travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
καλεσμα σε ολα τα παοκια....παρτε αδιαβροχα....μασκες αναπνευστηρες βατραχοπεδιλα..παρτε οτι σας φωτισει ο θεος και το απογευμα....ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ......
Που το βρήκες αυτό το σχέδιο με τα δάκτυλα του Ριβάλντο; Τη φιλάς ακόμα ενθύμιο;;;;Ρε ληγουρια του βορα .......... πανυγηρισατε τη μεγαλη σας νικη ;
Άσε τα σάπια . Είναι από το μάτς στο ΟΑΚΑ που φάγατε. Κάθησες και ζωγράφησες τα δάκτυλα με τ οποία σας έκανε νόημαOxι ρε συ ειναι απο το γαμησι που εφαγαν τα ξαδερφια σου........
εαν καταφερα να πεισω εστω και εναν να παιξει το ματς 4-6 γκολ και ακριβες σκορ 3-1 θα ειμαι πολυ ευτιχισμενος......δυστηχως στην βισυνη μου να παω γηπεδο δεν πηρα λεφταμαζι μου....ευτηχως ειχε το κολληταρι και βγαλαμε σπασμενα αρκετων εβδομαδων.......
αραγε ο μαξιμος το επαιξε στο στοιχημα;τουελεγα παιξτο για να βγαλεις λεφτα να πληρωσεις την εφορια....ΜΑΞΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕγώ περίμενα 4, ένα γκολ έξω έπεσα.
Ο γλυκος εχει φάει γκολ απο κάθε καιρικο φαινόμενο ρε συ, πιο πιθανό μου μοιάζει να θέλει να πάρει τον Καρνέζη, οπως και η ΕΠΟ να φορτώσει τον Καρνέζη στον παοκ.....
Πάντως ο κατσουρ, κατσουρ, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.....
Αν έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του αύριο τα μπαμ και τα εγκεφαλικά θα ηταν απανωτά.....
Αλλα είπαμε, εχουμε και σιδηροπουλο για καβατζα.... Για το 1 στο 1000000... ;)
Πάντως το πιο ανούσιο ΠΑΟΚ - αρης που έχω δει. Χωρίς κανένα νόημα. Άσε που και πιθανή πτώση τους, καμία έκπληξη ή μεγάλη χαρά δε θα προκαλέσει. Πουτάνα συνήθεια βλέπεις!!!!
Και στα σοβαρά, τον αρη πραγματικά τον έχουν καταστρέψει. Δεν ήταν ποτέ η μεγάλη ομάδα που αυτοί νομίζανε, ήρθαν και οι διοικήσεις των τελευταίων 20 ετών και έδεσε το γλυκό. Πολύ δύσκολα θα ξεφύγει από το επίπεδο που είναι. Μπορεί να θέλει και καμιά δεκαριά χρόνια, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Να έχει νόημα και το τοπικό ντέρμπυ ρε αδερφέ.
Η ξαδέρφη μας αποχαιρέτησε απ' την Α' (προς το παρόν τουλάχιστον), η γριά επίσης, αν μας αποχαιρετήσουν και τα ερπετά θα παρακολουθούμε το ελληνικό πρωτάθλημα μόνο και μόνο για τα δύο ντέρμπι με γάβρο, άντε και με το βάζελο τιμής ένεκεν γιατί κι αυτόν τα τελευταία χρόνια τον ανελλιπώς... Πάντως το έχω ξαναπεί, τις ομάδες τις κάνουν ή τις κρατάνε μεγάλες οι λαοί τους. Δεν είναι τυχαίο ότι τώρα με την κρίση οι μόνες ομάδες που επιβίωσαν ήταν ο Π.Α.Ο.Κ. και ο γάβρος.
Έλα ρε αδερφέ. Στο 65 βάλαμε τους βασικούς δεν ήθελε παραπάνω, μην το ψάχνεις τώρα για αγωνιστικές διαφορές, δεν υπάρχει ομάδα αρης φέτος.Καλημέρα αδερφαρες.....μου!
Μεγάλοι λαοί, μεγάλες ομάδες και ΠΑΠΑΡΙΑ μαντολες.
Κρατικό πρωτάθλημα, κρατικές ομάδες, ρουσφετακια και ψηφουλακια, αυτός ειναι ο "επαγγελματικός" αθλητισμός στο ελλαδισταν.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΡΑ και απο την αρχη.
Δεν το έβαλα το στοίχημα για να μη μυρίσει ΣΚΑΤΙΛΑ το σπίτι στο 70' οπως μυρισε όλη η ΤΟΥΜΠΑ προχθες......
Μου θέλατε και 5+ με τους πεθαμενους, τσαμπιολιστες.....
Δεν έχετε καταλάβει οτι παρόλη την αβαντα απο παντού ειστε απλα ο λιγο πιο ψηλά απο τον 3ο-4ο και όχι ο ακόλουθος του γαυρου...... Τοσο απλα.
Αυτο το Μουνι ο σιδηροπουλος τι έργο είδε και έπαιξε 55-45 μονο;;