Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αν εσύ λές για τη διαιτησία που δεν έφταιγε εκείνη που έφαγες 4άρες στην Τούμπα μπορώ να πώ κάλλιστα για το τάκλιν του Βιτόλο στον Βιειρίνια που πήγε να του κόψει την μπάλα που ο Πολατιάν του την χάρισε με κίτρινη του τότε παίχτη σας και ο οποίος Πολατιάν ήταν πέρσι σε εσάς έχοντας πόστο ή για τον Σπανάθα που κιτρίνισε τη μισή μας ομάδα στο 20λεπτο που χάσαμε από σας στον Κλεάνθη και το πήρε ο βάζελος το πρωτάθλημα.Όλα τ'άλλα είναι παραμυθάκια της φαμίλιας που σας διέλυσε.

Ασ´το με τη διαιτησία, αν το αρχίσουμε δε θα τελειώσει ΠΟΤΕ....

Ο βιτολο που ηταν ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ και το ανακαλυψες πολυ αργότερα και συ ΘΑ έστελνε τον χοντροκολινια, ο γουχου τον ΕΤΣΕΙΛΕ τον καραμπαλο 4 μήνες και δεν του έδωσε ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΛΑΓΙΟ, ούτε φάουλ,ούτε φυσικα κάρτα..... Ετσι μιας και το ανεφερες.

Άμα αρχίσει να σου μιλάει Αρειανος για σφαγές γενικότερα θέλει τόμους ολόκληρους να γράφει....... Και φυσικα εσείς για διαιτησία επι "συμμορίας του 2004" και μετά δε μπορείτε να μιλάτε.... Ζααααχαρη

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
293
Πόντοι
601
Ασ´το με τη διαιτησία, αν το αρχίσουμε δε θα τελειώσει ΠΟΤΕ....

Ο βιτολο που ηταν ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ και το ανακαλυψες πολυ αργότερα και συ ΘΑ έστελνε τον χοντροκολινια, ο γουχου τον ΕΤΣΕΙΛΕ τον καραμπαλο 4 μήνες και δεν του έδωσε ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΛΑΓΙΟ, ούτε φάουλ,ούτε φυσικα κάρτα..... Ετσι μιας και το ανεφερες.

Άμα αρχίσει να σου μιλάει Αρειανος για σφαγές γενικότερα θέλει τόμους ολόκληρους να γράφει....... Και φυσικα εσείς για διαιτησία επι "συμμορίας του 2004" και μετά δε μπορείτε να μιλάτε.... Ζααααχαρη
Kαι ξανά και ξανά ο Π.Α.Ο.Κ η ομάδα της παράγκας.Ρε σαν μέγεθος απ'όπου και να το δείς είστε μικρότεροι τουλάχιστον ποδοσφαιρικά.Όσο το συνειδητοποιήσετε τόσο καλύτερα για σας.Και να σου πώ πότε είχες συμπαθητική ομάδα?Την περίοδο 1975-81 όταν δεν είχες το κόμπλεξ για τον Π.Α.Ο.Κ και ακολούθησες την συνταγή του παίρνοντας ταλαντούχους τότε παίχτες(Ζήνδρος,Κούης,Φοιρός,Σκόμποε,Ζελελίδης κ.α).

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Kαι ξανά και ξανά ο Π.Α.Ο.Κ η ομάδα της παράγκας.Ρε σαν μέγεθος απ'όπου και να το δείς είστε μικρότεροι τουλάχιστον ποδοσφαιρικά.Όσο το συνειδητοποιήσετε τόσο καλύτερα για σας.Και να σου πώ πότε είχες συμπαθητική ομάδα?Την περίοδο 1975-81 όταν δεν είχες το κόμπλεξ για τον Π.Α.Ο.Κ και ακολούθησες την συνταγή του παίρνοντας ταλαντούχους τότε παίχτες(Ζήνδρος,Κούης,Φοιρός,Σκόμποε,Ζελελίδης κ.α).

Που και που λέτε καμία αλήθεια.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εσεις ειστε παικτικως μπουρδελο....

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
293
Πόντοι
601
Που και που λέτε καμία αλήθεια.
Π.Α.Ο.Κ ομάδα της παράγκας κατά την οικογενειακή κατήχηση της familias 3 έτσι?Εσύ θα παραδεχτείς ποτέ πώς τα ταλευταία χρόνια δεν είσαι ανεξάρτητη η ομάδα ούσα παράρτημα είτε πράσινο είτε από πέρσι του Μαρινάκη.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Π.Α.Ο.Κ ομάδα της παράγκας κατά την οικογενειακή κατήχηση της familias 3 έτσι?Εσύ θα παραδεχτείς ποτέ πώς τα ταλευταία χρόνια δεν είσαι ανεξάρτητη η ομάδα ούσα παράρτημα είτε πράσινο είτε από πέρσι του Μαρινάκη.

Οτι να ναι, πραγματικά..... Λέτε,λέτε, στο τέλος τα πιστεύετε....

Πες μου ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ ήμουν παράρτημα είτε απο τον ένα ή απο τον άλλο και ΤΙ ΠΗΡΑ πλιζ...... Σκέψου πρώτα...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
σκεψου λιγο εξυπνα....μετα το επεισοδιο με τον χακομπο ο γλυκος θα παρει παιχνιδια...αν τον παρει ο σαντος στην βραζιλια ο παοκ θα παρει λεφτα....παιχνιδι των μανατζερ ειναι αυτο..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τι να θυμιθω...την μερινελλα την χριστινα παππα;στην 10ετια του 80 ηταν μοδα να εισαι αρης στο μπασκετ...περασμενα μεγαλεια..

Αυτη που τη θυμηθηκες βρε αμωαμεθαβοφοβε, του δικού σας γκομενα ηταν, του "βάλε τη Χριστίνα στα μπουρδελα, κολντεμπελα-κολντεμπελα"...... :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Οτι να ναι, πραγματικά..... Λέτε,λέτε, στο τέλος τα πιστεύετε....

Πες μου ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ ήμουν παράρτημα είτε απο τον ένα ή απο τον άλλο και ΤΙ ΠΗΡΑ πλιζ...... Σκέψου πρώτα...
ενω εσεις με τον κοντη....ποινου ειναι κουμπαρος;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αυτη που τη θυμηθηκες βρε αμωαμεθαβοφοβε, του δικού σας γκομενα ηταν, του "βάλε τη Χριστίνα στα μπουρδελα, κολντεμπελα-κολντεμπελα"...... :rockon:
ο κολτεμπελλα δεν επαιξε στον αρη;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
σκεψου λιγο εξυπνα....μετα το επεισοδιο με τον χακομπο ο γλυκος θα παρει παιχνιδια...αν τον παρει ο σαντος στην βραζιλια ο παοκ θα παρει λεφτα....παιχνιδι των μανατζερ ειναι αυτο..

Ο γλυκος εχει φάει γκολ απο κάθε καιρικο φαινόμενο ρε συ, πιο πιθανό μου μοιάζει να θέλει να πάρει τον Καρνέζη, οπως και η ΕΠΟ να φορτώσει τον Καρνέζη στον παοκ.....

Πάντως ο κατσουρ, κατσουρ, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.....

Αν έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του αύριο τα μπαμ και τα εγκεφαλικά θα ηταν απανωτά.....

Αλλα είπαμε, εχουμε και σιδηροπουλο για καβατζα.... Για το 1 στο 1000000... ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ενω εσεις με τον κοντη....ποινου ειναι κουμπαρος;

Ξαναρωταω, ΤΙ πήρα και ΤΙ έδωσα με βαζελο...... 4-5 σφαγές έχω και απ´ αυτόν, κύπελλο ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ, παίκτη δεν ανταλλάξαμε ΠΟΤΕ...... ;)

Σε εσάς έπαιζε ο κολντεμπελα ρε, αιντε, αρχίζεις να ξεχνάς και ανησυχώ για τα χρονακια μας...... :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αμα χασεις οι μογγολοι σε περιμενουν στην γωνια :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αμα χασεις οι μογγολοι σε περιμενουν στην γωνια :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Τσουτσουριασα τώρα πες τους...... :birdman:

Πλάκα πλάκα, απο πιτσιρικάς θυμάμαι, μια ζωή μουλωχτοι και σε γκρουπακια κυκλοφορούν οι δικοί σου, οτι πεσίματα έχουν γίνει ΠΑΝΤΑ πολλοί με λίγους τα έκαναν..... Φίλο απο το σχολείο τότε, τις Πεμπτες δεκαετία '80 των στριμωξαν και τον μελανιασαν 7-8 ρε πουστη μου, μονο του....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
πριν 5-6 χρονια παοκ-αεκ 0-0γυριζω σπιτι....σου εχω πει πως εμενα στα 100 μετρα απο το γηπεδο του αρη...μπροστα στον κοιπο του καλου...μολις με εχει αφησει η παρεα μου....εκει που περπαταω ερχονται απο πισω 6 ατομα...με μπλουζες του αρη....20-22-χρονων...εγω φοραω κασκολ του παοκ...ορμανε μου σκιζουν την μπλουζα και μου παιρνουν το κασκολ...εχω στην πλατη μου ενα αμαξι για να καλυψω τα νοτα μου και τους λεω αν ειστε αντρες ελατε ενας ενας.....δεν τολμησανε....μπορει να ετρωγα ξυλο αλλα ο πρωτος που θα ορμουσε θα ειταν νεκρος....17 χρονια βαρη 4 χρονια πολεμικες τεχνες....αυτοι ειστε και μιλαω επειδη μου συνεβει.εφυγαν γελοντας ανεμιζοντας το κασκολ του παοκ......ΑΝΤΡΑΚΙΑ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
πριν 5-6 χρονια παοκ-αεκ 0-0γυριζω σπιτι....σου εχω πει πως εμενα στα 100 μετρα απο το γηπεδο του αρη...μπροστα στον κοιπο του καλου...μολις με εχει αφησει η παρεα μου....εκει που περπαταω ερχονται απο πισω 6 ατομα...με μπλουζες του αρη....20-22-χρονων...εγω φοραω κασκολ του παοκ...ορμανε μου σκιζουν την μπλουζα και μου παιρνουν το κασκολ...εχω στην πλατη μου ενα αμαξι για να καλυψω τα νοτα μου και τους λεω αν ειστε αντρες ελατε ενας ενας.....δεν τολμησανε....μπορει να ετρωγα ξυλο αλλα ο πρωτος που θα ορμουσε θα ειταν νεκρος....17 χρονια βαρη 4 χρονια πολεμικες τεχνες....αυτοι ειστε και μιλαω επειδη μου συνεβει.εφυγαν γελοντας ανεμιζοντας το κασκολ του παοκ......ΑΝΤΡΑΚΙΑ

Μεταξύ μας, 35 χρόνων μαντραχαλος με κασκόλ της παοκ και μάλιστα στη Χαριλάου, δε στεκεις πολυ στα καλα σου, ε;;

Η φάση που σε λέω ηταν 1987 ή 1988 απέναντι απο το abc το ξενοδοχείο 11:30 το βράδυ μετά απο Ευρωπαϊκό, στημένη ενέδρα να βρούνε κανέναν ξέμπαρκο σαν το φιλαρακι μου...

Χαριλάου με κασκόλ μπαοκ και τούμπα με κασκόλ ΑΡΗ δεν κυκλοφορείς.....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μεταξύ μας, 35 χρόνων μαντραχαλος με κασκόλ της παοκ και μάλιστα στη Χαριλάου, δε στεκεις πολυ στα καλα σου, ε;;

Η φάση που σε λέω ηταν 1987 ή 1988 απέναντι απο το abc το ξενοδοχείο 11:30 το βράδυ μετά απο Ευρωπαϊκό, στημένη ενέδρα να βρούνε κανέναν ξέμπαρκο σαν το φιλαρακι μου...

Χαριλάου με κασκόλ μπαοκ και τούμπα με κασκόλ ΑΡΗ δεν κυκλοφορείς.....
εχεις δικιο πολλες φορες προκαλεσα την τυχη μου....ειμουν τυχερος αναμφησβιτητα αλλα ηταν βραδυ το κασκολ το φορουσα μεσα απο την μπλουζα αλλα φαινοταν....αλλα μου εγινε μαθημα ...τωρα προσεχω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom