους....με ενοχλει ρε φιλε..
ενταξει ρε....απλα αν θελεις να βρισεις βρισε εμενα.....εδω βριζομαστε συνεχεια ας μην πιανουμε συγγενεις πρωτου και δευτερου βαθμου....τελος παντων....δεν το ξερα
συγνωμη
φιλαρακι 11.30 στελνω τον κολλητο μου για εισητηριο στην τουμπα...σε λιγο χτυπα το κινητο και μου λεει εισητηρια τελος 4-5-6-7 θελεις να σου παρω στην 8;;;;;;μαλακας εισαι;;;του λεω κλειστο τωρα.....Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως τα εισιτήρια για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό εξαντλήθηκαν τόσο από τα εκδοτήρια, όσο και από το internet.
ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ SOLD OUT ΣΕ 6 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!
KAΙ ΤΗΝ 7 ΚΑΙ ΤΗΝ 8 ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ!
συγνωμη δεν θα ξανασυμβειενταξει ρε....απλα αν θελεις να βρισεις βρισε εμενα.....εδω βριζομαστε συνεχεια ας μην πιανουμε συγγενεις πρωτου και δευτερου βαθμου....τελος παντων....
Εγω τυπε δεν ανχωθηκα καθολου εχω διαρκειας!φιλαρακι 11.30 στελνω τον κολλητο μου για εισητηριο στην τουμπα...σε λιγο χτυπα το κινητο και μου λεει εισητηρια τελος 4-5-6-7 θελεις να σου παρω στην 8;;;;;;μαλακας εισαι;;;του λεω κλειστο τωρα.....
Έλεγα και γω να πάω, αλλά τέσπα....καφετέρια και otetvφιλαρακι 11.30 στελνω τον κολλητο μου για εισητηριο στην τουμπα...σε λιγο χτυπα το κινητο και μου λεει εισητηρια τελος 4-5-6-7 θελεις να σου παρω στην 8;;;;;;μαλακας εισαι;;;του λεω κλειστο τωρα.....
Εσυ να πεταχτεις μεχρι το αμστερνταμ και να μας βρεις τιποτα καλο για τον αγωναΈλεγα και γω να πάω, αλλά τέσπα....καφετέρια και otetv
φιλαρακι εχω γνωστο που πηγε απο τις 7 το πρωι να ανοιξουν τα εκδοτηρια.... τρελαααααααααΈλεγα και γω να πάω, αλλά τέσπα....καφετέρια και otetv
Φίλε ακόμα φέρνουν μπρίκια για να κάνουν ελληνικό στην Τούμπα?Εσυ να πεταχτεις μεχρι το αμστερνταμ και να μας βρεις τιποτα καλο για τον αγωνα
και ποιοτητας 3α....Εσυ να πεταχτεις μεχρι το αμστερνταμ και να μας βρεις τιποτα καλο για τον αγωνα
αν πας στα επισημα σερβιρουν......στην θυρα 1Φίλε ακόμα φέρνουν μπρίκια για να κάνουν ελληνικό στην Τούμπα?
Όχι ρε τύπε, μια φορα που πήγα Τούμπα, είχαν μερικοί μπρίκια με όλο τον εξοπλισμό και έφτιαχναν ελληνικό σε πλαστικά ποτηράκια....τώρα μην ρωτήσεις θύρα κτλ, δεν θυμάμαι....τρέλα οι τύποι!Δεν παίζεται ο λαός του ΠΑΟΚ!αν πας στα επισημα σερβιρουν......στην θυρα 1
μην το τραβάςπρωτα να μαθεις να γραφεις ελληνικα και υστερα να λες οτι δεν ξερω να γραφω....οσο για τον κοσμο του ολυμπιακου δεν με ενδιαφερει τι κανει για τον κοσμο του παοκ μιλησα...και για να τελειωνουμε με την οποια παρεξηγηση που υπαρχει μεταξυ μας αισθανθηκα οτι υποτιμας την νοημοσυνη μου για αυτο εβρισα...καλα να περνας
ενταξει ρε φιλε...γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας;επαναλαμβανω...υποτιμησες την νοημοσυνη μου γι αυτο εβρισα....αν υπονοεις οτι κατι τετοιο δεν ισχυει ΣΥΓΝΩΜΗ......μην το τραβάς
μόνος μου έγραψα πως έγραψα λάθος.
και όταν βρίζεις χωρίς λόγο, υπάρχει και το συγγνώμη.
όπως εγω παραδέχτηκα το λάθος μου όποτε το έκανα, έτσι περιμένω και από τον άλλον το ίδιο.
ετσι μόνο λύνεται η παρεξήγηση
αλλιώς δεν.