Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κοιταξε.....θα ειναι ενα γηπεδο γεματο.....ο κοσμος θα διψαει να χυθει στην αρενα...φοβασαι τον σιδηροπουλο και δεν φοβασαι τους δικους σου που οι περισσοτεροι πρωτη φορα θα παιξουν σε εχθρικη ατμοσφαιρα....τα τελευταια χρονια μα πιο εμπειρους παικτες εχανες...τωρα;

Επειδή ξέρω τι θα γίνει, η ατμόσφαιρα ειναι πιο εχθρική απο αυτη όταν παίζετε με το γαυρο σε αντίθεση με αυτα που πιστεύετε και σας γράφουν οι κολκες, ξέρω και τι γατιά θα έρθουν να σας αντιμετωπίσουν, αυτο λέω, οτι πλεον ειναι κουμπωμενο το ματς να .....μη γίνει η στραβή......
Δε φοβάμαι τον Σιδηροπουλο και ΚΑΝΕΝΑ διαιτητή, ξέρω τι να περιμένω, ειναι ολοι "κανονισμενοι" ....απλα αυτός ειναι γέννημα θρέμμα, Ροδίτης απο το .....Ωραιοκάστρο, εχει δείξει το ποιον του και εχει να παίξει απο αρχές Σεπτέμβρη, you know..... Θα παίξει "οπως πρέπει"..... Σταυριδης rules!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δηλαδη αν δεν επαιζε ο σιδηροπουλος και επαιζε ο σπαθας και εχανες με βαρυ σκορ τι θα ελεγες;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ειναι λιγο υπερβολικος ο κολκας....

Ένας ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ειναι, έχω ιδια άποψη όταν είχα συνεργασία με ραδιόφωνο της σκατουπολης.....

Απλα κανει αυτο που "πρέπει", αυτο που επιτάσσει ο ρόλος του.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δηλαδη αν δεν επαιζε ο σιδηροπουλος και επαιζε ο σπαθας και εχανες με βαρυ σκορ τι θα ελεγες;

Μην προσπαθείς να με βάλεις σε τρυπακια, μεγάλα παιδιά είμαστε, δε θα σου πω ποτε για διαιτητή που με εχει παίξει σχεδόν σπαθί.... Αλλα στην Ελλάδα είμαστε και ξέρουμε οτι για να παίξει σπαθί ο κόρακας πρέπει να υπάρχει λόγος.....
Αν παίξει καλα ο Σιδηροπουλος, χάσω-κερδίσω, πολλα-λίγα δε σημαίνει κατι για μένα, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ειναι λαμογια. Πες οτι κερδίζω και οτι δεν εχει κανει το παραμικρό, που αυτο ποτε δε μπορούμε στην Ελλάδα να το παραδεχτούμε, πάντα μας φταίει καποιος, πάλι θα πω οτι αυτο το τυπακι ειναι ΚΑΚΟΣ διαιτητής..... Τι να κάνουμε, υπάρχει προηγούμενο.....

Και δεν υπάρχει λιγο κακός, πολυ κακός, ΚΑΚΟΣ παει να πει ανίκανος..... Για την ακρίβεια δε με ενοχλεί τοσο ο ανίκανος, αλλα ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ..... και ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ φαίνεται, ΠΑΝΤΑ.

Ο σπαθας ήταν ΣΤΗΜΕΝΟΣ να σε ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΕΙ όχι να κερδίσω εγω εκείνο το παιχνίδι, απλα πράγματα.

Πολλή σκατιλα, πολλή......

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καλα ρε μαξιμε οσταυρος σε ενοχλησε;αν η ομαδα σου ηταν σε καλυτερη κατασταση θα εγραφε αυτα;θα σου πω πως βλεπω το ματς...οπως εμεις δεν μπηκαμε στο καραισκακη να παιξουμε ...ετσι θα γινει με εσας....και μην μου πεις οτι μια ηττα στην τουμπα ειναι εκτος προγραμματος...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
καλα ρε μαξιμε οσταυρος σε ενοχλησε;αν η ομαδα σου ηταν σε καλυτερη κατασταση θα εγραφε αυτα;θα σου πω πως βλεπω το ματς...οπως εμεις δεν μπηκαμε στο καραισκακη να παιξουμε ...ετσι θα γινει με εσας....και μην μου πεις οτι μια ηττα στην τουμπα ειναι εκτος προγραμματος...

Ειναι πουτανας γιος απο παλιά αυτός.... :rockon:

Εγω δε σου λέω οτι δεν ειναι ετσι οι πιθανότητες, οι πολλές πιθανότητες....

Αλλα σε τέτοια παιχνιδια ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ δε βάζεις, βάζεις;;;; Ποσο μάλλον στο οβερ...

Και ενα απο τα κακά της μοίρας σας εσάς ειναι αυτη η έπαρση που έχετε μονίμως....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
επαρση;δεν νομιζω...ο μανωλας πριν το παοκ ολυμπιακος ειπε δεν υπαρχει ντερμπι τιτλου...και εγω σου λεω με τα τωρινα δεδομενα δεν υπαρχει ντερμπι.αν αυτο εσυ το λες επαρση ο.κ. συμφωνω μαζι σου..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
επαρση;δεν νομιζω...ο μανωλας πριν το παοκ ολυμπιακος ειπε δεν υπαρχει ντερμπι τιτλου...και εγω σου λεω με τα τωρινα δεδομενα δεν υπαρχει ντερμπι.αν αυτο εσυ το λες επαρση ο.κ. συμφωνω μαζι σου..

Έλα ρε συ, μην παίζουμε με τις λέξεις, έπαρση είχες, έχεις και θα έχεις, όλος ο οργανισμός σου, απο τον πρόεδρο-δημοσιογράφο μέχρι τον τελευταίο οπαδό..... Κάθε χρόνο πρωτάθλημα, κάθε χρόνο 1747749292773744 διαρκειας, κάθε χρόνο το ενα, το άλλο..... Ερχόμουν να σε ρίξω β τη χρονια της σαρδέλας με κλάσεις ανώτερη ομάδα και ακομα ψελιζατε..... αλλα εχει εκτος απο έπαρση και σταυριδη και την υπόλοιπη μαφία, αν εκει πονταρετε και βγάζετε γλώσσα, άλλη υπόθεση....

Ο μανωλας είπε οτι δεν ειναι ντέρμπι τίτλου και καλα το είπε, ο γαυρος ειναι 5 κλάσεις πάνω σου, θες δε θες, αλλα δε βγήκε να πει ΠΟΣΑ θα σου ρίξει, ΠΟΤΕ δεν το εχει κανει αυτο ΣΟΒΑΡΗ ομάδα, αυτα τα καγκουριλικια μονο οι δικοί σου..... και τυχαία ΠΑΝΤΑ με εμάς.....

Έχουν πέσει και 4αρες εκατερωθεν αλλα ειναι οι εξαιρέσεις, αυτα τα παιχνιδια δεν ειναι για ΑΠΟΛΥΤΑ προγνωστικά, τι να κάνουνε τώρα.... Και οσο για τις μαλακιες περί διασυρμού που "αν ηταν και ο ΑΡΗΣ στη θέση σου θα λυσσαζε να σε διασύρει" ξεχνά το, απο το 50' fair play σε έχω κανει και σταμάτησα χαλαρά στο 2-0.......

Άλλη ομάδα, άλλος λαός, άλλο  DNA... ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ενω οταν σε κερδιζα 4-1 στο πρωτο ημιχρονο πριν 2 χρονια δεν εκανα fair play;περισσοτεροι τιτλοι περισσοτερες διακρισεις.......ειμαι 40 χρονων οταν πηρε πρωταθλημα ο αρης δεν ειχα γεννηθει....κυπελλο; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
293
Πόντοι
601
Πάλι τ'αρειανά βρήκαν πρόφαση τον Σιδηρόπουλο για πολύ πιθανή βαριά τους ήττα στην Τούμπα.Καλύτερα πάρτε βαθμούς από αλλού σκουλήκια μήπως κι άμα σωθείτε.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ενω οταν σε κερδιζα 4-1 στο πρωτο ημιχρονο πριν 2 χρονια δεν εκανα fair play;περισσοτεροι τιτλοι περισσοτερες διακρισεις.......ειμαι 40 χρονων οταν πηρε πρωταθλημα ο αρης δεν ειχα γεννηθει....κυπελλο; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

40 είσαι μωρή παλιοκουφαλα ....σειρουλα;;;;;

Άρα πρόλαβες ΠΟΛΥ ψωλιδι..... Στη σπυριαρα..... :birdman:

Πάντως αν κατεβάσει ο δικός μας αυτα που ακούγονται στα ρεπορτάζ, χωρίς Πουλιδο Αγκανθο και τους άλλους όπου να ναι κυριολεκτικά θα καταφέρουμε να διασυρθουμε απο αυτούς που ο τερματοφύλακας μπινελικωνει τον προπονητη, που οι μισοί δε μιλούν με τους άλλους μίσους, οι μεν ειναι ζαντα απο τα ξυδια και οι άλλοι τη βγάζουν στα κωλομπαρα.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πάλι τ'αρειανά βρήκαν πρόφαση τον Σιδηρόπουλο για πολύ πιθανή βαριά τους ήττα στην Τούμπα.Καλύτερα πάρτε βαθμούς από αλλού σκουλήκια μήπως κι άμα σωθείτε.

Ρε, μην ειστε μαλακες, στο 4-1 είπε κανεις κουβέντα για το διαιτητή;;;;

Είπαμε, άλλος λαός....

Για το σταυριδη έχω να λέω, για το παμποριδη επίσης, τον καλοπουλο τον επίσημο λάστιχα του α.σ. Κότα, τον σιδηροπουλο με τα καμώματα στο βίντεο που έβαλα.....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Μάξιμε ο Κόλκας λέει πίπες όταν βάζει ταρίφα τα 5 (όχι ότι αποκλείεται να πέσουν), αλλά και έτσι να μην ήταν δε βγαίνεις να κάνεις λόγο για 5 γκολ παραμονές του "ντέρμπυ" και να γεμίζεις άγχος τους παίκτες, οπότε είναι δυο φορές φάουλ... Όσο γι' αυτό που λες ότι "σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν προγνωστικά" ίσως να ίσχυε για πρόπερσι, μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί πόσο έχει μικρύνει ο Άρης... Το "σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν προγνωστικά" ίσχυε ας πούμε για το φετινό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός όπου ο βάζελος διατηρείται σε ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές επίπεδο, όχι για τον Άρη που πάει ολοταχώς για Β' όντας διαλυμένος...

Επειδή ξέρω τι θα γίνει, η ατμόσφαιρα ειναι πιο εχθρική με τον άρη απο αυτη όταν παίζετε με το γαυρο σε αντίθεση με αυτα που πιστεύετε και σας γράφουν οι κολκες, ξέρω και τι γατιά θα έρθουν να σας αντιμετωπίσουν, αυτο λέω, οτι πλεον ειναι κουμπωμενο το ματς να .....μη γίνει η στραβή......
Δε φοβάμαι τον Σιδηροπουλο και ΚΑΝΕΝΑ διαιτητή, ξέρω τι να περιμένω, ειναι ολοι "κανονισμενοι" ....απλα αυτός ειναι γέννημα θρέμμα, Ροδίτης απο το .....Ωραιοκάστρο, εχει δείξει το ποιον του και εχει να παίξει απο αρχές Σεπτέμβρη, you know..... Θα παίξει "οπως πρέπει"..... Σταυριδης rules!

Ούτε καν, λες μπαρούφες τώρα και το ξέρεις...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

"Φεύγει το καλοκαίρι ο Μέσι"
Βόμβα μεγατόνων από την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή "Punto Pelota" που αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει μετά το πέρας της σεζόν από την Μπαρτσελόνα έχοντας ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με άλλη ομάδα!

Στη συγκεκριμένη εκπομπή πριν από μερικές εβδομάδες είχε γίνει αναφορά για επίσημη πρόταση τριών ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Λιονέλ Μέσι.

Τούτη τη φορά πήγε ένα βήμα τονίζοντας πως ο σούπερ σταρ των Καταλανών σκοπεύει να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Έχοντας παραλάβει για τρίτη φορά το "Χρυσό Παπούτσι" για τα 46 γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Μπ...

Ο Σάντρο Ροσέλ τόνισε πως ο Μέσι θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα εάν αγνοηθεί η πίεση των μίντια ενώ για τον...

Ο Φρανσουά Γκαγιάρδο ήταν εκείνος που έκανε το ρεπορτάζ σημειώνοντας πως υπάρχει δυσφορία από την πλευρά του Αργεντινού άσου καθώς η Μπαρτσελόνα μολονότι πριν από δύο μήνες δεσμεύθηκε πως θα προχωρήσει σε αύξηση των αποδοχών του, τελικά αυτό δεν συνέβη.

"Στα τέλη του Σεπτέμβρη, πριν δυο μήνες, ο Μέσι και οι σύμβουλοι του επικοινώνησαν με τον σύλλογο. Ο παίκτης ζήτησε επανεξέταση του συμβολαίου του και οι Καταλανοί υποσχέθηκαν στον παίκτη να γίνει. Συμφωνήσαν και σε μια αύξηση στις αποδοχές του.

Μετά από ένα μήνα ο σύλλογος επικοινώνησε μαζί τους και τους εξήγησε ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Όποτε μετά από ένα μήνα οι σχέσεις του συλλόγου και των συμβούλων του παίκτη χάλασαν.

Ο παίκτης νιώθει προδομένος και έχει αποφασίσει να φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Ο Μέσι έχει προφορική συμφωνία με άλλη ομάδα και από τον Φεβρουάριο με Μάρτιο θα αρχίσει να προετοιμάζει την μεταγραφή του. Η απόφαση έχει ληφθεί. Ο Λιονέλ Μέσι θα φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν", ήταν τα λόγια του Γκαγιάρδο που άναψε φωτιές στους φίλους της Μπαρτσελόνα.

Παω  στοιχημα  οτι  τον  εχει  κλεισει  ο  Ιβαν..............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
παρακαλω τον ρεπορτερ του παοκ να μας ενημερωσει για το αθλητικο κεντρο στην θερμη....ευχαριστω εκ τον προτερων....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
40 είσαι μωρή παλιοκουφαλα ....σειρουλα;;;;;

Άρα πρόλαβες ΠΟΛΥ ψωλιδι..... Στη σπυριαρα..... :birdman:

Πάντως αν κατεβάσει ο δικός μας αυτα που ακούγονται στα ρεπορτάζ, χωρίς Πουλιδο Αγκανθο και τους άλλους όπου να ναι κυριολεκτικά θα καταφέρουμε να διασυρθουμε απο αυτούς που ο τερματοφύλακας μπινελικωνει τον προπονητη, που οι μισοί δε μιλούν με τους άλλους μίσους, οι μεν ειναι ζαντα απο τα ξυδια και οι άλλοι τη βγάζουν στα κωλομπαρα.....
τι να θυμιθω...την μερινελλα την χριστινα παππα;στην 10ετια του 80 ηταν μοδα να εισαι αρης στο μπασκετ...περασμενα μεγαλεια..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015

Συνημμένα

• papax2.jpg
    papax2.jpg
    127 KB · Εμφανίσεις: 13
  • xristpapa8lgee6.jpg
    xristpapa8lgee6.jpg
    188,7 KB · Εμφανίσεις: 13

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ασε ετυχε να την γνωρισω πριν αρκετα χρονια στα καμαρινια του φιξ........ειναι πολυ πιο ωραια απο κοντα......ειναι κορυφαια για την ηλικια της....για τα ελληνικα δεδομενα...

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
293
Πόντοι
601
Ρε, μην ειστε μαλακες, στο 4-1 είπε κανεις κουβέντα για το διαιτητή;;;;

Είπαμε, άλλος λαός....

Για το σταυριδη έχω να λέω, για το παμποριδη επίσης, τον καλοπουλο τον επίσημο λάστιχα του α.σ. Κότα, τον σιδηροπουλο με τα καμώματα στο βίντεο που έβαλα.....
Αν εσύ λές για τη διαιτησία που δεν έφταιγε εκείνη που έφαγες 4άρες στην Τούμπα μπορώ να πώ κάλλιστα για το τάκλιν του Βιτόλο στον Βιειρίνια που πήγε να του κόψει την μπάλα που ο Πολατιάν του την χάρισε με κίτρινη του τότε παίχτη σας και ο οποίος Πολατιάν ήταν πέρσι σε εσάς έχοντας πόστο ή για τον Σπανάθα που κιτρίνισε τη μισή μας ομάδα στο 20λεπτο που χάσαμε από σας στον Κλεάνθη και το πήρε ο βάζελος το πρωτάθλημα.Όλα τ'άλλα είναι παραμυθάκια της φαμίλιας που σας διέλυσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom