travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
η επιθεση ομως γαμαει και δερνειΓκολ γκολ πώς σου φαίνεται; Η άμυνα σας είναι για τον πούτσο δεν παίζει να μη φάτε γκολ
η επιθεση ομως γαμαει και δερνειΓκολ γκολ πώς σου φαίνεται; Η άμυνα σας είναι για τον πούτσο δεν παίζει να μη φάτε γκολ
βγαλε τα κοκκινα γυαλια που φορας....η μπαλα βρισκει το χερι αλλα ειναι τοσο κοντα που ο παικτης δεν μπορουσεη μαλλον δεν προλαβαινε να αντιδρασει...φυσικα αν παιζαμε με τον γαυρο στο καραισκακη εννοειται οτι θα το σφυριζε... :S :S :SΣήμερα τη γλίτωσε ο ΠΑΟΚ την κόκκινη καρτα. Και πέναλτι εις βάρος του που δε δόθηκε.
Θα παραπονεθέί ο πρόεδρας για τη διαιτησία ή όχι??
Θα σε στεναχωρήσω αλλά ραδιόφωνο, σκαι και σια συμφωνούν..ΠΕΝΑΛΤΙβγαλε τα κοκκινα γυαλια που φορας....η μπαλα βρισκει το χερι αλλα ειναι τοσο κοντα που ο παικτης δεν μπορουσεη μαλλον δεν προλαβαινε να αντιδρασει...φυσικα αν παιζαμε με τον γαυρο στο καραισκακη εννοειται οτι θα το σφυριζε... :S :S :S
Αυτό είναι άσχετο..Και ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι καλύτερος αλλά όταν τον σπρώχνει η διαιτησία , κλαίγονται ορισμένοι..Να με στεναχωρησεις; καθολου.....παντως κερδισαμε δικαια.....ειμασταν καλυτεροι..
λαθος παραδειγμα χρησιμοποιησες.....αν συγκρινεις παοκ ολυμπιακο και λες οτι συνολικα εχουν ευνοηθει το ιδιο δεν θα επερνες 15 πρωταθληματα...απλη λογικη...Αυτό είναι άσχετο..Και ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι καλύτερος αλλά όταν τον σπρώχνει η διαιτησία , κλαίγονται ορισμένοι..
προσωπικά δεν παίρνω κανένα πρωτάθλημα.πρωτάθλημα παίρνει η ομάδα.και το πιο σημαντικό.δεν υποστη΄ρίζω Ολυμπιακό.λαθος παραδειγμα χρησιμοποιησες.....αν συγκρινεις παοκ ολυμπιακο και λες οτι συνολικα εχουν ευνοηθει το ιδιο δεν θα επερνες 15 πρωταθληματα...απλη λογικη...
Εισαι λαθος,το χερι ειναι χερι,εκτος και αν ηταν κολλημενο στο σωμα.πεναλτι καθαρο ηταν.βγαλε τα κοκκινα γυαλια που φορας....η μπαλα βρισκει το χερι αλλα ειναι τοσο κοντα που ο παικτης δεν μπορουσεη μαλλον δεν προλαβαινε να αντιδρασει...φυσικα αν παιζαμε με τον γαυρο στο καραισκακη εννοειται οτι θα το σφυριζε... :S :S :S
ρε μαστερ...λεω οτι η μπαλλα δεν βρισκει χερι;;;;;;;;;;;προφανως το θεωρησε ακουσιο...αυτο λεω...για αυτο δεν το εδωσε..Εισαι λαθος,το χερι ειναι χερι,εκτος και αν ηταν κολλημενο στο σωμα.πεναλτι καθαρο ηταν.
α, μπράβο.λαθος παραδειγμα χρησιμοποιησες.....αν συγκρινεις παοκ ολυμπιακο και λες οτι συνολικα εχουν ευνοηθει το ιδιο δεν θα επερνες 15 πρωταθληματα...απλη λογικη...
Το άλλο που πήγε να του πάρει το κεφάλι δεν το είδες;ρε μαστερ...λεω οτι η μπαλλα δεν βρισκει χερι;;;;;;;;;;;προφανως το θεωρησε ακουσιο...αυτο λεω...για αυτο δεν το εδωσε..
αφου προσπαθεις να πεισεις τον εατο σου οτι ευνοιθηκε η ομαδα μου απο την διαιτησια δεν θα σου το χαλασω....Το άλλο που πήγε να του πάρει το κεφάλι δεν το είδες;
στα παπάρια μου η ομάδα σου, τον είδες τον αποκεφαλισμό ή όχι;αφου προσπαθεις να πεισεις τον εατο σου οτι ευνοιθηκε η ομαδα μου απο την διαιτησια δεν θα σου το χαλασω....
τα παραλες....22 παικτες φυγανε απο το γηπεδο...οχι 21... αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τι προσπαθεις να πετυχεις.....αντε ας πουμε οτι ευνοηθηκα..σημερα...μπορεις να μου πεις σε ποσα σφαχτηκα;;;;;;;;;;;;;στα παπάρια μου η ομάδα σου, τον είδες τον αποκεφαλισμό ή όχι;
ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ....ΓΡΑΦΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.....ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ....ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...ΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ......ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δεν κατάλαβες, σιγα μην προσπαθώ κιόλας να διαβάλλω το καμάρι του Βορά. Απλά σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν δολοφονικά μαρκαρίσματα απ' τους δικούς σου και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν τελειώνετε με 11. Παίξτε μπαλίτσα κι αφήστε το ξύλο και τον τσαμπουκά μπας και καταφέρετε τίποτα τώρα που ΑΕΚ και ΠΑΟ είναι οφ, γιατί μετά θα σας μείνει μόνο η μαγκιά και η γκρίνια για την Αθήνα.τα παραλες....22 παικτες φυγανε απο το γηπεδο...οχι 21... αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τι προσπαθεις να πετυχεις.....αντε ας πουμε οτι ευνοηθηκα..σημερα...μπορεις να μου πεις σε ποσα σφαχτηκα;;;;;;;;;;;;;
red νομιζω οτι στα ποσταρισματα μου γραφω τα ελληνικα..σωστα....και οι σκεψεις μου εχουν ειρμο...τωρα αν καποιοι βλεπουν αυτο που θελουν να δουν και διαβαζουν αυτο που θελουν να διαβασουν ε..ναι γινομαι κακος