Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δεν κατάλαβες, σιγα μην προσπαθώ κιόλας να διαβάλλω το καμάρι του Βορά. Απλά σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν δολοφονικά μαρκαρίσματα απ' τους δικούς σου και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν τελειώνετε με 11. Παίξτε μπαλίτσα κι αφήστε το ξύλο και τον τσαμπουκά μπας και καταφέρετε τίποτα τώρα που ΑΕΚ και ΠΑΟ είναι οφ, γιατί μετά θα σας μείνει μόνο η μαγκιά και η γκρίνια για την Αθήνα.
προσπερνω το ειρωνικο σου υφακι.....εγω θελω δυνατο παο και αεκ.....προσωπικα ...διοτι με τιγρη με ιβαν και με βαζελο δυνατο δεν θα ευνοειται τοσο ο γαυρος....θα αλλαξουν τα κοζια....και τοτε περιμενω ισονομια...δεν θα εχει ο γαυρος 10 παραρτηματα και θα δουμε μπαλλα... :s&m_2:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
προσπερνω το ειρωνικο σου υφακι.....εγω θελω δυνατο παο και αεκ.....προσωπικα ...διοτι με τιγρη με ιβαν και με βαζελο δυνατο δεν θα ευνοειται τοσο ο γαυρος....θα αλλαξουν τα κοζια....και τοτε περιμενω ισονομια...δεν θα εχει ο γαυρος 10 παραρτηματα και θα δουμε μπαλλα... :s&m_2:
Το ύφος είναι έτσι γιατί νομίζεις ότι όλοι θέλουν να στην πουν και να σε αδικήσουν λες κι έχεις την υπερομάδα. Για την άκρατη επιθετικότητα των παικτών σου έχεις να μου πεις κάτι;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οι παικτες εχουν δωσει δικαιωματα.....αλλα μηπως μπορειςνα μου πεις για παραδειγμα γιατι ο βικτορ για βιαιη απωθηση που γραφει στο φυλλο αγωνα ο διαιτητης τιμωρειται με 1 αγωνιστικη και ο στοχ για τον ιδιο λογο που γραφει το κορακι τιμωρειται με 2;;;;;;;;;θεεις να σου πω και αλλα...;;;;;;θα ξημερωσουμε......για να τελειωνουμε...ΝΑΙ εχω ευνοηθει απο την διαιτησια...συνολικα ΕΧΩ ΑΔΙΚΙΘΕΙ....

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
οι παικτες εχουν δωσει δικαιωματα.....αλλα μηπως μπορειςνα μου πεις για παραδειγμα γιατι ο βικτορ για βιαιη απωθηση που γραφει στο φυλλο αγωνα ο διαιτητης τιμωρειται με 1 αγωνιστικη και ο στοχ για τον ιδιο λογο που γραφει το κορακι τιμωρειται με 2;;;;;;;;;θεεις να σου πω και αλλα...;;;;;;θα ξημερωσουμε......για να τελειωνουμε...ΝΑΙ εχω ευνοηθει απο την διαιτησια...συνολικα ΕΧΩ ΑΔΙΚΙΘΕΙ....
Έχεις τη μύγα ρε φίλε και μυγιάζεσαι. Δεν είπα ούτε ότι ευνοήθηκες ούτε ότι αδικήθηκες, δε με νοιάζει ειλικρινά. Εγώ σε ρώτησα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που παίζουν πολύ σκληρά τους συναδέλφους τους. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο. ΆΝτε καληνύχτα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Έχεις τη μύγα ρε φίλε και μυγιάζεσαι. Δεν είπα ούτε ότι ευνοήθηκες ούτε ότι αδικήθηκες, δε με νοιάζει ειλικρινά. Εγώ σε ρώτησα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που παίζουν πολύ σκληρά τους συναδέλφους τους. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο. ΆΝτε καληνύχτα.
απαντησα...δωσανε δικαιματα...καληνυχτα..καλα να περνας...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ....ΓΡΑΦΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.....ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ....ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...ΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ......ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
καταρχάς δεν σε έβρισα.
κατά δεύτερον ακόμα και έτσι, λάθος είναι η λογική σου.
Γιατί ομάδα δεν έχεις εσύ.
κι ομάδα δεν έχει τόσα χρόνια ΚΑΜΙΑ άλλη ομάδα.

Ακόμα και τη χρονιά του κας, η ΑΕΚ τον πρώτο γύρο ήταν επιοικώς χάλια. Εδώ είχε βγει ο ίδιος ο Νικολαϊδης και είχε δηλώσει πως το πρωτάθλημα έχει χαθεί. Απλά τότε ο Ολυμπιακός είχε δύο καρπούζια σε μικρή μασχάλη (πολύ μικρό ρόστερ) και δεν άντεχε και είχε κάνει ήττες δίνοντας δικαιώματα.

Αν υπήρχε πρωτάθλημα που αντίπαλη ομάδα είχε πραγματικά ομάδα ικανή να μας πάρει το πρωτάθλημα ήταν με τον Κυράστα. Και πάλι, συγκρίνοντας αντικειμενικά τα ρόστερ (προσπαθώ τουλάχιστον) τα βρίσκω ισάξια.
μην το συνεχίσω άλλο...
για τον χαρακτηρισμό...άσε μην απαντήσω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
red νομιζω οτι στα ποσταρισματα μου γραφω τα ελληνικα..σωστα....και οι σκεψεις μου εχουν ειρμο...τωρα αν καποιοι βλεπουν αυτο που θελουν να δουν και διαβαζουν αυτο που θελουν να διαβασουν ε..ναι γινομαι κακος :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
ούτε σωστά ελληνικά γράφεις ούτε ΟΙρμό έχεις.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τραβα ρε νουμερο που σε προταση 5 λεξεων κατάφερες να βαλεις 8 δικαιολογιες για το πως παιρνω τις κουπες μου...
ότι εχω μεγαλο καβλι και σας χυνω ολες περναει από το μυαλο σου;;
αιντε το κάθε νουμερο εχει μαθει...διαιτησια παραρτηματα επο κεδ...
μαλακες ...σταθείτε ρε αντρικεια και κοιταξτε την αληθεια καταματα που πατε να βγαλετε ξυγκι από την μυγα....
ηταν ρε νουμερο δευτερη κιτρινη του αθανασιαδη που πηρε την μπαλλα και ετρεχε;;ηταν κιτρινη τριτη  :2funny: το χερι με προθεση που εκανε στο δευτερο ημιχρονο;ηταν απευθειας κοκκινη του ινσαουραλδε που πατησε στο κεφαλι τον καμπελλ;
αντε γαμηθειτε μαλακες σε μια τελικη...
κλαψ κλαψα κλαψα...οργια...παραδεχτείτε τον καλυτερο από σας αντιπαλο και προσπαθήστε να τον περασετε...
τι λεω τωρα...δεν σας αφηνουν..ξερω ξερω  :jerking:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ότι τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τη ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την 2η αγωνιστική της Ημιτελικής Φάσης Κυπέλλου Ελλάδας 2013-14, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 και ώρα 20:00.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από τη Δευτέρα 07.04.2014 έως την Τρίτη 15.04.2014 από τις 09:00 μέχρι τις 19:00 , ενώ την Τετάρτη 16.04.2014 από τις 09:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

Την Κυριακή 13.04.2014 τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα Τιμή
1 ?40
2, 3 ?30
5, 6 ?20
4, 4α ?15
7, 7α, 8 ?15
VIP 3ου: ?120
VIP 4ου: ?80
Στον αγώνα δεν θα λειτουργήσει οικογενειακή κερκίδα.

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

<< επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αποφασίστε ποτε υπαρχει πεναλτυ και ποτε οχι......

Χέρι μεσα στην περιοχή ειναι πεναλτυ, παει και τελείωσε.

Οσο για τις τιμωρίες των παικτών για κόκκινη κάρτα, οταν πέρσι ο τρομπετιδης για τη μούντζα στον επόπτη απο 5 αγωνιστικές τιμωρήθηκε τελικα με 1, δεν περιγράφω αλλο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ 4-5-6-7 ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ......βρηκα εισητηριο στην8.......οσο για τον lastmoican και τον χρηστιδη δεν θα μπω στην διαδικασια να απαντησω σε αναλογο υφος με το δικο τους.....εδω μεσα με αυτα που γραφουμε κρινουμε και κρινομαστε...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ 4-5-6-7 ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ......βρηκα εισητηριο στην8.......οσο για τον lastmoican και τον χρηστιδη δεν θα μπω στην διαδικασια να απαντησω σε αναλογο υφος με το δικο τους.....εδω μεσα με αυτα που γραφουμε κρινουμε και κρινομαστε...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πάντως το οτι πλεον σολντατσουν κάνετε μονο με το γαυρο πρέπει να σε προβληματίσει λιγάκι, ειναι σαν και μας που τα παιχνιδια με σας μονο γίνονται sellout........

Είχατε με τον ρεβολουσιον (τρομάρα του) κοσμοσυρροες και δε σας ψήνει ο "απλας μεγαλομέτοχος";;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Πάντως το οτι πλεον σολντατσουν κάνετε μονο με το γαυρο πρέπει να σε προβληματίσει λιγάκι, ειναι σαν και μας που τα παιχνιδια με σας μονο γίνονται sellout........

Είχατε με τον ρεβολουσιον (τρομάρα του) κοσμοσυρροες και δε σας ψήνει ο "απλας μεγαλομέτοχος";;;;;
μαξιμε μια ερωτηση....ποια ομαδα ειναι ανταγωνιστικη;ο αρης;;;;;; η λειβαδια;η βεροια;;;;;ο πλατανιας;;;;;με τον βαζελο φετος ειχα τα περισοτερα εισητηρια που ειναι ανταγωνιστικη ομαδα και θα εχω σολντ αουτ με τον γαυρο....νομιζεις πλεον οτι ο κοσμος εχει λεφτα για να παει σε ολους τους αγωνες;και εγω που δουλευω και ειμαι σχετικα καλα αυτος θα ειναι ο 7ος αγωνας που θα δω απο το γηπεδο....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μαξιμε μια ερωτηση....ποια ομαδα ειναι ανταγωνιστικη;ο αρης;;;;;; η λειβαδια;η βεροια;;;;;ο πλατανιας;;;;;με τον βαζελο φετος ειχα τα περισοτερα εισητηρια που ειναι ανταγωνιστικη ομαδα και θα εχω σολντ αουτ με τον γαυρο....νομιζεις πλεον οτι ο κοσμος εχει λεφτα για να παει σε ολους τους αγωνες;και εγω που δουλευω και ειμαι σχετικα καλα αυτος θα ειναι ο 7ος αγωνας που θα δω απο το γηπεδο....

Δε διαφωνώ, το 2008-09-10 ηταν άλλες εποχές αλλα ειδικα στη Θεσσαλονίκη που διψάμε για επιτυχία ή μαλλον καλυτερα για ελπίδα, εσυ τωρα θα έπρεπε να εισαι ζιγκα, τουλάχιστον με τον κοσμο που λες οτι εχεις.....

Αλλα ειτε κάποιοι έχουν τα σοβαρά οικονομικά θέματα, άλλοι έχουν ξυπνήσει και δεν τρώνε τον παπά, μπορει να παίζει και ενδοσυνδεσμιακη κόντρα που συνηθως έχετε, σίγουρα επισης η επαρχία δυσκολεύεται ακομα περισσότερο και η αλήθεια  ειναι οτι το τσαντίρι σας  :2funny: γεμίζει ασφυκτικά οταν έρχεται η επαρχία.......

Αλλα και τότε δεν ηταν πολυ πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, υπήρχαν τα δυνατά με εμάς, και ΑΕΚ που ειναι εξαφανισμενη, πλατανιαδες,εργοτεληδες και βεροιες υπήρχαν και τότε......

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το κοτετσι σου μαξιμε ποτε το γεμισες;;;;;;;;με τον γαυρο με τον βαζελο;;;;;;;;;η με τον παοκ;;;;;; :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
ο χρηστιδης ειναι ωραιος :) θα ερθουν τουμπα θα φανε 1 γκολ  και θα γυρίσουν άνετοι και μάγκες στο Πασαλιμάνι για καφε :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
νικη και προκριση με οποιοδηποτε σκορ...φιλε χριστο...καλο μεσημερι.. :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
θα παρεις τα αρχιδια μου μαλακα
προκριση στο μουνι της θειας σου πουσταρε
εμφανιστηκες αρχιδαρα μου εσυ;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εφτασε σαλονικα το πουλμαν απο την τριπολη;;;;;;;;;; :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:ενας εσυ ενας ο πεξαρας και κανα δυο ακομη ειστε για τον πουτσο καβαλα...κακο μεσημερι σου ευχομαι.. :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom